Give up!

2010



Nu har jag gett upp med läxorna och säger istället godnatt!

<3

31 januari.

2010



Som ni flesta i södra Skåne iallfall kanske redan märkt så verkar det som att snön inte tar slut.

Söndag idag också vilket innebär att det snart är dags för skola igen, men äeh, inget att deppa över för det är ju bara 4 dagar kvar till fredag!

Idag var det tänkt att jag skulle ha en 100 % pluggdag men det blev inget med den. Nästa vecka är verkligen fullproppad med läxor prov och annat sånt tråkigt.

Nej, inte läge att sitta här, dags att fortsätta.

Pusshej<3

Aoutch

2010



Det blev tyvärr inte att träffa några kompisar ikväll, har fortfarande ont i huvudet och känner mig allmänt seg, jag som va pepp på detta. Att det alltid ska komma något i vägen när man verkligen vill.

Istället blir det att bara sitta hemma och tråka, blööh.

Aja, får passa på att göra någon nytta iallafall, ska ner och hjälpa mamma med maten =)

Och ni som ska ut, festa lite för mig med!

Pusshej<3

Halvt insöad och jobb

2010



Hej på er,

Det har nu slutat snöa och jag tror det är ungefär en halv meter snö i vår trädgård, tror inte det har varit såhär mycket på måååånga år.

Idag ska jag först jobba och sen ska jag hem och plugga lite förhoppningsvis. Var tänkt att jag skulle träffa Carro; Amanda och några fler men har iiiingen aning hur jag ska ta mig dit nu med all snö och en huvudvärk som bara väntar på att få fortsätta störa mig. Så det blir nog att bara hyra en film eller något istället. Vi får se.

Nu måste jag städa rummet, min röra är inte lika uppskattad av resten av familjen som den är av mig. Sakerna blir lättare att hitta när jag har det på mitt sätt men det ser för jävligt ut enligt dem...och denna gången vann resten av familjen Lindvall.

Simma lugnt!

Shopping

2010



Snön vräker ner utanför mitt fönster och jag är glad, inte glad för något särskilt egentligen, bara så glad att jag sitter och ler åt mig själv med ett ganska fånigt smajl för att tandställningen inte ska börja göra ont igen, men ändå det där härliga smajlet för mig själv, på mitt sätt, i mitt rum, i mitt rum som ser ut som för tillfället ser ut som min garderob har exploderat och blandats med skolpapper och böcker men det gör inget. Det är fortfarande mitt rum och på det sättet jag vill ha det.

Ett kliniskt städat rum är ja, helt okej men ett rum lite halv rörigt och typ insuttit är bäst, precis som ens favorit mjukisbyxor innan man inser att dem borde åka i tvätten och sen blir stela igen, eller som soffan när man suttit där en hel kväll och nästan börjat växa fast.

Skolan idag var väl ingen höjdare direkt men med alla vänner som bryr sig hjälper verkligen till. Vår skolchef slutade även idag vilket såklart är tråkigt men inget man kan göra något åt.

Efter skolan åkte jag in till stan och mötte upp min syster för att ta en shoppingrunda. Började inte så bra med en enorm huvudvärk men den bestämde jag mig för att skita i och njuta av en eftermiddag med min syster. På hm hittade jag en superfin BH och två helt vanliga tröjor. Sen cruisade vi vidare in på Åhlens där jag handlade lite skolsaker för mitt stipendium. Efter det kände vi att det var dags för en paus så vi satte oss ner på espressohouse innan vi fortsatter vår tur.

Efter cirka 3 timmar i stan var både jag och Johanna helt slut och jag hade lyckats hitta en överfin prylsak på Lagerhaus och ett armband...hann även med att bli träffad mitt på ena skinkan av en sonöboll som någon kille kastade...lite komiskt ändå, främmande folk kastar snöbollar.

Nu ska jag joina resten av familjen framför tv:n och skrämma bort min huvudvärk... mamma och pappa har något fuffens för sig och jag har mina aningar...kan bli spännande.



