Du betyder allt för mig

2009



Oj, nu har det gått ett tag sen jag skrev ser jag, har haft så mycket med skolan att göra för tillfället. Det är inte så många inlämningar och så men vi har slutprov i matte B på fredag vilket jag oroar mig riktigt ordentligt för. För tillfälet känns det som att allting jag har läst bara har trillat ut genom andra örat vilket jag verkligen inte hoppas.
Så idag blev det att repetera en massa, skulle haft datorkunskap idag men den blev inställd.
Vid tretiden orkade jag inte mer så jag drog hem istället och för tillfället sitter jag och pausar innan jag ska ta tag i matten igen, har bara två delsteg kvar så det ska jag nog klara av!
Nu måste jag fortsätta med matten.

Frida ♥

280309

2009



Ja då var det dags för helg igen. Känns inte som att det var en hel vecka sen sist, det känns som att allting har gått i 190.
Tänkte berätta lite om i tisdags och igår eftersom att det inte blev av...
I torsdags så följde jag som sagt med en kompis till Trelleborg för att shoppa och spana i Måns, mums. Vi kom fram och tyckte inte att det var så mycket folk ända tills vi gick in på vero moda, oj oj oj oj kön till kassorna gick igenom hela butiken. Jag hittade lite fina kläder men orkade verkligen inte stå i kö s istället gick vi och kollade in lite andra affärer. Men efter att vi hade mött upp en till kompis bestämde vi oss för att ställa oss i den enorma kön. Det blev två koftor till mig, en svart och en blå. Köpte också en skinnjacka till en kompis som hon har spanat efter, vilket klipp, i vanliga fall kostar den 900 men då kostade den 400! Så de blev det. Jag var själv lite sugen på att också köpa en men bestämde mig för att använda de vårjackor jag redan har och istället sikta in mig på en jeansjacka i en kort model, ska bara hitta den först...
Efter 2-3 timmars shopping ställde vi oss för att titta på Måns, dock inte längst fram. Helt plötsligt kommer där några tjejer som försöker komma förbi men jag ställer mig i vägen, varför ska dem få komma längre in? Isåfall kunde de varit där tidigare, right? Så jag står där i vägen och dem försöker komma fram, som tack för att jag står i vägen får jag en knuff i ryggen! Vad är problemet? Det är klart att man vill stå så nära scenen som möjligt men då får man räkna med att vara där lite tidigare och inte komma och tro att alla ska flytta sig för dem, det är sådana saker som jag stör mig något enormt på, folk som tror att dem har förtur när det gäller att stå i kö eller komma fram mot en scen.

Fredagen börjar med att jag tar en titt i tidnigen och får en liten chock, på framsidan är nämligen en tjej som går i Carros klass, och on står nästan längst fram vid Måns, åhh så avundsjuk jag blir det hade varit jättekul att stå där fram men vi kom lite för sent. Efter det tar jag bussen och möter upp en kompis i stan oh hoppar på 2an till skolan. I skolan har vi matte hela förmiddagen där vi räknar och repeterar inför slutprovet i matte b, mitt mål i matte b är ett VG men jag börjar tveka, jag tror jag ska sänka det till G. När vi började med matte b så kändes det inte så svårt men nu när vi repeterar så känns det som att allting bara snurrar runt i huvudet. Efter lunchen hade vi tyska där vi fick sjunga tysk karaoke, haha det kan inte ha låtit bra... När tyskan äntligen var över stannade jag kvar i skolan med två kompisar och pluggade lite och sen tog jag bussen in till stan för att möta upp min syster. När hon hade kommit med bussen åkte vi till Entre, alla säger att Entre är mysigt och fint  men jag vet inte, det känns som att det inte finns någon tanke bakom det med alla affärerna som ligger blandat och designen känns annorlunda. Jag tror inte det är något varuhus jag kommer åka till när jag ska shoppa, håller mig hällre mitt i stan.
Efter en stund på Entre åker vi och hämtar mamma och sen hem. På kvällen blev det mys med bakad potatis, räkor, gräddfil och röd caviar.

