Systerbesök

2014God morgon!
Ligger och myser en stund i sängen innan det är dags att ta tag i dagen som kommer bestå av liite plugg och massa mys, min kära syster kommer nämligen på besök till Lund idag! Hoppas på att hon är lika sugen på att shoppa som jag är hehe...

Nu måste jag se till att komma upp, har lite saker att plocka undan innan hon kommer!


Snart hos mig

2014Jag har länge varit ute efter ett par roliga pumps (äger för tillfället bara 1 par) och idag tror jag att jag har hittat de. Det fick i alla fall bli ett klick och nu är dessa godingar på väg hem till mig, kan knappt bärga mig tills jag har dem här!
 
Du hittar de för 349 kr hos Nelly.com!
 
 
 


Bikini series

2014Eftersom jag har varit förkyld en vecka nu (alldeles för länge om man frågar mig) så har jag inte kunnat ta mig til gymmet och träna vilket är lite trist, började för en gångs skull få in en bra träningsrutin som nu har försvunnit.
 
Är fortfarande lite snuvig så vågar mig inte riktigt på att gå dit riktigt än och köra ett monsterpass. Därför blev det idag lite hemmaträning av ben och rumpa, lagom mjukstart. Dock har jag alltid problemet att jag inte vet vad jag ska göra för några rörelser, och då kommer vi till mitt tips som jag hittade på youtube idag! Bra och effektiv träning med enkla rörelser.
 
Denna video körde jag efter idag. Det är tänkt att man ska upprepa rörelsesekvensen 3 gånger, men med tanke på min förkylning gjorde jag det endast 2 gånger. Trots det kan jag säga att det känns i benen nu...
 
 
För att se alla vidoes, sök på BIKINI SERIES på youtube!
 
Nu ska jag dyka ner i mina skolböcker igen, hörs kanske sen!


Billig basic

2014Klickade in på Gina tricot i jakt på lite trevliga träningskläder, dock utan resultat... Däremot hittade jag dessa linnen, 79 kronor styck och perfekta till jeans, sneakers och en skön cardigan. Tror det får bli en liten pluggpaus ner i stan i veckan!
 
79 kronor och du hittar de alltså på Gina tricot.
 
 
 
 


Tv-mys

2014Sådär, ännu en dag full med plugg börjar gå mot sitt slut. Först skola mellan 9-12 och sedan fortsatte pluggandet hemma tills alldeles nyligen då jag la undan böckerna för dagen. 
Nu ligger jag och slökollar curling innan ett av mina favoritprogram drar igång - barnläkarna. Väldigt intressant, och inte bara för att jag pluggar till sjuksköterka utan också för att det är så häftigt att se hur långt i utveckligen sjukvården har kommit och speciellt gällande barn, hur många som verkligen räddas! 

Nej, dags för fortsatt mys nu, godnatt!
Måndag igen

2014God morgon, en ovanligt tidig morgon för min del. Har spenderat helgen hemma hos familjen och nu är det dags att bege sig tillbaka till Lund för skola. Har haft en skön och välbehövlig helg med alldeles för mycket mat.

Ny vecka alltså, har det väldigt lugnt i skolan vilket är tur med tanke på tentan på lördag...dock tänkte jag försöka se till att komma ut och träna lite smått. Förkylningen sitter fortfarande i så det blir nog bara en lugn promenad om vädret håller sig okej. Tänkte också försöka bli lite bättre på att blogga som sagt, men det återstår att se hur det går med den biten...

Dags att åka om jag ska hinna till dagens föreläsning,

Ha en bra dag!
Live

2014Ja, det är väl vad jag har haft fullt upp med den senaste tiden som bloggen gapat tom på nya inlägg. Det har varit tentor, jobb och första lediga helgen på en evighet. Längesedan jag njöt så mycket av att ligga en heeeel dag i sängen och bara behöva gå upp för att äta i princip! 

Men nu har jag latat mig klart för denna gången och om en vecka är det dags för tenta igen. Förhoppningsvis sista tentan innan jag kommer i fas. 

Annars då? Jo, tack som frågar, i onsdags blev det ett mini-firande av att jag äntligen lyckats klara en tenta som släpat efter mig i nästan ett år nu. Lite drinkar som avslutades med en kul kväll på nation i Lund!

Nu är det dags att ta tag i pluggandet igen, förhoppningsvis dröjer det inte lika länge till nästa inlägg,

Glad bild från i onsdags!