Återhämtning

2017God morgon och hej måndag och ny vecka! En vecka som för min del kommer bli ovanligt lugn.


Har senaste tiden haft väldigt mycket av allt, mycket på jobb, flytten till en helt ny stad har hunnit ikapp och svårt att sova till följd av detta har blivit resultatet. För någon vecka sedan rann bägaren över och jag kände att jag inte orkade mer, nu fick det vara nog!

Jag tog kontakt med min chef och förklarade för henne hur det ligger till och som tur är fick jag extremt bra respons, vi hade ett bra samtal och jag tror faktiskt att hon förstod. Summan av kardemumman blev att vi skulle göra vad vi kunde för mig på jobbet för att jag ska få det så bra som möjligt trots ett ansträngt läge samt försöka stoppa in lite extra ledighet för att ge mig återhämtning och ladda batterierna! Och denna vecka är alltså resultatet av det, två semesterdagar ledde till att jag totalt fick ihop 6 dagars ledigt i rad och i fredags sa jag hejdå till jobbet för att inte behöva komma tillbaka på en vecka! Så inte förrän fredag ska jag jobba igen, och då bara fem pass innan fem dagars ledigt väntar! Såklart började jag göra upp stora planer på vad jag skulle hinna med och massa saker jag skulle göra dess dagar tills jag insåg att nej - dessa dagar är inte till för att springa ärenden och göra massa måsten, dessa dagar är till för V I L A! Jag ska helt enkelt försöka ta dagarna som de kommer och istället känna efter hur dagsformen är.

Helgen har åtminstone varit toppen och jag har laddat på kompiskontot ordentligt! S var iväg och golfade med vänner i lördags och jag passade på att luncha med en innan jag på kvällen begav mig ut på restaurang med kollegor från jobbet, vi styrde mot Miss Voon och jisses vilken mat! Gick hela gårdagen och längtade tillbaka till maten... Kort och gott en toppenkväll, längesedan jag skrattade så mycket!
Igår hade jag och S en mysdag, sov länge, åt långfrukost och tog en runda på stan och lunchade. Inga måsten, bara strosande. Planen var att ta oss en glass men vädret höll inte med så vi sparar den till en annan dag!

Och idag då, hade till en början storslagna planer på att träna, handla och storstäda. Men jag vaknade upp med ett riktigt kasst humör och hade helst av allt legat under täcket hela dagen... gärna snabbspolat tiden också för att slippa vara hemma själv och stressa upp mig över onödiga saker! Men det fungerar ju inte riktigt så, istället ska jag verkligen försöka ta en liten runda på gymmet åtminstone för att sedan kunna ligga i soffan resten av dagen, jag antar att sådana dagar också behövs! Av erfarenhet vet jag ju också att lite rörelse brukar pigga på humöret, det är steget till att faktiskt göra det som är värst!

Men först frukost och ta mig ur sängen, förhoppningsvis bättras humöret på senare idag!

 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?