Dottig!

2010



Räknas det som att man har börjat plugga om man gjort framsidan till sitt arbete?



Daaagens

2010



Min inspiration: skogshuggare....kind of



Vuxenpoäng till mig!

2010



Sådär ja, hemma igen från min lilla utflykt till IKEA, med Cassandra blev det också! Det visade sig att hennes mobil hade laddat ur...

Skulle kunna köpt med mig ungefär hela IKEA men på grund av att bussen är mitt sätt att ta mig runt blev det svårt, därför fick det räcka med lite småsaker, som förövrigt enligt mig ger vuxenpoäng! (eller bara en "brudgrej")

Hur som helst så blev det super, och när resten av det blir färdigt är det brilliant!



För er som inte upptäckt ögonens funktion är alltså detta först en korg att förvara badrumssaker i och det andra 2 tavelramar, som visserligen inte lär få bilder förräns om ett bra tag...men nu finns dem i alla fall här hemma!



IKEA

2010



Nu bär det av mot IKEA, med eller utan Cassandra vet jag inte...men IKEA blir det iaf :D

Adios!

Morrn!

2010



Snön ligger vit på taken, endast tomten och Frida är vaken...eller typ resten av Svergie också men ändå. Notera den juliga början på detta inlägg!

Anyway, idag skulle jag bara haft en lektion (matte) men eftersom att läraren inte skulle vara i skolan varken idag eller imorgon betyder det alltså att jag är ledig. Och ja, ni läste rätt, ledig suckerzz!

Idag ska jag försöka plugga lite och sedan pallra mig in till stan, leta vinterskor vettni och sedan även bege mig ut på upptäcksfärd. IKEA står som slutdestination men vem vet var jag och Cassandra hamnar!?

Nu ska jag ta och göra mig klar, om jag lyckas slita mig från datorn, det kanske t.o.m kommer en varm outfit idag...Fast jag vill inte ljuga, jag vet hur det brukar bli när jag lovar outfitsbilder, det blir inga. Så jag säger istället: Håll utkik efter lite trevligheter!

Tjing!

Stjärna som är din

2010



Vad jag önskar att du får allt det där som du vill åt
Jag önskar seglen tar dig till en oupptäckt planet
Ingenting av det här
Ingenting av det där
Jag önskar dig allt vacker
för du är....det bästa som jag vet

Besegrad

2010



Ja, det går inte att överleva vintern om den ska fortsätta såhär, galet kallt, galet mycket snö och galet frusna tår...

Jag vet vem som ska bege sig ut på shoppingtur när motivationen infunnit sig!

Peace out sålänge!

Idol- genrep (del 2)

2010





Idol - genrep (del 1)

2010



Jag och min kära syster var som sagt och tittade på Idols genrep när dem var här i Malmö i torsdags,lite lagom segt med bilderna men vafan, ni överlever, ellerhur?

Anyway, här kommer dem;



Resten kommer en annan dag!

I min nya...

2010



skjorta! Efter en evighets letande efter att ha sett den på H&Ms internetshop hittade jag äntligen den i butiken igår, LYCKA!




Wiiie! Mer snö, tack det gillar vi!

2010



Wiiie! Mer snö, tack det gillar vi!



Mållös

2010



Okej, Olle är bra i Idol på tv, men i verkligheten *goosebumps* han va så bra att hur många ord som beskriver bra skulle kunna användas utan att jag ändå skulle få fram hur bra han är...

Håll er kvar, bilder kommer!

Idol!

2010



Hej, lite snabbt inlägg blir detta innan jag ska iväg.

Har mobilbloggat under dagen men det har tydligen inte kommit in....tråkigt.

Aja, snart bär det i alla fall av mot malmö där jag och min kära syster ska titta på genrepet av idol, ska bli spännande att se hur det går till i verkligheten!

För er som vill veta så har vi även snö här, UNDERBART!

Nej, dags att dra :D

Cake boss!

2010



Sitter nu och dreglar framför Cake boss på tv...man kan inte låta bli att tappa hakan åt alla tårtor dem gör...det är verkligen galet,

när datorn samarbetar bättre lovar jag att visa bilder!

Sjukt är det i alla fall!

Jag lärde mig precis en ny sak: förstora bilden på datorn :D

Söte!

2010





Julklappstips #3

2010



Denna gången tänkte jag tipsa om en julklapp till pappa, ni får tycka att min fantasi är tråkig, men halsduk är nödvändigt, och vem kan motså denna snygga och enkla från esprit?



