Regn

2010



Det var längesen jag hörde regnet smattra mot rutorna och för en gångs skull känns det mysigt.

Satt och knåpade ihop en liten festoufit tills jag nu kom på att jag har massa saker som ska in nästa vecka...lite dumt av mig då...

Aja, bättre sent än aldrig dags att plugga.



28 februari

2010



Hej,

Söndag igen och tyvärr sista dagen på detta sportlovet.

Dagen började med att mamma och pappa skulle till Svedala för att kolla lite tyger och gardiner och jag fick även köra det mesta av vägen dit. Väl där kom dem ganska fram till att där inte fanns något kul så vi åkte vidare till stoff och stil. Fick även köra hem därifrån och jag tycker det är superroligt.

Jag vet att jag inte är någon naturbegåvning på att köra direkt, men övning ger färdighet, right?

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska knåpa ihop en ny bloggdesign eller bara dryga mig framför datorn lite till...jobbigt i-landsproblem.

Just det skulle tipsa om denna låten också från igår, tycker det är en grym partylåt, lite synd att hon inte gick vidare bara men ja, det är kanske en helt annan grej att se det live....


Sorry för det dåliga ljudet men den bästa jag kunde hitta....

Tudels!

½ släktkväll

2010



Melodifestivalen var awesome, ser fram emot att se den "på riktigt" ikväll med röstning och allt. Farmor följde även med hem och nu sitter även hon här och väntar på maten innan vi ska bänka oss framför tv:n

Har ni tur lägger jag upp bilder en dag ;)

Simma lugnt sålänge!

Melodifestivalen

2010



Hej på er,

Vaknade ganska tidigt idag så har redan hunnit duscha, handla med mamma och plocka undan lite på rummet.

Snart ska jag byta om från mjukiskläder och dra iväg på genrep av melodifestivalen i malmö med mamma, pappa och farmor. Ska bli kul att komma ut och göra något man inte brukar göra. Hade bara önskat att Johanna hade varit med men hon är fortfarande kvar i Idre...

Nej, dags att dra, ska hinna äta något innan också.

Ha en bra dag allesammans!

<3

Let's dance

2010



Sitter nu i vardagsrummet med mamma och myser framför lets dance.

Blev en heldag hos Amanda där jag och några hjälpte till lite med att sätta upp möbler och sånt i hennes nya lägenhet. Men efter att ha försökt att montera upp ett tv-bord i cirka 3 timmar så gav vi upp för dagen och jag åkte hem till mamma för att ha fredagsmys.

Nej, nu tog reklamen slut ;)

<3

26 februari

2010



Efter lite saker som hänt nu tänkte jag först lägga ner bloggen tills jag hunnit smälta allt och tills det känns bättre men jag tror det blir bättre såhär, att ha ett ställe där man kan skriva av sig. Visserligen skulle jag kunna ha en vanlig dagbok i papper där ingen annan skulle kunna läsa men det känns bättre såhär.

Jag är inte den som klarar av att hålla saker jag tycker är jobbigt inom mig, det går bara inte. Därför tycker jag detta är ett bra alternativ till dagboken. Jag skriver om det jag tycker är jobbigt, kul, vad jag vill helt enkelt...sen är det upp till er om ni vill läsa och ta del av livet ur min synpunkt och sett från mitt perspektiv, det är helt upp till er och absolut inget jag tvingar någon att göra. Bloggen är främst till för mig själv, så om jag har 500 eller 5 läsare spelar ingen roll för mig.

Idag ska jag till Amanda för att hjälpa henne packa upp från hennes flytt, mest för att ha något och inte sitta hemma och tänka på allt. Känns mycket bättre att vara sysselsatt och hantera det på det sättet.

Nej, snart dags att ta bussen, tänkte hinna in om entre och byta en tröja också om den finns där.

<3



<3

2010



Har haft en toppendag idag i stan med två vänner.

Tog en tur in till stan och fikade, snackade och kollade i massa affärer, hade det verkligen supermysigt.

Hittade en tight hög kjol med metalldetaljer inne på monki på rean som bara kostade 19 kronor! dagens klipp verkligen. Fortsatte sen in på bik bok där jag hittade en hoodtröja i en knallig färg, tyvärr var den slut i min storlek så det blev istället en grå tröja som fick följa med hem.

Väntade sen på triangeln på att mamma och pappa skulle bli klara för hemfärd när vi plötsligt hör ett brandlarm på avstånd men inte tänker mer på det. Sen när vi kommer ut från en affär ser vi att det är fullt med vatten på ungefär hela undervåningen.



Ikväll tror jag att jag bara ska ha en myskväll med mamma och pappa framför OS...ska tända lite ljus också, är helt svart på gatan för att gatubelysningen inte fungerar....

<3



De tre viktigaste orden på jorden.

