Gott nytt år!

2011Mitt i paniken men vad man ska ha på sig, hur jag ska ha håret och försöka komma ihåg att packa ner allt tänkte jag bara önska er ett gott nytt år!ses nästa år ♥

Världens.grymmaste.föräldrar

2011Hahah, ja, rubriken säger väl i princip allt.

Julafton igår var sjuuuk!

Vi hade en tomte som gömde sig bakom dörren och sen hoppade fram för att skrämma livet ur johanna, och kastade julklapparna till oss, massor av julmat och god risgröt, julklappsspel där jag blev två goda choklad rikare och sist men inte minst, helt grymma julklappar!

Här en, kan ni gissa vad det är jag fick?


Japps, jag kommer inte lämna huset förräns någon lockar med något riktigt bra!God jul

2011Klickar bara in här lite snabbt för att önska er en god jul!

Passa nu på att äta god mat, umgås med släkt och vänner och framförallt NJUUUT!Jullov

2011Äntligen har jag också fått jullov!

Dessutom ett välförtjänt sådant skulle jag vilja påstå. Förra lovet jag hade var sommarlovet och då jobbade jag i princip alla veckor så ni kan tänka er hur efterlängtat detta varit. Visserligen ska jag jobba detta också...men bara 3 dagar så det är nog överkomligt.

Hursomhelst...dagens planer blir inte riktigt som jag planerade men vad gör det, jag har ju jullov! Ska i alla fall försöka få upp en gardin på rummet samt en promenad eller gym om jag orkar.You

2011

Nervvrak

2011Usch och fy så nervös jag är idag!

Har idag min sista tenta innan jag äntligen får fira det efterlängtade jullovet och jag kan inte direkt säga att jag är så sugen på det. 5 timmars matteräknande i rad utan miniräknare och formelblad...aaah!!

Eftersom de andra tentorna inte gått särskilt bra med undantag för medicinkursen jag läser är jag ännu mer nervös, jag vill ju så gärna klara denna!

Dock känns det inte särskilt bra, så jag satsar på att gå dit, göra mitt bästa och istället klara omtentan till påsk.

Nej tror jag ska satsa på att städa rummet och lite annat för att komma på bättre tankar!
Seee ya later!


O visst ja! BARA TRE DAGAR KVAR TILL JULAFTON, HEEELT OTROLIGT!

Kärlek

2011A guy and a girl can be just friends
but at one point or another, they will fall for each other,
maybe temporarily,
maybe at the wrong time,
maybe too late,
or maybe forever.

I'm alive

2011One down, two to go!

Japps, en tenta avklarad, två kvar. Jag lär antagligen kugga den men i vilket fall som helst är jag ett steg närmre jul!

Idag har jag spenderat hela dagen inlåst i ett grupprum med min fysikbok och dagen imorgon lär väl se i princip likadan ut, det kunde varit bättre alltså...men samtidigt värre!

Nu ska jag ner och brottas lite med matteboken innan jag har träff med duschen och sängen!

Peace out!

Vem är jag?

2011Lördagkväll, jag pluggar. behöver jag säga mer?

Jag vet inte vem jag är längre, jag tackar nej till fest för att plugga, jag gör saker i tid och när jag pluggar pluggar jag verkligen!!

Hursomhelst...har åtminstone fått alla julklappar köpta idag tror jag! Dock återstår det bästa, inslagningen och öppningen, ingenting går upp emot att se minerna när de man älskar öppnar ens julklappar!

kan redan nu varna om dålig uppdatering, det nalkas tentaveckor för min del!

Nej, dags att flytta sig ner i soffan, jag har gjort tillräckligt för idag!Changes

2011Japp, jag är uttråkad. För första gången på en evighet känner jag mig värd att slappna av. Så varför inte passa på att göra något skoj, lite nya förändringar?!?!

Vad det blir får ni kanske se om ett tag, om det blir bra vill säga...hehe ;)

Rykande tangentbord

2011Jobbar på för fullt, totalt 3 labbrapporter att skriva och 1 vecka på mig...Kan berätta att det är en aning stressigt, speciellt med tanke på att jag som sagt också har tre tentor att plugga till...Finns dock tyvärr inget mer att göra än att plugga på och hoppas på det bästa. Att jag blir klar med andra ord!

Har för tillfället fastnat lite vilket är anledningen till att jag fastnade här...kanske inte det optimala men vad ska man göra...

Nej, kommer ångra mig om jag inte fortsätter!

Kram!Heja mig!

20113 av 4 saker gjorda, HEJA MIG! tror dock jag lämnar labbrapporten ofärdig för idag, istället ska jag belöna mig med lördagsmys. Vet inte hur längesedan det var jag var hemma en lördag...men gissar på sådär en månad eller två!

Men innan jag bänkar mig i köket för att fixa middag blir det en svängom på rummet...känns som ett evighetsarbete det där med att plocka undan kläder...3 december

2011Nej men ser man på, jag bloggar IGEN!

Antagligen mest för att jag lär spendera i princip hela dagen framför datorn men vad gör det när det är full storm och regn där ute? Föhoppningsvis kommer jag kunna bocka av en del saker på min to do lista senare!

Har redan fått klart en sak så nu återstår en rapport, en labbrapport och skriva önskelista (ja det hör ju till, även om jag är i äldsta laget) samt räkning av matte och fysik, tagga tentaveckor liksom!!

Hursomhelst, innan jag tar mig an nästa uppgift tänkte jag bara visa en grymt snygg tröja jag köpte igår, för ovanlighetens skull traskade jag in på lindex och se så bra det slutade, visserligen 200 kronor fattigare men en snygg tröja rikare!Kanske, kanske inte?

2011Ååååh jag vill så gärna vara en grym bloggare, komma ihåg att uppdatera, skriva roliga inlägg med mera...men det går inte, jag har verkligen inte tiiiiid! TÄNK OM dygnet hade haft 25 timmar istället för 24, så mycket mer saker man hade hunnit med...

Men nu ska jag inte klaga, istället njuta av att jag med hyffsat gott samvete kan ta en stund åt bloggen. Det händer så otroligt mycket i skolan hela tiden...ångest, skratt, gråt till följd av skrattattacker, underbara vänner, tråkiga lektioner, roliga lektioner. För tillfället sitter jag och skriver på en labbrapport som ska vara inne om en vecka...kanske låter lite väl ambitiöst men med tanke på att jag inom loppet av de följade 2 ½ veckorna har 3 tentor och två labbrapporter att klara av är det läge för att vara ute i goood tid och verkligen ta tag i det direkt. Något jag lärt mig på universitetet (eller åtminstone börjat lära mig) är att ALDRIG skjuta upp saker....sorgligt nog kommer de ikapp dig.

Men såklart hinner jag med roliga saker, igår blev det en tur i stan för julklappsshopping med en vän jag inte umgåtts med på länge men som jag alltid skrattar med och som också är ett grymt festsällskap. Gav mig helt klart ny energi till att fortsätta plugga på.

Idag efter skolan mötte jag upp min kära syster för att inhandla godis och en hyrfilm, vi har nämligen syster-mys ikväll. Bästa uppfinningen på länge!

Jo, jag vill nog försöka ta upp bloggandet igen, även om ingen läser är det ändå skönt att ha någonstans att skriva av sig....

Men som sagt, jag har så fullt upp med att leva, tror aldrig jag har älskat livet så mycket som jag gör nu!

Nu ska jag mysa!

Ta hand om er där ute!