Anatomi

2013



 
Har suttit och pluggat tills nu med undantag för en paus då jag fick ett ryck med hårfärg (visar resultat imorgon) och känner att det faktiskt får räcka för idag, lite vila behöver man också, speciellt när det är helg. Tog
 
Djävulen bär prada visas på tv och jag tänkte sätta fötterna i ett skönt fotbad, underbart!
 
Bjuder på bildregn innan jag stänger ner,
 
Mysig stund i solen idag,
Från powerwalken i lördags,
Fick följa med på övningskörningsrunda med lillasyster och pappa,
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!


Beach 2013

2013



Hej på er!
 
Hoppas ni haft en mysig påsk med allt vad det innebär, god mat, massa godis och så vidare...
 
Själv har jag njutit av sköna promenader vid stranden och lite solande nu på eftermiddagen. Det gäller ju att passa på att utnyttja den lilla sol vi för tillfället får för att fylla på D-vitaminförrådet. Har på senare tid varit extremt trött så hoppas lite på att lite sol ska pigga upp!
 
Annars har jag haft en mysig påsk med massa godis men som sagt också motion och tyvärr väldigt mycket plugg. Om cirka två veckor har jag en tenta i anatomi vilket jag inte direkt ser fram emot. Har hört av andra studenter att den brukar vara riktigt svår så vi får se, ska plugg allt vad jag kan, vill verkligen klara den!
 
Nu till min rubrik, satt och kollade runt lite på weheartit och fick ett extremt sug efter att träna, så imorgon när jag är tillbaka till Lund ska jag börja. Promenader, löprundor med mera, nu är det dags! Jag vet att jag antagligen har sagt detta ganska många gånger, men denna gången ska jag verkligen försöka, jag ska göra allt för att komma i form och få den perfekta kroppen jag vill ha till sommaren för att kunna njuta på stranden i bikini istället för att tycka det är jobbigt att gå runt i det. Ska bland annat till Grekland i sommar och då vill jag ju inte gömma mig!
 
SÅ, imorgon börjar jag, ordentligt med mat och röra på mig varje dag, taggad är bara förnamnet! Ska även ta före och efterbilder för att lättare kunna se resultat och förhoppningsvis bli taggad på vägen!
 
2 månader till sommarlov, jag SKA klara det!
 
Lite inspiration till er som är lika taggade som jag!
 


Ledighet

2013



Hej på er!

Har precis kommit in igen efter en efterlängtad powerwalk ner till stranden, befinner mig hemma hos resten an familjen så passade på att njuta av vädret och miljön, i Lund har vi ingen mysig strand eller skog, åtminstone inte vad jag vet...

Hur som helst, njuter för fullt av att bli lagom bortskämd och ompysslad här hemma och ikväll vankas det födelsedagsfirande, tyvärr inte för mig, men god mat lär jag få!

Annars finns det väl inte så mer att säga, vi hörs kanske senare!

Bjuder på en bild på mina nya träningsskor, superbra för träningsmotivationen som verkar ha hittat tillbaka!



Fullspäckat

2013



Har haft fullt upp i princip hela helgen, i fredags jobbade jag på nattklubben här på nationen. Kom inte i säng förrän vi 5 på grund av städning med mera. Var ett galet tryck med strax över 500 pers!

Kanske inte så konstigt att jag var trött dagen efter. Sedan har helgen mest gått åt till att sova och även en tur ner i bastun, supermysigt!

Idag ska jag en snabb runda för att lämna in ett arbete innan jag beger mig hem och pluggar. Börjar dra ihop sig mot tenta så känner att det är dags att starta pluggandet!

Nej, har lite saker att fixa innan jag beger mig in mot skolan, innan jag säger hejdå får ni en dagens!



Art...

2013



Har länge fascinerats av tatueringar och tycker att rätt tatuering kan vara underbart fint. Jag är också själv sugen på att skaffa mig en liten på något diskret ställe, men först ska det vara något jag verkligen vill ha!

Tills jag kommer fram till vad jag vill ha bjuder jag här på några jag tycker är sjukt fina,
 


Conscious collection

2013



H&M har än en gång släppt en ny uppsättning kläder som går under namnet Conscious collection som innebär att de jobbar för att skapa en hållbar framtid. Jag har ett linne som jag köpte därifrån för vääääldigt många år sedan och det håller fortfarande och används flitigt. Nu har jag dock hittat lite nya plagg från kollektionen som jag absolut ska kika närmre på nästa gång jag är i stan.
 
Priserna är också helt okej, klänningen kostar 199, blusen 149 och byxorna 299!
 


Måndag

2013



God morgon!

Vinden viner utanför mitt fönster och jag ligger kvar under täcket. Just nu är jag extra glad över att vi bestämde oss för att göra skolarbetet imorgon istället för idag, det är verkligen STORM!!

Magen kurrar lite smått så snart blir det en god frukost som så klart ska avnjutas i sängen innan jag drar igång lite smått plugg.

Ha en bra dag!



Helgen

2013



Det har minst sagt varit en helg som hela tiden har inneburit fullt upp!
I fredags blev det som sagt utgång på klubben på den nation jag bor på vilket blev riktigt roligt. Vi började med förfest i vår korridor och gick sedan ner på klubben, sjukt lyckad kväll om ni frågar mig!
 