Första snön

2010



I gårkväll och natt kom den första snön och i morse när jag vaknade var det heeelt vitt på marken, kan ju säga att det var betydligt lättare att gå upp i morse.

Morgonen fortsatte med att vi satt fast i cirka 45 minuter på motorvägen, HELT STILLASTÅENDE så istället för att det tog 40 minuter till mässan vi skulle till tog det 1 timme och 20 minuter...man kan bara älska snö, eller?

Mässan var väl helt okej...dock inte riktigt vad jag hade tänkt mig...För andra gången på 2 dagar krossades min dröm om arkitektyrket men jag ska inte ge upp, inte än, jag måste komma in, det är verkligen detta jag vill, jag vill det så otroligt mycket!

För övrigt så välkomnade jag vintern i converse...inte det smartaste draget men vad gör man när man inte har några riktiga vinterskor?

Så när allt plugg är avklarat ska jag se till att ta mig in till stan och köpa ett par ordentliga skor, lutar år curlingkängor med supermycket ludd inuti....

Nu ska jag ta och plugga lite matte, håll utkik efter lite tips här på bloggen sen!

Just a dream

2010





99,9 %

2010



Dagen på Lunds universitet var väldigt givande, jag blev ännu mer säker på att det är arkitekt jag vill bli, det känns som jag helt enkelt.

Visst fanns det många andra intressanta saker att läsa, läkare och industridesigner är två av dem. Dock känns det som att arkitekt är mest Frida.

Men då kommer vi till ett problem, intagningspoängen är SJUKT höga. 22 för att vara exakt (för er som inte är så insatta så är 22,5 det högsta man kan få). Eftersom att 22 är lika med MVV i nästan allt känner jag mig lagom körd, kan berätta så mycket som att jag ligger runt 19....

Så jag antar att det bara är att rota fram böckerna och gifta sig med dem för att detta ska fungera, jag MÅSTE och SKA klara det helt enkelt.

Giftermålet börjar redan idag, först ut är fysikboken!

Klatchigt!

2010





Vad vill jag egentligen?

2010



Nu i veckan har jag ett x-antal olika saker att besöka som berör mig om sisådär lite mindre än 7 månader. Ett val som är nyckeln till hela min framtid faktiskt, nyckeln till vad jag vill med mitt liv och vad jag vill jobba med.

Jag pratar om högskola/ universitet.

Innan har jag inte kännt mig särskilt bekymrad över detta, "det är väl som att välja till gymnasiet" har jag tänkt. Idag slog det mig, det är 10 gånger värre än att välja till gymnasiet, denna gången är det hela min framtid det handlar om, gymnasiet var bara en försmak, att se nyckeln men utan att kunna hålla den kan man säga.

Jag vet att jag vill bli något som innebär att man får vara kreativ, arkitekt har jag länge tänkt på. Men är jag kreativ? är jag duktig på att rita? är jag duktig på att jobba självständigt? är jag duktig på konst, design och form?
Jag vet faktiskt inte, men borde det inte räcka att man brinner för det riktigt starkt? Borde det inte räcka med att man ska vilja det riktigt mycket för att klara det?

Jag tror det gör det, visst kan man inte satsa på att bli läkare om man inte gillar att plugga, men om man hakar upp sig på småsaker så tror jag att man kan klara det.

Ett levande bevis på det är jag. Jag valde natur i gymnasiet och jag va rent ut sagt livrädd för matten, jag var rädd för att fastna på matte c, ni hör ju själv, matte c...men se på mig idag, jag pluggar t.o.m matte E och mina betyg är absolut inget att skämmas för, förutom möjligtvis mitt senaste matteprov, men alla får misslyckas.

Jag kom också att tänka på hur kul det borde vara att få vara läkare (okej kul är kanske att överdriva, men spännande då). Att varje dag komma i kontakt med människor, att i de flesta fallen kunna bota dem och se dem gå hem några dagar fullt friska. Sen finns det såklart dem som aldrig kommer hem...

Jag vet inte vad jag vill, och förhoppningsvis hjälper de följande dagarna mig att komma fram till något vettigt

Julklappstips!

2010



Julklappstips nummer 2 om jag inte har helt fel för mig,



Och för dem som inte läst ettan, gör det!

Kärlek vid första ögonkastet

2010



Det är bevisat, kärlek vid första ögonkastet existerar:


MQ kommer denna underbara sak ifrån förresten!



Bilder

2010





Jag kom in!