Nu ska jag snart i väg och dansa, ska bara plocka undan lite saker först

Frida ♥



Snabbis.

2009



Hej, provet idag gick helt ok kunde nästan allt. Efter skolan drog jag och några kompisar och tittade lite i affärer sen var vi så trötta så vi drog hem. Jag såg fram emot en lugn kväll framför datan/dumburken men så fel jag hade. Istället blir det att följa med en kompis till Trelleborg och spana in Måns... hehe

Hoppas ni får en mysig kväll!

Frida ♥

God morgon.

2009



Ännu en dag med solsken kanske? Än så länge skiner solen iallfall....

Idag blir det teater för hela slanten och sedan ett litet prov i historia. Efter det stannar jag nog en stund i skkolan och pluggar lite.

Nej nu går bussen snart!

Frida ♥

D-vitamin

2009



Let the sunshine....

Äntligen är solen tillbaka och ännu en dag i skolan har passerat. Började som vanligt med basgrupp och sedan en 3 timmar lång håltimme där jag gjorde lite matte.
Efter lunch hade vi engelska där vi fick förbereda oss inför de nationella proven. Har tal-delen nästa onsdag, iih.
Efter skolan snabbade vi oss till bussen och åkte raka vägen hem för att plugga till provet i Historia som vi har imorgon på första och andra världskriget plus mellankrigstiden, visserligen är det bara ett godkänt prov men ändå, det måste göras...

jaja nu tror jag att jag kan det helt okej, får väl se när mamma förhör mig. Snart dags för våfflor...

Frida ♥

Tisdag means grattis Josefine.

2009



Solen skiner, inga sura miner.
Vilken dag, började med att jag fastnade framför datorn som vanlig eftersom att jag inte började förräns 14.20.
Men istället för att spendera dagen med att sitta framför datorn och deppa framför snön som kom så tog jag bussen till skolan med Josefin som fyller 17 idag,grattis till henne. Efter att vi hade ätit tog vi bussen till John Bauer där hon skulle lämna tillbaka en massa böcker och prata med lite folk.
Efter John Bauer drog Josse och Carro till simhallen och jag tillbaka till skolan. Sen hade vi datakunskap och Excel och efter skolan hakade jag på Alexandra och "firade" att vi hade fått NVG på en analys.

Och nu sitter jag här och ska snart läsa igenom historian tror jag, kanske tittar lite på tv istället.... NEJ jag msåte göra det!

Frida ♥



Just an ordinary monday.

2009



Hej, äntligen har jag klarat av alla lektionerna som en måndag innebär. Började med historia där vi gick igenom världskrigen och sedan svenska, samhälle och naturkunskap där vi började med tema 4.
Efter de teoretiska lektionern var det dags för idrott på Aq-va-kul vilket inte alls var så kul som det låter. Började med att vi fick simma 200 meter (inte så jobbigt) och sen var det dags för livräddninge. Precis som alla andra tänkte jag att dockan inte kan vara så tung, den är ju ihålig och av plast. Problemet var just det, att den var ihålig vattnet rann in i dockan. På andra försöket efter att jag hade kommit ihåg att inte andas med näsan ficm jag upp plastklumpen. Sen fick jag "rädda" Alexandra vilket jag gjorde jättebra om jag får säga det själv.
När alla hade livräddat fick vi in en stund i äventyrsbadet och bubbelpoolen och sen bar det hemåt igen...
Fick skjuts av Alexandra till busshållplatsen, när jag sen kom till den andra busshållplatsen så visar det sig att jag har missat den andra bussen men ungefär 1 minut. Är det så svårt att kommunicera!?

aja, nu sitter jag iallafall här och ska gå ner och äta nu och sen blir det duschen och en stund framför datorn igen.

Frida ♥

220309

2009



Har haft en läxfri söndag vilket har varit jätteskönt. Nu på kvällen satt jag och funderade på om jag borde ha gjort några läxor tillexempel matte, men nej det är söndag och man behöver inte plugga varje helg...
Istället satte jag mig vid datorn en stund och sen följde jag med mamma ut på en promenad i "det fina" vårvädret. När vi var ute sken solen men det blåste helt sjukt mycket, tur att jag tog ett par vindbyxor på mig.