2010



Tänk att tre små, inte sårskilt långa ord kan göra så stor skillnad.

Genom att bara att uttala dem tre orden kan man få en familjemedlem, vän eller livs kärlek att stanna upp och verkligen inse att man är omtyckt.
Att det verkligen finns någon där ute som bryr sig och vill ha en där.

Dem tre orden som inte är svåra att uttala men ändå så svåra att säga. Svåra att säga till folk man verkligen skulle vilja säga dem till men inte vågar för att man är rädd för svaret.
Men vad spelar det för roll? Tycker man på ett sätt och personen på ett annat men ändå säger dem tre magiska orden så visar man iallfall att man själv tycker om personen och bidrar till att den personen känner sig älskad och omtyckt.

Jag är själv en sån, en sån som nästan aldrig använder de tre orden, kanske för rädsla för vad jag ska få för gensvar eller bara för att jag inte inser hur mycket dem betyder för mig förräns dem är borta.

Därför lovar jag mig själv att jag ska bli bättre på detta. Bättre på att säga vad jag tycker och känner och inte bry mig om svaret, jag har alltid någon som älskar mig och alltid kommer göra det. Även om det ibland känns som andra världskriget så vet jag att innerst inne är jag guld värd för dem och dem är guld värda för mig, dem är trots allt min familj och på ett sätt mina bästa vänner, det är dem som känner mig både utantill och innantill och det finns INGET som kommer ändra på det. Inte ens en stressig morgon när alla skriker på varandra eller en lugnt hemmakväll när alla har olika åsikter om vilket tv-program vi ska se.

Ja, jag ska helt enkelt bli bättre på att säga dem tre orden....Jag älskar dig.





På bråkdelen av en sekund...

2010



Tänk att på bråkdelen av en sekund kan ens tillvaro bara förändras och rasa samman totalt. Utan någon riktig förvarning utan bara mötas av det när man stiger upp ur sängen.

Visst sägs det att tiden läker alla sår men för tillfället känns det omöjligt. Tårarna rinner och jag börjar undra om dem egentligen kan ta slut. Jag tror inte det. När allt bara känns hopplöst vill man bara sova tills det går över, men jag vet att det inte hjälper...

Vardagen rullar på som vanligt och utanför mitt fönster kör bilarna förbi som om inget hänt och jag måste till jobb som vanligt.

<3

Waazaaa'p!

2010



Precis när man trodde att snön var påväg bort och det istället började regna och man började bygga upp fantasier om att man kanske så småningom kan få klä sig i sina älskade vita converse, upprullade jeans, jeansjacka och endast en vit t-shirt under så börjar det fanimej snöa igen...

Snöade lite i morse men det var hanterbart, nu däremot. SHIET! Min underbara, fantastiska, våriga, lättklädda kläd-dröm krossades så fort jag kom utanför dörren på jobb. Och jag fick gå med mössan nerdragen långt ner i pannan och halsduken så långt upp som möjligt för att få minimalt med snö på mig.

När jag kom hem bestämde jag mig för att fortsätta på hemmafrutakterna och bakade ytterligare två sorters kakor...Frida goes biggest loser jao... Men äeh, skitsamma man lever bara en gång och då ska man göra det ordentligt.

Nu har dock orken tagit slut och jag slog mig ner framför datorn istället, ska försöka återuppliva mina vårfeelings med att klicka in på lite olika hemsidor, hm och bubbleroom bland annat.



Kisses



Muffins

2010



God morgon på er,

Huset ekar av tomhet från Johanna som jag sa igår är i idre och åker skidor...och snäll som hon är lämnade hon mig själv här hemma...eller ja med mamma och pappa också såklart.

Hade inget särskilt att göra nu innan jag drar iväg till jobba så jag fick ett lite ryck och nu står massa chokladmuffins i ugnen på god väg att bli klara. Hoppas nu bara att dem blir goda också....hehe

Nej, dags att fixa det sista innan jag drar iväg till bussen.





<3

21 februari

2010



Yo,

Äntligen är det lov och som jag har längtat!

Än så länge har jag inte fått in lov-hastigheten men det gör inget, sålänge jag slipper skolan och läxorna ett tag är jag nöjd.

Igår jobbade jag först en stund på dagen och drog sedan hem och duschade och allt. På kvällen åkte jag till min kompis Alexandra som fyllt 18 OCH fått körkort. Hade verkligen superkul och ville inte att kvällen skulle ta slut. Jag tror aldrig jag dansat så mycket som jag gjorde igår..haha och det straffar mina fötter mig för idag...

Kom hem vid 2 halv 3 i natt och vid 10 var det upp och hoppa igen för att åka till jobb....Visst ja, hann också vara vaken en stund vid 4 för att säga hejdå till min syster som åkte till Idre i en vecka imorse.

