Bitter

2012Fråga mig inte varför, för jag har absolut ingen bra förklaring men jag känner mig bara allmänt irriterad idag och har varit det i princip hela dagen.
 
Kort och gott, det är inte min dag idag,
 
 
återkommer när jag lugnat ner mig,
 
xoxo


Todays

2012Det är kasst att försöka få till bilder när det är mörkt ute...men what to do när man åker när det är mörkt och kommer hem när det hunnit mörkan...anyway, här har ni dagens Frida!


Vilken dag!

2012Nu är jag helt slut i huvudet, skola från 8-17 är inte att skoja om. 3 nya kurser har precis dragit igång så det är en del att tänka på, minst sagt...
 
Innan jag tar tag i plugget igen har jag ett rum som måste röjas upp, can't wait till att ta tag i garderoben, eller jag kanske ska säga Hiroshima...för likheten är slående...
 
ååååh *dreggel* tänk att kliva in i denna dröm varje morgon ♥
 
xoxo


Hårresande

2012

Soo fashööön

2012Som den bloggare jag är så är det ju inte mer än rätt om jag bjuder på en såndära dagens outfit. För att vara extra generös får ni både med och utan jacka, fint ska're va!
 
 
xoxo
 
 
 


Hey love

2012Belönde avklarade tentor med en shoppingtur på det nya köpcentrat Emporia i lördags. Det är inte ofta jag klagar över att det är tungt att bara kassar, men med bland annat en stor dunjacka blir det TUNGT!
 
Emporia var helt underbart, en dröm för shoppingfreaks som jag!
 
Fick bland annat med mig en supersnygg peplumtopp från Lindex, så vad passar då bättre än att tipsa hur jag tänker matcha den till fest.
Topp: Lindex, skor: Scorett, byxor: H&M, halsband: Ginatricot


Sneaker

2012Sneakpeak på en glad Frida som strax ska bege sig till Malmö för lunch och shopping med finfin syster.
 
 
Dagens outfit poppar upp här senare!
 
xoxo


Back in business!

2012Nej, okej, spotlife var ingenting för mig...Jag är en "blogg.se-människa".
 
Så, nu kör vi, ny design, nytt koncept, ny kula...
 
rivstartar nystarten med lite inspiration, how baawt daat?!
 
Jag är så extremt superdupermegasugen på att flytta till något eget så jag har fastnat i en liten inredningsbubbla om man kan kalla det så. Ena stunden älskar jag pastellfärger blandat med beiga toner, i nästa sekund vill jag ha ett hus fyllt med new england-inredning (Lexington style till max!). hur som helst, tänk om man fått bo på detta sättet, vad mycket roligare det hade varit att vakna varje morgon!
 
Nu ska jag pyssla vidare med bloggdesignen,
 
xoxo