800

2010



Stod inte ut med att bara ha 799 inlägg så var tvungen att göra ett 800ade...

Imorgon drar jag iväg på en tur igen så även om jag för tillbaka blogglusten så kan ni räkna med minimal uppdatering ;)

30 juli

2010



Hade planer på att bli en mästare på att uppdatera nu efter semestern men orken är som bortblåst och känner inte för något just för tillfället.

Återkommer när jag känner för det



Nu kör vi igen!

2010



Hallå grabbar,

Nu är jag äntligen hemma igen!

Eller äntligen och äntligen men som det heter: borta bra men hemma bäst. Det har varit skönt att bara ha kunnat göra ingenting men efter ett tag blev jag liiite för rastlös...

Nu måste jag fortsätta packa upp innan jag ska lägga in lite foton på datorn med bl.a alla mina inköp...

Hoj!

Jag tror aldrig jag varit så glad över en ...

2010



Jag tror aldrig jag varit så glad över en helt vanlig säng! God natt



Tjabba, nu är jag i Smögen och sitter oc...

2010



Tjabba, nu är jag i Smögen och sitter och steker i solen en stund. Blir väl ungefär att stämma här tills onsdag gissar jag på, jag hade väl helst åkt hem redan idag men man kan inte alltid få som man vill, Nu ska jag fortsätta gotta mig i solen, ha det bra!



Shopping på hög nivå! ...

2010



Shopping på hög nivå! Hejsan, var ett tag sen jag skrev men uppdateringen får bli som den blir nu när jag är i Göteborg. Igår åkte jag till nordstan och gick loss i affärerna, hittade en del jag inte sett i malmö än så det var riktigt nice, blev några fina inköp som jag kommer visa när jag är hemma igen. Idag har inte johanna match förrän halv 8 så jag och mamma drog till ett annan köpcentrum för att kolla läget och såklart blev det lite shoping även där. Efter att ha betat av det stället åkte jag och mamma in till avenyn och gick lite, vi hittade även världens största kanelbulle och jag lovar, ni har inte sett en större innan! Nu ska jag återgå till mitt sudoku...<3



Livet när det är som bäst! ...

2010



Livet när det är som bäst! Hej på er, nu ligger jag på en klippa någonstans ute i göteborgs skärgård och njuter av solen. Första dagen med full sol sen vi kom hit så det gäller att passa på när man kan:) hoppas allt är bra med er! <3



Tjena mors! ...

2010



Tjena mors! Göteborg är verkligen helt underbart! Minus att vi tältar då kanske men det har väl också sina plus...höhö. Det enda negativa är väl att folk åker och kommer olika tider så man vet aldrig när det blir sista gången man ser dem...snart ska vi iväg så invigningen av gothia cup som är själva anledningen till varför vi är här. Nu ska jag fortsätta, njuta, sakna och ha det sjukt bra! Posshaj!



On the road! ...

2010



On the road! Halloj, nu börjar vi så småningom närma oss halmstad tror jag och vi har väl ungefär halva resan kvar, tackar den som uppfann iPoden, vet inte vad jag hade gjort utan den, kreverat antar jag...nu, dags för en bensträckare



Nu drar jag!

2010



Äntligen är allt klart och nu drar jag mot Götet.

Vet inte hur länge jag blir borta men mellan 1-2 veckor gissar jag på. Sålänge får ni stå ut med mobilblogg eftersom jag inte kommer släpa med mig min dator, men det ska nog gå bra ändå.

Ha de bra, för det ska jag ha!

Ciao ♥

Mission accomplished

2010



Nu tror jag att jag äntligen är färdigpackad, tyvärr är klockan dock så mycket att jag inte hinner med Carros 18årsfest. Ska upp hyffsat tidigt imorgon för att komma iväg i tid... Men det är väl så det är i livet, man kan inte hinna med allt antar jag.

Anyway, jag satt och kollade runt lite på internet och såg bilder någonstans där en tjej hade varit på Island och bilderna därifrån var ju bara sååå underbara. Jag vet helt klart var jag vill resa nästa gång jag ska någonstans...efter jag kommit hem från Thailand då...



Bara titta, det är sånt man tror är för fint för att ens existera...

Nu ska jag måla naglarna i brist på annat,

Hörs antagligen senare :)

Sunes sommar 2?

2010



Tvättmaskinen kör för fullt...den behövde väl bara en powernap efter att konstant ha varit igång sen sent igårkväll och tidigt i morse så nu är iallfall det problemet ur världen.

Nu kommer dock Johanna och berättar om sina fina byxor där hon satt sig i tuggummi, smart syrra det där...så det får bli nästa projekt, tuggummi borttagning.

Har hört att frysen ska funka? Någon som vet?

Förörvrig börjar situationen här hemma påminna om sunes sommar, alla har smått panik och det är kläder, fotbollssaker, solkräm m.m i princip heeela huset...

