Semester del 1

2017Ja som rubriken lyder har jag alltså hunnit påbörja första delen av min semester, närmre bestämt i fredags! Men då jag haft stora planer på att överraska min lillasyster som skulle komma hem efter 6 månader i USA har jag varit tvungen att hålla tyst om det! Men mer om det lite senare...


Först en liten tillbaka blick till för cirka tre veckor sen när jag och min kära äntligen tog en liten minisemester tillsammans. Vi har under våren pratat om att åka på en weekend ihop för att komma bort från den tråkiga vardagen ett tag. Dock är det här med framförhållning inte vår starkaste sida vilket ledde till att vi satt och kollade runt på resor bara 2 veckor innan vi ville åka. Detta resulterade så klart i att det mesta var slut eller superdyrt. Av en slump råkade vi dock hitta billiga biljetter till Italien och Neapel, en stad vi inte hade någon koll på men som nu i efterhand visade sig vara en fullträff minst sagt!

Vädret var kanon, lägenhetshotellet vi bodde på visade sig ligga på toppenläge och vi hade så mycket att titta på att vi hade kunnat stanna många fler dagar. Vi tittade bland annat på fina gamla byggnader, vulkanen Vesivius och såklart staden Pompeji. De 2 sistnämnda blev en positiv överraskning när vi googlade runt inför resan!

Hade kunnat berätta så mycket mer men jag tror jag nöjer mig med några bilder!

Och nu till helgen, min syster kom alltså hem efter 6 månader i USA och jag hade lurat i henne att jag inte kunde komma ner utan var tvungen att jobba. MEN! Självklart hade jag tagit ledigt och redan i fredags flög jag ner för en myshelg med familjen. Shopping, solande i trädgården och så massa mat innan det i måndags var dags att överraska henne på flygplatsen tillsammans med den största ballong jag sett! Och vilken skön känsla det var att se henne komma ut genom dörrarna för att överge väskorna och springa mot oss!

Men det var såklart inte slut där, på kvällen hade vi ordnat med att bjuda in lite släkt och vänner för ett försenat födelsedagsfirande och grillkväll. Kort och gott kunde det inte ha blivit bättre! 


 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?