28 september

2010



Hejsan!

Hoppas allt är bra med er och att ni njuter för fullt av höstvädret. För visst är det underbart? Löven som faller till marken, den friska luften utomhus och att kunna sitta inomhus utan att ha dåligt samvete.

Idag har jag en relativt lugn dag framför mig. Börjar inte skolan förräns 3 och går till 4 så innan dess hade jag tänkt fixa lite körkortsteori och pyskologi inför provet på torsdag.

Efter skolan får jag stanna kvar i stan eftersom att det blir jobb även ikväll. Dock har jag planer på att försöka hinna in om monki för att kolla in en plånbok jag har spanat in mig på. Så grabbar, håll tummarna för att jag hinner.

Nu ska jag plugga!


Den mullvadsfärgade siktar jag in mig på. Är ni lika sugna på en som jag är så kostar den 80 och finns alltså på Monki.



Dagens:

2010



Planer: Skola och sen mot jobb (räkna med noll uppdatering)

Outfit:


Allt ifrån hm minus det understa linnet som ni ändå inte ser som är från Gina tricot!

Nu ska jag till skooooolaaan

Hoj gubbar!

Sunny (naat) sunday!

2010



Hej på er,

det är hemskt vad helgerna ska gå fort. Lördagen vet jag inte var den tog vägen och söndagen har än så länge bara flugit iväg.

Idag är det en sån tråkig söndag när man har en del att ta tag i och verkligen försöker men det bara känns som att man inte kommer någonstans. Eftersom jag ska jobba kväll denna veckan också har jag en del läxor, varav ett prov i psykologi jag måste ta tag i för att överhuvudtaget ha en chans att hinna med.

Men kemin är assvår rent ut sagt och psykologi och fysikboken ligger i skolan...men jag får väl göra så gott jag kan!

Nu ska jag kolla vidare på idol

Hörs nog senare ♥



Dagens fail:

2010



Ta sig an projektet måla naglarna och bli akut kissnödig just när naglarna är nymålade...

fortsättning följer!



Tack till den som uppfann helgen!

2010



Jag är heeeelt slut. Denna veckan har verkligen tagit kål på mig måste jag säga.

Skola på dagen, jobb på kvällen och så utgång igår, inte konstigt att jag är trött men ja....det gäller ju att leva livet medans man kan.

Igårkvällen blev inte alls som planerat vilket var synd men det kan inte alltid vara kul antar jag... Jag fick iallfall träffa mina fina vänner ♥

Idag vaknade jag vid 10 och fick snabbt rycka in som shoppinghjälp åt mamma och dra med mig Johanna till mataffären...kan ju säga så mycket som att det märks att det inte är jag som brukar handla mat i detta huset. Den enda hyllan jag hittade till var godiset... Dock gick det betydligt bättre i klädesaffärerna...det gick i 190, jag själv hittade ingenting men Johanna köpte ett par skitsnygga lee-jeans. Kolla in hennes blogg HÄR och tjata lite så får ni säkert se dem ;)

Nu måste jag ta tag i det pluggandet jag inte kan göra i veckan eftersom jag jobbar varje kväll fram tills torsdag.

Hoj!

Visst ja, ni får en må-bra-låt först.





Ilskaaa

2010



När jag för en gångs skull har en liiiiten stund över innan jag har bestämt träff med sängen och sätter mig framför datorn, tror ni facebook fungerar då???? SÅÅÅKLART INTE


JAG BLIR SÅ TRÖTTT IBLAAAAND!

Snabb visit!

2010



Nu är jag hemma en snabbis för att lämna av körsakerna, käka lite o byta kläder innan jag drar mig in mot stan och posten. Japps ni hörde rätt, posten, mitt place to be nästföljande 8 dagar....Men man ska inte klaga, lite extra klirr i kassan är aldrig fel. Dock när dem nu precis ringde och frågade om skostorlek till arbetsskor blev jag lite fundersam på vad jag egentligen gått med på...hmm men det blir nog bra så småningom.

Lär inte bli fler inlägg ikväll eftersom att jag jobbar till 9 och lär inte vara hemma förrän mitt i natten. Så ni får ha en supernice kväll och ni som ska kolla idol, kolla lite för mig också.



Hejsvejs!





Gutten morgen!

2010



Som jag sa igår så är jag alltså LEEEDIG idag vilket jag absolut inte klagar över. Hade bokat in en korlektion klockan halv 12 (trodde jag) men nu visar det sig att den är halv elva....tack för den liksom. Så istället för att åka om cirkus 1 ½ timme måste jag åka om sisådär 30 min. UNDERBAAART!