Jaja, en sak har jag iallfall kommit fram till, det får dröja ett tag tills jag flyttar hemifrån..tvättning och allt inom det området är inte något för mig...börjar smått känna mig som en hemmafru, inte bra enligt mig...

Nej, nu ska jag gegga med tuggummit,

Njut av ett klipp från sunes sommar sålänge!




OH SH**T!!

2010



Pajjad tvättmaskin...IIINTE BRAAA!!

DAMN =S

iPod

2010



Sådär, nu har dagen börjat rulla på och jag får mer och mer gjort, för tillfället sitter jag och försöker ta bort och lägga in lite nya låtar på min iPod. Trodde det skulle vara gjort på en blinkning men jag hade ganska fel.

Hade tänkt radera alla gamla låtar och lägga in alla nya...men så blir inte fallet, när man väl börjat lyssna på dem gamla låtarna tycker man att dem är ganska okej ändå så varför ta bort dem?¨

Aja, några låtar ska jag nog få bort,

Sålänge bjuder jag på denna grymma låten:



16 juli 2010

2010



God morgon på er!

Fredag igen vilket inte känns så speciellt för mig vilket är en del av sommarlovet. Dagarna bara flyter på och till slut har man ingen koll på vilken dag det är.

Idag ska jag fortsätta med att packa, har fått fram det mesta så nu ska det bara ner, frågan är bara hur det nu ska gå och få ner allt...aoutch!

Ser att läsartalet stiger i jämn takt på min blogg och det är sjukt roligt, alltid kul med lite nya läsare :)

Nej, ska ner och börja packa nu så jag förhoppningsvis hinner vara med iallfall en liiten stund på Carros 18årsfest!

Men först, traditionen sommarlovsmorgon xD

Simma lugnt!



Tjabba tjena hallå! ...

2010



Tjabba tjena hallå! Nu sitter jag i bilen med pappa och johanna på väg till sjöbo, någon marknad pappa ville till. Det var tänkt att jag skulle jobbat idag men precis innan jag skulle hoppa på min cykel dök en massa moln upp så det blev inget med det idag. Senare idag blir det antagligen att fortsätta packa så jag hinner va med iaf en liten stund imorgon på Carolinas 18årsfest imorgon! Nej nu är vi snart framme, Bye!



Sängen nästa

2010



Inget bra på tv och inget annat kul att göra, det blir sängen nästa med snabba cash istället

Natti <3

Precis på orden...

2010



Hehe, där fick jag så jag teg med regnet och allt...

Men jag klagar inte för det, har hunnit med en del idag inför Göteborg nu och det enda som fattas är x-antal shorts för att jag ska klara mig. Har letat som en idiot utan resultat. Eller jo, jag hittade ju ett par orange-korall-röda idag men skulle behöva något mer basic typ gråa eller svarta?

Nej, regnet var skönt och behövligt och jag fick en lugn dag utan jobb, inte för att jag ogillar det eller så men det var skönt med en dag där man slipper stå och avundas alla som svalkar sig i vattnet medans man själv servar dem med glass m.m. Men som mamma sa: utan mig hade stranden gått under...höhö.

Usch nej, bara massa babbel..vi skyller på stressen som är på väg

Packa, tvätta, leta kläder, jobba, sola bada...det bara svämmar över med saker att göra.

Nu ska jag zappa lite bland tv-kanalerna

Tjohej!

Tortyr!

2010



Jag har alltid älskat det och mår som allra bäst när solen skiner, havet svalkar sådär lagom och en lätt bris blåser förbi men detta vädret vi har nu, det är bara för mycket. Värmen letar sig in överallt och minsta lilla rörelse gör att svettdropparna hopar sig på ryggen..fresh eller hur?

Och sen att jobba i denna värmen gör ju inte det hela mycket bättre...eller vid närmare eftertanke är det nog jobbet som gör att det känns som en bastu för tillfället. Man vill bara gå och ta luft någonstans men det går bara inte...

Nej, jag vet att jag inte ska klaga och jag har mycket hellre detta vädret än regn, men för tillfället hade det varit skönt med en dag med ordentlig sömn där man kan samla krafter igen.

Over and out!



10 juli

2010



Morrn morrn,

Vädret är långt ifrån lika fint som igår och idag är det stora vita moln som pryder himlen, lite synd men man kan väl inte alltid ha fint väder antar jag.

Idag är det tänkt att jag ska jobba en stund på dagen eftersom att det skulle bli så fint väder och förhoppningsvis mycket folk men det ser inte så lovande ut med det...Dock blir det jobb ändå och hoppas på att solen kommer fram!

Nu måste jag fixa mig innan jag hoppar på cykeln mot jobb,

Ha en nice dag!


Bild jag tog på Johanna i torsdags

Världens skönaste sommarjobb!