Igår vaknade jag upp superpigg efter bara 4 timmars sömn hur det nu gick till. Tänkte att det var lika bra att gå upp så blev lite städande och en mysig brunch med korridoren innan jag hämtades upp av familjen för lite shopping. Blev faktiskt många fina saker, däribland ett helt underbart halsband jag lovar att visa upp någon dag!
 
Det var tänkt att kvällen igår skulle vara lugn, kanske kolla någon film och sedan sova tidigt, men så blev det inte. Istället fick vi höra om en korridorsfest några våningar ner så dit drog vi. Visserligen bara någon timme men det var kul det med. Hyffsad tidig hemgång och precis som igår vaknade jag upp superpigg och på bra humör. Idag har det blivit mycket plugg och har även hunnit städa undan på mitt rum vilket är skönt. Ska också försöka komma ut på en powerwalk, gäller att passa på när solen skiner. Men innan dess är det dags för lite mer plugg!
 
Bild från i fredags
 
xoxo
 
 
 


Fiiieeeeeest!

2013



Denna dagen har jag väntat på hela veckan, idag är det fest!
 
Kvällen ska inledas med pizza och vin och sedan fortsätta ute på nation, kommer bli hur kul som helst!!
 
Bild från förra gången det vankades fest med tema "stereotyper" och jag är bonden till vänster!
 


Nytt till sängen

2013



Tog en runda i stan förra veckan tror jag det var och slank in på lagerhaus. Kan säga så mycket som att den kommer bli mitt förfall, äääälskar den butiken, där finns så många fina saker jag vill ha till min lägenhet!

Denna gången fick jag dock nöja mig med förvaring i duschen och detta fodral, superfint!



Dagens

2013



God morgon!

Börjar sent idag så passade på att ta en extra dag hemma. Har varit lugna och sköna dagar men nu börjar jag bli väldigt rastlös!

Idag på schemat står alltså skola och efter det ska jag tvätta och förhoppningsvis träna en runda, måste verkligen ta tag i att komma ut och gå och så, beach2013 snart ju! Har jag tur hinner jag också ner till stan en runda när jag är tillbaka i Lund, har en tröja jag måste byta och även ett par byxor.

Dags att ta tag i dagen, första steget blir att styra tillbaka mot Lund, men först bjuder jag på en dagens, kände för att vara lite somrig med ett sött linne!





Inspo

2013



 
Shoe-lover
 
 

Nu i början av veckan fick åtminstone vi här nere i Skåne ett litet smakprov på vår med solsken och ganska många plusgrader. Dock försvann alla vårkänslor när jag i morse vaknade till storm och snöfall. I vilket fall som helst har jag så smått börjat spana in lite vårkläder. Hur fint är det inte med en färgklick i form utav skor till en vanlig vardagsoutfit. Jag har gått och kärat ner mig i vans och alla fina färger det finns!
 
Snälla solen, kom tillbaka nu!


Header

2013



Hej på er!
 
Ännu en helg har snart passerat och jag känner mig faktiskt ganska så taggad på kommande vecka. Har bland annat en kurs från den utbildningen jag hoppade av som har sista inlämningen på fredag vilket innebär att jag snart kommer slippa läsa mer poäng än vad man egentligen ska. Har även en uppföljning på en uppgift jag gjorde för ett tag sedan så ska bli skönt att kunna lägga denna åt sidan.
 
Annars rullar allt på som vanligt. Är hemma hos familjen och hälsar på denna helgen, kände att jag behövde ta det lugnt efter all stress ett tag. Nu börjar jag dock bli rastlös och känner att det ska bli skönt att komma tillbaka till mina egna rutiner i Lund, Sen passade jag ju även på att hälsa på hemma när det vankades final i Melodifestivalen, hehe. Ganska mysigt att sitta och titta på det med hela familjen. Sen att Robin gick ur som vinnare var ju bara riktigt roligt, en bra låt och en bra röst har han! Min absoluta favorit var Anton Ewald men kan helt klart hålla med om att Robins röst är bättre.
 
Hur som helst, sitter nu med lite plugg som jag hoppas bli klar med, under tiden har jag också lyckats fixa en lu header vilket var på tiden...Är inte helt nöjd men betydligt bättre än den förra som var för liten!
 
Nu ska jag sluta babbla och fortsätta plugga, hörs antagligen senare!
 
xoxo


Mars

2013



Ja, nu var det ett tag sedan jag skrev senast. Förra veckan hade jag som sagt praktik på sjukhuset vilket tog upp den största delen av min tid, tidiga mornar och sedan kvällar blev det. Var som sagt rädd för hur jag skulle reagera men det gick riktigt bra, det var betydligt roligare än vad jag hade tänkt mig och jag njöt verkligen av möjligheten av att få vara ute på sjukhuset.
 
I måndags var det tillbaka till skolbänken igen och det var ganska skönt faktiskt, efter att ha sprungit på sjukhuset en vecka var det ganska skönt att få sitta ner och bara lyssna.
 
Annars har tiden precis som vanligt bara sprungit iväg, imorgon är det fredag igen och för min del innebär det en tur hemåt. Ska bli skönt att komma hem och hälsa på familjen faktiskt!
 
Just det, någonstans på vägen blev det tydligen mars också....herregud, jag hinner inte med!
 
Söt bild från allahjärtans-dag.
 
Nu måste jag forstätta plugga, hörs kanske sen!

puss