Min älskade vän!<3

2010



Nu sitter jag i skolan med min underbara vän Carolina:) Snart ska vi ta bussen till idrotten och köra vårat härliga träningspass:D Efter det blir de en liten runda i stan:)


Puss och kram skumbanan:D<3

Cogito, ergo sum

2010



Hej i snön,

Kommer inte ihåg när det snöade såhär mycket sist, det är verkligen helt galet och blåser gör det också. Blev en ganska lång dag i skolan idag tack vare ett möte om studentmössor. Innan kändes 1½ år som en evighet men nu känns det verkligen som det börjar närma sig.
Det låter kanske lite tidigt att va ute och börja med det redan nu men tiden går så snabbt, speciellt nu när det börjar närma sig vår :)

Efter mötet var det värsta stormen för oss vi västra hamnen och det tog nog dubbelt så lång tid att ta sig till busshållplatsen än vanligt, sjukt segt. Jag och Carro kände att vi behövde snacka av oss så vi satte oss på espresso house och tog en fika innan bussturen hemåt påbörjades. Lyckades också hitta en skitfin väska idag, hihi.

Först hoppade vi på 100 bussen men det visade sig att den bara gick till Höllviken vilket var fine för mig men inte för Carro, så vi hoppade av i Vellinge pga nödsituation (kissnödighet) och väntade sedan in en 100 buss som gick ända till falsterbo.

Efter en 1½ timmes hemfärd och promenad i 50 cm djup snö I CONVERSE, är jag och speciellt mina tår djupfrysta....

Nu måste jag plugga.

Pusshej

Träning

2010



Har precis satt mig ner framför datorn efter en hel dag i skolan med massa matte och skratt såklart och även 2 timmars träning med Carro nu på kvällen.

Hade egentligen inte alls lust men när jag väl började springa på löpbandet och allt var det ändå helt okej och nu efteråt känner jag mig grymt duktig. Kanske också beror lite på sällskapet, och allt snack, hehe.

Just det! Hörde en låt på tv:n någon dag och kunde inte släppa den och nu har jag snart spelat isönder den på spotify (om det hade varit möjligt) Alla kommer sucka och säga reeedan, och ja, redan, jag är sen.


 OHHHHOOHOHOHHOHO ÄÄÄLSKA ♥

SKYNDA FYNDA!!

2010



Det blev inget plugg idag men jag tycker att jag förtjänar en pluggfri dag så det får vänta.^^

Tänkte istället visa upp vad jag lyckades fynda idag på ginatricot...brukar aldrig hitta något men idag var ett undantag, två linne för totalt 98 kronor...inte illa pinkat va?

Hittade också en tröja igår på veromoda, asnice =)





Bad day!

2010



Hade man kunnat ha en gilla och ogilla knapp här precis som på facebok hade detta varit ett fett ogilla. Har verkligen inte varit en bra dag.

Började med att jag hade en muntlig tyskredovisning där tyskläraren blev diktator och hade en dålig dag hon med vilket gjorde mig sur och det fortsatte. Fick sen veta att jag fått G på redovisningen...G!! jag jobbade verkligen superhårt med denna uppgiften och det räckte bara till ett G...

Efter lunch fick jag även reda på att vår rektor ska sluta på skolan vilket är riktigt trist, han är verkligen övercool, och känns inte alls som en rektor, utan är mer avslappnad och snackar runt med alla elever. Han vet tillochmed vad jag heter! SINNES.

Precis innan dagens sista lektion som var fysik fick vi även reda på att naturkunskapsläraren på skolan ska sluta vilket är  tråkigt? :( Han är verkligen den coolaste läraren någonsin...och känns som att man snackar med en elev...

Men ja, det är väl sånt som händer, visserligen påverkas jag inte så mycket av naturkunskapsläraren eftersom att jag inte har honom i något ämne men alla roliga kommentarer och dissningar mot mig kommer jag faktiskt sakna.

Nu ska jag försöka ta tag i fysiken och kemin så att jag inte failar på dem också, om jag orkar...JO jag måste

Kramar!

