Godnatt!

2010



Efter att ganska stort ha utklassat mamma funderar jag nu på att gå och lägga mig och läsa min bok istället, hade varit skönt att komma upp tidigt och ta tag i mitt tal i svenska som jag ska hålla nästa vecka och en labrapport i fysik till fredag nästa vecka...

Haha, dock brukar jag väldigt ofta säga att jag ska gå och lägga mig i tid men så fastnar jag alltid någonannanstans, hmm

Jaja, två rundor till på spelet sen ska jag iallafall borsta tänderna!

<3

Ohno!

2010



Nu undrar jag, vart är tv-världen på väg?

Började med att det inte var något desperate housewives igår och nu märkte jag precis att det inte heller är greys anatomy idag....

SÅ istället ska jag utmana mamma på WII :D

<3

Anna Anka är i farten

2010



Sitter nu och tittar på Anna Ankas mya program där hon ska leta upp en personlig assistent...och ursäkta mig men snacka om brist på ideer, men vad är egentligen meningen med detta?

Tröttnade ganska snabbt men ska ta och gå ner nu igen när det är dags för Greys Anatomy!

Hoppas ni alla haft en bra dag!

<3

Parodier

2010



Medans jag tar tag i mitt pluggande tänkte jag bjuda på en underhållande video. Har nog aldrig skrattat så mycket åt en youtube video som när dessa är igång.

Titta och njut!



Regn och rusk

2010



Godmorgon!

Idag är det inte alls lika fint väder så mina planer på att gå ut en runda innan jobb strök jag ganska snabbt...det är långt ifrån lika mysigt att gå ut i regnet och blåsten som att gå ut i solen med vårjackan på och även solglasögonen i högsta hugg.

Istället tror jag att det blir att plugga lite innan jag drar till jobb så att jag blir klar med läxorna och slipper tänka på dem sen :)

Aja, börjar med att fixa undan lite på rummet!

<3

Planen som gick i kras...

2010



Och där var min tisdag förstörd, helt plötsligt skulle inte desperate housewives visas och jag hamnade än en gång framför datorn...vilket ioförsig inte är så ovanligt men vad ska man göra när det bästa på tv bara försvinner sådär?

Aja, jag får väl försöka leta upp en film eller något innan cougar town börjar :D

Hare gött!

Dating in the dark....

2010



....desperate housewives och cougartown, min kväll är räddad!

Ska snart bege mig mot tv:n och bosätta mig där under hela kvällen. Tisdagar är sånna dagar man bara ääälskar tv;n.

Efter turen på cykel runt halva byn har jag nu hunnit med att plugga lite och även skicka in mitt CV på ett ställe av typ 20 som fanns tillgänliga (Dem andra 19 var man tvungen att vara 18+).

Känner mig ändå hyffsat nöjd för dagen.

Miissa inte alla bra program nu!

<3

Sommarjobb? Hjälp

2010



Har nu suttit i några timmar och letat igenom massa sidor i hoppet om att hitta ett sommarjobb men suck så svårt det är.

Nästan alla jag hittat måste man vara över 18 år på och eftersom jag inte är det förrän precis efter sommaren fungerar det inte riktigt då :(

Så om någon vet ett företag eller vadsomhelst som behöver sommarhjälp snääälla säg till!

Nu lägger jag ner det för dagen och pluggar lite istället...

<3

Over and out

2010



yow

Vi har nu kommit hem från gymmet och nu sitter vi här och degar, ingen av oss orkar röra på oss, aha. Helt slut med andra ord.

Men snart är det dags att dra igen, denna gången ska vi göra lite olika ärenden i det fina vårvärdret som förövrigt är riktigt skönt :D SOlbrillorna ska på helt klart!

Nej, dags att ta tag i att städa rummet och byta från mjukisbyxor till jeans....

<3

Gymmet

2010



Hejsan,

Håller nu på att packa för fullt och leta upp träningskläder för att snart dra iväg till gymmet en stund med Johanna. Tänkte att det är lika bra att passa på när det förhoppningsvis inte är så mycket folk vid den här tiden.

Efter gymmet ska vi hem, städa lite och så och sen har jag lovat att följa med Johanna och ta ett till hål i örat :)

Nej, dags att fixa med kläder, handduk och allt.