2010



Woohoo, jag har äntligen lyckats komma in på min blogg så nu kan ni ju glömma att jag loggar ut härifrån...skämt åsido...

Min helg har varit helt underbar, vilket ni kanske märkt på den klanderfria uppdateringen? eller?

I fredags rörde jag inte på en fena, eller jo, handen som gick mot godisskålen men inte annars. Kollade idol och måste berömma Jay, trots knarkskandalen, jag rööööös när han sjöng Like a prayer...

Igår var't det först dags för jobb och sedan hem och in i duschen för att tagga till! När allt var klart och fixat tog jag bussen och mötte upp Lina för att åka på förfest till Amanda. Senare på kvällen (läs natten) drog vi ut och gjorde Malmö osäkert, Slagt och white stod på schemat.

Vill ni ha lördagen beskriven med ett ord?

KÄRLEK

Idag har jag först jobbat lite och snart ska jag börja plocka fram lite läxor, det tar emot men jag måste!

Men först bjuder jag på lite bilder från helgen:

Bilderna kommer senare...tekniken vill inte sambarbeta idag...

C -ya

Baby you're a firework!

2010





Loooooove this!

Julklappstips

2010



Hej på er!

Idag är jag ledig från skolan vilket var tänkt att leda till en massa plugg, så blev inte fallet.

Dagen började med att jag först tog en runda i stan med Josefine och sedan satte mig ner för att plugga, istället fastnade jag framför tv:n och det är ungefär där jag befinner mig nu...

Innan jag tar tag i läxorna (ja jag ska verkligen göra det) tänkte jag tipsa om ett julklappstips till syrran, mamma, kompisen eller flickvännen, inte alls en hint till min familj och släkt *blinkblink*

För er som vill ge er själv en present går det också bra, den luktar så underbart gott!

Helt klart något jag ska spana in på flygplatsen när det bär av mot Thailand...


Topp: rabarber, röda vinbär, kiwi ackord
Hjärta: rosa cyklamen, vattenmelon, jasminblad
Bas: mysk, sandelträ, grapefruktträd


Besviken

2010



Besviken



White light moment

2010





I like!

2010




MUST HAVE, H&M NÄSTA!

Nu ska jag fortsätta kränga kanelbullar :D

Baka baka kaka

2010



Åååh, en ljuvlig doft av kladdkaka har nu spridit sig i huset och snart ska kanelbullarna in i ugnen, jag är duktig jag och kan när jag verkligen vill!

Oj, dags att fixa med dem nu!

Humanistiskt, kognitivt...psykakuten nästa

2010



Detta psykologiprovet gör mig gaaaaalen, jag fattar inte vad det handlar om och vet inte ens vad jag läser...råkade även somna en halvtimme i boken, skillat!

Bloggen får stryk för ikväll, måste återgå till boken nu igen,

Hoj!



MOAAH

2010




HAHHA JAG VA BARA TVUNGEN, KOLLA GAMLINGARNA?

Snart i affär

2010





Håll utkik efter denna snygga hoodie på Bikbok, kommer snart ut och blir din för 299 kronor :D

Läskigaste på länge! Precis när jag hoppa...

2010



Läskigaste på länge! Precis när jag hoppat på bussen och höll på att trassla ut headsetet satt jag och sjöng på gubben i lådan. Sen när jag sätter i headsetet vilken låt tror ni spelas? Jo gubben i lådan!! Scary... Nu ska jag fortsätta åka buss och halvsova, har jag inte helt fel kommer det upp ett tidsinställt inlägg senare!



Vad garderoben har att erbjuda

2010






Hej!

2010



Hej jag heter Frida, vill ni flytta in i min garderob?



5 timmar att fylla

2010



Godmorgon!

Underbar tisdag, eller inte....

Tänk, för exakt en vecka sedan fick jag reda på att jag klarade körkortet, ganska precis just denna tiden också. Snacka om att tiden rinner iväg.

Precis som med alla andra tisdagar har jag endast en lektion, viljet känns sjukt onödigt men vad ska man göra när man väljer dem jobbigaste kurserna? Skylla sig själv antar jag. Eftersom jag inte drar in förrän om cirka 5 timmar ska jag försöka få lite plugg avklarat och kanske även lite tv-spel, haha. Det är sjukt vad beroende man kan bli av det...

Nej nu ska jag sluta tråka ut er, lite annat kul kommer dyka upp här under dagen. Har ni tur kommer även en outfitbild!



W-O-W

2010





Gala

2010



Slänger upp ett snabbt inlägg innan jag drar iväg på gala, fotbollsgalan närmare bestämt!