Pluggdag

2010



Hej på er,

Ni flesta är säkert redan i skolan eller på jobb och sliter gumpen av er och jag tycker synd om er. Är ledig idag eftersom att vi har en omprovsdag för de som har missat något, eftersom att jag inte har gjort det så är jag ledig och kan ta det lugnt heeela dagen. Har dock en uppgift i tyska och lite kemi till imorgon så ska försöka få det gjort.

Men inte kan man sitta inne och plugga heeela dagen, nejnej.
Så snart sticker jag in en stund till stan och träffar Carro och Amanda, ska bland annat byta ett linne jag köpte igår, såg att det saknades lite paljetter på det=(. Efter det ska jag möta upp mamma och mormor och följa med dem på en tur till ikea, ska försöka hitta lite nya kuddar och sånt till mitt rumt, hade tyckt det var kul att byta lite mest för omväxlingens skull.

Nej, tyskan kallar, MÅSTE bli klar med den.

Puss!



Skoolaaan

2010



Nu drar jag snart till skolan  =)

Ha en finfin dag allesammans!

Puss!

Pizzaaa

2010



Hejsan,

Blev en väldigt lyckad kväll igår måste jag säga. Några tjejer från grundskolan bestämde sig för att träffas och gå och äta något. Vi hamnade på en pizzeria där vi åt skrattade och snackade minnen och hade supertrevligt. Vi började även planera en klassfest som jag hoppas blir av.

Efter att ha suttit där ett bra tag bestämde vi oss för att gå hem till en av tjejerna där vi spelade Buzz och sjäng singstar och jag kan säga att jag ska garanterat INTE söka till idol i år och inte heller i framtiden, att sjunga är inte min starka sida.

Idag blev det först en runda till stan där min syster skulle på någon test med sina linser och mamma och pappa skulle kolla golv och även skidkläder. Hann även in om MQ en snabb tur och lyckades fynda ett par jeanstights på rean, tyå gråsvarta. Kan bli snyggt för att tuffa till en söt blus eller bara rocka på ;)

Nu ska jag gå och ta en välförtjänt dusch :)

Kram!



Godmorgon!

2010



Hej på er,

Hoppas att allt är bra med er idag!

Idag blir det skola som vanligt sen tror jag det blir en runda till lite olika affärer, skulle behöva lite grundsaker, tights, strumopr mm....

Börjar inte förrän halv 12 idag men jag ska fixa lite matte och sånt i skolan innan...ser att tiden börjar rinna i väg så det är väl dags att fortsätta göra sig klar

Puss!

Göra allt annat

2010



Precis som alltid när jag ska plugga hittar jag en massa andra saker att göra...

Idag kom jag på den lysande iden att kolla olika hemsidor med kläder, väskor mm.

Här får ni lite sneekpeaks av vad jag hittade.



Supercool festklänning inför vårens fester. (H&M)


friis & company



Tisdag

2010



Blir bara ett snabbt inlägg innan jag ska ta en svängom med min älskade biologibok, vi har verkligen en speciell connection, vad skulle man kunna kalla det? AH, hatäktenskap beskriver vår relation utmärkt.

Ska bli skönt när provet är över och jag kan andas ut, fast då är det väl bara att sikta in sig på nästa prov....

Nästa lov längtar jag iallafall redan till, väldigt mycket tillochmed.

Boken kallar

Puss!

Dagens

2010



Innan jag fortsätter med boilogipluggandet passar jag på att slänga in en dagens. Försökte även visa upp mitt hemmagjorda armband men det var inte det lättaste in en webcam.



Till detta hade jag vanliga svarta tights.

Hålålålåltimme

2010



Sitter i skolan nu och har en timmes håltimme innan dagens sista lektion som är biologi.

Även om jag bara hunnit med en vecka i skolan har vi redan blivit bombade med en massa läxor och då menar jag verkligen BOMBADE!. Redovisningar, prov, inlämningar...allt möjligt och jag känner redan nu att jag borde fokusera all min lediga tid på skolan denna terminen, det känns omöjligt att klara av det nu men förhoppningsvis blir det bättre snart.