<3



29 mars

2010



Dagen börjar lida mot sitt slut och vi har precis sagt hejdå till gästerna som kom för att överraska pappa med blommor.

Restaurangen var riktigt mysig och det var längesen vi satt alla fyra så länge och åt, fondue är liksom inte den snabbaste maten..hehe

Nu ska jag kolla lite olika bloggar sen tror jag att jag ska sova, har lovat Johanna att kanske träna imorgon men ja vi får se hur det blir med det.

<3

Fondue

2010



Efter en snabb runda hem efter stan för att byta kläder är det nu dags att åka iväg igen. Denna gången för att fira pappa med att äta fondue, ska bli mysigt, var riktigt längesen jag åt det.

Dags att dra!

<3

Byyee

2010



Nu drar jag och Johanna till stan :D

Ha en bra dag allesammans!

Lov, dag 1

2010



God morgon!

Jag är uppe med tuppen som vanligt...haha eller okej, inte rktigt men nästan.

Blev väckt vid 6 i morse för att sjunga för pappa som fyller år, kan säga att det var nog det tröttaste vi gratulearar jag någonsin hört...

Idag har jag lovat Johanna att åka in till stan och kolla konfirmationsklänning till henne bland annat, ska bli riktigt skoj faktisktoch jag längtar verkligen tills vi kommer iväg. Ska också försöka hitta en tröja på gina tricot jag letat efter som en galning, sista försöket idag annars struntar jag i den.

Nej, nu ska jag göra mig klar men innan dess bjuder jag på en grymt bra låt!



Tar nog med mig kameran till stan så förhoppningsvis kommer det upp lite fina bilder här sen :)

Dags för duschen <3

Earth hour

2010



God morgon!

Hoppas allt är bra med er,

Idag är det söndag vilket brukar innebära en aaning ångest för att det är skola imorgon men inte idag för imorgon har jag ett underbart påsklov framför mig :)

Visserligen ska jag jobba tre dagar men det är bara mellan 2-3 timmar varje dag så inget jag klagar över.

Idag ska jag också jobba mellan 12-15 och sen ska jag försöka skriva lite på mitt tal i svenska nationella som vi ska ha veckan efter lovet för att jag ska slippa få panik med det när skolan väl drar igång igen. Annars blir det väl att bara ta det lugnt antar jag. Just det, jag ska också fixa ett skärp Johanna har tjatat om överlänge nu...haha

Förresten!

Kom ni ihåg att släcka ljusen igår när det var Earth hour?

Jag gjorde det och det blev supermysigt med en massa tända ljus istället, kanske något man borde prova oftare, vem vet?

<3



Svart bälte i shopping

2010



...eller njaa, nästan iallafall.

Och hej på er förresten :)

Vaknade vid 7 i morse av att det haglade och kunde inte somna om så jag la mig och läste en stund innan resten av familjen gick upp.

Efter det åt vi en snabb frukost och sen åkte vi in till stan en runda för att först kolla lite möbler och sen åkte halva familjen hem för fotbollsmatch medans jag och mamma tog en liten shoppingrunda i stan och köpte även en födelsedagspresent till pappa som fyller år på måndag.

Lyckades hitta ett helt vanligt grått linne inne på bikbok och en ny vit bh utan axelband :)

Just det! Ni måste rösta på min fina bikini, klicka på bilden!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



Iikväll blir det förhoppningsvis bio eller något liknande men först ska jag fortsätta dega framför datorn lite till.

<3

Let's dance

2010



Åhh va spännande det är nu!

Har suttit som fastklistrad typ hela kvällen framför let's dance för att få veta vinnaren och precis när alla danser är klara och man tror att resultatet ska redovisas blir det dags för nyheter, jag får spel!

Visst, jag förstår också att tv-4 gör detta för att tjäna pengar på alla som röstar men come on, 30 min paus?

Aja, det är väl bara att sätta sig så fint framför tv:n igen och vänta in resultatet.

HEJA MATTIAS!!

<3

Lov!

2010



Äntligen är det dags för lov och som jag har längtat!

I morse och hela förmiddagen hade jag ett jobbigt matteprov som jag fasade över men nu är det iallfall gjort och det känns superskönt.

