Presentkort

2009



Så, nu har jag äntligen lyckats bestämma mig för vilket presentkort jag skulle välja. Denna gången blev det 50 kronor på H&M. Har spanat in en mineralfoundation så jag tänkte först välja ett presentkort på kicks men så kom jag på att H&M också brukar ha den plus att det oftast är billigare där.

Nu ska jag bara vänta tills det landar i brevlådan.

Träning

2009



Visst ja, glömde berätta att jag antagligen ska med Carro och träna idag. Hur det nu ska gå, har träningsverk i benen och har kommit in i sommarlovstempo = segdeg

Bilder nr.2

2009



Såg att inte alla bilderna kom med så här kommer resten. Försökte skriva kommentarer men det blev bara så rörigt. Jag tror man kan gissa sig till de flesta.

Har precis kommit in från trädgården efter att ha badat i poolen och solat. Men nu gick det inte mer, jag höll på at få värmeslag, det är sjukt varmt ute för tillfället.

  

Bild 1: Senaste inköpen
Bild 2: Sommar outift

Bilder

2009



Jag vet själv hur tråkigt jag brukar tycka det är när man följer bloggar som inte har några bilder. Sen kom jag på att jag själv är en av dem. Därför bjuder jag nu på lite update med bilder som skulle lagts in för ett tag sen.

    

Bild 1: Fotboll Sverige - Serbien U-21 EM
Bild 2: Dagens outfit 13/6
Bild 3: Outfit 24/6
Bild 4: Solnedgång 27/6
Bild 5: Outfit 28/6
Bild 6: U-21 finalen 29/6 Tyskland - England

Ny design - igen

2009



Som ni ser så håller jag på att ändra min design. Snacka om beslutsångest, jag skulle vilja ha alla... Det är också väldigt kul att göra nya vilket också är en anledning till varför jag byter. Hehe. ´


För jag ska sluta byta design hela tiden så kom jag på den smarta iden om att ni läsare kan få låna de designerna av mig som jag inte använder. Vad tycker ni om det?


Finns det ingen design som ni tycker passar er så kan ni ju alltid vara med i tävlingen, det finns fortfarande 4 designer kvar där ni får välja själv hur det ska se ut. För att komma till tävlingen, klicka HÄR.

Vilken skulle du vilja ha? Jag anpassar färgen efter den du har på din blogg. (Klicka bilden för att se den större)

                

       



Sista juni

2009



Nu har det gått så sjukt snabbt igen och vi är snart inne i juli.

Igår blev det att åka och kolla på finalen i U-21 EM mellan Tyskland och England. Även om det inte var Sverige som var med var det faktiskt ganska kul ändå. Slutresultatet blev att Tyskland spöade skiten ur England.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, det är skönt att inte ha något planerat.



Blogghjälp

2009



Om det finns någon som vet hur man lägger in en bild i headern så får den personen väldigt härna hjälpa mig med det. Lämna en kommentar isåfall.



Röda fingar och aj på knäna

2009



Då var jag hemma igen då. Mormor kom och hämtade oss vid halv tio och vi åkte till gården där vi skulle plocka jordgubbarna. Vi satte oss ner och började plocka direkt. Eftersom att vi hade ungefär sex lite var att fylla så tänkte vi att det borde gå ganska snabbt, men så fel vi hade. Det var väldigt många mosade och mögliga jordgubbar så det tog lite längre tid. Vid halv tolv var vi klara så vi åkte hem till mormor och morfar och har varit där fram tills nu. Det är riktigt mysigt när man åkter till dem på sommarloven och blir upppassad som om man bor på ett lyxhotell.

Nej nu ska jag ta och bädda sängen.

Jordgubbar

2009



Visst ja, jag glömde att jag ska plocka jordgubbar idag med mormor och Johanna.

Oj nu kommer hon nog!

29 juni

2009



Okej, tredje försöket nu då. Försökte uppdatera igår men det gick inte riktigt. Eftersom att jag och pappa har lite delade meningar om i vilken ordning man ska göra allt så stängde han av internet precis när jag hade skrivit klart ett inlägg.( Jag tycker att man kan sitta vid datorn och samla kraft innan man börjar med allt medan han tycker tvärtom).

I lördags åkte vi till några familjekompisar där vi grillade och badade i deras 30 (!) grader varma pool. Det var riktig mysigt och så varmt så att det gick att sitta ute hela kvällen. Vid halv två-tiden var det dags att cykla hem igen. Efter att ha cyklat ungefär 200 meter så åker Johanna in i buskarna och vi fattar ingenting men stannar ändå lite längre fram. Då visar det sig att hon hade fått punktering på cykeln så hon hade fått gå tillbaka till dem vi var hos och lämna cykeln sen gå och möta upp oss.

Igår blev det födelsedagsfest för hela slanten. Vi äkte dit vid två-tiden och kom inte hem förräns vid 8 på kvällen. Jag hade väldigt trevigt och det bjöds på många skratt.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag, det återstår att se.



Poolen

2009



Har precis kommit upp ur poolen, blev ett snabbt dopp. Eller ja, jag svalkade benen men det räckte för att man skulle bli lite svalare. Nästa gång ska jag bada helt.

Nu ska jag ut i solen igen!

Äntligen

2009



Yes! Jag har äntligen lyckats samla ihop tillräckligt mycket poäng för att få ett presentkort i nästan vilka affärer jag vill. Att samla ihop poäng var verkligen inget svårt och jag har redan samlat ihop 200 poäng. Presentkortet jag kommer få är på 50 kronor och jag är redan på god väg till att få ännu ett.

Nej nu ska jag bestämma i vilken affär jag vill ha presentkortet. Hmm, det kommer bli riktigt svårt att välja...

Förlust och marknad.

2009



Som de flesta kanske redan vet så förlorade Sverige matchen igår mot England. Måste ändå säga att det var starkt jobbat av Sverige. Att gå från att ligga under med 3-0 till att göra tre mål och nästan ännu fler är bra gjort. Matchen avgjordes på straffar som började med att båda lagen missar två straffar och slutar med att MFF's molins missar med några centimeter. Tycker väldigt synd om honom eftersom att alla säger att han avgjorde matchen genom att träffa stolpen vilket är fel, Marcus Berg som började med att missa ett mål kunda lika gärna ha träffat och därmed gjort att Sverige gått vidare till final.

