Slutspurt och nystart

2015Hej och hå vilken fart de senaste veckorna gått i! men så mycket jag hunnit med under tiden!
 
Jag har hunnit med förmannaavslutning med världens bästa förmannakår, haft mysiga filmkvällar, kramats, njutit och framför allt - ÄNTLIGEN AVSLUTAT KANDIDATARBETET! Ja ni läste rätt, det har opponerats, responderats och lästs men nu är arbetet klart och jag har härmed en kandidat i omvårdnad och en i medicine, i januari står jag förhoppningsvis med min sjuksköterskelegitimation också.
 
Klara och upprymda uppsatspartners
 
Efter att uppsatsen avklarats har det blivit ett hejdundrandes firande i dagarna 4. Festligheterna inleddes i onsdags med födelsedagsmiddag för Gabbsan som fyllde 23, goda drinkar och så småningom utgång på nation, det kan ha varit den bästa utgången jag har haft på LÄÄÄÄNGE, jag hade SÅ kul! I torsdags möttes några tjejer i klassen upp, vi drack vin, pratade, skrattade, njöt av värmen som äntligen tågat in och sist men inte minst så ELDADE vi upp våra artiklar. Lite udda må hända, MEN SÅ BRA DET KÄNDES! Kvällen fortsatte sedan med hushäng tillsammans med några på huset. Det blev relativt tidigt i säng som uppladdning inföööööör - FULL MOON! Den traditionsenliga avslutningen på vårterminen. Det var sommarkläder, neonfärger, solbrillor och i satt och sörplade på slush-ice drinkar. Som om det inte kunde bli bättre hälsade även Nicky på i Lund efter 6 månader i Sri Lanka, lite vemodigt att hon inte kommer åtvervända till Lund men det är väl så livet är, alla rör sig åt olika håll.
 
 
 
Vaknade upp sliten och seg efter 3 dagars festligheter och drog mig i sängen hela dagen, plöjde igenom några avsnitt av Game of Thrones innan det var dags för Grand FInale med festligheter - PANDA DA PANDA på Babel i Malmö. Premiärkonsert för mig och VILKEN FEST! Dansade mig svettig till alla låtar och njöt av stämningen!
 
 
 
Som avslut på helgen begav jag mig även hemåt en snabbis igår för att hälsa på familjen, bjöds på grillat och trädgårdshäng innan det bar hemåt igen i lagom tid för att möta upp goda vänner för avslutningsmiddag, TRODDE JAG. Men oj vad fel jag visades ha. En person fick för sig att springa runt på tågspåren i Lund vilket resulterade i att jag satt fast på ett tåg i 2 timmar och 45 minuter innan jag äntligen rullade in till Lund. Kom fram lagom tills de andra hade kalasat klart på maten och kastade snabbt i mig det, hungrig som jag var. Kvällen fortsatte med många skratt och sällskapsspel innan jag stupade i säng.
 
Njöt ca 5 min innan solen försvann igen...
 
Hann också med att gosa med söta hamstrar som Gabbsan är extramamma ät i en månad, SMÄLTER SÅ SÖTA!!
 
Och idag, dagen jag så länge taggat inför, första dagen på sjukhuset med ett "riktigt" yrke - Undersköterska. Skor och tillbehör står packade och redo för avfärd. Idag bjuder schemat på ett kvällspass till 21.45. Misstänker att det blir mycket nytt att ta in och jag lär stupa i säng innan jag ens hunnit veta av det. Sjukt nervös är jag men förhoppningsvis ska det gå bra!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?