Efter det hade vi en fysiklektion där vi bara jobbade med en lab vi gjort och sedan en snabb engelska där vi hade en frågetävling och sen var skoldagen över för denna och nästa vecka. Haha går inte att beskriva så skönt det är.

Efter skolan åkte jag snabbt in till stan för att spänna in min nya klocka (Orange och riktigt nice), som jag ska visa här lite längre ner och sedan satte jag mig i solen en stund med mina fina vänner Cassandra och Carolina ♥

Sen drog jag hem och mötte upp Johanna vid gallerian här för att äta glass. Tyvärr hade solen försvunnit men det gick bra ändå. Kan tipsa om en sjukt cool glass, magnum gold, trodde inte på det att den skulle vara guldig men faktiskt, det var den. När glassen var uppäten tog vi en runda och kollade lite i olika affärer, vi hittade ett superfint svart diadem med en rosett, helt klart min nya favorit accessoar :)

Nu sitter jag framför datorn och väntar på att jag ska få ork till att städa rummet och på att Johanna ska tröttna på att spela wii så att jag kan lira lite.


Klockan och dagens outfit, snacka om 2 flugor i en smäll, haha

Klocka: Uropenn
Tröja: Bikbok
Kjol + tights med dragkedja: H&M

<3

wohoo

2010



KATCHING!

Malmö vann med 3-0 och jag hade en supertrevlig kväll.

Nu ska jag borsta tänderna och lite sånt innan jag däckar på tangentbordet....

<3

MFF

2010



Äntligen är det dags för hemmapremiär!

Ja, för er som inte är så insatta är det allså MFF's första hemmamatch för säsongen idag, vilket med andra ord är ett tydligt tecken på att våren är här! även om det inte känns som det på vädret....



Hade en väldigt lugn dag i skolan idag och slutade redan klockan 12. Efter det bar det raka vägen hem för att hinna slappa lite innan fotbollen.

Och nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem med något ätbart utan att hela munnen gör ont...

Ska  försöka plugga lite fysik också innan jag drar.

Nu, fika <3

22 mars

2010



Kämpar fortfarande med engelskan och den är väl sådär halvklar...Precis när jag skulle resa mig upp och jubla över att den var klar kom jag på att det var ännu ett papper som skulle göras...

Känner dock ingen större lust att göra den så jag gör väl så gott jag kan sen får det gå som det går....

Sista rycket innan sängen!

<3

Aotuch

2010



Skepp o'hoj!

Hoppas allt är bra med er,

Har haft fullt upp idag ända sen i morse. Började med att inleda dagen med ett besök hos min nya homie tandläkaren. Var två månader sen jag var där sist så det var dags att spänna tandställningen idag igen....

Efte det bar det av till skolan med dem vanliga lektionerna. Dock utan tyskan, vilket såklart var grymt skönt :D

Nu sitter jag här och har ont i heela käften samtidigt som jag försöker fokusera på en eng-läxa till imorgon....jobbigt värre.

Återkommer när jag är klar med den...

<3



Super mario bros

2010



Hej på er,

Hoppas ni alla haft en superbra dag för det har jag haft.

Johanna fyllde som sagt år idag och det firade vi med blommor och presenter på sängen. Efter det åt vi en mysig frukost och sen provade vi på det nya spelet till wii som Johanna fick. Strax efter lunch bytte vi om och sedan åkte vi och bowlade på entre. Tror aldrig det gått så bra för mig på bowling som det gjorde idag, haha.

Efter bowlingen var det dags att åka hem igen men denna gången med mig bakom ratten :D.

VI tog en liten fika med tårta och sedan fortsatte vi med wii-spelet. Måste verkligen tipsa om detta. Är verkligen ett spel som alla lätt kan spela och tycka om. Kan erkänna att jag har grymt svårt för att slita mig ifrån det...hehe

OOOOH; min tur nu!

<3



Grattis Johanna!

2010



Tänkte passa på att grattia min älskade lillasyster som fyller 15 år idag!

Av mig fick hon två ramar med foton på henne och mig och ett par klämmor :)

Nu ska jag plugga lite sen ska jag joina henne på mario på wii som hon också fick


Grattis älskade syster!

<3

Släkt

2010



Ja, nu var det dags. För första gången på året ska dem flesta av släkten samlas hos oss.


Idag är det Johanna och pappa som ska ha födelsedagskalas. Johanna fyller år imorgon och pappa om några dagar.