Nu har jag jobbat klart för idag och sitter och tar det lugnt och försöker komma på en naijsig bloggdesign...dock är skallen väldigt trögstartad idag så jag funderar på om jag ska ta och baka kladdkakemuffins istället...

Nu till det jag egentligen skulle göra, jag är helt nerkärad i denna låten...blanding av alla låtar man någonsin skulle vilja blanda, typ..



Nej, bloggdesign tror jag det blir....vi får la se.

<3

Fysikprov =(

2010



Godmorgon på er

Fredag idag vilket innebär att det är sista dagen i skolan innan det är dags för sportlov. Har en ganska kort dag i skolan idag men ett fysikprov jag inte alls ser framemot...förhoppningsvis går det ganska bra så jag slipper ha ångest över det hela lovet...

Aja, ha en bra dag allesammans, dags att pysa till bussen snart.

<3

Högskoleprov

2010



Har nu kommit en bit på vägen med läxorna men det är fortfarande en bit kvar =( Förhoppningsvis löser det sig så jag slipper sitta uppe hela natten...

Kom också precis på att det är sista dagen att anmäla sig till högskoleprovet idag. Tror faktiskt jag ska göra det, men denna gången mest för att se hur det går till.

Sista rycket med läxorna!

<3

Dubbeltrubbel

2010



Yo!

Var nu nästan en vecka sen jag skrev vilket inte känns som det alls...tiden bara flyger förbi och nu är vi inne på slutstpurten innan det är dags för det efterlängtade sportlovet.

Med tanke på hur min vecka ser ut med prov och allt har jag en känsla av att det inte lär bli någon mästerupdate heller, bara tills imorgon har jag två prov, ett i engelsk litteraturhistoria och ett i matte D...

Förra veckan vad underbar, var på vallåsen med hela skolan och åkte skidor för första gången i mitt liv! Hade riktigt kul förutom när jag blev upplurad i en blå backe första gången jag skulle åka ner men skitsamma, efter glada hejarop både från mina kompisar och ett par okända killar från liften lyckades jag ta mig ner hel utan brutna ben och armar. Resten av dagen tillbringade jag i den gröna backen och jag njöt för fullt.

Sen att jag hade ont i hela kroppen dagen efter är en annan femma..

Nej, dags att plugga, tjoo!

Formtoppen

2010



Har nu kommit hem efter en dag i skolan och ett jobbigt träningspass på formtoppen med bästa Carolina. Blev även en del snack och jag måste erkänna att detta är det bästa på hela träningspasset, att bara få prata, prata och prata om vadsomhelst.

Är riktigt glad att jag har dig <3

Nu, körkortsteori.

bye<3

Unstoppable

2010



Jag är fast!

Kollade som sagt på melodifestivalen igår och tyckte egentligen inte att det fanns någon låt som man verkligen fastnar för men jag hade fel. Efter att ha hört Olas låt om och om igen, lite för många gånger egentligen...men ja, however. Den är faktiskt grym, en typisk låt som fastnar på hjärnan.

Trodde att min fjortiscrush på honom va över...men aotuch..I'm back in the trap!

Nu ska jag plugga matte. Ni får lyssna på hans låt istället!



Soffan kallnar

2010



Nej tillbaks till tv:n soffan saknar mig ;)

Ha en mysig kväll!

Go Olaaa!

2010



Melodifestivalen var en riktig flopp enligt mig. Det enda positiva var väl Ola och hans grymma låt, även Salem Al Fakir va inte heller så dålig men ja...inget att hänga i julgranen direkt.

För tillfället lyckades jag slita mig från tv:n..aah hatar tv4 nyheterna mitt i filmerna. Kollar annars på Shall we dance. Vilken film!

<3

Muuums!

2010



En igenkännelig doft börjar så långsamt sprida sig igenom huset och nu börjar den även leta sig upp på ovanvåningen, min näsa känner vittring, det doftar helg, melodifestival, mys. Det doftar POPCORN!

Började snickra på en ny design men klockan är 8 så det får vänta.

Nu: Melodifestivaaal!

<3

Baywatch nästa..

2010



...nej skämtåsido.

Idag blev det jobb förfullt på mitt kära badhus, dock inte som badvakt, utan i kiosken. Jag vet grabbar...där rök den drömmen...hahah ;)

Har verkligen haft fullt upp hela tiden och nu när man kom hem och satte sig kändes det som kortslutning i hjärnan..heelt slut är jag.

Ikväll är det första deltävlingen i melodifestivalen, vad tror ni, blir det flipp eller flopp med dem nya programledarna? Själv tror jag det blr grymt, mums Måns är med och då kan ju inget gå fel...



Nej vad säger ni grabbar, ska ni se melodifestivalen ikväll?