Nu ska jag och Johanne läsa igenom boken inför biologiprovet.

Puss!

Festklänning?

2010



Nytt år innebär såklart nya fester och nya födelsedagar och detta året kommer bli speciellt, de flesta av mina vänner (och jag) fyller 18. Tänkte redan nu börja spana efter några fina klänningar att ha så att det inte blir panik några dagar innan det är dags =).

Har ni något förslag på var man kan hitta fina, dock inte alltför fina klänningar?



Hajj! Vardå? NEJ asså HEJ hahaha

2010



Hej igen, flitig uppdatering med bloggen idag och det gillar vi, ellerhur? Haha

Har nu hunnit med lite pluggande, mys med mamma och även övningskört en runda. Början var lite svår men sen tycker jag det flöt på ganska bra =)

Ska försöka bli bättre på att ut och köra, har 8 månader på mig nu innan jag blir 18 och det hade kännts så skönt om jag hade fått mitt körkort ungefär då också.

Ska kolla lite saker på datorn nu, sen ska jag försöka plugga vidare, denna terminen ska jag bli mycket bättre på det, nu när jag har något att sträva mot känns det på något sätt roligare.




Puss!

Innan jag går

2010



Ja, som ni förstår har jag inte kommit härifrån än men snart, tänkte bara visa en sak till.

Som jag sa igår måste jag hitta en ny mobil eftersom min gamla är död.

Hittade nu denna som liknar min gamla förutom att detta är slide, tänkte kolla om det finns någon som har den eller vet hur den är?



Hade varit supersnällt, vill köpa en mobil som verkligen är bra och inte går isönder efter en månad kanske.

pliis =)

Puss!

Plugg-dag

2010



Hej på er,

Söndag it is vilket innebär att helgen än en gång snart är slut.

Det blev ingen bio igårkväll, tittade istället på filmen independence day och jag måste bara säga, VILKEN FILM! Ja, jag vet, den är inte ny men det är verkligen en sån man kan se om och om igen, galet bra med andra ord.

Vaknade i morse vid 9 och fixade mig och allt sånt, sen fastnade jag en stund framför datorn. Tänkte att jag skule ta och plugga lite men istället knepade jag ihop ett eget litet armband, har ni tur orkar jag fota och visa det sen, det blev väldigt fint iallafall.

Efter att ha fixat det satte jag mig ner en stund för att ta tag i pluggandet och läsa sidorna i biologiboken inför provet och det gick helt okej men nu har jag tröttnat på det och satte mig vid datorn igen, undra om jag någonsin kommer härifrån?

Joo...jag....mååååstee.

Puss!



Dag 14 - Min favoritplats

2010



Nu kanske alla förväntar sig att jag ska skriva om något superspännande ställe eller kanske något superexotiskt men det tänker jag inte göra.

Min favoritplats är faktiskt mitt rum. Här trivs jag, jag känner mig trygg, det ser ut precis på det sättet som jag vill och jag är omgiven av mina saker.

Jag kan mitt rum innan och utantill, jag vet var allt finns och jag har allt på mitt sätt. Kläderna organiserade som jag vill, skrivbordslådorna sorterade som jag vill, böckerna som jag gillar allra mest.

Mitt rum är det stället jag trivs bäst på helt enkelt.

Bio?

2010



Det blev en tur till Helsingborg med hela familjen för att leta nya möbler till vårt vardagsrum eftersom det snart är färdigrenoverat.

Nu sitter jag här och tänkte kolla runt om det visas någon rolig bio ikväll men det sket sig, det var fullbokat på Avatar som vi tänkte se, istället blir det väl ännu en kväll framför tv:n, precis som riktiga soffpotatisar ;)

Nu ska jag kolla om det finns någon ny mobil, min andra har totalpajjat, 2an, 5an, 8an och 0an fungerar inte...attans

Puss!

9 januari

2010



God morgon på er,

Har precis varit och lämnat av Amanda vid bussen och nu sitter jag en stund vid datorn och bara tar det lugnt innan jag drar igång för dagen.

