Dan före dan

2011



Nej än är det inte julafton men det är dagen före jag blir stor på riktigt, Universitetet kallar!

Jag är galet nervös och för tillfället håller jag på och packar inför hajk...ja ni läste rätt, jag ska på hajk, första dagen på universitetet... Haha och det kan väl knappast bli annat än spännande?

Jag var extremt sugen på att packa ner plattången i ryggan men jag kände att nej...det är lite too much, istället får en gummisnodd följa med.

För övrigt kan jag berätta att jag äntligen blivit med dator igen, ja äntligen!! Och därför har jag inga bilder...men det är som vanligt med andra ord!

Dags att fortsätta packa! Jag känner på mig att jag kommer glömma en del saker hemma...



Sunny saturday!

2011



Solen skiner för första gången på jag vet inte hur länge :D tyvärr är det dock orkanvindar ute....okej kanske lite överdrivet men det blåser sjukt mycket!

Tänkte bara uppdatera lite snabbt innan jag FÖRHOPPNINGSVIS kommer iväg och köper mig en ny dator...känns som en ganska bra ide med tanke på att skolan börjar på måndag!

Moves like Jagger

2011



Jag kan garanterat att efter ni lyssnat på denna låten kan man knappast vara något annat än glad!


 

Inte idag heller...

2011



Det funkade inte att be till vädergudarna om sol...Molnen ligger kvar och idag är det också halv storm. Jag börjar snart undra om jag har gjort dem något...

Wellwell. Idag är det i alla fall sista "riktiga" dagen på sommarlovet, helgerna känns liksom inte som lov och jag hade gärna haft mer ledigt. Visst 2 veckor i början av sommaren och en nu i slutet...men det är fööör lite!

Näe, jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, så det är väl bättre att jag låter bli tills jag kommit på något!

18 augusti

2011



Godmorgon!

Ångesten börjar så smått smyga sig på inför skolstarten, eller ångest är nog att överdriva, nervositeten och förväntan passar bättre. Det ska bli otroligt kul men jag är samtidigt så sjukt nervös. Universitetet liksom...jag har nog inte fattat det själv!

Idag har jag redan hunnit med att köra pappa till jobb, käka frukost och klä på mig. Hade storslagna planer på att göra något riktigt kul idag men ungefär där tog det stopp....det finns verkligen ingenting att göra...

Så om någon vänlig själ klickar sig in på min blogg och har en eller flera superbra ideer på vad man kan göra en ganska molnig och inte så varm dag, snälla skriv dem i kommentarsfältet, jag börjar bli desperat!



Ny Frida

2011





Mysdag

2011



Howdyhowdy!

Hoppas allt är bra med er!

Usch jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det är tråkigt väder och jag har väl inte direkt gjort något superspännande idag mer än en tur till frisören...Men jag kan dock säga att jag blev supernöjd!!

Och nu sitter jag här, funderar på om jag orkar baka eller om jag ska fortsätta med mitt "göra ingenting". Konstigt nog lutar det åt det sistnämnda...

Feeling gooood

2011



Det känns bra att ni läsare äntligen börjar hitta tillbaka efter mitt sega uppehåll. Och det känns självklart skönt att jag är igång igen!

Min sista vecka på sommarlovet har inletts och igår drog jag och min kära syster på shoppingtur. Båda fick ett par jeans inhandlade och jag hittade även en bh! Hade jag haft pengar till det hade jag kunnat köpa betydligt mer, bland annat en ursnygg jacka inne på Only...men den får hamna på önskelistan istället, haha! PÅ kvällen drog jag även och tränade, vilket var en evighet sedan sist men gud så skönt det var när jag väl var där. Kan tillägga att det känns ganska ordentligt i kroppen idag.

Idag står mysdag på schemat, jag tänkte sortera ut lite kläder från min garderob, vilket jag inte tror att Johanna har något emot (hehe) sen tänkte jag även överraska mamma med lite gott mys till ikväll. Pappa är på resa så ikväll blir det twilight-maraton! Eftersom att jag har varit så bra på att lägga upp bilder på sistone ska jag också försöka fånga mina senaste inköp på bild. Låter det bra?

Att klä på sig och bädda sängen känns som en bra start på dagen, hörs senare!

Finfint besök

2011



Goddagens,

Idag har det varit en supereffektiv söndag kan man säga. Jag har sytt ett nytt fodral till en korg jag använder som papperskorg, jag har sytt in ett par jeans som väntat alldeles för länge i min garderob och nu sitter ag här och ska strax dra iväg på fotboll, Malmö mot Milan, fint ska're va!!

Nej, dags o klä på sig, man vill ju inte bjuda på nakenchock ;)

xoxo

Separationsångest...

2011



Okej, detta fungerar inte längre, jag får spel utan en dator...Så från och med nu tills jag köpt en ska jag försöka låna (läs sno) en dator av min kära familj, iaf en gång om dagen eller varannan dag!

Men ni ska veta så mycket som hunnit ske på den tiden jag varit borta. Jag har jobbat klart på posten, efter många om och men klarade jag av mina 6 veckor och är extremt stolt över mig själv.

Och ni som läst min blogg tidigare har väl knappast missat alla motgångar jag haft under denna sommaren, den ena har avlöst den andra. Men i måndags kom en liten vändning uppåt. Jag fick äntligen min plats på Universitetet. Civilngenjör i medicin och teknik på LTH, inte illa pinkat. Jag vet att det kommer bli tufft, men jag ska ge allt jag kan, detta kommer bli kul. Jag är motiverad till 1000!

Så om en vecka smäller det, då är jag stor på riktigt!

Det var väl allt för tillfället....jag behöver ju inte inleda min comeback med att tråka ut er ;)