Hinner inte skriva mer nu, måååste fortsätta städandet :/

<3

1 år!

2010



WOHOOO, tänk att tiden går så snabbt.

Idag är det exakt ett år sedan jag bestämde mig för att ge bloggandet en sista chans och se så bra det gick!

Visst jag har ingen kändisblogg men jag trivs med den och älskar att skriva av mig så varför inte fortsätta?

Har precis kommit hem från skolan och idrotten där vi fick spela beachvolleyboll, sandigt men helt okej. Efter det fick jag och Josefine skjuts hem av hennes pappa.

Det enda som återstår innan min dag är fullbordad är att hämta min cykel vid busshållplatsen...att jag aldrig lär mig att det går bra att vara duktig och få superenegergi på morgonen och sen på eftermiddagen får jag superångest och frågar mig själv varför jag inte tog bussen istället...

Aja, lite luft har väl aldrig skadat...

Lika bra att dra ut innan det är dags för lite plugg m.m.

<3



17 mars

2010



Satt och degade en stund framför datorn nu innan det är dags för sängen och kollade bak i arkivet på bloggen.

Tänk, imorgon är det ett år sedan jag startade min blogg, snacka om att tiden bara flyger iväg!

Just det, den utlovade låten :D



Gammal men så galet bra, perfekta sommarlängtanlåten!

Natti <3

Surprise

2010



Har nu kommit hem från ännu en dag i skolan och även en stund i stan då jag fixade lite med en överraskning till min kära syster som snart fyller år :D dock tänker jag inte säga vad det är för jag vet att hon läser min blogg.

Hann inte klart med riktigt alla läxor under de två dagarna jag var ledig (förrgår och igår) men det ska jag nog klara upp nu, hade varit värre om jag haft alla kvar :)

MEN, innan jag drar måååste jag bara tipsa om en grym kombination.

Det finns numera ballerina kladdkaka och på förpackningen står det doppa i mjölk för bästa resultat. Jag har dock aldrig trott på att det ska kunna bli godare bara för lite mjölk men denna gången...GOOSH, finns bara ett ord för det: U-N-D-E-R-B-A-R-T. Så har ni inte provat detta lyssna då på ballerinapaketen: DOPPA!!!

Återkommer strax med tips om en bra låt, men tills dess

På återseende :D

Klonas?

2010



Tänk om det skulle gå att klona sig själv, för en kväll, dag eller bara en liten liten stund. Så mycket enklare allt skulle vara då.

Man skulle göra fler folk nöjda och slippa välja bort sin familj, kompisar eller släkt och istället kunnat vara alla till freds. Jag hatar verkligen sånna val, hur man än vrider och vänder på det är det alltid någon som blir ledsen, utanför eller besviken....

Men ja, jag antar att även detta har sin charm...



Om det bara hade varit så enkelt som i Photoshop...



Done!

2010



Nu har jag äntligen klarat av diverse i-landsproblem och är nu klar.

Ska inte ta bussen förrän om nästan två timmar så jag ska göra klart en sista läxa och städa undan på rummet, sen är jag fit for fight i stan och i den UNDERBARA solen.



Ha en bra dag allesammans för det tänker jag ha!

<3

Whataya want from me?

2010



Hittade denna på spotify och den har replayats fleeera gånger både under gårdagen och nu på morgonkvisten.

Ni MÅSTE lyssna på den!



Nu ska jag fortsätta göra mig klar

<3

aaargh!

2010



Typiskt, precis när jag plattat halva håret, tror ni inte min plattång ger upp då? JO, såklart.

Så här sitter jag med halvplattat hår och har liiite panik på mamma och pappa som envisas med att vira sladden runt fast man inte ska det....

Tur jag ska in till stan idag, får väl passa på att fixa en ny plattång också då...

Nej, dags att fixa sig klart och göra något åt halva kråkboet jag har i håret.

Tjingaling!

Hemmafruar

2010



Har nu suttit och tittat på the real housewives och som jag har skrattat....Vissa kommentarer får en bara att stanna upp och verkligen fundera på om de verkligen sa det innan man brister ut i ett gapskratt :)

Nu ska jag ta och göra min säng sällskap, det är hårt att vara ledig vettni ;)

Natti<3

gratis presentkort!