Ha en riktigt trevlig kväll allesammans!

Kinda like this one

2010




Ser inte denna så sjukt mysig ut så sääääg!

299 svenska riksdaler på gina tricot!

Prayin'

2010




Vänta lite in i videon så kommer låten ;)

Inspiration

2010



Jag har fått ett galet ryck och skolböckerna flög upp ur väskan så nu sitter jag med ett smockat skrivibord och skriver labbrapporter, pluggar psykologi, fysik och matte, fan va duktig jag är :D

Nu till det jag skulle skriva:

Jag har länge letat efter en kavaj, inte en sån vanlig med uppkavlade ärmar, nej något annorlunda, något man kan ha över ett vitt linne och ändå se spännande ut...MINA VÄNNER, JAG HAR HITTAT DEN!







åååh snälla studiebidrag, snabba diiiig!



Craaaaazy

2010





Hörde jag någon säga no-lifers?

2010




Amanda (ritad av mig)


Jag (ritad av amanda)

När livet var som bäst

2010



Ni har säkert upplevt det någon gång, när livet är sådär underbart och ni bara vill frysa tiden för att det ska hålla sig såhär. Dels på grund av att ni vet att dessa ögonblick är sällsynta när livet passar precis ihop med hur ni själv vill att det ska vara och dels på grund av att ni inte vet när nästa ögonblick kommer och hur länge det varar...

Visst är det underbart när livet är på detta sättet, men varje gång det är så för mig, har jag en känsla som gnager inom mig som vet att det inte kommer vara för evigt och tillfället när man ska njuta för fullt blir aldrig helt perfekt på grund av den känslan...

Och precis som man vet, kommer den dagen, då glittret och skimmert i livet försvinner och molnen tornar upp sig på himlen, och man ångrar att man inte njöt fullt ut av glittret och glamouren när den väl fanns där.



Inspiration

2010



Jag har fått ett galet ryck och skolböckerna flög upp ur väskan så nu sitter jag med ett smockat skrivibord och skriver labbrapporter, pluggar psykologi, fysik och matte, fan va duktig jag är :D

Nu till det jag skulle skriva:

Jag har länge letat efter en kavaj, inte en sån vanlig med uppkavlade ärmar, nej något annorlunda, något man kan ha över ett vitt linne och ändå se spännande ut...MINA VÄNNER, JAG HAR HITTAT DEN!







åååh snälla studiebidrag, snabba diiiig!



Fullt ös medvetslös

2010



Pluggar matte som aldrig förr, denna gången SKA jag klara det!

My gaaaaaad

2010





Kul...verkligen

2010



Är det inte underbart när dem först stänger av busshållplatsen utanför skolan och nu hela den sista delen av busslinjen som går ut till skolan?

Detta resulterar i att man klockan halv 8 på morgonen måste kämpa sig fram i vinden uten i västra hamnen....galet jobbigt...

Ja, jag har en lösning på detta problemet, tom 2 lösningar faktiskt....

1. Pappa lånar ut bilen till mig
2. jag skulle köpt en egen bil

Med dem orden säger jag godnatt,

GODNATT!

I made it!

2010



Gissa vem som äntligen fick sitt körkort idag?!

JAAAAG SÅKLART!

Denna underbara känsla går inte att beskriva, lättnaden över att veta att jag inte behöver planera in körskolan i mitt schema är grym, och känslan att veta att jag kan låna bilen utan att någon behöver sitta med är obeskrivlig,

ÅÅÅHH JAG ÄR SÅ GLAD :D

Förövrigt är det bara 2 dagar tills bästa pojkvännen kommer ner och hälsar på!

Nu ska jag projektarbeta lite och sen bänka mig framför tv:n

Ha en grym kväll!

Kkkkkaaaaaallt!

2010



Fyyyyyför vad kallt det är här i Skåne...jag som satt och skrattade åt dem uppåtlandet för att dem hade snö, och där fick jag, nu är de vi som har pisseregn, blåst och 2 grader ute...

Lösningen på detta: krypa ner under täcket!

Natti!

....

2010



“It has been said that we need just three things in life: Something to do, Something to look forward to And someone to love.”



Moving forward

2010



Pluggandet går framåt, inte snabbt men i alla fall framåt,

dock går det inte lika bra för mig att bli klar utan jag sitter fortfarande i pyjamas och inte borstat tänderna...superfresh!

Nej, om man ska se till och göra det innan det är dags för lunch,

Hoj!



Guuuuld!

