17 år 364 dagar!

2010



Wihooooo!

Imorgon är det ääääntligen min dag! Min 18e födelsedag och jag räknas son vuxen...eller ja, myndig iallafall. Sen lär väl humorn och allt det där vara på samma år men på pappret, då är det 18 år som gäller.

Detta betyder också att jag äääntligen kan följa med mina kompisar ut imorgon och självklart ska detta firas på fredag med att gå ut på KB!

För tillfället sitter jag bara och studsar upp och ner på stolen, skolan är kul (nej jag är inte galen) och mina vänner är bäst.

Nu ska jag ta och tipsa om en låt innan jag ska ta tag i matteläxan och psykologiläxan.



I skolaaaan

2010



Hej på er!

Nu har jag snart genomlidit 3 timmars håltimme och ska snart in på engelska i 30 min.

Efter skolan bär det av hemåt, eller vem försöker jag lura, jag kommer fastna lite i stan först innan jag kommer hem och sen ikväll blir det antaligen in en runda till malmöfestivalen för sista gången detta året. Känns lite synd att det redan är slut...

Förresten, jag har hittat en kung bland musiken, Oskar Linnros heter han. Var och såg honom igår på malmöfestivalen  och guuuuuuuuuud!



Oh, slut på ensamheten, nu kom Cassandra!!!

Hejsvejs!

Happyface

2010



I'm soooooo happy!

Kan ni se varför?



25 augusti

2010



6 dagar tills jag blir 18, 0 dagar tills jag börjar skolan.

Men jag kan erkänna...så hemskt känns det faktiskt inte, det ska bli ganska kul trots allt!

Men innan jag drar till skolan har jag en liten sak jag måste fixa, förhoppppppppppningsvis visar jag det i bloggen senare så glöm inte att kika in!

Nu är det snart dags att hoppa på cykeln och blåsa iväg (det är verkligen sjukt hur mycket det blåser). Men innan dess, 3ans första outfit!


Jeans ifrån JC, linne gina tricot och ny kort pösig tröja ifrån H&M

NU KÖR VI, 3AN, HERE I COME!

Sista sommarlovet

2010



Jag är inte den som gått runt och tänkt på det men idag slog det mig verkligen, imorgon är mitt sista sommarlov någonsin slut. Mina sista 10 veckor av ledighet.....

Visst, jag kan erkänna att jag gillar skolan, man träffar kompisar, gör någon nytta. Det är absolut inget fel på skolan, men samtidigt går ingenting upp mot ledighet där man kan göra ingenting sålänge att man nästan tröttnar på det.

Idag har jag hunnit tjuvstarta skolan lite med att ha "lekar" med dem nya ettorn....vilka biaaatches ;) haha nej dem behöver bara plockas ner på jorden lite.

Ikväll hade jag först tänkt dra in till Malmöfestivalen och lyssna på Johnossi men jag orkar verkligen inte så istället blir det att måla naglarna och lite sånt, kan ju inte se ut som att jag slappat bort hela sommarlovet ;)

Hörs kanske senare!

Kul lov!

2010



Min sista sommarlovsvecka har nu inletts och jag hade enorma planer för att utnyttja tiden så mycket som möjligt....Yeah right.

Istället ligger jag nerbäddad med feber, ont i öronen och en igensvullen hals. Inte direkt det optimala för ett sommarlov....

Visst, vädret är ändå skit så stranden hade det ju inte varit tal om men bara att kunna sova en hel natt och äta vanligt hade varit uuuunderbart!

Men istället får jag sitta här, i min soffa, med citron och honungsvatten, alvedon, halstabletter och filmmaraton ochn LÄÄÄÄNGTAR efter chickennuggets...hmm

NU ska jag fortsätta mitt filmmaraton.

Hejsvejs!

12 augusti

2010



Mitt i prick!

Solen lyser ute och jag har bokat tid på körskolan....kan ju knappt bli bättre (naaat). Att jag alltid ska lyckas med detta....

Menmen, jag får försöka kombinera dessa två och göra det bästa utav situationen, först stranden och sen snabbt som satan in i duschen och på bussen. I bästa fall kan jag flirta lite med pappa så jag får skjuts till körskolan.

Nej, inte läge att slösa tid framför datorn....see ya!

Fördelen med att vara liten

2010



...man kan handla på barnavdelningen ;)

Innan jag drar iväg och spelar minigolf tänkte jag tipsa om ett par (enligt mig) snygga tights jag gärna vill lägga vantarna på i höst.


99 kr på barnavdelningen jämfört med 199 på vuxen, inte illa va?


Nu ska jag värma upp inför minigolfen,

Tjing!

I brist på annat

2010



Alla som har ett facebook-konto har säkert någongång provat på ett av alla spel som finns. Innan spelade jag alltid farmville men tröttnade för ett tag sedan.

Istället var min kära syster så snäll att hon visade mig ett nytt spel: Mall World...goooosh. Hon skulle aldrig visat det för mig för nu är jag FAAST!



Så ni därute, börja inte för då kan ni inte slita er!

Nu ska jag fortsätta spela *hehe*

Tips i regnet!

2010



Hallå där ute i regnet...eller iallafall ni som har regn. Ni andra: FUSK!

Eftersom att det inte är riktigt läge för att dra ner till stranden så blir det väl att hitta på något, vad vet jag inte riktigt än eftersom jag hade hoppats på sol...

Aja det löser väl sig.

Tänkte också tipsa om en grym låt som går varm både på min spotify och iPod:



Mot playan!

2010



För första gången på lääänge är det äntligen strandväder. Jag passar såklart på att utnyttja dagen maximalt så nu drar jag till stranden.


Beach-look

Skepp o-hoj!



Vroom vrooom

2010



Tjo!

Nu har jag varit inne en runda i stan och bland annat kört en tur...kan ju ganska säkert säga att stadskörning inte är min grej riktigt men det löser väl sig så småningom :D

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer...tar det som det kommer antar jag.

Dags o städa...känns som att det är det enda jag gör, måste bli bättre på att lägga in kläderna där dem hör hemma...



Bättre än någonsin

2010



Nej, slut på bloggpausen, så här kan jag inte ha det längre. Visst kan jag hålla med om att det har varit skönt att vara borta lite från den men efter ett tag blir det tråkigt, man vill in, se om man fått en kommentar, skriva ett litet inlägg om vad som händer bl.a.

Så nu ska jag försöka komma igång igen, lagom till att skolan och massa annat drar igån, visst låter det bra?

Tänkte att jag kunde börja uppdatera er med vad som hänt undertiden jag varit borta.

Jag har hunnit vara i en stuga i Småland, i Danmark på Bakken och åkt karuseller, varit i Helsingborg på fotbollscup och haft min bästa vän Amanda här över helgen, och festat. Kort och bra sammanfattning.

Idag har jag några saker på min lista som jag måste fixa, bland annat körskolan som är prio ett, vill bara ha körkort nununu!!!

Såg precis att klockan börjar närma sig lunch...dags att snabba!

Hörs väl senare :)


Bild från i lördags

Tävling

2010



Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!