2010



Precis som alltid när man ska göra massa annat hamnar man till slut framför datorn.

SÅ, idag tänkte jag tipsa om en grym hemsida, nämligen gratisbio.se.

Jag har tidigare fått ett presentkort från gratismakeup och är nu sååå nära ett nytt härifrån.

PÅ gratisbio loggar man in och utnyttjar olika erbjudanden, gratis eller inte, det bestämmer man själv. Sen beroende på vad det är för erbjudande får man sen olika mycke poäng och helt plötsligt har du kommit upp i de 200 poängen som krävs för ett presentkort nästan i vilken affär som helst!

Klicka på bannern för att bli medlem och direkt få hela 75 poäng! bra va?



Vad väntar du på? KLICKA!

Underbara söndag

2010



Hej på er,

Vad tyckte ni om melodifestivalen igår?

Själv tyckte jag att det var helt fel låt som vann men jag ska inte klaga, röstade inte eller något sånt så då är det väl bara att rätta sig efter vad alla som ringde och röstade tyckte.

Anyway, har haft en helt underbar söndag med mys, övningskörning och lite cv-skrivande. Hade aldrig kunnat tro det ska vara så svårt att få ihop ett bra cv men nu är det klart :D, ska bara lämnas in också.

Låg kvar i sängen en stund i morse och läste slumdog millionaire innan jag lyckades dra mig ur sängen. Gjorde mig klar och städade undan lite på rummet.

Följde sedan med mamma och pappa på jakten efter en ny kran till badrummet. Inget jättekul men jag fick köra en del så jag ska inte klaga.

Nu sitter jag och spanar runt på lite olika hemsidor efter några nya tröjor och underkläder, en del av dem åkte idag när jag sorterade ut i garderoben....

Kanske visar upp lite smakprov sen :)

<3

It's the final countdown...

2010



Nu, dags för melodifestivalen :D

Ska någon av er där ute se den?

<3



WOW!

2010



Loggade in här på bloggen nu och höll på att trilla baklänges på stolen..

Möttes av 10 kommentarer och statistik som skjuter i höjden. Undrar lite vad som hänt haha men kul är det :D

Tänkte lägga ut en liten vårpresent till mina fina läsare om det finns någon som skulle vilja ha en ny design...Så känner ni er manade och vill ha en förändring så let me know, håller på att lära mig photoshop så förvänta er inget fint men ja, hade varit kul att få fixa lite :)

Hade planerat att jag skulle städa garderoben men först: Svara på bloggkommentarer!
Känns lite skumt att ha några att svara på men skriv på, jag kan gärna vänja mig ;)

Puss<3

Pluggaaa

2010



Har nu kommit en bit på vägen med läxorna iallafall men såklart ska det hålla på och klydda med inloggningen på skolan och allt idag..när jag för en gångs skulle verkligen hade bestämt mig för att bli klar med läxorna...typiskt...

Aja, inget man kan göra åt det, istället har jag gjort lite körkortsteori som även det måste göras någon gång.

Nu, dags för sista rycket :D

<3

Pluggaaa

2010



Har nu kommit en bit på vägen med läxorna iallafall men såklart ska det hålla på och klydda med inloggningen på skolan och allt idag..när jag för en gångs skulle verkligen hade bestämt mig för att bli klar med läxorna...typiskt...

Aja, inget man kan göra åt det, istället har jag gjort lite körkortsteori som även det måste göras någon gång.

Nu, dags för sista rycket :D

<3

Formtoppen

2010



Hejsan,

Har nästan precis kommit hem från skolan och ett jobbigt träningspass med mamma på formtoppen.

Jag slutade redan klockan 12 idag så först gick vi en runda i stan och kollade lite kläder och försökte leta upp ett par snygga jeans till mamma och jag letade som en idiot efter en BH som verkar vara slut i min storlek överallt, typiskt :(

Efter det åkte vi sedan vidare till träningen. Tror aldrig jag sprungit så långt jag gjorde idag, haha jag vet inte riktigt vad som hände. Nu i efterhand känner jag mig dock grymt duktig.


Den efterlysta BH:n


Nu i veckan har vi inte så mycket läxor men ska ändå passa på att göra dem nu, desperate housewives ikväll ju!

Kramar!