Kanske skriver senare. Nu måste jag fixa maaaaj!



Too cool for school

2010



Wazzup gaaaangstaaas?

Själv är det bra här, livet rullar på och sånt....

Jag överlevde ännu en måndag men under under fysiken trodde jag att jag skulle krevera, drygare vikare än den jag har får man nog leta efter, eller nej, det går inte att hitta. Hursomhelst överlevde jag den och även senare psykologin så nu sitter jag här hemma i värmen och ska snart ta tag i läxorna.

Jag skulle kunna beklaga mig över regnet, blåsten och kylan men det har nog så många redan gjort så jag tror ni klarar er utan det ;). Dessutom tycker jag det kan vara ganska mysigt med regn. MEN I LAGOM MÄNGD SÅKLART. Fick även ett perfekt tillfälle till att använda mina boots eftersom converse inte känns som det ultimata i höstrusk.

Och vad passar bättre än att jag tipsar om en låt som piggar upp lite i höstrusket?





Btw, gissa vem som är leeedig imorgon? JAG SÅKLART ;)

Dammit!

2010



Jag hatar att förlora. Även fast det bara är något litet som ett vad så hatar jag det. Och jag hatar lika mycket att det inte blev som jag ville i valet. Nu efter valet kan jag berätta att jag inte rösta på moderaterna, inte något parti i alliansen faktiskt.

Sen att SD kom med i riksdagen? Katastrof, ett rasistiskt parti har ingenting där att göra och jag hoppas att alliansen för en gångs skull gör ett smart val och inte samarbetar med dem.

Jag säger som Kenza och Blondinbella, det finns inga vinnare och förlorare i detta valet.

Det blev bara ett stort misslyckande att SD kom in.

Nu ska jag gå o sura lite innan jag drar till skolan!



Söndag!

2010



Tjoooooo grabbbaaaar,

Söndag idag och inte vilken söndag som helst utan valsöndag. Dags för att rösta med andra ord. Jag är supersäker på mitt val och ska lite senare idag åka iväg och rösta med mamma och pappa.

Igårkväll var jag på teater för typ första gången i mitt liv och såg Singing in the rain och jag måste erkänna. Jag blev positivt överraskad. Min uppfattning om teater matchade inte alls hur det är i verkligheten, det var superroligt.

Innan jag bänkar mig framför tv;n och fortsätter följa reprisen av dansfeber tänkte jag visa två lite senare presenter. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)


Lite kasst ljust men man ser vad det är iaf ;)

Hörs kanske sen!

Angel

2010



Hej på er!

Har nu precis kommit hem från jobb och ska snart sätta mig ner med ett ritblock och pennor. Har ett otroligt sug efter att rita så får väl se till att göra det.

Men innan det tänkte jag tipsa om en låt som nu pumpar ur mina högtalare. Akon med Angel.

Lyssna och njut!



Val 2010

2010



På väg hem från fotbollen igår hörde jag på radion att politikern Fredrik Federly blivit nerslagen och rånad precis utanför sitt hem. Vi började diskutera det i bilen och vi kom fram till att det var han som gått ut öppet som homosexuell.

Mamma som satt med i bilen kom då kommentaren: men då är det ju som upplagt för trubbel. Och det var då tanken slog mig, bara för att man är homosexuell, har olika åsikter jämfört med alla andra och brinner för det man tror på och engagerar sig i politik, ska man vara dömd till att bli nerslagen och rånad för det?

Jag vet att alla inte har samma åsikter inför valet om vilket parti man ska rösta på och man kanske till och med tappar hakan när vissa av partierna har gått med sina argument mot varför folk ska lägga sin röst på just dem. Men är folket som röstar inte tillräckligt mogna för att inse att ingen kan tycka samma? Hade alla tyckt samma hade det inte behövt finnas mer än ett parti som hade fått styra allt och alla hade varit supernöjda med det.

Jag själv tycker att det som hänt honom är sjukt. Alla ska få ha sin åsikt utan att det ska spela någon roll om man är ungdom, pensionär, kung, hemlös eller som i detta fallet politiker. Och jag säger inte att alla alltid måste tycka att ideerna som förs fram är perfekta, det är dem inte. Jag säger bara att det finns andra sätt att visa att man inte håller med, varför inte bara rösta på ett annat parti i valet? Fråga hur de tänkt med det man är missnöjd med eller bara hålla tyst och låta alla vara sig själv.