Halva dagen klar

2010



Sitter nu på läxhjälp i fysik och väntar på hjälp innan det är dags för engelska...för hoppningsvis ska vi bara fixa lite till våra arbeten som ska va inne i eftermiddag så går lektionen snabbt och sen är jag nästan klar för dagen.

Efter skolan tror jag det blir direkt hem och mysa med syster, är sugen på att kolla på någon bra film :)

Nej, dags för min tur.

<3

5 februari

2010



Yo,

Sitter i skolan nu och finputsar lite arbeten och sen är det dags att ta tag i fysiken, lite sent ute men bättre sent än aldrig heter det väl? :P hehe.

Igår blev det först utvecklingssamtal och sen kom även Amanda in till stan och följde sen med mig hem. Blev pannkakor, snöbollskrig och lite pluggande hann vi också med.

Nej, dags att fortsätta pluggandet.



<3



4 februari = ledig

2010



God morgon!

Snön ligger kvar på marken och jag myser för fullt. Är helt ledig från skolan idag eftersom att det är dags för utvecklingssamtal vilket är helt perfekt. Har 3 arbeten som måste bli klara till imorgon och jag har bara börjat lite på ett....med andra ord, denna dagen behövs.

Ska börja med tyskan nu som är den jobbigaste, sen om en stund kommer Amanda och så ska vi fixa en engelskuppgift och sen ska jag försöka gå i land med fysiken.

Kemiprovet igår gick verkligen inte så bra som jag hade hoppats på, hade verkligen pluggat och allt men ja, med totalt hjärnsläpp finns det inte så mycket man kan göra. Efter skolan åkte jag in till stan en stund meed först Johanne och sen min syster. Hittade ett par grymma jeans jag spanat in överlänge på MQ med lite slitningar.



Nej, nu ska jag börja på tyskan, google translate is my friend känner jag.

<3

Skooor

2010



Pluggandet går helt klart framåt och jag har bara en sida kvar nu med uppgifter att göra :D

Snön fortsätter att vräka ner och det är supermysigt, iallfall så länge man inte behöver gå utanför dörren.

Hittade ett par grymma skor på internet precis. Perfekta Frida-skor, inga högklackade, utan bekväma och sköna.


Jag tror att sneakers är något man aldrig kan få för mycket av

Tillbaka till kemiboken!


2 februari

2010



Kom hem från skolan för cirka 30 min sen och nu ska jag strax dra igång med pluggandet och alla läxor.

Dagen började riktigt urkasst. Vaknade superpigg och kollade på klockan, såg då att den var strax innan 6, TRODDE JAG! I själva verket var den strax innan 7 vilket gjorde allt värre. Detta skulle innebära att jag hade ungefär 15 minuter på mig att duscha, äta frukost, klä på mig borsta tänderna och allt sånt.

Tidsoptimist som jag är tror jag såklart att jag fortfarande har en chans. Efter att ha stigit ur duschen och satt mig ner för att äta frukost är kl prick sju och jag ska gå fem över...paniken började komma krypande men jag var bestämd, JAG SKULLE HINNA!.

Fem över fick jag dock snällt be pappa och köra mig efter att jag klätt på mig, borstat tänderna och samlat ihop mina saker...det gick alltså inte. Men jag hann till skolan och det är väl det som räknas.

Väl i skolan har vi lektioner och allt sånt som vanligt och vid 12 slutade jag. Men jag och en kompis bestämde oss för att sitta kvar en stund och räkna lite kemi innan vi tog bussen hem.

Nej, nu ska jag plugga det sista på kemin och sen skriva lite engelska och tyska.

<3



1 februari

2010



Med mitt rosa suddgummi ska jag erövra världen...

Nu börjar det bli för mycket, har suttit och brottats med kemiläxan ungefär hela kvällen och visst gåt det framåt men tooo slow...

Aja orkar inte mer för idag.

Natti <3



Körkort!

2010



Hej i snön!

Morgonen började med att jag fick två sms från skolan, det ena var att min tysklärare var sjuk och det andra tt fysikläraren också var sjuk. Alltså hade jag bara en lektion kl 9.45 och en 13.40, UNDERBART en måndag.

Denna enorma håltimmen fylldes med ett studentmöte och en massa kemiplugg inför provet jag har på onsdag.

Efter vi haft redovisning om miljögifter på biologin åkte jag in till stan för att fixa sminkborttagning bland annat. Precis på vägen in ringde dem även från körskolan och sa att jag kunde åka in och hämta böcker också.

Så nu har jag bokat in körlektion, teori och fått en massa böcker att plugga trafikmärken i, än så länge verkar det spännande men ja, vi får väl se hur kul det är när det svåra kommer....

Nej, nu ska jag fortsätta plugga till kemiprovet och pumpa Muse!

<3