Svenska hollywoodfruar

2010



Det blev en snabb design som verkade falla Johanna i smaken.

Vill ni se den irl klicka HÄR!

Annars har ni headern här:



Nu ska jag se säsongsstarten av svenska hollyoodfruar, kan bli spännande :D

TOODELS!

Ruun tooo theee hiiills

2010



...okej kanske inte riktigt, vi har inte några berg eller liknande här men skitsamma.

Har precis kommit in efter en superskön joggintur runt i Höllviken. Vet inte riktigt vad som hänt, den vanliga Frida är ALDRIG, läs ALDRIG ute och springer...men ja, jag fick väl vårkänslor eller något, haha.

Skönt var det och det ska helt klart göras om snart igen :D

Nu ska jag ta en dusch sen ska jag försöka knåpa ihop en vår-fin bloggdesign till Johanna :D



<3



Home sweet home

2010



Äntligen hemma från skolan vilket betyder ännu en måndag avklarad i skolan och en dag närmre studenten..höhö, även om det är över ett år kvar till den.

Gjorde klart en läxa på håltimmen vi hade och nu återstår "bara" en uppsats till fredag, ska nog börja pilla med den lite senare idag, ska dock först ta det lite lugnt först.

På tal om ingenting sånt egentligen, vädret. Hur underbart är det inte att det för tillfället verkar vara påväg åt rätt håll? Solen lyser, snön töar bort lite i taget och det börjar bli VARMT!! Man bara måste älska våren.

Nej, soffpotatis here i come!

<3



8 mars

2010



Dagen rullar på i full fart och klockan är redan halv två. Jag har bar en lektion kvar för dagen och det känns underbart, en dag närmre påskovet...höhö.

Dagen började med att jag kom till skolan och möttes av en skylt att vår tyska var inställd eftersom att läraren var sjuk, jag vet att man inte borde jubla när någon annan är sjuk men jag kunde ärligt talat inte få en bättre start på min dag.

Eftersom jag slutar redan 14.20 tänkte jag fixa lite småsaker idag, bland annat boka ny tid på körskolan.

Nej, dags att dra sig till sista lektionen :D

Skepp o'hoj!



Ice ice baby

2010



Brr så kallt det är idag....

Pluggade som sagt lite på förmiddagen och sen hade jag söndagsfix, pillade runt lite lagom och gjorde vad jag kände för. Vid 5 skulle Johanna ha fotbollsmatch och jag bsetämde mig för att följa med och kolla...tänkte att en timme ute kan inte vara så farligt. OJ så fel jag hade, det blev snarare 2 timmar utomhus och när jag kom in kände jag inte mina tår....

Men äsch, nu har jag fått luft och varit ute i det härliga vädret iallafall =)

Tänkte jag skulle kolla igenom tyska-glosorna en gång till innan mamma förhör mig på dem sen tror jag att jag ska mysa ner mig och paxa den bästa platsen i soffan, inte för att det är något bra på tv direkt men jag får passa på nu när jag för en gångs skull har en lugn söndag.


<3

Feels like saving the world...

2010



Mitt bland pluggandet måste jag bara tipsa om en helt underbar. Den är säkert inte ny men jag älskar den, lugn men samtidigt inte..



Innan jag fortsätter pluggandet skulle jag behöva lite hjälp, om det finns någon som vet en bok som har samma tema som RINGAREN I NOTRE DAME, HJÄÄÄLP!!!!!

<3

J*vla teknik

2010



Var i stan i fredags med min älskade syster för att kolla in lite vårkläder m.m, hittade en del dock köpte jag inte allt. Känns liksom lite tidigt att köpa bikini och sånt redan nu...

Tänkte lägga upp bilder på det jag hittade, men ja, min mobil känner inte för att samabeta idag så det blir bara ena tröjan.


Denna kommer från H&M och kostar 98 kronor

Sen igår blev det en tur in till stan med mamma och pappa i det underbara vårvädret, köpte faktiskt ingenting, dock har jag spanat in lite som jag bara ska hitta i rätt storlek.



Västen kommer från H&M, Gladiatorsandalerna från DinSko och dem sista vita skorna hittade Johanna på DinSKo.

Nu ska jag försöka börja på lite läxor och sen ta itu med min garderob, tror jag ska se om jag kan hitta något användbart bland sommar och vårkläderna.

