Mit uppe i livet

2015Hej, hej, hemskt mycket hej!
 
Här rullar det på som vanligt, äta, sova, praktik, umgås med S och så går det runt. På något hörn borde jag även försöka få in lite träning nu när min förkylning släppt efter typ 3 veckor, HURRA!
 
Sitter för tillfället och väntar in Johanna som snart trillar in, myskväll står på schemat vilket ska bli supermysigt. S är bortbjuden på kuratelsmiddag och jag passar på med tjejhäng. Har ännu inte fått honom att titta på Paradise Hotel och liknande program, men jag jobbar på det. Tills dess hamnar det under kategorin systerhäng. Under tiden som jag väntar på Johanna roar jag mig med tråkiga vuxensaker som att betala räkningar (en av de till nästa veckas bal, WOHO) samtidigt som jag njuuuuter av att äntligen ha en ordentlig högtalare. Fick ett ryck i helgen då jag såg att jag hade studentrabatt och slog till, nöjdare kan jag inte bli! (mina grannar är nog mindre nöjda...)
 
På tal om bal, då det är Johannas första bal så var hon i behov av balklänning vilket vi spanade in på Nelly, bättre ställe finns inte! Själv kunde jag inte heller låta bli att titta runt, trots att jag egentligen har en balklänning att ha, men jag blev sååååå kär i dessa 2. De fick åka med i beställningen och nu återstår det att se om de är något att ha! Om inte så hoppas jag på att det är enkelt att returnera...
 
Ryggen på den blå är helt fantastisk och den rosa är en dröm, men hur de sitter återstår att se...
 
 
 
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?