#flitigtjej

2014Hej på er!
Tiden går fort när man har kul som man brukar säga. Jobbhelgen tog slut lika snabbt som den hade börjat och nu är jag återigen ledig i 2 veckor. Det var 4 år sedan jag hade ett sommarlov utan att jobba (totalt 6 dagars jobb räknar jag inte som sommarjobb) och det är fantastiskt skönt att vara ledig. Även om jag inte gör något mer än att egentligen ta dagarna som de kommer.

Igår var jag med pappa en runda i stan, åt glass, världens godaste granatäpplesorbet innan ett himla regn- och åskoväder överraskade oss. Det slutade med att vi fick kryssa mellan tak och träd för att ta oss till bilen!

Idag är ännu en lugn dag, har varit en exemplarisk dotter och tvättat husets alla förnster (pluspoäng till mig) och nu sitter jag och pluggar lite lugnt. Ett tag kvar till tentorna i augusti men tiden går som sagt sjukt fort så lika bra att starta i tid! Får åtminstone se till att unna mig ett dopp i poolen så småningom.

Inget tråkigt pluggställe här inte!
Lite jobb och så

2014Ja, det är vad min helg består av, jobb. Närmre bestämt 18 timmars jobb. Dock avklarades det långs av passen av igår då idag har jag återstående 8 timmar kvar! Dock är det min tur att stänga butiken så jag har lyxen att inte börja förrän kl 2, om det nu är lyx... Jag hade hellre börjat tidigt och slutat tidigt istället för klockan 22 ikväll, men man kan ju inte få allt här i livet!

Innan jobb ska jag åtminstone passa på att ta en riktg mysmorgon och göra absolut 0 vettiga saker, exempelvis ligga kvar i sängen så länge som möjligt vilket jag kör på nu!
Juli?!b

2014Ännu en månad har sprungit förbi och det är redan JULI?! För min del känns det konstigt att sommaren redan är inne på sin andra månad, har inte riktigt fått in någon sommarfeeling. Men jag antar att det kan bero på att jag inte har varit på stranden en enda gång mer än när jag promenerat och så har jag inte heller någon resa att se fram emot.
 
I måndags tog jag som sagt en tur in om tygaffären och köpte lite tyger. Fick för mig att jag skule sy en picknickfilt och en värmekudde att ha när man har ont i nacken och liknande. Värmekudden blev klar i ett naffs, inga större svårigheter, picknickfilten är däremot lite svårare så den har inte riktigt hunnit bli klar. Tänkte jag sparar det och visar det när det är helt klart istället.
 
Idag står utflykt till en marknad här i Skåne på schemat. Tycker det är ganska trevligt att hitta på småsaker, som marknader och sånt, dock tröttnar man ganska lätt, har man varit på en marknad tror jag man har sett allt. Variationen är inte särskilt stor...Innan det bär av på marknad tänkte jag dock ta en runda och gå på Bikini-jakt. Har hittat 2 stycken som är helt okej på internet, nu återstår det bara att se om de är lika bra i verkligheten!
 
Här är de 2 bikinis jag hoppas på finns i buktiken, gillar egentligen den mönstrade lite mer än dne helfärgade!
 
Från H&M kommer denna blåa, 149 kronor!
 
Från Lindex kollektion Holly&Whyte, också 149 kronor!
 
Håll nu tummarna för mig!