Dummadumma...

2013



Det är väl typiskt...att man alltid ska åka på förkylning eller liknande när man har som mest att göra?
 
Det  började lite smått i förrgår och bröt ut ordentligt igårkväll, huvudet värker, näsan rinner och jag skiftar mellan att svettas och frysa. Idag finns det dock tyvärr inte mer att göra än att trycka i sig ipren, jag har tenta att skriva...Det är väl inte det mest optimala att skriva tenta när man inte är på topp, men jag antar att det är bättre än att inte gå dit alls, får göra det bästa utav situationen helt enkelt.
 
Och visst ja! Receptet jag lovade kommer, jag ska bara samla kraft och få tid, det är mycket nu!
 
Nu ska jag läsa igenom skolboken en sista gång innan jag beger mig till skolan för lite info om höstterminen och sedan tentan, wish me luck!
 
 


Effektiv!

2013



Det har varit en relativt effektiv dag idag också!
 
Precis som igår blev det lite morgonplugg som följdes av en 6 km powerwalk. Märker att jag får mycket mer energi av att gå ut och gå så ska försöka hålla fast vid detta, kanske går tentaplugget också lättare då!
 
Sen blev det en runda till skolan och nu sitter jag med böckerna igen och ska snart börja pluggandet, inte mycket tid kvar att plugga till tentan så jag börjar känna mig extremt stressad...
 
Förresten! Kika in här om en stund, då kommer ett supergott muffinsrecept som involverar goda ingredienser!
 
Puss!


Min dag

2013



Världens längsta dag känns det som, dock har jag hunnit med väldigt många saker så det är ju alltid något!
 
Började med lite morgonplugg innan det var dags för tvättid. När tvätten var klar blev det en helt underbar powerwalk med en från korridoren, 8 km blev det så riktigt skönt. Ska försöka komma ut på en runda imorgon också!
 
Efter det fastnade jag ute i köket, det blev både muffins och pannkakor, lite måste man ju unna sig!
 
Nu börjar dock dagen ta slut och än en gång sitter jag omgiven av anteckningar och anatomiböcker, tack gode gud för att det snart är slut!
 
Har efter många ommöbleringar av rummet äntligen hittat hur jag vill ha det, perfekta plugghörnan!
 
Nu kallar böckerna på mig igen!


New in

2013



Äntligen kommer bilderna på gårdagens inköp, fick besök av en gammal klasskompisigår så jag hann inte lägga upp de då, men här kommer de!
 
 Bikini från Lindex
 
Sjukt söt tesil, min andra har av någon konstig anledning försvunnit från korridoren...från Indiska
 
Kärlek vid första ögonkastet, från Uropenn (tips: de har nu 50 % rabatt på ALLA SMYCKEN!!)
 
Ännu ett underbart halsband, detta från H&M
 
Extra nöjd är jag över halsbanden, har länge letat efter sådana och nu hittade jag äntligen det! Tänk hur lätt de kommar piffa upp sommarens outfits! Bikini är jag självklart också nöjd med, det är alltid med stor fasa som jag ger mig ut på bikinijakt, inget brukar riktigt falla mig i smaken...


Ooops..

2013



Har nu kommit tillbaka från en superskön paus från pluggandet som inkluderades av en shoppingrunda. Hade som jag skrev innan målet att hitta en bikini vilket jag gjorde. Det är inte min vanliga stil men jag gillade den starkt, helt klart nya favoriten.
Sen råkade det såklart bli en del andra saker, precis som vanligt. Kan dock skylla detta på att det snart är dags för semester och jag inte har sådär jättemycket att komma med vad gäller sommarkläder. Så lite somrigt samt 2 snygga halsband blev det!
 
Nu måste jag fortsätta plugga men garanterar ett inlägg med inköpen lite senare!
 
xoxo


Nya krafter

2013



 
Efter att ha suttit och inspirerats av nya bloggar jag hittat är jag nu taggad på att köra på med bloggen igen. Jag har fortfarande ganska mycket i skolan, men det börjar ta slut. Tänk att jag snart gått en hel termin på sjuksköterska och 2 år på universitetet (bytte program i vintras). Bara 5 terminer kvar!
 
Annars då? Jo, tack som frågar! Till skillnad från de andra tentaperioderna har jag inte bara suttit inlåst på mitt rum. Har provat att faktiskt ha ett liv samtidigt och faktiskt, det känns lättare att plugga om man unnar sig att göra andra saker samtidigt. Jag har varit på Eurovision song contest-finalen, LIVE!!! Det mina vänner var en riktig upplevelse, sjukt häftigt!
 
Sen har jag varit på bio, The Great Gatsby. Hade inte direkt några höga förväntningar på filmen och blev vääääldigt positivt överraskad. Handlingen, miljön, musiken, allt var verkligen perfekt.
 
Idag på schemat står tentaplugg och så ska jag försöka hinna ner en runda till stan. Solen skiner och jag behöver en ny bikini, känns synd att slarva bort en hel dag inomhus då. Tänkte även försöka klämma in en joggingtur/powerwalk, längesedan jag rörde på mig mer än på dansgolvet och fram och tillbaka till köket och ICA, hehe...
 
Nu: tentaplugg!
 
Pannkakstårtapå G!
 
Extra god cola ;)
 
Sommarfin balkong, finaste balkongen på huset!
 
Eurovision!
 
 
 


Kedvesem

2013



Mysigaste låten!
 
 


Grekland

2013



1 ynka månad kvar... ♥
 
 
 


Måndag

2013



 
Ny vecka, nya tag som i mitt fall innebär att tentaplugget trappas upp ännu mer!
 
Nästa vecka börjar tentaperioden där 4 tentor ska klämmas in på 2 veckor, stressigt värre!! Men sen är det över för denna gång och jag får mitt efterlängtade sommarlov som i år kommer innefatta en resa till Grekland och än så länge lite sommarjobb som förhoppningsvis blir mer.
 
Men det är fortfarande ett tag dit tyvärr...

Idag fortsätter alltså tentaplugget innan jag beger mig till optikern en snabb runda, hoppas på att jag ska hinna njuta lite av solen också..Och visst ja, kanske visa helgens inköp också?
 
Men först lite mer tentapluggande,
 
helgens inköp...
 
 
 
xoxo


Senaste

2013



 
Ojdå, det var visst ett tag sedan jag bloggade...
 
Det är i alla fall bra med mig men eftersom det börjar närma sig slutet av terminen har jag extremt mycket att göra i skolan, och när jag inte har mycket att göra i skolan sitter jag hellre och njuter i solen än inne framför datorn. Istället för att babbla på om vad jag hittat på får ni en sammanfattning i form av bilder som inkluderar bland annat valborg, mysiga sommarkvällar med mera.
 
GODASTE LOKA-SMAKEN PÅ LÄNGE!!
 
sköna sommarkvällen på husets takterass
 
vårfin balkong, nu saknas bara ett finare golv och stol plus bord
 
sanning...
 
kusin konfirmerades
 
glasögon fixade, hejdå huvudvärk!
 
pluggmotivation
 
korridorsfest...