Ombyte x 2

2015Dagens hurra - KLÄNNINGARNA HAR KOMMIT!
 
Dagens down - jag är skittrött och de är precis som alla andra klänningar för långa.
 
Nåväl, jag har åtminstone tagit mig igenom en kaaaaosdag på praktiken. Ett tag var det så mycket att göra att det var svårt att ta tag i det. Men precis som alltid annars så löser det sig ju. Dock gjorde det ju inte saken bättre att min handledare inte direkt var toppen, men shit happens. Var helt slut när jag checkade ut klockan 15.00 och fast besluten att ta en liten nap tills Johanna meddelade att klänningarna kommit. 
 
Napen uteblev och istället blev det modevisning, Johannas klänning är fantastisk och det är faktiskt BÅDA mina också (plus den 3e som jag redan har...). Så vad är (lyx)problemet?
 
Joo, med mina 163 cm över marken har jag det konstanta problemet att klänningarna är gjorda för tjejer som räcker lite längre än så vilket alltså innebär att jag på något sätt kommer behöva sy upp den klänning jag behåller. Och med mig placerad i Lund och en mamma med symaskin flera mil härifrån blir det himla klurigt då jag (tidsoptimisten) endast har strax över en vecka till balen och ingen möjlighet att åka hem. Nåväl, lösningen på problemet är för tillfället Johanna som ska hem i helgen och så får jag låta mamma sy upp klänningen på distans och helt enkelt hoppas på det bästa att den blir bra!
 
Nu till roliga, klänningarna "irl" så att säga!
 
Den blå drömmen, var till en början tveksam till färgen, men jag tror jag diggar den, tyvärr en aning för lång...
 
Hur fantastisk är inte denna ryggen liksom?!?!?!
 
Och den rosa, som i nuläget är den som åker tillbaka...
 
VILKEN ÄR BÄST?
 
Får klura ett tag till innan jag tar min beslutsångest och beger mig ner på Winbladhs för en drink eller två, börjar trots allt inte förrän 8 imorgon!
 
 
 
 


Mit uppe i livet

2015Hej, hej, hemskt mycket hej!
 
Här rullar det på som vanligt, äta, sova, praktik, umgås med S och så går det runt. På något hörn borde jag även försöka få in lite träning nu när min förkylning släppt efter typ 3 veckor, HURRA!
 
Sitter för tillfället och väntar in Johanna som snart trillar in, myskväll står på schemat vilket ska bli supermysigt. S är bortbjuden på kuratelsmiddag och jag passar på med tjejhäng. Har ännu inte fått honom att titta på Paradise Hotel och liknande program, men jag jobbar på det. Tills dess hamnar det under kategorin systerhäng. Under tiden som jag väntar på Johanna roar jag mig med tråkiga vuxensaker som att betala räkningar (en av de till nästa veckas bal, WOHO) samtidigt som jag njuuuuter av att äntligen ha en ordentlig högtalare. Fick ett ryck i helgen då jag såg att jag hade studentrabatt och slog till, nöjdare kan jag inte bli! (mina grannar är nog mindre nöjda...)
 
På tal om bal, då det är Johannas första bal så var hon i behov av balklänning vilket vi spanade in på Nelly, bättre ställe finns inte! Själv kunde jag inte heller låta bli att titta runt, trots att jag egentligen har en balklänning att ha, men jag blev sååååå kär i dessa 2. De fick åka med i beställningen och nu återstår det att se om de är något att ha! Om inte så hoppas jag på att det är enkelt att returnera...
 
Ryggen på den blå är helt fantastisk och den rosa är en dröm, men hur de sitter återstår att se...
 
 
 
 
 
 


As days passes

2015Oh my vad dagarna flyger förbi, känns som igår jag slutade sommarjobbet fast det egentligen är ganska så exakt en månad sen!

Mycket har hänt och jag hinner knappt med, skolan har dragit igång, jag har fyllt 23, jag har klarat min näst sista tenta(!!!!!!) och jag har börjat på min praktik på Reumatologen i Lund som jag alldeles snart ska spendera ytterligare en dag på. Visst ja, jag har ju varit i stockholm också!

Som sagt, mycket som hänt och när jag har tig kommer en bildstorm och sånt där trevligt, men först ytterligare ett arbetspass på praktiken,


På återseende!