Jaja, det är inget man kan göra åt. I morse blev det att göra sig klar snabbt för att sedan ta en runda till Svedala, höhö. Det var sån sorts marknad där med rea i massa affärer. Tyckte inte att det verkade så kul i början men det var helt ok. Blev ett par flip-flops rikare.

Nu har jag precis städat rummet (igen) och funderar på att gå ut och njuta av solen. Glöm inte att gå in HÄR

U-21 EM

2009



Sitter nu och försöker klura ut hur man ska använda koderna från colaflaskorna till att ladda ner låtar. Tänkte att det kanske skulle va samma sak som men Loka för några år sedan då man gick in på cdon.com och bara skrev in koden och laddade ner men riktigt så enkelt verkar det inte vara. Helt plötsligt dyker det upp en massa skit om iPod...

Annars då? Jo jag sitter och får lite smått panik på detta samtidigt som man lite då och då hör "Men ta ut honom förfan" eller "NEEEEJ!!" över hela kvarteret. Nu var det visst "Äh det är så jävla dåligt". Vadå Frida har en pappa som blir en aning aggressiv när han tittar på fotboll??. Samma sak var det när vi var på U-21 matchen i tisdags, jag tror nästan att han buade konstant i 10 minuter. Fast enligt mig lät det lite mer som en KO. Jag har iallafall ett mål när jag går på fotboll, att inte låta som honom...

Nej, bäst att hålla sig undan till fotbollen är slut. Det blir ju inte bättre med att England leder med 3-0 varav ett självmål...



Foki.blogg.se

2009



Satt och kollade runt på lite olika bloggar när jag hittade en tävling hos denna tjejen. Man kan vinna massa olika nagellack, lösnaglar och diamanter som man kan limma på. Tänkte gå med i tävlingen nu.

Vill du också va med så klicka in HÄR!

Gratisbio

2009



När jag precis loggade in på gratisbio. se fck jag en glad överraskning. Om jag samlar in 6 st poäng till så får jag ett presentkort i nästan vilken affär som helst.

Därför tycker jag att det är synd om ni ska behöva gå miste om att få det. Om du klickar på bilden här nedanför och blir medlem på gratisbio så får du direkt 50 poäng av mig. Detta innebär att det bara behövs 150 innan du kan få ditt första presentkort. Det kanske låter mycket men det är det verkligen inte, det var inte längesen jag blev medlem där men ändå har jag redan lyckats få ihop poäng genom att besöka hemsidor och svara på frågor.
Man kan också göra som jag gör. Max en gång i veckan kan man skriva om gratisbio på sin blogg och få allt mellan 10-1000 poäng beroende på hur många som värvar genom länken.




Färdig design 1

2009



Är nu klar med den första tävlingsdesignen som gick till min syster. För att se resultatet kolla in på hennes blogg HÄR

Jag blev jättenöjd och hoppas att hon själv också blev det.

Om tävlingen

2009



Det finns nu fyra stycken kvar som jag kommer att göra en ny design till. Den första som kommer få en ny blogg är min lilla syster Johanna.

Checka in hennes blogg HÄR!

Nu ska jag ta och börja klura på hur den ska se ut...

Vinden viskar mitt namn

2009



Tog precis en paus från att städa rummet och gick ut för att känna om det går att sitta i trädgården. Det ska nog gå bra men det blåser otroligt mycket, tyvärr är det inga varma vindar så det blir nog att sitta i uterummet istället.


Först måste jag bara göra klart det sista på mitt rum. Har några kläder kvar plus dem hängande kläderna i garderoben.



MJ

2009





Eftersom att det inte funkar att lägga upp bilder får det bli ett litet klipp på honom istället.

Sky's the limit

2009



Sitter här och håller på att fjanta med min kära syster i web-camen vilket egentlige är ganska onödigt eftersom att hon sitter i rummet bredvid mig. Tänk att det kan va så kul med smileysar på msn...internskämt

Hade inga speciella planer idag förutom att kanske åta till beachen men det blir nog trädgården idag igen. Har iallfall lyckats fixa ordning i en mgarderobslåda. Har bara kvar alla hängande kläder.

Nej nu får jag väl ta och fixa det sista sen bär det av mot trädgården.

Förresten, denna låten bara MÅSTE ni lyssna på. Man blir sjukt glad av det. Jag har hört den ungeför tre gånger i rad men fortfarande inte tröttnat. Enjoy!



Woot?!

2009



Precis när jag hade gått upp ur sängen och skulle äta frukost kollar jag lite snabbt på framsida på dagens tidning och ser att det står att Michael JAckson är död!. Jag kan erkänna att jag inte är något stort fan av honom och brukar inte lyssna på hans låtar särskilt mycket men ändå, han är inte the King of pop för inget liksom... För ovanlighetens skulle tänkte jag därför lägga upp en bild men för tillfället strejkar det så jag får se hur det blir med det.

Igår var det ju tänkt att jag bara skulle vara hemma och ta det lugnt men vid fyra ringer pappa och undrar om vi kunde ta oss in till stan för att fixa fotbollsskor till mini-Frida. Egentligen kunde hon åkte själv men jag tyckte synd om henne så jag följde med. Innan pappa var klar på Jobb så hann vi gå en stund på mobilia. Jag hittade en kofta som jag har spanat in väldigt länge. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge och tur är väl det. Hade jag köpt den direkt när jag hittade den hade jag fått betala fullt pris, igår hade jag sån tur så att den var nersatt till halva priset.

Får nog ta och kolla min mobil, verkar som att vissa med Comviq har problem, hmm...

Stormvarning?

2009



Gick som sagt ut för att sitta en stund i trädgården och sola men det blev bara en liten stund. Efter ett tag skulle Johanna se bröllopsduellen som jag och mamma såg igår och jag var bara tvungen att se den idag igen. Det är verkligen en film jag kan rekommendera.

Efter att vi hade kollat klart på den så hade solen försvunnit och nu blåser det också väldigt mycket. Satte mig ändå en stund i trädgården och läste lite men nu blev det för tråkigt, har inget att göra.

Jaja jag kommer väl på något, får fortsätta läsa boken så länge.

Woohoo

2009



Nu är jag äntligen klar, SOLEN - h-e-r-e  I  c-o-m-e!!



