Försmak på sommar

2016hej hej hallå!
 
En dags ledighet från jobb står på schemat vilket känns lika fantastiskt som alltid! Det har varit tunga jobbdagar så ledigheten kunde inte komma mer lägligt.
 
Det var ett tag sedan jag skrev sist men så är det väl när livet ger en fullt upp ändå. Sedan sist har jag hunnit fira valborg, varit en runda och servererat frukost till tappra tandemcyklister, självklart jobbat och nu de senaste dagarna, njutit av fantastiskt sommarväder! Känns som att jag alltid tjatar om att dagarna går men det är verkligen helt galet. Det var precis maj började och i helgen är vi halvvägs igenom. Snart sommarlov för majoriteten av mina vänner, för min del ett lite mer kontinuerligt sommarschema. Då jag lite ser kvällpass på jobb som ett onödigt ont chansade jag och la endast in ett fåtal kvällar under sommaren, trodde aldrig att det skulle gå igenom men tänka sig! Cirka 8 kvällar på hela sommaren och 3 veckors semester, det kan bara bli bra. Ska också bli skönt att få tid till att umgås med min fina pojkvän vilket det inte blivit mycket av den senaste tiden. Jag har jobbat och han är inne på slutsatsen av masteruppsatsen...Men det kanske är bra, då uppskattar man varandras sällskap extra mycket sen. Med tanke på att målet efter sommaren är att två lägenheter blir en så lär vi få gott om tid då istället!
 
Idag står städning på schemat i väntan på att balkongen ska värmas upp av solen och jag bänkar mig där. I eftermiddag ska jag försöka ta mig iväg till gymmet eller en promenad, men innan jag signar ut blir det som vanligt ett bildregn från senaste tiden!
 
1 maj, sushi och spex med min bättre hälft! Första riktiga vårdagen på länge också om jag inte minns fel!
 
Gjorde ett efterlängtat besök hos frisören, vårfärger i håret och slitna toppar ett minne blott. I ärlighetens namn blev det kortare än tänkt, men det växer ut!


Början på sommaren, promenad till Stadsparken en förmiddag innan jobb
 
Och hur jag alltid ser ut nuförtiden...


Datenight, bio och pizza! Bästa kvällen på väldigt länge


Första middag på balkongen, förhoppningsvis inte den sista för säsongen innan vi säger hejdå till studentlivet!
Bikinipremiär i tisdags, insåg att jag är i stort behov av en ny fin bikini...