2010



Ja, för er som inte redan visste det spelades alltså dem två avgörande matcherna i allsvenskan igår. Den ena spelades av Hif och den andra av Malmö, och gissa vem som vann??

MAAAALMÖÖÖÖÖ SÅKLART!

Nog om det, idag är jag ledig sista dagen innan skolan drar igång igen och jag tänkte att jag skulle försöka få en del läxor gjorda (bland annat dem jag tänkt göra på lovet men "glömt" bort)

Senare ikväll åker jag och resten av famijen förhoppningsvis in tll Malmö och kollar på firandet av guldet!

Bäst att dra igång pluggandet direkt,

Hörs senare :)



Outfit

2010



Here it comes!


Blus: Vero moda
Glansiga tights: H&M
Pumps: DinSko

Gårdagen

2010



Ja, som ni kanske förstått så hade jag fullt upp igår vilket innebär ingen tid till bloggen. På dagen hamnade vi en stund på Entre och jag hittade ännu ett par grymma skor som fick följa med hem.

Senare på kvällen bar det av mot Malmö och överraskningsfest för min vän Linnea, detta slutade med utgång till Slagthuset. Jag tror aldrig mina fötter någonsin har gjort så ont som dem gjorde igår, haha. Men kul hade jag och dansade gjorde jag!

Idag ska jag försöka få lite gjort med projektarbetet och fortsätta vakna till liv....

Gårkvällens outfit kommer lite senare!

Nytt i smyckesskrinet

2010



Har haft en grymt mysig dag med familjen som har inkluderat en himla massa affärer, supertrevligt. Fick inte med mig så mycket hem (endast en sak) men vad gör det, kul hade jag i alla fall!

So here it comes:

Dock är bilden lånad från guldfynds hemsidan eftersom jag inte lyckades fånga dem på bild särskilt bra....

Örhängen från Kenzas smyckeskollektion i samarbete med Guldfynd, såå fina!



Dagens outfit!

2010




Tigts, linne och tubkjol: H&M
Tröja: JC



Styled by Frida

2010



Här ser ni resultatet av Fridas kreativa sida (som dyker upp när hon har tråkigt) och Johanna som....ja hon hade inget val bara :)




Gårkvällens händelse

2010



Jag, mamma och Johanna sitter och tittar på tv och det är reklam, en bild på Einstein dyker upp och Johanna säger; Är detta Frankenstein?
Jag brister ut i skratt och svarar att nej detta är Einstein
Johanna: Jaha, ja jag vet inte ens hur Frankenstein ser ut....



Ändringar

2010



Ja, för er som brukar vara lite lost som mig, om ni ska hitta en kategori så finns den precis under headern (den stora bildern) och inte i den vänstra sidan längre!

Håller på och fixar och trixar lite så håll utkik, där kanske kommer mer!

Tjugge fan!

2010



Nu var't det färdigjobbat för detta lovet. Snacka om att jag ska njuta fullt ut av mina sista 4 lediga dagar( ja, jag har 4 för jag börjar inte förräns på tisdag så det är inte jag som inte kan räkna).

Imorgon visade det sig att resten av familjen också är ledig, jag ska försöka övertyga dem om att åka till Ullared, men har en svag känsla av att vi kommer hamna på IKEA, känner ni likheten?

Förövrigt för er som vill veta fick jag jobb idag! Eller ännu ett jobb kan man ju säga. Denna gången ska jag sortera julkort på posten, som vanligt varje jul med andra ord! Nu ska jag bara se till att fixa så jaf slipper ta mer ledigt från skolan eftersom jag även fått ta ledigt när vi ska till Asienland.

Nu ska jag njuta av min kväll o sluta sniffa klementinskal!

Ja, och rubriken...de va tänkt att jag skulle berätta för er hur mycket jag krängt den senaste halvtimmen...men de glömde jag, sammanfattning: mackor, nyponsoppa, muffins, klementin och syltkaka, yummie



Tjuvlyssnat.se

2010



I de lugnaste vatten…

Buss, Jönköping

Tjej ~18 (till kompis): Ibland, när jag känner mig riktigt kaxig… Då brukar jag duscha extra länge och skratta åt de som inte har något vatten!

En kommentar till detta känns ganska onödigt...



For the first time

2010



Godmorgon på er!

Börjar dagen med en helt underbart mysig låt, For the first time med The Script,



Idag är det sista dagen på jobb innan även jag får lite höstlov, snacka om att det är efterlängtat!

jag är..