Fastklistrad

2009



Ja, jag sitter fortfarande vid datorn. Kan inte fatta hur svårt det är att slita sig, hah är så sjukt lat så jag inte orkar flytta mig dem 20 metrarna ut i trädgården. Fast först måste jag ju bädda sängen, naaj.

Nej nu ska jag göra det,  först sängen, sen klä på sig bikini och sen fram med solstolen i trädgården. HÄR SKA DET STEKAS. (även om solen inte skiner)

25/6

2009



När jag skulle ta min vanliga tur inom blogg.se innan jag pyser ut i solen(om den ni vill komma fram) så fick jag en liten chock. Blogg.se var helt annorlunda och jag blev förvirrad. Vissa tycker säkert att det är bättre nu men jag gillar den gamla bättre. Jaja, man kanske vänjer sig.

Idag hade jag tänkt att min dag skulle gå åt till att sitta utomhus och suga in D-vitamin men det är inte alls lika fint väder idag så jag får se hur det blir med det...Visserligen är jag inte förvånad. Dem dagarna jag spenderar i stan brukar det alltid vara stekande sol och över 20 grader varmt, sen de dagarna jag är hemma är det inte alls lika fint väder och speciellt inte lika varmt.

Nej nu får jag nog ta och ta på mig något, solen kanske kommer fram så småningom så det blir bikini under.



Talang 09

2009



När jag och syrran var i stan i Måndags hittade jag ett linne som jag dock valde bort, ända sedan dess har jag ångrat mig för detta så idag bestämde vi oss för att åka in oh se om det fanns kvar, skulle också kolla om vi kunde hitta ett par jeans till mini-Frida.

Vi tog bussen in med mamma när hon skulle jobba och var i stan vid halv ett. Trollkarlen som vann talang detta året skulle vara på Gustav idag så där var det fullt med folk, trots detta fick vi en liten skymt av honom. Kommentar? Ja, folk ser verligen sjukt annorlunda ut i verkligheten jämfört med på tv. Jag trodde att han skulle vara lång och brunhårig men jag hade fel. Han var cirkus 1,70 centimeter över havet och hade nästan svart hår. Efter att vi hade kollat lite snabbt på honom gick vi upp mot Storgatan och Gina tricot. Men fanns linnet kvar då? Nej så klart inte, det var någon annan som också tyckte att det var fint... Så vi gick tillbaka mot Gustav igen och in en snabb runda för att kolla jeans och precis som på Gina utan resultat...Precis innan vi skulle ta bussen fick jag ett tyck och bestämde mig för att gå in på JC. Och vad hänger där inne? Jo ett linne som är ganska likt det på gina. Efter JC var vi tvugna att åke hem eftersom att Johanna har match ikväll.

Men att vi var tvugna att åka hem gjorde inte mig något, passade på att ta vara på det fina vädret och stekte i trädgården fram till för en timme sen då fet blev för varmt. Skulle kunnat bada i poolen men det är inte så kul att göra det själv så istället fastnade jag här framför datorn och väntar på att mamma kommer hem så att vi kan ha en tjejkväll, mysigt.

Glöm inte hålla koll på hans fluga!


Sunny day

2009



Har precis kommit in efter att ha spenderat ungefär hela eftermiddagen i solen i jakt på lite fräsh solbränna. Jag tror att jag lyckades undvika att bränna mig men om det blev någon färg vet jag inte...

Tog en liten cykeltur till centrum där jag lämnade tillbaka några böcker och fick lite havsdoft. Efter det gjorde jag en cheesecake som nu står på kylning i kylen. Vid halv tvåtiden var jag klar med den så då stack jag ut i trädgården. Det har varit riktigt skönt väder fram till nu när solen har gått i moln.

Nu ska jag gå och göra soldansen! Höhö naat, men iallfall njuta av solen.

Bloglovin

2009



Följ min blogg med bloglovin

Sommarlov på riktigt + tävling

2009



När man vaknar vid klockan åtta på morgonen och ser att solen lyser utanför fönstret, det är då det känns somm sommarlov på riktigt. De andra dagarna när det har varit molnig tycker man bara att det hade varit skönt att sova bort hela dagen men idag flög jag upp ur sängen.

Har nu gjort mig klar och fösöker fundera ut något att göra idag, kanske blir att åka till stranden eller kanske bara ta en cykelrunda.

Just det, tänkte ha en liten tävling här på bloggen för er som är trötta på er vanliga design.

De första fem som blir medlemmar på Gratismakeup genom att klicka på bilden  här nedanför får en gratis design av mig. Om det nu finns någon som tänker attan, jag är redan medlem på Gratismakeup kan du också bli medlem på GRATISBIO istället.




Jag är ingen expert på att göra designer så ni kan inte förvänta er för mycket av mig. För tillfället kan jag grunderna. När du har blivit medlem på någon av dessa sidorna så är det bara att kommentera inlägget och skriva ditt medlemsnamn, vilken sida du blev medlem på och om du har några önskemål. Eftersom att jag inte har så många läsare så tror jag inte att det kommer bli något problem för er som vill ha en ny design, ni kommer få en.

Shopping på hög nivå

2009



Blev som sagt en runda till stan med Johanna idag för att fynda på rea. Vi var i stan vid elva och jag trodde att det skulle vara betydligt fler människor med tanke på att Gina tricots rea startade idag. Hittade inget särskilt så vi gick vidare till några andra affärer och kollade lite. Jag tror inte att vi hittade något av det vi egentligen skulle ha men det blev ändå en del saker. Hittade bland annat ett par halv-haremsbyxor, ett flätat skärp att ha i midjan och en sport-bh som jag kan ha nu när jag är ute och joggar.
Det var tänkt att det skulle bli en kort runda så att vi skulle hinna ta bussen hem med mamma vid två men vi kom inte hem förräns klockan fem.

Jag ångrar lite att jag hängde tillbaka vissa grejer men man kan inte ha allt så...

Nu ska jag leka på photoshop.



Salesale

2009



Blir bara en liten snabbis nu.

Idag blir det att ta bussen in till stan med Johanna för att trängas med alla andra som drömmer om att fynda något riktigt bra pår rean. Jag är ute efter lite jeans och tishas och Johanna fotbollsskor.

