Snö på taken

2016Lucia idag och för min del innebär det efterlängtad ledighet efter ännu en jobbhelg. Trots jobb lördag-måndag tycker jag ändå det hanns med lite mys. I lördags blev jag som sagt bortskämd med god middag innan vi till slut bestämde oss för att bio var en bra ide! En galen komedi som var lätt att hänga med i var precis lagom. Sovmorgon och långfrukost i söndags innan jag begav mig till jobb igen och sedan hem och doppa huvudet på kudden innan jag tog mig an ett morgonpass igår. Hade för omväxlings skull lite större barn denna helgen på jobb vilket var supermysigt!
 
Denna vecka bjuder på helgjobb igen och nu i form av kvällspass. Men innan dess väntar en massa kul, och ytterligare en dags ledighet på fredag, tänka sig!
 
Ikväll ska jag och S bege oss iväg till ett aktivitetscenter med en kompis jag lärt känna här uppe samt hennes sambo. Curling och sedan mat på något trevligt ställe. Det är sjukt hur svårt det är att försöka hitta luckor att ses på när man jobbar (speciellt skiftarbete), så jag är glad att vi lyckades hitta ikväll!
Sedan är det dags igen, på torsdag är jag medbjuden på julkonsert av en skåning som sjukt nog bor bara 1 gata bort från mig, hoppas på att julkänslan kryper fram i samband med den!
 
Sedan är det inte långt kvar till nästa torsdag då jag äntligen får återse mitt älskade skåne plus familj och släkt. Det blir fyra intensiva men välbehöviga dagar där nere innan flyget upp lyfter igen. Hade planer på att försöka skjuta upp hemfärden en dag då mitt dagpass byttes till kväll, men det verkar tyvärr som de billiga biljetterna är slut... Nåväl, som tur är kommer mamma och pappa upp till Stockholm i slutet på januari!
 
Nu ska jag snart ta en svängom med dammsugaren (påminn mig om att aldrig skaffa vita golv i kommande lägenhet) innan jag tar en runda till mataffären bl.a. Tänkte överraska S med gott julgodis och luciafika ikväll när vi kommer hem. Är inne i dekorationsmode också, så det får nog bli en svängom in om Åhlens med...
 
Throwback till snökaoset för några veckor sedan. Vi har visserligen lite snö på taken och så nu, men lite mer snö hade definitivt hjälpt julkänslan på traven...
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?