Restdag

2011Det är väl konstigt hur de fletsa söndagar alltid brukar sluta precis som alla söndagar, plugg och städning. Har precis skrivit klart en uppgift jag har till imorgon i endimensionell analys och ska strax ta tag i medicinteknikkursen. Har min första mini-tenta om en vecka så det känns som det är hög tid att starta!

Senare ska jag bege mig mot mormor för att börja på ett litet projekt, eller litet och litet, ganska stort projekt som ska göras på väldigt liten tid...Anyway, spännande ska det bli och jag hoppas det blir bra! Om drygt en vecka får ni se resultatet!

Smakråd

2011Så, nu har jag fixat fram en bild på klänningen jag behöver höra vad ni tycker om den!

Fin, ful, tält, tantig? Jag vill höra alla åsikter!Livet är toppen!

2011Ja, jag tror rubriken säger allt. Jag mår skitbra rent ut sagt!

Visst, jag låter kanske tjatig om hur bra jag har det och hur kul allt är men visst är det roligare att läsa om att det går bra för någon om positiva rader istället för negativa och ledsamma rader?

Jag har träffat helt underbara nya vänner och min utbildning är faktiskt riktigt spännande. Helt plötsligt har ordspråket "allt som händer har en mening" fått betydelse för mig. Hade jag kommit in på arkitekt hade jag inte lärt känna dessa människor. Visst jag hade säkert träffa massa andra människor, men jag tror att vår klass plus elektroteknik är i en division för sig. Tänk er en salig blandning av människor från hela landet plus en norsk som alla klarar av att prata och skratta och ha kul. Visst låter det underbart? Och tänk er vilken lyx jag har som får möta detta varje dag jag kommer till skolan? Inte undra på att jag trivs!

Just nu sitter jag och pysslar med en diskussion som ska handla om patientsäkerhet. Det är helt klart en utmaning att hitta på något bra att komma med men samtidigt så underbart roligt!

På tal om något helt annat hittade jag en superfin klänning när jag sprang runt i stan idag...bild kommer senare, behöver nämligen råååd!

Rastlös

2011Det är sjukt att det redan har gått tre veckor sedan jag satt och var nervös över universitetet....3 VECKOR!!

Jag har hunnit med så sjukt många saker och hade jag haft all tid i världen hade jag så gärna delat med mig av allt sjukt och roligt som hänt.

Ni kan få en kortfattad version:
- Festat
-Träffat massor av nya människor
-Köpt mina första skolböcker
- Lärt mig laga lunchlådor
- Festat

HAFT EXTREMT ROLIGT. Visst skulle jag kunna berätta om alla saker som bidragit till att jag haft det så roligt, men det går inte att förstå det om man inte är med och upplever det....

Nu ska jag ha första lugna hemmakvällen på 3 veckor, peace out!