Eftersom att jag nu fyllde 18 för cirka 2 veckor sedan får jag lov att rösta nu på söndag och det är självklart för mig att göra det. Jag vet vad jag ska rösta på eftersom att jag vet vad jag prioriterar, tycker är viktigt och främst vad jag tror skulle göra gott för Sverige. Ingen annan har något att göra med vad jag röstar på utan det är min ensak. Sen är det upp till alla andra om dem vill hålla det för sig själv eller dela med sig, men jag behåller mitt för mig själv.

Blir det nu inte det partiet jag röstat på som vinner (eller de rödgröna eller alliansen som får styra) så får jag leva med det, jag har iallfall sagt till och fått visa vad jag tycker och det på ett bra sätt, genom att rösta.

Ser nu att det blev ett väldigt långt inlägg...men what to do?

Nu ska jag försöka rota fram matteboken innan den börjar samla damm...

Hoj grabbar!

Btw, ni som vill rösta men är förvirrade, ett tips är att kolla på tv4 ikväll klockan 9. Då sänds det en debatt med alla partiledarna. Inget jobbigt alls, bara att sitta kvar efter idol ;)



Cool in schoool!

2010



Tjabba,

Nu sitter jag i skolan och har egentligen slutat men gled in på ett bananskal i en film om skolan som dem ska göra så här har jag suttit sedan halv 11 och ska sitta här till runt 3-tiden då jag och Carro ska ha bussfölje. Lär bli en deeel prat och skratt.

Nej nu ska jag joina dem andra i sin konversation i vinterjackor? hmmm?

Det går bra nu

2010



Stan med mamma idag var supermysigt och trevligt. Hittade en massa mysiga koftor, tröjor som är perfekt till hösten men jag lyckades behärska mig så det blev lagom mycket saker med mig hem! Plus en tröja mamma lovat rusa in och köpa imorgon :D

Nu får jag ta och slow down lite, annars sprängs min garderob innan jag hunnit köpa en till byrå....

Här kommer iallafall dagens inköp:


LÅng kofta från Gina tricot,
Ring från sisters och skärp från H&M



Hösten närmar sig

2010



Vaknade upp vid 8 och hörde vinden vina och regnet smattra på fönstrena. Jag skäms nästan för att säga det men det är nu jag myser som mest! Det finns inget mysigare än att sitta imohus, titta ut på den molniga himlen, träden som rör sig och vinden och såklart regnet som faller. Det är höst och jag älskar det. Men bli inte förvånade om jag om några veckor kommer och saknar sommaren.

Nåja, jag ska snart göra mig klar och efter lunch drar jag mig ut i blåsten och regnet och vidare in till stan för att möta upp mamma en runda. Ska kolla lite höstkläder och även ett par nya svarta jeans hade varit välbehövliga. Insåg nu i helgen att dem gamla inte sitter som dem borde...

nu ska jag sluta tråka ut er och börja göra mig klar!

Vi hörs kanske senare med mina shoppingfynd :)

Typ bäst?

2010



Jappjapp! Bäst på att flytta möbler!

Har ny lyckats möblera om hela mitt rum. Eller okej, garderoben står där den står och sängen också men dem går ej att flytta. Vill ni se bilder? :D

Jag vet att ni vil!


ursäka för sista bilden..kameran vill inte som jag utan blixt....



Ännu mer shopping

2010



Efter en tur till körskolan och ikea med mormor ska jag snart dra mig ner mot tvn och ha myskväll med mamma och johanna. Har väl inte varit en helt fel dag utan skola.

Nu till det jag skulle komma till. Shopping, har helt glömt att visa en ny klänning som jag köpte för ett tag sen. Har inte fått användning för den men snaaaart!

Anyway, här har ni den:


Från hm kommer den, ni som undrar ;)



11 september

2010



God morgon på er!

Idag är det exakt 9 år sedan attacken mot world trade center ägde rum och alldeles för många människor miste livet. Sorgligt och idiotiskt av någon att ens komma på tanken att kapa ett flygplan för att köra in i två stora byggnader...

Nog om det.

Igår efter skolan drog jag in till stan en runda med Carro och Lina eftersom jag bland annat var på jakt efter ett par nya festskor. Och jag hittade faktiskt ett par skor. Dock ett par boots men jag kände att jag var i lite större behov av ett par höstskor än ett par killerheels ;)

Senare på kvällen drog vi ut på strandbaden. Och även fast jag är 18 och kan undvika alla små 16-åringar så var det faktiskt på 16+ jag höll mig ;) det är fan så mycket roligare där!. Dj:n var också betydligt bättre på det dansgolvet!