<3

Städning

2010



Håller just nu på att städa skrivbordet och skrivbordslådorna och för tillfället är det kaos, papper, kvitton, pennor, suddin och allt möjligt ligger utstpritt över hela skrivbordet.

Jag har förvånat mig själv med hur mycket det finns plats till....

Återkommer när jag grävt mig mig ända ner till tangentbordet.

<3

Spa?

2010



Ska snart dra in i duschen och satt och funderade på om jag skulle ta ett långt och varmt bad istället....Bara ligga ner och värma mig, varma ner, slappna av och ja, bara ta det lugnt.

Men sen ja, jag har en känsla av att jag inte kommer vilja stiga upp ur det sen eller somna i badet, så det är kanske inte bästa iden. Tror jag ska sikta in mig på att gå och lägga mig tidigt istället...

Nej, dags för duschen då.

Simma lugnt!

Ingenting för mig...

2010



Har nu kommit hem efter en väldigt lång dag, åkte hemifrån vid sju och kom hem nu vid kvart i åtta...pheuw!

Men det var nära att jag inte hann med min buss idag. Mamma väckte mig klockan 6 så jag skulle ha tillräckligt med tid att göra mig klar eftersom att bussen går 10 över 7. Ni tror inte att jag somnar om och vaknar tjugo i sju istället och grips av världens panik. Jag tror aldrig jag ätit frukost, klätt på mig och slängt ihop idrottskläder så snabbt någon gång innan...idag var det rekord.

Väl i skolan flöt det på ganska bra och jag nådde även mitt mål med träningsdagboken, wohoo

Efter skolan kom mamma och pappa och hämtade upp mig och vi gick på en hem och villa mässa...kanske inte riktigt något för mig men äesch, ja det va kul ändå.

Nej, dags att läsa biologi

hejs!

Och nu till det jag skulle skriva om...

2010



Anledningen till att jag skrev var ett inlägg var också att tipsa om att GREYS ANATOMY börjar nuuuu!!!

Hehe, att man alltid ska glömma något...vill inte ens tänka på hur jag blir när jag blir gammal. Post-it lappar kommer bli min vän...TÄNK, ett helt hus fullt med post-it lappar överallt. Kan inte klandra det för att det inte kommer vara färggrannt iallafall. HAHA

Nej, greys var det ju!

<3



Fotboll

2010



Eftersom jag inte hade några läxor bestämde jag mig för att följa med pappa upp och kolla på Johannas fotbollsträning. Visserligen var det svinkallt men samtidigt väldigt kul att se.

Det är också en sak jag ångrade att jag inte började på när jag var mindre, fotboll. Tänk att få åka runt på alla turneringar, cuper där man sover över, gothia, ja allt. Det hade varit riktigt kul att uppleva.


Jag antar att även detta har sin charm...

<3

Toppbloggare

2010



Jag börjar ju bli riktigt bra på att uppdatera bloggen tycker jag..haha. Ska bli spännande att se hur länge detta håller i sig nu bara.

Åkte som sagt in till skolan ganska sent idag och utnyttjade verkligen min sovmorgon. Innan jag åkte till skolan passade jag på att åka in om Expert och köpa luftslottet som sprängdes till mamma och pappa.

väl i skolan pluggade jag och Johanne till kemiprovet in i det sista och tja, det gick inte åt skogen förhoppningsvis...Hade gärna velat ha ett vg på provet men det var väldigt få uppgifter så jag får se om jag lyckas skrapa ihop det...Efter provet hade jag en dryg lektion i fysik och sen bar det hemåt direkt.

När jag stod och väntade på bussen stod det att den skulle gå 15.05, perfekt tänkte jag, då hinner jag med den andra bussen också. När klockan var 15.05 var där fortfarande ingen buss och några minuter senare försvann den från listan och jag fick vänta in en annan buss och missade den andra bussen...Man bara måste ääälska skånetrafiken ibland...

Aja, jag kom hem iallfall och nu sitter jag här och njuter av en relativt läxfri eftermiddag. Ikväll börjar även Greys Anatomy och jag kan bara säga: ÄNTLIGEN!

Ska kolla lite kläder och sånt nu på internet och se om jag hittar något vårfint.

