Askungen

2015En fantastisk balhelg har passerat och jag sitter återigen begravd i skolböckerna, förhoppningsvis för sista gången innan examen!
 
Åter till själva balen så inleddes helgen med samling nere i borgen där balen senare under kvällen skulle hållas. Majoriteten ställde i ordning med bord, stolar och porslin under tiden som jag klädde in festsalens tak med ljusslingor och balkongerna med murgröna. Efteråt bar det snabbt hemåt och lite smått panikfixande innan taxin hämtade upp oss mot fördrinken och så småningom balen. Hamnade vid ett fantastiskt bord, stämningen var underbar och balen kan inte ha varit bättre. Sittningen avslutades med fyrverkerier som jag sett till att ordna innan vi dansade loss hela natten tills fötterna värkte. Balen avslutades sedan på söndagen med balbrunch som bjöd på väldigt god mat och en HOPPBORG, hur bra var inte det?!

Som bilden visar vann den blå klänningen, kände mig superfin! Helt klart nya favoriten!

Också lite fler bilder av varierande kvalitet, förhoppningsvis kommer de riktiga bilderna upp inom en snar framtid!


Sista veckan innan balen var extremt tuff då jag ingick i balkommitten men när man satt på balen under ljusslingorna och med veporna jag sytt svängandes i vinden utanför fönstret var det SÅ VÄRT DET!! jag är supernöjd och ser redan fram emot nästa års bal!
 
Åter till verkligheten och en bruten förtrollning, 5e veckan på praktiken är inledd och för tillfället är jag inne i en period då jag inte direkt har lust till praktik alls, det har varit så extremt rörigt med handledare, sjukdomarna som behandlas på avdelningen intresserar inte mig riktigt med mera. Men som tur är går tiden fort och snart är det ny praktikplats som gäller. Tänkte även passa på att söka lite roliga jobb för att hålla motivationen uppe, förhoppningsvis blir jag kallad på intervju och boostar mig själv lite.
 
Om en stund blir det åtminstone paus i plugget med mysfika hos Gabbsan innan jag tar tag i matlagningen. S är iväg på middag så jag antar att jag får roa mig själv tills  den är över. Misstänker istället att kvällens sällskap kommer bli en skål popcorn för min del...
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?