2010



foto0042 (MMS)

Världens skönaste sommarjobb!



Sommarplåga?

2010



Alexandra aka Kissie har nu gjort debut inom musikbranschen, idag släpptes hennes första singel...

Kommentar på det?

Vilken sommarplåga detta kommer bli, ingen låt jag direkt kommer spela sådär 24/7 men helt klart bättre än vad jag trodde.

Döm själv:



I throw my hands up in the air sometimes

2010



Man kan inte göra något annat än att fullständigt digga denna låten, perfekt för en riktig strandkväll.

Enjoy!



6 juli

2010



Sommarlovet rullar på i en läskig fart och jag gör mitt bästa för att njuta fullt ut.

Idag är det tyvärr lite molnigt och sjukt blåsigt så jag har mest degat framför datorn och spanat in rea, där fanns mycket fint men främst ett par skor från la redoute som jag kärade ner mig extra mycket i.

Mellan 200-300 har jag för mig att dem kostade.



Godmorgon på er! Jag är uppe med tuppe...

2010



Godmorgon på er! Jag är uppe med tuppen som vanligt på grund av att jag ska till körskolan. Efter det blir det en stund i stan och sedan till tandläkaren. Kanske inget att se fram emot men det ska bli skönt att få det gjort så slipper jag det sen på ett tag :) ha en bra dag för det ska jag försöka ha!



Bland sand och solkräm

2010



Hej på er,

Idag har jag njutit av en helt underbar dag på stranden med många bad och mycket sol!

Åkte ner redan vid 10 och kom inte hem förrän vid halv 5, därav den dåliga uppdateringen. Förhoppningsvis har inte så många suttit inne vid datorn nu när det är så fint väder så då kan det ju kvitta ;)

Ikväll blir det antagligen stranden med Carro och några till för att göra det vi är allra bäst på, snacka!

Nu ska jag ut i trädgården igen,

Ciao!



Tiiishaa

2010



Hellu,

Det nästan ångar om en så fort man sticker ut nosen i solen och det är sååå underbart skönt. Termometern visar väl ungefär strax under 30 grader och jag har njutit helaaa dagen.

Började med en marknad/rea i morse där jag lyckades shoppa ett askalasfint pilgrimarmband och ett par nya joggingskor så nu ska det tränas!

Efter det åkte vi hem och fikade hos några familjekompisar.



Tishaan jag köpte i onsdags, underbart skön!

Nu ska jag dra mig ut i trädgården o läsa lite skvallertidningar,

Hoj!



Frida - värmen : 1-0

2010



Bingo, precis när värmen är sådär påträngande och klistrig kommer jag på det, fläkt ute i förrådet.

Snabbt som satan sprang jag ut och hämtade den och jag ligger nu ett steg före värmen, SUG PÅ DEN!



Sen att man får värsta Carola med stormvind-effekt är ju bara ett fett plus!

Nästa sak att besegra: körkorts-teori boken

Wish me luck!

I min garderob

2010



Sådär ja, det tog ju "bara" en hel dag för att städa undan lite på rummet...ehm.

Nej men det har hela tiden kommit lite annat ivägen, för fint väder, lunch, tv-program, you name it!

Men här kommer dem, inköpen :)


Blå tröja: Gina, Vita linnen: H&M, Grönt ribbat linne med knappar: H&M, Ringar och örhängen: Gina



De sista 3 bilderna går att förstora om ni klickar på dem ;)

Nu ska jag hjälpa till med maten,

Tjohejs!

2 juli

2010



Morsning korsnin!

2 juli visar datumvisaren idag vilket betyder att min fina vän Carro fyller 18 år, GRATTIS, GRATTIS till henne.

Idag är det även fredag och ännu en vecka har gått på sommarlovet...7 veckor kvar innan allvaret börjar igen.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer men jag får ta det som det kommer helt enkelt, kan vara skönt att inte planera upp något alla dagar. Jag ska iallfall fota mina inköp från när jag var i stan med Carro i onsdags.

Just det, sen var jag ju på Ven igår också, heelt underbart var det. Vädret var helt perfekt, vi cyklade runt i bikini-överdel och det var bara så mysigt!

Nej, nu ska jag städa rummet och fota kläderna,

Hörs senare!

D-e-a-d m-e-a-t

2010



Cykeltur på Ven vart det idag ja...och precis som jag gissade är jag helt död i rumpan och neråt, alltså även mina ben. Fler backar än på Ven får man nog leta länge efter!

Nej, orkar inte mer här, ska gå ner och ta ett vaaaarmt och skötn bubbelbad, grrr


POSSHAJ!

Godmorgon! Nu sitter jag i bilen med Carro...

2010



Godmorgon! Nu sitter jag i bilen med Carro påväg till en heldag på Ven. Vi ska cykla där hela dagen så jag lär ha lagom ont i baken ikväll. hörs kanske sen!