Nu ska jag bre mackor.

Wish me luck!



Premiär

2009



Som belöning för att både jag och min syster har klarat oss bra i skolan och jag fått bra betyg och hon förbättrat sig så fick vi en present som visade sig vara en större pool än vad vi hade innan. I onsdags hämtade mamma och pappa den och igår började vi med att montera ihop den. Det tog lite tid för att få allt att stämma men tillslut gick det och vi fick börja fylla den. Idag i eftermiddags var den äntligen fylld och badklar och jag tog årets första dopp(om man räknar bort Thailand).

Efter att jag hade sprungit cirka 2 km och kände hur blöt av svett jag var bestämde jag mig för att hoppa i tillsammans med mamma. I efterhand kom jag på att jag skulle svalkat av mig lite först för fy va kallt det blev i poolen. 18 grader brukar jag räkna som varmt men när man är varm efter att ha sprungit i stekande sol så är det som att bada på Antarktis...

Nu har jag duschat och hunnit varva ner lite. SHIT! jag trodde inte klockan redan va nio!!!!. Nu kallar tv:n

Som hämtat ur en mardröm

2009



Sorry för den dåliga uppdateringen. Tänkte skriva om midsommar igår men jag tappade helt lusten efter att jag fått reda på att en kompis hus brunnit ner helt.
Man tycker så otroligt synd om de folken som utsätts för dessa och verkligen förlorar allt. Visst, det är inte första gången ett hus brinner ner men när det är en person som man känner så känns det extra jobbigt. Detta är inte ens något man skulle önska att ens värsta fiende skulle utsättas för.

Samma sak var det med en annan kompis i grundskolan. Hon åkte ner med sin familj för att fira jul i Khao Lak. Jag var superavundsjuk och tyckte att det var jättefuskigt eftersom att jag hade gjort samma sak förra julen. Jag kommer precis ihåg några dagar innan hon skulle åka att hon frågade mig vilket jag hade valt, fira jul i Thailand och inte få julklappar eller fira hemma och ha det som vanligt. Jag sa vad jag hade gjort, nämligen att åka till Thailand. Den 26 december när hon var där nere kom flodvågen. Jag kommer ihåg att jag va med min granne den 27:e och tittade på tv när vi såg vad som hade hänt där nere. Plötsligt slog det oss att vår klasskompis var i just Khao Lak som hade drabbats väldigt hårt och vi ringde till hennes bästa kompis för att kolla så att hon var ok. Jag glömmer aldrig hur lättad jag blev när hon sa att hon levde och mådde bra. Lättnaden försvann dock väldigt snabbt, hon berättade också att hennes pappa var försvunnen. Josefine som satt bredvid mig trodde förstås att jag skojade och tog inte det så seRiöst men tillslut förstod även hon att det var allvar.

I sånna här situationer känner man att man verkligen vill hjälpa till men det är inte alltid så lätt, när man inte kan hjälpa till så känner man sig så otroligt hjälplös och precis som att man väntar på att vakna upp ur drömmen. Jag själv känner mig väldigt tom men kan inte ens tänka mig in i hur dem har det, hur dem mår eller hur dem känner sig.

Midsommar berättar jag om en annan dag, det får vänta...

Midsommar

2009



Ska bara passa på att säga glad midsommar och hoppas att det inte kommer regna...

Nu måste jag fortsätta städa...



Cha cha

2009



Det blev att springa lite idag igen. Hade inte tänkt att jag skulle göra det men mamma skulle hem till mormor så jag tänkte att jag lika bra kunde hänga med på en liten runda. Idag var det dock mycket jobbigare med tanke på att solen stekte och det var mycket varmare. Jag sprang ungefär 1,5 km först sen sprang jag ungefär en halv km till. Är riktigt nöjd över detta.

Jag vet att Krillebooi på youtube inte är någon nyhet men jag kan fortfarande inte sluta titta på hans klipp. Han är bara så skön. Jag vet att det finns många som tycker att han är otroligt fjollig men det är väl bra att han vågar va den han är och inte bara byta stilla för att alla har starka åsikter om det?

Om ni mot förmodan har missat det så måste ni kolla, killen är grymt cool.



18/6

2009



Ännu en dag på sommarlovet är här. Precis som alla andra dagar kommer jag nog inte göra något särskilt, kanske sätta mig i solen men inget mer vad jag vet.


Jag har äntligen börjat springa på allvar nu och det är riktigt skönt. Igårkväll gick jag först cirka 2 km för att hämta mammas cykel och sen sprang jag nästan hela vägen hem(ca 1,5 km). Jag har som mål att springa minst 2 gånger i veckan men helst varannan dag, jag vill verkligen få bättre kondition och mer muskler.


Nu ska jag leka lite på photoshop.




Blogghjälp

2009



Jag vet själv hur svårt det är att hitta hemsidor med bra hjälp så att man kan fixa en mer personlig blogg och slippa dem designerna som alla har. Tack vare dessa sidorna och lite prova-sig-fram så lyckades jag!

EGOSIDAN - superbra hjälp om man har tillgång till photoshop. Finns även en länk där man kan prova på gratis photoshop.

BUSBRA - bra förklaringar och lätt att förstå



Beach-09

2009



Har nu kommit hem från en stund på stranden med lilla Carro. Det var lite kallt och blåsigt i början men sen vande man sig. Vi badade dock inte, vattnet kändes som is.

Innan idag cyklade jag en runda till en outletaffär och kollade lite klädert, hittade tyvärr inga. Sen cyklade jag vidare till biblioteket som jag har tänkt plöja igenom i solen om det nu fortsätter med detta fina vädret.

Vad tycks om min nya header?



PS.

2009



Visst ja, som den tv-nörd jag är *hehe* så har jag såklart hittat en hemsida där man kan se de flesta tv-kanalernas tv-tablå för en hel vecka framåt. Kan va bra om man sitter vid datorn och undrar om man ska sitta kvar eller kolla på tv, man slipper liksom gå till tv:n, sätta på den och zappa runt.

HÄR hittar du den sidan.



It's a halleluja moment!

2009



Äntligen har jag Spotify och jag måste säga att det måste va en av de bästa sakerna som har med internet att göra (efter msn och bloggen såklart). Det är helt sjukt, nästan alla låtar man vill lyssna på finns där.