2010



Jag tror jag är trött
jag är glad
jag är taggad
jag är jag

nu ska jag sova, undrar ni varför? läs det ovan så förstår ni varför, heter man Frida behöver man inte droger, se bara till att hålla dig konstant trött och spara på engergin till något superviktigt (kommentera statusar på facebook)

Over and out!

Inte bra...inte bra alls

2010





Jag upptäckte ett problem ikväll, hemskt, världen går under problem ungefär..


TEXTEN! ja ni ser den är sjukt liten! okej, i vanliga fall är den större än så här men ni som har facebook fattar grejen...den är superliten, jag ser inte!!!

Och lägg märke till mina avancerade kunskaper i att behålla folks integritet( heter det så?) i paint!



Hahaha myy gooood!

2010



Detta inlägg tillägnar jag min bästa vän och hennes saxguy ♥



Ica - i - cook- amazing food

2010



Ja...det kanske inte är hela sanningen, men pizzan blev bra iallafall!

Detta är nog visserligen ICA som ska ha cred för de...

Nu ska jag kolla tv!



Medan...

2010



Medan dem flesta av er ligger hemma i sängen, sitter framför datorn, shoppar med kompisarna i stan sliter jag på jobb...

Har nu jobbat ungeför halva tiden på jobb vilket innebär att det "bara"är halva kvar....Haha man kan ju säga att det är illa att längta till helgen på ett höstlov när de bara är onsdag, jag har börjat förstå dem som inte har höstlov hur det måste kännas!

Nej, vi hörs väl när jag kommer hem antar jag! om jag inte lyckas få med pappa ut på en övningskörningstur!



3 november

2010



Ja som ni kanske märkte blev det inga fler inlägg igår, kvällen slutade med att jag hamnade hos min killkompis Felix och kollade en film. Senare drog vi vidare till Josefine och hade allmänt trevligt med massa skratt!

Idag ska jag tillbaks till jobb en stund, förhoppningsvis går tiden lite snabbare än i måndags, med andra ord: lite mer folk.

Nej, känner att idag är en sån dag det inte finns något kul att pigga upp livet med,

jag sätter mig framför the sims en stund innan jobb med andra ord!



Curry curry nomnom

2010



Åhh kolla in dessa jag förälskade mig i idag inne på DinSko, dock känner jag inte riktigt att det är läge för ett till par skor när man precis köpt ett annat par, eller jo, men det skulle vara riktiga vinterskor i så fall!



Anyway, nu ska jag gå o slappa i soffan, kanske dyker upp inlägg lite senare!



Äckligt tidigt...

2010



Vaknade redan klockan 6 av att pappa flyger runt i hela huset och letar efter både det ena och det andra. Med andra ord var det som vanligt när han ska iväg någonstans.

Efter allt spring i trappan (som råkar vara precis utanför min dörr) la jag ner projektet med att somna om och la mig istället och läste bok, som det visade sig vara bara 2 sidor kvar av....

Så min ide om att ligga kvar en stund i sängen sket sig och iställlet blev det en stund i sängen med datorn. ''

Idag blir det stan för hela slanten vilket jag ser fram emot sjukt mycket!

Nej, dags att börja förflytta sig till dumburken istället!

Tjarrå!



Aaaaah

2010



Benen värker, ryggen värket, huvudet dunkar lite dovt och hela kroppen är slut....Japps, där fick jag till en bra sammanfattning av hur man känner sig efter att sprungit runt på ett badhus i 4½ timme och även hunnit in till Malmö en stund för en körlektion...

Nu ska jag gå o tagga upp, för vad kan jag dock inte säga ;) men ni lär kanske märka!



Dress(ed) för success

2010



Jag har en ny craving, festklänningar...

"Råkade klicka in mig på H&Ms hemsida och alla nyheter, där det fanns en maaassa snygga klänningar...

Får nog se till så de blir många utekvällar så man har en anledning till att köpa några av dem *hehe*


349 kronor


299 riksdaler!

Halsband

2010



Första gången jag såg detta halsbandet kunde jag inte alls förstå hur människor kan få för sig att ha de på sig, nu däremot, jag gillar de starkt, visserligen är det inget för mig, men snyggt ändå!



Busy day!

2010



Slänger upp ett snabbt inlägg innan jag först beger mig in mot stan och körskolan och sedan vidare till jobb. Lovet som skulle bli ett lugnt lov ser ut att bli ganska fullt av alla möjliga saker istället!

Har tidsinställt ett par inlägg så att ni inte hinner sakna mig allt för mycket!

Ciao!