När vi kom hem åt vi lite tårta som blev över från igår och sen fastnade jag framför datorn igen.
Imorgon är det måndag igen vilket innebär idrott och hälsa på Aq-va-kul, kanske inget jag längtar efter men jaja, livräddning är bra att kunna.
Nu ska vi snart äta och sen blir det nog en film eller Wipe out, får göra ett försök till med att tycka om det.

Frida ♥



För det är ingen vanlig dag...

2009



Idag är det den 21 mars vilket innebär att min kära lillasyster fyller 14 år.
Började morgonen med att sjunga för henne och presentöppning. Hon fick en massa kläder, en bok och tre par pärlörhängen i tre olika storlekar.
Efter att hon hade öppnat alla sina presenter åt vi en mysig frukost och sen var det dags för dansen. när dansen var slut åkte vi hem igen och fikade och sedan åkte pappa och Johanna på match.
Det var tänk att jag skulle städa lite men det är så jobbigt, jag har iallafall plockat undan alla kläderna...

Ikväll blir det släktkalas med mormor och morfar eftersom att resten av släkten ligger förkylda och febriga, usch usch.

Kanske kommer en kvällens outfit senare idag...

Frida ♥

Entrè

2009



Dagen börjar med att jag bestämmer för att hoppa på 7an där Alexandra och hennes kompis väntar. Precis när jag ska gå fram för att kunna hoppa på bussen så kör den förbi!! Så där står jag och ser dem åka förbi, jippi. Istället får jag vänta på 2an vilket också går bra men ändå...
När jag kommer till skolan flyter allt på ganska bra och vi har bearbetning av vårt arbete hela dagen. Efter lunch blev det också ett möte med SYV om att Josefajn skulle vilja byta till Kunskap.
Självklart gick det bra och nu känns det riktigt roligt =D

Efter skolan bar det av till det nya köpcentrat Entrè. HJÄLP! jag har nog aldrig sett så mycket folk på ett köpcentrum i Sverige förutom Ullared då...
Trots trängseln lyckades jag hitta en tunika och present till Johanna somm fyller år på lördag.

Nu sitter jag här, väldigt nöjd över att ha mailat in min analys och ska strax ner och mysa lite med familjen framför tv:n

♥LOVE

Luftbubblor?

2009



Hahah jag var bara tvungen att länka till detta...

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article4674832.ab

Greys Anatomy

2009



Hej, kom precis hem från Kyrkans hus där vi fick lyssna på en föreläsning om Bangladesh. Vid åtta-tiden kom också Carro dit. Det blev en del skratt, dumma kommentarer och lite Tingaling...
Nu är jag helt slut i huvudet så det blir inte att göra något mer idag!

♥ LOVE

Onsdag

2009



Hej igen, nu har jag äntligen fått iväg mitt arbete för feedback, känner verkligen att jag vill satsa allt på detta temat för att nå mina betyg. Jag tycker det blev ganska bra men sen om lärarna tycker det får vi se... Ikväll blir det förhoppningsvis kyrkans hus med Carro och Emma för att slappna av lite.
Nej nu ska jag ta och ringa Emma!

♥ LOVE

Solsken och analyser.

2009



Hej, nu ska jag verkligen bruka allvar med att blogga. Brukar alltid blogga i början men sen går det bara nerför.

Dagen började med en mysig frukost då jag satt och tittade på det underbara vädret. Vid lunch åkte jag till Vellinge för att prata med Sungsgymnasiets SYV och sedan hem igen för att äta. Eftersom att vi har ett stort analysarbete till fredag kände jag att det var dags att verkligen ta tag i det. Nu, cirka tre timmar senare har jag nästan hunnit klart med hela. Wohoo! Kors i taket. Tänkte ta en liten paus nu och äta ett litet mellanmål med Johanna och sedan ta tag i det igen.




Ps. om det finns någon som vet hur man gör en fin design på bloggen så skulle jag väldigt gärna ha lite hjälp. Ds.