Prisa Spotify! ♥



Dagens pryl(ar)

2009



När jag inte har något bättre för mig brukar ja gå in på olika hemsidor med kläder och sånt kul. Samma sak gjorde jag idag så jag började med H&M's hemsida. Detta skulle jag aldrig gjort. För det första såg jag att det var en enorm rea på nästan allt och för det andra hittade jag en massa kläder som jag gärna hade haft i min garderob







Etthundrasjuttiotvå

2009



Tänkte precis skirva att jag sitter här och myser med ett litet kaninskrälle men han fick åka ner igen, tror han behövde gå på toa...
Iallfall, jag sitter iallafall här och njuter av solen som steker på mina benfrån Johannas fönster. Hah, lite lagom slött att sitta i solen inomhus men jag har inte orkat röra mig ut än, ska nog göra det efter lunch någongång Tänkte att jag skulle ta och träffa en kompis idag men dem flesta jobbar tyvärr. Hade också gärna jobbat men det sket sig...shit hapends.

Ikväll ska jag iallfall på fotboll, Sveriges u-21 landslag möter Vitryssland.



Ohnoo! solen gick i moln.



Etthundrasjuttioett

2009



Blev inte att skriva något igår, hade inte riktigt lust och sen hade jag inget roligt att skriva om så...

Igår sken äntligen solen så jag satte mig utomhus en stund med världens mysigaste kanin. Men eftersom att det fortfarande blåste så blev det kallt efter ett tag, istället började jag pilla med pärlorna idag igen och hittade några fler att ta isönder och göra nya av. Det blev ett till armband som passar ihop med de andra två jag gjorde i lördags. Gjorde inget särkilt, slappade mest och det var hur skönt som helst.
På kvällen tittade jag på Queen Sized, sjukt bra men ändå så sorglig.

Idag ska jag nog inte göra något särskilt, kanske ut och springa en liten runda och sitta i trädgården om det inte blir för kallt. Tyvärr har det inte slutat blåsa än...



Etthundrasjuttio

2009



Dagen började med att jag fick ett ryck och gick ut och sprang en runda innan vi skulle äta frukost. Efter frukosten gjorde ja mig klar och sen åkte vi en runda till Trelleborg för att kolla lite kläder. Hittade ett vitt lite pösigt linne inne på JC. Efter det drog vi och handlade lite mat och sen hem.
Eftersom att solen äntligen tittat fram igen blev det att mysa u uterummet. Har gjort tre olika armband, två till mig och ett till mamma. Visst ja, jag är miljövänlig, jag gjorde armbanden av gamla smycken!

Hoppas nu det fina vädret håller i sig.

A lot of love ♥

The hungover

2009



Det blev tillslut att titta på bio med Sanne, baksmällan blev det. Har bara sett reklamen för den på tv:n några gånger men tyckte att den verkade bra så vi valde den. Vi gjorde helt rätt, som jag skrattade. Men med tanke på vilken sorts humor jag har behöver det inte betyda att alla andra kommer att skratta. Ett exempel var när en tiger vaknade upp i baksätet, i själva verket är det inget roligt men jag fick en skrattattack och kunde inte sluta skratta.

Nej nu ska jag vara lite social med resten av familjen.

Visst ja, det har ääntligen slutat regna!



Etthundrasextioåtta

2009



Det blev ingen lång runda på Toppen vilket inte är så konstigt med tanke på hur litet det är. Det blev iallfall en sväng inom MQ och även B-young där det också var 50 % rea. Jag hittade ingenting men Josefine hittade en superfin klänning från Zoul.

Nej nu ska jag gå och göra soldansen, haha naat.



Swoosh

2009



Jag har bestämt mig, jag ska trotsa vädergudarna och gå ut. Det blir att åka en runda till MQ och se om det finns några rester över till mig oh Josefajn. Skulle som sagt vatt med Sanne men jag får inte tag i henne. Om jag lyckas få tag i henne sen blir det kanske bio ikväll eller något istället.

Nej nu ska jag äta.

Wish me goo luck med vädret!



Etthundrasextiosex

2009



Idag är det den första sommarlovsdagen och vädret suger. Det blåser galet mycket och regnar lite då och då. Det är inte riktig drömvädret men man kan tyvärr inte göra något åt det. Man får väl sitta inne och kolla film eller gå på bio, det kan visserligen också vara mysigt men jag hade hellre vatt på väg till sranden nu...

Lyckades inte fixa det nya Photoshop så jag var på väg att ge upp när jag i morse kom på att pappa har ett Photoshop på sin dator. Visserligen är det bara Elements men det jag ska göra funkar att göra. Har redan fixat en header, ska prova med en till nu.

Om det är någon som också gärna vill ha en så ställer jag gärna upp, msåte lära mig det bättre. Det är bara att lämna en kommentar isåfall.



I'm singing in the rain...naaaat

2009



Hur mycket regn finns det egentligen? Enligt mig: Alldeles för mycket.
Det har nu regnat lite till och från hela dagen och jag är så sjukt trött på det. Regn passar inte in när det är skolavslutning, det ska vara minst 18 grader och skinande sol.

Hade tänkt att ringa några kompisar och åka ner till stranden men det sket sig totalt. Istället blir det en kväll framför datorn och mys med familjen, inte helt fel det heller.

Sista chansen med Photoshop nu...



Sommarlov 09

2009



Då har jag äntligen fått sommarlov detta året också. Ska bli väldigt skönt att få vara ledig nu i cirka nio veckor och inte ha några läxor. Hade gärna haft ett sommarjobb också men man kan ju inte ha allt tyvärr. Fast det känns inte riktigt som sommarlov än, kanske beror på det dåliga vädret, det hade ju kunnat vara sol...

I morse gick jag upp och fixade mig sen tog jag bussen til skolan med Josefajn och Julia, kanske sista gången man åker buss till skolan med Josefine. När vi kom till skolan började vi med att samlas i klassrummet och prata lite plus skriva en positiv sak om alla i klassen på vars ett papper. Kan säga att det blev många interna skämt och saker som bara vi förstår... När vi var klara i klassrummet och hade fått våra betyg samlades alla i matsalen och Mats pratade lite sen delades några stipendier ut. Christina var en av dem som fick ett, hon har lyckats få MVG i alla kurser vi har läst!
Vår lilla HIF-tomte Nikola på skolan fick också en present av MFF-utskottet, en MFF halsduk så klart.
Efter att alla stipendier var utdelade så fick man glass och sen var skoldagen slut. Jag tog bussen till Gustav med Johanne där jag mötte upp Annika och hennes två kompisar Kajsa och Olivia. Vi gick och lunchade på Gränden, supermysigt ställe. När alla var proppmätta gick jag och Annika i några affärer och tog sen bussen hem.