<3

Solen skiner!

2010



YES!

Äntligen är det sol igen. Och visst känns det roligare att se hela husset lysas upp av några solstrålar som letar sig in och utstrålar värme, vår och längtan till sommaren.

Idag börjar jag inte förrän halv ett med kemiprovet och så hade jag ingen tyska idag, vilket resulterat i en underbar sovmorgon.

Innan jag åker till skolan ska jag också in om expert och köpa nån dvd film till pappa som skulle komma ut idag tydligen....

Tänkte också hinna in om en hm för att hitta ett par naijsiga sobrillor men det får vi se hur det blir med det. För det första har jag supersvårt att hitta solglasögon eftersom att jag inte passar i det och för det andra är det kanske bättre att ta sig till skolan istället och plugga lite och gå i stan efter skolan...

Skulle också behöva eller nej, snarare vill ha lite nya vårkläder. Så ska försöka få in Johanna till stan någon dag...Det är liksom mars och man vill använda vårkläder och chinos och allt det men samtidigt pendlar man mellan vinterkläder och påpälsad som en michelingubbe til +5 grader och bud på att dra på sig jeansjackan och conversen..


Dagens fabulösa outfit, eller bara en Frida med andra ord.

- Jeans t-shirt och cardigan... från Jc, Gina tricot och H&M

Aja, hoppas ni alla får en underbar dag!

<3

Desperate housewives

2010



Sitter nu och kämpar med det sista talet i kemi och hoppas jag ska hinna klart innan tv-kvällen startar på kanal 5.

Först är det ett nytt program, dating in the dark som jag måste kolla vad det är och sen är ÄNTLIGEN Desperate Housewives tillbaka, som jag har saknat det. Att plugga satan på kvällen för att hinna se det.



Nej, nu ska jag göra sista talet och förhoppningsvis klara det innan 8.

Håll tummarna!

2 mars

2010



What's up?

Här hemma knatar det på som vanligt och det känns skönt att ha Johanna hemma från Idre igen.

Idag var det en ganska kort dag i skolan och jag slutade redan klockan 12. Efter det åkte jag och Johanne in en runda till stan och jag bytte en grå tröja till en mer självlysande färg. Den är väl inte riktigt Frida-style men so what, jag älskar den och kan tänka mig den till sommaren till ett par ljusa shorts och härlig solbränna.



Köpte också en supermysig tröja från gina tricot igår....som ungefär halva sverige går runt i men skitsamma, jag köpte en annan färg så deeet spelar ingen roll för mig.

Aja, ska försöka städa undan lite kläder och sånt innan jag sätter mig ner och brottas med kemiboken inför provet imorgon som jag verkligen inte alls ser fram emot...

<3

This is my life

2010



...Ja, min hatsång har visat sig vara ganska bra ändå...typ sådär mysig och varm.

Efter skolan åkte jag som sagt och hämtade ut ett par biobiljetter till en förhandsvisning på en film med Robert Pattinson...grr säger jag.

I tisdags för ungefär en vecka sedan blev Skutt ( min kanin) väldigt sjuk och vi var tvugna att avliva honom. Vi har haft honom i 12 år och vilken tomhet det är efter honom. Första dagarna började jag böla så fort jag tänkte på honom vilket var ungefär hela tiden.
Nu känns det dock bättre, visst, jag saknar honom mer och mer för varje dag men det finns inget jag kan göra åt det, livet har sin gång och någon gång tar det slut...

Men nej, istället för att fokusera på att han är borta och aldrig mer kommer tillbaka ska jag istället försöka komma ihåg så kul och mysigt vi haft det med honom, alla knäppa hyss han hittat på, när han gnagt i väggen, rymmt till trädgårdslandet ja allt möjligt.

Han var och är fortfarande världens bästa kanin. En på miljonen och som alltid kommer vara enormt älskad av alla i familjen.

R.I.P vår älskade kanin <3





Zzzz

2010



Ha nu världens drygaste håltimme innan det är dags för ws i Kemi...Känns dock ganska onödigt att vänta på en lektion som egentligen inte är obligatorisk men ja...shit hapends.

Efter skolan tänkte jag ta mig till stan och hämta ut biobiljetter om det finns några kvar och sen dra hem för att plugga.

Nej, dags att promentera till Maxi!

<3