Igår va väldigt trevligt och supermysigt. Vi kollade lite på Let's dance, snackade, skrattade och hade det allmänt trevligt.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men jag kommer nog på något, skulle behöva plugga biologi men nja, jag får se hur det blir med det...

PUSS!

8 januari

2010



Har nu precis kommit hem från en tur på stan med Amanda och min syster och nu har vi en hel myskväll framför oss =)

Känns lite konstigt att det redan är helg igen men jag ska inte klara, helgen är superskön så...

Nej, dags för en liten fika, känner att det kommer bli många av dessa ikväll.

Puss!

Friday night!

2010



Godmorgon!

Sitter nu i skolan och väntar på att jag ska börja min enda lektion för idag, engelska. Hade egentligen fysik också men den var inställd.

Ikväll ska Amanda hem till mig och det blir tjej kväll för hela köret =).

Vad tycker ni om vädret?
Själv höll jag på att vända in i huset när jag kom utanför dörren, det var GAALET kallt, såg på termometerna att det var -12 grader när jag gick utanför dörren vid halv 9 i morse och utanför skolan känns det som antarktis...haha märks att man inte är riktigt van vid det kalla vädret.

Nu ska jag fortsätta fördriva tiden på facebook.

Poousss!

Dag 13 - Mina rädslor

2010



Hmm..jag tror att jag har ganska många saker som jag är rädd för. Kanske inga stora men lite små här och var. Några exempel är spindlar, ormar, maneter, båtar och djupt vatten. Men de flesta av dessa är ungefär samma som de flesta är rädda för så kanske inget direkt intressant.

Dock den sista med djupt vatten vet jag inte riktigt varför egentligen. Vi har varit i thailand många gånger på snorkelturer där man inte bottnar men jag har ändå hoppat i och inte kännt något speciellt förutom de sista gångerna. Det går bara inte, jag får panik när jag inte kan sätta ner fötterna på bottnen och bara gå upp ur vattnet utan jag måste simma och klättra upp på en båt. Känslan av att bara inte kunna sätta ner fötterna är hemsk enligt mig.
Så ja, snorkelturer är väl inget jag direkt kan rekommendera.

Båtar är också en sån sak jag bara inte klarar av. Man åker mitt ute på vattnet i en sak som flyter och kan inte göra något om det skulle bli något fel på båten. Är man tillräckligt långt ut ser man inget mer än vatten vilket får mig att freaka ur mest...

Så ja. varför åker jag ens till Thailand om jag hatar djupt vatten och båtar? Haha

Kachingching

2010



Precis som en blixt från klar himmel slog det mig vad jag skulle vilja jobba med i framtiden. När jag skulle välja gymnasium funderade jag väldigt mycket på att gå en hantverkslinje och bli florist, textildesigner, makeupartist, eller frisör men efter att ha funderat och funderat och funderat kom jag fram till att jag inte alls kände mig mogen för att redan bestämma hur min framtid skulle se ut och vad jag exakt ville bli, därför bestämde jag mig för att välja en teortisk och bred linje där jag har många valmöjligheter efter studenten och tid att tänka ut vad jag egentligen vill.

Jag valde därför att läsa natur, den bredaste linjen inom gymnasiet eftersom man kan bli i princip vadsomhelst efter 3 år som "naturare". Visst, att gå natur kräver en del av en, det räcker inte att bara va där och klara sig helskinnad därifrån av det, du måste såklart vara aktiv och seriös men för mig är det en självklarhet att ta skolan på allvar, hela din framtid bygger på din utbildning. Visst, jag är ingen stjärnelev som kommer få maxbetyget 20,0 men vad gör det? Jag kämpar och gör mitt bästa och enligt mig är det tillräckligt bra.

Nu till det jag skulle komma till, innan har jag bytat mellan olika yrken hela tiden och om man hade kunnat bli många olika yrken och jobba med dem samtidigt hade jag garanterat varit en av dem. MEN! för någon dag sen fick jag en ide, arkitekt är ett yrke som verkar spännande, med nya utmaningar och framförallt, hela tiden nya saker, visst, du gör ritningar varje dag, men det blir ändå aldrig samma projekt du har hela ditt liv tills du pensioneras (sålänge du inte tänker bygga något i stil med kyrkan som fortfarande inte är kar i Barcelona).