En sak jag blir väldigt besviken på är när folk struntar i att berätta saker och inte tror att man kommer få reda på det, det spelar ingen roll om man inte berättar för personen kommer ändå få reda på det. Jag tycker därför att det är bättre om personen säger det direkt till en istället.

Nu ska jag prova att installera Photoshop på Johannas dator istället och hoppas på att det går bättre...



OH MY GOD! 2

2009



HAHAH DETTA VAR BARA ÄNNU SJUKARE, JAG TROR JAG HÅLLER MIG TILL ORGINALET.



OH MY GOD!

2009





HAHAHAHHAHAHA JAG KAN INTE SLUTA SKRATTA!

Big nono

2009



Åh så trött jag blir på alla tv-program, precis när det blir extra spännande så är programmet slut och även för säsongen i det här fallet.

Ni som inte har sett det sista avsnittet av greys anatomy men ska se det, läs inte detta!

Precis när man fick reda på att George var mosad och höll på dö så tuppar även Izzie av och håller på att dö, vilket gör det dubbelt så spännande. Men, nu måste man vänta enda tills efter sommaren när det kommer tillbaka. J A G  B L I R  G A A L E N!!!!

Jag får väl ta och hitta en hemsida som visar avsnitten före eller något, kan verligen inte vänta tills efter sommaren med att se vad som händer...

Nej nu ska jag fortsätta släppa ut mina aggressioner.

Glöm inte att andas! ♥

Greys

2009



Det blev en kort runda, cirka 1 km. Fast mitt hjärta hade inte klarat mer usch så dålig kondition jag har, fast det ska det bli ändring på under sommarlovet.

Oj, nu har Greys börjat igen. Får inte missa sista avsnittet.

Vad tycker ni om min header förresten? Det var det bästa jag kunde åstadkomma i Photo shop.



Jogga

2009



Snabbt inlägg. Ska testa om det går att gå ut och springa cirka tio minuter efter att man har ätit....
HÄRMED FÖRKLARAR JAG MIG BESEGRAD AV PHOTOSHOP, JAG LYCKAS INTE FIXA DET...

posshaj! ♥



IKEA

2009



Har nu kommit hem från en ganska lång runda på IKEA och sen lite småärenden.
Dagen började med att mormor kom och hämtade mig och mamma och vi körde ut till Granngården för att handla något till diskmaskinen. Sen körde vi till IKEA men kom dit lite för tidigt så vi fick vänta lite tillsammans med en massa andra, det är egentligen helt sjukt att man köar för att få vara först in i en affär som inte har REA. Visst, hade det varit loppis eller stor REA så hade jag kunnat förstå men en vanlig dag?
Vid tolvtiden var vli klara på IKEA så jag och mormor lämnade av mamma för att sen köra in om STOFF & STIL. Mormor skulle ha tyg till något så jag passade på att köpa ett spänne till ett skärp jag håller på med och sen gick vi snabbt in på Biltema och köpte något till morfars båt.
När vi var klara med allt körde snabbt in om WIllys för att handla lite småsaker.
Precis när mormor skulle lämna av mig kom jag på att jag inte hade några nycklar så jag ringde Johanna för att kolla om hon var på väg hem från skolan. Tror ni hon svarade? Nej, självklart inte. Därför var vi tvugna att köra till mormor och morfar och hämta deras reservnyckel till vårt hus. Precis när mormor har gått in för att leta, vem ringer då? Jo Johanna. Då visar det sig att ungefär två-tre minuter efter att vi hade kört hemifrån så kom hon hem, därför tyckte hon inte att det var lönt at svara. SKITUNGE!!.
Till slut löste det och jag kom innanför dörren. Men bara för en liten stund. Efter att Johanna hade bytt om från idrottskläder tog vi våra cyklar och körde till MQ för att kolla in deras rea. Vi hittade inget så vi körde vidare till biblioteket och lämnade tillbaka en bok, pumpade våra cykeldäck och hämtade de efterlängtade körkortspapperna så att jag kan börja övningsköra.
Nu sitter jag här helt slut efter att ha farit över hela Malmö så jag ska ta det lugnt och måla naglarna och lite sånt, plus fixa Photo shop, idag har jag gett mig fan på att jag ska fixa det.



Etthundrafemtiosex

2009



Godmorgon, idag kommer det bli fullt upp. Nu på morgonen ska jag, mormor och mamma åka till IKEA och Granngården för att handla lite smått. Sen bär det nog hem och äta och lite sånt och vänta på Johanna för att åka till MQ.

Nu måste jag göra mig klar!

Simma lugnt! ♥






Etthundrafemtiofem

2009



Det blev ingen sol idag heller. Hade tänkt vänta tills Johanna kom hem med att åka ner till Centrum och fixa lite men när hon kom hem var det molnigt så jag orkade inte köra ner där. Tur var väl det, en stund senare började det regna.

Istället blev det att bara vara datornörd för en dag och inte göra något speciellt. Försöker också fixa en ny, personlig header till min blogg. Precis när jag trodde att jag hade löst det råkade jag göra något med programmet så att det inte gick att öppna igen. Så det är bara att börja om från början igen...



Kom solen kom...

2009



Åh så skönt det är att vara ledig. Man kan göra vad man vill eller ingenting. Kom på mig själv för en timme sen när jag fortfarande satt i pyjamas och inte hade fixat mig, kanske borde göra det...

Tänkte kanske ta en runda ner till Centrum och fixa körkortspapper och lämna tillbaka en bok sen när syster kommer hem. Sen får jag se om solen stanna kvar för då jävlar ska det stekas.

Jag är inte ett dugg avundsjuk på er som måste gå i skolan.



