My love

2012Say hello to my new loveJa okej då, jag är väl lite klockoman...

Briiiiiight siiideee

2012Har en bombförkylning på gång men vad gör det, jag är på ruuuuuuskigt bra humör!!

Bjuder på en gammal go' låt så ni blir lika glada som jag!Lära

2012Learn to live
before you die

Energikrävande

2012En tenta gjord igår, antingen klarar jag mig precis på gränsen eller så hamnar jag precis under, det återstår att se. I vilket fall som helst vet jag i alla fall att jag gjort mitt allra bästa!

Efter tentan igår tog jag och Johanna en snabb tur till stan, fick med mig lite roliga saker hem som jag kanske visar senare i en av många plugg-pauser. På kvällen belönade jag mig själv med en pluggfri kväll och hängde mest framför datorn.

Idag är det däremot andra puckar, matteböckerna läggs undan och istället plockas fysikböckerna fram. På fredag gäller det. Jag har extremt kort tid på mig att plugga inför denna tentan så det är lika bra att lägga i högsta växel direkt!

Ja, universitetet är energikrävande, till och med på jullov. Den som säger att universitetet är lätt har otroooligt fel.

Tills vi hörs nästa gång bjuder jag på en supermysig låtDem med stort D

2012Jag har som sagt knappt varit utanför dörrarna på sisådär en vecka och är så extreeemt sugen på att shoppa. SÅ i vanlig ordning klickade jag in på H&Ms hemsida och såg dessa örhängen, är dem inte grymma?!?! Dem är ett par sånna örhängen jag velat ha väldigt länge, men aldrig hittat rätt storlek på, dem har alltid varit för stora...SÅ denna gången, när jag beger mig in i närmsta H&M affär, när det nu blir. Håll då tummarna för mig!


Pris? Håll till godo, jag blev så exalterad när jag hittade dessa att jag glömde kolla det!Spännande

2012Det är väl skumt hur allt annat kan bli så intressant när man verkligen måste plugga, hur det rycker i fingrarna för att man så gärna vill baka, eller så gääärna vill städa rummet med mera. Till och med klickar in på aftonbladet miljoner gånger för att se om något spännande hänt...

Men nu ger jag snart upp, 2 gamla tentor gjorda idag och jag tror istället jag ska gräva ner mig och läsa lite i matteboken istället, 1 dag kvar att plugga sen är det upp till bevis. Okej, det kanske var överdrivet, det är ju snarare sista chansen, eller inte sista chansen, men hur som helst, en ny chans med matten helt enkelt.

Matten - we meet again and this time, you are going doooown!
Tentaångest

2012Och så har den kära tentaångesten kommit på besök hos mig. Har nu pluggat sen i måndags och jag är så trött på det!

Kan också tillägga att jag idag för första gången lämnade huset sedan nyår...alltså nästan en vecka...sjukt illa men what to do.

Hursomhelst, har både hunnit jobba och plugga idag och nu ska jag dyka ner i soffan, tänkte bara kika in här och berätta att jag lever ;)


På tal om något helt annat, fick lust att klippa av håret och vips så var det gjort, hiss eller diss?


1 januari, 2012

2012Gud va skumt, igår var det december och helt plötsligt är det januari och nytt år, svårt att greppa för min del.

Hursomhelst, nu till gårdagen. Åkte till en av mina bästa vänner för att göra oss klara innan vi åkte vidare mot hennes pojkvän där vi åt och skrattade innan själva festen. Väl på festen var det ganska lugnt till en början men drog ganska snabbt igång. Till slut blev det pinsamt att se. Fulla människor som skrek och överröstade musiken, folk som var så fulla att det kröp fram. Vi fick nog och bestämde oss för att bege oss till ett lugnare ställe istället, min kompis föräldrar.

Efter en spurt och tävling mot tolvslaget kom vi äntligen fram med 10 minuter till godo, OCH VILKEN LÄTTNAD! Vi möttes av mängder av fyrverkerier och champagne. Efter att tolvslaget skålats in blev det mys inomhus och jag måster erkänna, jag är över nyårsfester. Nästa år vill jag hellre ha en mysig middag med mina närmsta vänner.

Och idag, årets första dag har jag förflyttat mig mellan soffan och datorn och njuter av sista dagens lugn, imorgon är det tentaplugg som gäller!

Har lite funderingar på att installera the sims till datorn...hehe, jo så får det faktiskt bli!

xoxo

visst ja, ett av mina nyårslöften blir att göra en ny bloggdesign, nu är det dags!