Ja, det är vad jag ska sikta på, arkitekt.



Bildkälla

Back to school!

2010



Första inlägget på detta året och det känns: Näe, inget annorlunda, bara som vanligt.... HAHA

Den andra januari började jag på en låång summering av mitt år men efter att ha suttit ett tag och försökt knåpa ihop något lagom lång tog orken slut och jag hann bara till juli sen bestämde jag mig för att det fick räcka.

Skolan drog som sagt igång idag igen och jag ska bryta mönstret mot vad alla andra brukar säga. GALET KUL, eller ja, lektionerna är kanske inget man hurrar över men kompisarna, miljön, lärarna, ja LOVET IT!

Nu ska jag spana runt lite på datorn, har en plan...mohahahha.

Puss!



Dag 12 - Det här får mig att gråta

2010



Jag tror inte att jag har något speciellt som får mig att gråta alltid. När och till vad jag gråter beror helt på mitt humör, är jag stressad, glad eller ledsen över något är saker som helt klart spelar roll.

Ibland kan det vara till en film som slutar olyckligt, och ibland kan det krävas så mycket som att jag ska slå mig riktigt hårt eller något. Det är olika.

Nej ajg har inget mer bra att skriva om detta...

Jo nu kom jag på något som alltid får mig att gråta, orkar bara inte ta bort hela texten jag skrivit. Filmen PS. I love you är något som alltid får mig att gråta. Även Pearl Harbour har samma effekt på mig.

Detta blev ett väldigt förvirrat inlägg märker jag, men aja ni får stå ut helt enkelt!

Dag 11 - Den här månaden

2010



Wow, ja, var ska jag börja?

Det har hänt så otroligt mycket denna månaden och mer kommer hända. Medans jag skriver detta sitter jag hemma och tittar ut på snön som ligger så otroligt vackert och glittrar och runt omkring mig ligger kläderna som jag ska ha med mig hullerombuller. Men snart, snart ska jag få åka iväg, till landet där man ligger på stranden i december, när man blir brun på nyårsafton, där man slipper alla varma kläder, där man kan leva livet, där man får låna paradiset för ett litet ögonblick.

Men det har även hänt massa annat, jag har kommit en månad närmre studenten, gjort klart massa inlämningar i skolan, skrivit massa prov och avslutat kurser.

Jag har jobbat, träffat nya vänner, skrattat, gråtit, haft det helt underbart men även några dalar.

Jag har upplevt vad livet har att erbjuda mig och jag har njutit av varenda stund.

Och, vi har haft snö i enorma mängder!

Det finns så otroligt mycket mer man skulle kunna ta med, men jag kan inte sätta ord på allt.



Dag 10 - Detta ångar jag

2010



Jag ångrar en gång när jag träffade en person som jag verkligen kände att: wow, nu mår jag som bäst. Varje morgon var personen det första jag kom och tänka på och det sista varje kväll. Jag kunde inte få den ur mina tankar.

Men det var en sommar och inte hemma och precis som på alla semesterställen så förflyttar folk sig. Jag gick länge och grubblade på hur jag skulle få ännu bättre kontakt än dem få ord vi hade sagt till varandra. Jag ville fråga och få reda på allt om dig, även allt tråkigt som man egentligen aldrig berättar, men jag visste inte hur det skulle gå till. Jag var för blyg.

Sen kom den dagen då även personen skulle åka hemåt och jag har nästan aldrig kännt mig så tom, ledsen och arg på mig själv som då. Varför hade jag inte sagt något mer? Han försökte prata mer med mig men jag var för feg. Varför tog jag inte bara steget och gjorde allt jag så gärna ville göra?

Jag har nu i efterhand tänkt på det, många gånger. Och visst, det hade kanske inte gjort någon skillnad, vi håller fortfarande kontakten men ändå.`Att veta att man kunde gjort något mer är det jag ångrar.