Följ min blogg

2009



<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/609856/fridafina?claim=e399z94dx7f">Följ min blogg med bloglovin</a>

Godmorgon

2009



Passade på att ta en liten sovmorgon idag eftersom att jag är ledig. Eller sovmorgon vet jag inte om vissa skulle kalla det men för mig är det sovmorgon att sova till klockan 7.
Nu har jag precis ätit frukost med Johanna och ska snart borsta tänderna och fixa mig.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men det dyker säkert upp något. Får sällskap av Johanna sen också, hon slutar tidigare =)



The sims 3

2009



Åhh varför måste the sims finnas. När man väl börjar spela det kan man inte sluta... Såg också för några dagar sen att the sims 3 har kommit ut. Hade varit riktigt roligt att köpa det istället men om Johannas dator är trög redan nu så vill jag inte ens tänka på hur den kommer bli då...

Lyckades slita mig från det nu så kanske blir det att jogga en runda eller sätta mig framför tv:n. Hmm vilket låter mysigast? Nej Frida inte tänka så, jag SKA ut och springa. Om jag lyckas få Johanna med mig...

Visst ja, om det finns någon som har spotify får den personen gäärna bjuda in mig, har paniiik!



etthundrafemtioett

2009



Såg att det förra inlägget inte har kommit fram förräns för en minut sedan, kan ioförsig bero på skolans datorer som klyddar lite ibland.

Som jag skrev innan blev jag väldigt förvånad över några inlämningar som är betygsatta. Fördjupningsuppgiften i religion trodde jag att jag skulle få ungefär VG i eftersom att det är mitt mål men det jag skrev räckte tydligen till ett MVG! Fick också betyg i datorkunskap och det blev ett MVG. I nian kommer jag ihåg att jag knappt tyckte att ett MVG var bra nog men nu tycker jag att det är ett plus om man lyckas med det. Visst är gymnasiet kul men mycket svårare än grundskolan.

Efter att Josefajn var klar med matteprovet åkte vi till vår gamla skola för att kolla på niornas Kabaret. Det var lite svårt att förstå vad den handlade om i början men sen klarnade det. Jag själv tyckte att vår var bättre men så är det väl alltid så jag ska inte klaga, den var bra och jag skrattade många gånger.

Nu ska jag spela the sims, beroende va det ja!



Skolan

2009



Sitter nu i skolan och har precis lämnat in alla böcker som inte behövs i tvåan vilket innebär alla böcker. Nu ska jag bara vänta på att Josefajn ska skriva klart matte provet sen ska vi dra oss hemåt igen. Vid ettiden ska vi förhoppninsvis titta på årets niors Kabare, hoppas den är bra.

Såg också att några betyg har kommit in på min EDS ska bara kolla noga så att det jag såg verkligen stämmer, hihi.

Nej nu får hon vara klar med provet.

Toodels! ♥

etthundrafemtio

2009



Jag tror inte att jag är riktigt kompis med vädergudarna. När det är helg och jag känner för att ligga ute och steka i solen så regnar det och när jag känner för att sitta inne och fördriva tiden framför datorn är det inte ett moln på himlen. Idag var det en sån dag då jag kännde att solstolen kallade på mig men inte vädret.
Efter att jag hade duschat idag så bestämde jag mig för att prova på sling-sprayen som jag köpte för ett tag sedan. Mamma fick agera frisör och spruta i det i håret. När vi hade sprayat några slingor fönade jag håret för att få det liite ljusare och visst funkade det. Jag kan verkligen rekommendera denna sprayen. Det gick snabbt, kladdade inte och blev fina slingor som ser ut som att man har vatt ute i solen. Speciellt dyr var den inte heller, 80 papp om jag kommer ihåg rätt. SÅ spring och köp om du vill få sommarblekt hår...:P

Jag hann ut en snabb runda innan när det inte regnade men nu har det börjat igen och jag skulle gärna gå en lite längre runda, vill gå in mina nya idrottsskor...



etthundrafyrtionio

2009



Hann inte skriva något igår plus att jag inte hade något att skriva om...

Igår blev det en runda till stan för att hitta dem sista sakerna till skolavslutningen. Vi passade också på att plantera blommor på farfars grav och pappas farmor och farfars grav så nu är där sommarfint. Efter det drog vi hem och åt sen blev det att städa lite eftersom vi skulle ha gäster på kvällen. Vi gjorde inte så mycket mer än tittade på den urkassa matchen och spelade lite Buzz. Just det, vi var på loppis på morgonen också, hittade en bok men annars var det tråkigt...

Idag ska jag nog inte göra så mycket, jag hade tänkt bjuda systern min på bio men eftersom att hon har skola imorgonså gick det inte eftersom att filmen vi tänkte se går för sent. Vi får väl vänta tills hon också är ledig... Innan när det var skola så hade man alltid några läxor att göra på helgerna och massa annat att göra men nu när man inte har några läxor så kommer jag inte heller på något annat att göra, är det inte typiskt?

Efter att jag såg Johanna sitta och spela the sims och jag tog över efter henne har jag blivit beroende av det, det var säkert två, tre år sedan jag spelade sist men nu har ja börjat igen. Eller ja, det kanske inte kan kallas spelar när man bygger hus men jaja.

Nu ska jag passa på att sno Johannas dator så att jag kan spela lite mer, hihi



Grattis Anton!

2009



Idag fyller min lilla kusin 6 år och inte 5 som jag skrev igår.
Igår var det tänkt att bara ta en liten runda i stan för att hitta present till honom med mamma men det blev en ganska lång...Hittade en tröja som jag har letat som en galning efter. Visserligen fanns den inte i S som jag skulle behöva men istället tog jag en L så blir den lites större och luftigare.

Idag är jag ledig igen och det blir väl samma som igår, slappa och rensa datorn.




Gratis smink

2009



Har nu hunnit göra mig klar och äta. Blir dock inte att åka in till stan med Josefajn idag, hon hade lite saker att ta igen så istället blir det att åka in och träffa mamma för att handla present till min lilla kusin som fyller fem år imorgon.

Ska också passa på att tipsa om en bra hemsida där man kan få presentkort på bland annat H&M och Kicks, jag saknar 75 poäng sen får jag ett presentkort på 150 kronor så snälla gå in och bli medlemmar HÄR. Samtidigt som ni ger mig lite poäng så får ni 50 poäng av mig, inte illa pinkat va? Det är 100 procent gratis, alltså ännu en anledning till att bli medlem där.