Jag ska snart dra mig mot jobb men först bjuder jag på lite bilder från igår på min outfit och dem nya booooootsen :D


Jeanstights:MQ
Jeansskjorta: bra fråga!
Vita linnen: hm och gina tricot


Boots: DinSko 499 kr



Jag har blivit med Knokk!

2010



Jag har läääänge gått och spanat på en vit knokk-klocka och avundats alla som haft en. Prövade också med att önska mig en i födelsedags present men den fick nobben av mamma och pappa som tyckte den var ytterst ful.

Men idag tog jag saken i egna händer. Jag knallade in på Tjalla malla och köpte mig en. Jag är skitnöjd, inbyggd lampa, alarm och tidtagare har den också...det ni ;)

Så nu ska jag sikta in mig på att få in rätt tid, och tro mig...det kan dröja ett tag.

Här får ni iaf en bild på godbiten!



"om"

2010



Tänk vad många gånger man spekulerar i allt och över vad som kunde hänt om man inte hade träffat den personen, befunnit sig på det stället vid den tidpunkten, tagit chansen och hälsat på den personen.

Jag är jättebra på att spekulera i hur allt kunde blivit och hela tiden använda OM. Jag vet att det inte finns någon mening med att göra det eftersom det nu inte blev så. Det finns alla gånger en anledning till varför något annat händer istället eller varför man väljer ett annat val i livet. Men när man sen står där och har gjort helt fel val. Just då dyker det OM upp i huvudet titt som tätt. Man börjar drömma sig iväg till vad som hade hänt OM man inte gjort det valet eller OM man inte gjort det misstaget....Men samtidigt, hade man gjort de valen man ångrar att man inte gjorde hade livet inte sett ut som det gör idag eller så kanske det så småningom hade visat sig att de inte alls är så bra som man drömt iväg om att de skulle vara.

Kanske har jag gjort rätt val i livet ändå, men utan att riktigt veta om att de är just de valen som leder fram till guldkistan i slutet. Kanske jag helt enkelt ska nöja mig med mina val och ignorera OM, kanske är det bra som det redan är.

Kanske jag bara borde sluta tänka OM.

5 september

2010



Godmorgon sockertoppar.

Solen lyser, det är svinigt kallt ute och jag ska jobba på det perfekta stället. I ett badhus. ca 25 grader varmt och aldrig regn!

Gårdagen var väldigt trevlig och fick många fina presenter, både att använda nu och till när jag flyttar hemifrån.

Idag blir det fortsättning på kalaset eftersom att mormor och morfar inte kunde komma igår så det blir att det kommer idag istället, mysigt värre!

Nu måste jag börja göra mig klar för jobb, tänkte mest lägga in en snabb uppdatering.



Smockat schema!

2010



Hej på er!

Jag har haft fullt upp och hunnit med så sjukt mycket saker denna veckan, förutom att blogga....

I tisdags fyllde jag 18 år och hade den bästa födelsedagen på läääänge!

Börjde med att jag blev väckt av väldigt falsk: vi gratulerar sång och fick presenter av familjen. Efter det bar det av mot skolan där en massa gratulerande kompisar väntade. Underbart var det ♥. Efter skolan kom pappa och hämtade mig så jag skulle slippa vara hemma mitt i natten (haha skämt åsido). Efter en liten stund hemma och tid till att byta om bar det av in mot Malmö igen där familjen bjöd på mat på Jensens böffhus och senare tårta när vi kom hem.

Tack alla som var med och gjorde min 18-årsdag underbar ♥

Annars har veckan bara knatat på i vanlig takt, skola, läxor och lite kompisar såklart. Visst ja! I torsdags hamnade jag också på ett event med bikbok och veckorevyn med blondinbella. Shoppade världens grymmaste strupmbxyor och fick med mig en väldigt välfylld goodiebag!

Och nu till igår. Min första "riktiga" kväll som vuxen. Jag fick äntligen gå ut på dem riktiga ställena och igår blev det KB med massa fina vänner! Kan säga att det var längesedan jag hade så underbart kul!!

Nu tror jag inte att jag har något mer att säga än att ni lär få nöja er med denna uppdateringen eftersom det är dags att fira mig med ett litet släktkalas ikväll.

Njut av bildregnet:



Den superfina blusen jag fick i present


I goodiebagen: Vitamin well, maybelline läppglans, oasis hårprodukter, tidning, tröja, maybelline nagellack (äntligen är jag stolt ägare till ett svart lack) turkos ring.


En superfin ring jag fick i present.

Nu ska jag ta och fixa till mig lite.

xo