Att aldrig våga ta chansen och verkligen go for it, när man vet att man aldrig mer kommer träffa personen. Det är vad jag ångrar nu och kommer fortsätta göra ett bra tag.



Dag 09 - Det här får mig att må bättre

2010



Oh, ännu en lätt en.

Mina vänner är helt klart dem som får mig att må bättre. Vare sig det är ett prov som gått dåligt eller om man bara känner sig allmänt nere så piggar dem alltid upp en. Kanske bara genom att lyssna eller hjälpa en att se sakerna ur ett annat perspektiv.

Mina vänner är helt klart anledningen till att jag varja dag har något att vara glad och kunna le för, även när allt känns som värst.

Dem finns där i vått och torrt, i medvind och motvind. Dem är bland det bästa jag har.

Dag 08 - Det här upprör mig

2010



Det finns två saker som jag blir riktigt upprörd över eller rent ut sagt arg över.

Det första är folk som inte kan stå för sina handlingar. Kanske att dem gjort något som ingen annan tycker var rätt och skyller därför över det på någon annan eller kommer med en bortförklaring varför det hände och varför personen agerade som den gjorde. Är det inte bättre att säga att man har gjort vad det nu kan vara och istället erkänna att det blev fel eller att man ångrar att man gjorde det? Det tycker jag i alla fall.
Att stå för sina handlingar är något fler personer borde göra oftare.

Det andra jag blir riktigt arg över är när folk blir utfrysta bara för att någon anser att dem inte duger. Kanske för att dem inte ser ut på sättet som man anser är rätt, eller för att man har delade meningar om något. Jag tycker verkligen att detta är riktigt elakt om man gör så här. Jag har många gånger varit på väg att göra det med människor för att jag har fått fel uppfattning om dem, just på grund av att jag inte känner dem. Men sen när jag väl börjat lära känna dem och skapat en egen uppfattning visar det alltid sig att personen är motsatsen till vad jag trodde.

Antingen är jag dålig på att bedöma människor utifrån första intrycket eller så ger jag dem bara en chans helt enkelt. Känner du att du har gjort samma sak? Fine, alla gör misstag, ge det ett nytt försök?



Dag 07 - Min dag

2010



Eftersom att detta är ett tidsinställt inlägg är det lite svårt för mig att säga hur just denna dagen ser ut.

Därför får jag la ta och berätta om en vanlig dag istället.

Jag brukar gå upp vid 7 tiden, om jag inte börjar 8 för då är jag uppe vid strax innan 6. Jag duschar, käkar frulle och klär på mig och sånt trevligt. Sen promenerar jag en liten bit till bussen, åker en bit, hoppar av och på en ny buss, lyssnar på musik och läser metro och åker en lite längre bit, hoppar av och bytar buss och åker ännu en liten bit. Sen är jag framme!

Efter det har jag kanske några lektioner, lite håltimme, lunch, lite fler lektioner och sen upprepas samma bussprocedur, sålänge jag inte fastnar i stan med några kompisar....

Väl hemma startas datorn, jag tar något att äta och sen börjar pluggandet (i bästa fall, annars är det facebook som gäller)

sen käkar jag lite till, kanske kollar tv och till slut däckar jag i sängen :D

Superintressanta dagar har jag...

Dag 06 - Min drömkille

2010



Ja...ni kommer säkert tycka att jag låter supertråkig nu men enligt mig kan man inte säga hur ens drömkille ser ut. För hur ska du veta vilken kille du faller för?

Visst kan en drömkille vara typ Robert Pattinson eller Jake Gyllenhaal ( ja mina löverboyz) men om man istället ska beskriva hur killen man vill gifta sig ska se ut så tror jag inte det går.

Visst finns det big nonos om hur en kille absolut inte får vara eller se ut, men nej, jag tar vad jag får och vad som faller mig i smaken för tillfället ;) höhö

Så boyz, se upp!

GOTT NYTT ÅR!!

2010



Gott nytt år allesammans!!

Mohaha suckerzz jag inviger det nya året 6 timmar före er ;)