Torsdag

2009



Vaknade vid sjutiden av att regnet smäller mot mitt fönster. Eftersom att jag är ledig idag låg jag kvar lite extra i sängen och sen höll jag Johanna sällskap vid frukosten.
Än så länge har jag bara degat framför datorn men klockan börjar bli mycket ser jag, ska in till stan med Jsefajn vid tolv. Har bara ungefär 50 min på mig att sminka mig och äta lunch. Låter kanske mycket men för mig är det som 5 minuter.

Är också lite avis på alla treorna på Kunskap som tar studenten idag...men grattis på dem ändå. Om två år är det min tur =D

Nu måste jag verkligen göra mig klar.

Toodels! ♥

Götet

2009



Äntligen är orienteringen över.
Dagen började med att vi tog 142an från Södervärn ut till Bokskogen där vi sedan fick en karta med fyra stycken punkter utpekade. Problemet med detta var att vi inte fick en kompass så det slutade med att vi yrade runt i skogen och tryckte rätt mönster i pappret med ett örhänge...
När vi väl hittade tillbaka fick vi lite dricka och korv om vi ville ha det. Efter den så kallade lunchen bestämde jag och Amanda oss för att åka hem så vi började gå mot bussen som det visade sig vara ungefär 2 km till. Jag är glad att jag tog ordentliga idrottsskor... Jag kom också fram till att det inte är riktigt min stil att gå i skogen så när jag flyttar hemifrån ska jag dra mig in mot stan.

Just det tänkte berätta om igår också. Vid sjutiden åkte vi mot Göteborg och lite innan 10 var vi framme. Pappa skulle ha ett möte så jag följde med och tänkte shoppa på Nordstan. Jag var vid Nordstan lite innan dem öppnade så jag började leta upp affärer som verkade bra. När affärerna väl öppnade fick jag äntligen gå in i min kära Rut m.fl. Jag hittade så mycket fint men kände att min plånbock inte tyckte det var lika fint. Det blev iallafall en grå tröja med ett tryck. Efter det gick jag vidare till lite olika affärer och sen upp mot Kompassen tills jag kom på att jag kanske borde äta något. Efter min snabba lunch fortsatte jag att spana efter kläder och annat roligt. När jag hade gått igenom alla(tror jag) affärerna på Nordstan som jag ville in i så bstämde jag mig att gå upp mot Kompassen igen och kanske lite längre. Det slutade med att jag hamnade på Avenyn bland en massa glada studenter på studentflak, det hade varit roligt om det hade varit jag som stog på det flaket och skrek men tyvärr får jag vänta i 2 år till... När pappas möte var slut åkte vi till lite andra affärer och sen inom Ullared där vi köpte bland annat shampoo och annat trevligt.
Snacka om att mina ben var helt slut efter denna dagen.

Idag börjar också mitt sommarlov. Det enda som är kvar är att lämna tillbaka mina böcker och få alla betygen plus skolavslutningen, superskönt.

Nu ska jag ta och kolla lite på tv tror jag, håll i hatten!



Orientera

2009



Hann inte skriva något igår eftersom att jag var i Göteborg hela dagen. Idag blir dett att orientera med ettorna, synd bara att det är just idag som det är molnigt.

Nej nu måste jag göra mig klar! ♥

Idrottsprov - check

2009



Äntligen är provet över. Innan det hade jag väldigt stor ångest över att jag inte hade pluggat så mycket som jag kanske behövt men det löste sig. Visserligen har jag inte fått resultatet än men jag svarade på allt och det kändes bra så det är bara att hoppas på det bästa.
Efter skolan fick jag sitta cirka 30 minuter i en buss som kokade på grund av att luftkonditioneringen inte funkade, snacka om att jag var svettig när jag hoppade av.
Nu har jag bara tagit det lugnt och inte gjort något särskilt... Eller jo, jag fixade slingor i Johannas hår, får se om det blev något, testade nämligen blondsprayen idag.

Fick också frågan om varför jag bloggar.
Ärligt talat så vet jag inte. Det började med att jag läste Kenzas blogg och tyckte att hon verkade cool, sen tyckte jag att det verkade kul att berätta om sin vardag och sina åsikter. Började med en blogg men efter ett tag så tröttnade jag och slutade. Men efter nån dag märkte jag att jag saknade det, det är skönt att få skriva av sig lite. Sen om någon läser det eller inte spelar ingen roll, jag tycker det är kul. Hursomhelst. Jag startade en ny blogg, denna gången på blogspot men jag hade ingen fin design så än en gång slutade jag men som förra gången saknade jag det så jag startade denna. På något sätt har det blivit som ett beroende. Kanske inte att jag hela tiden tänker på att jag måste uppdatera bara FÖR att utan mer för att jag tycker om att skriva om varför inte skriva om mitt liv och det jag älskar?

Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting.

Dagens pryl

2009



Tycker det är dags för dagens pryl idag, det var så längesen sist. Idag blir det ett par skor (ovanligt att jag hittar fina skor) *naat*.

Diggar du dem lika mycket som jag så finns dem på Stadium och sportex för cirka 699 kronor.



1 Juni

2009



What!? Trodde inte att maj skulle gå så snabbt, det känns precis som att det var igår maj började. Har inte hunnit skriva så mycket nu i helgen, det har varit fullt upp.
Igår började det med att vi åkte till Helsingborg och kollade på Johannas match, det var inte tänkt att jag skulle med eftersom att jag egentligen behövde plugga men med det fina vädret kunde man inte stanna inne.
Efter matchen stannade vi kvar och fikade lite sen åkte vi vidare till nästa stopp, MFF-GAIS. Det var en underbar match, eller ja kanske inte resultatet 2-2 men solen som stekte. Det var riktigt varmt men gud så skönt. Har verkligen längtat efter solen.
Efter fotbollen åke jag hem sen och sen till några kompisar och badade i deras pool. 30 grader var kanske inte så svalkande men det var riktigt skönt. Innan vi åkte passade vi också på att spela lite guitar hero vilket ledde till min slutsats att jag suger på det...

Nej nu MÅSTE jag verkligen öva till idrottsprovet, visserligen kommer det gå åt skogen men man kan alltid hoppas, right?

Glöm inte solkrämen! ♥