Busy busy

2011Har haft fullt upp nu i veckan som ni kanske förstår....först ut var studenten och sen har det bara rullat på, arkitektprov, fixa sommarjobb ja allt möjligt.

Och än har det inte lugnat ner sig, därför tänkte jag bara kika in här för att säga att jag återkommer om sisådär 2 veckor tror jag :)

Och glöm inte bort mig!

Ses om 2 veckor! ♥Jaaadååå!

2011För jag har tagit studenten, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

(för er som är lite retarderade är detta ett tidsinställt inlägg, jag uppdaterar alltså inte under min student!)

Vaaarmt

2011Ni ska bara veta så duktig jag varit idag!

Jag har städat och bäddat rent på mitt rum, städat en toalett och dammsugit hela nedanvåningen så frågar ni mig förtjänar jag en stund framför datorn och tvn nu!

Ska ockaå snart börja göra mig klar och plocka fram kläder, årets första student står på schemat ikväll, ska bli superroligt! Dock har jag lovat mamma och pappa att det är jag som kör hem....hmmmNy favorit!

2011Jag har nu suttit och varit irriterad i en evighet på att jag inte hittat låten som de spelar på reklamen för Off the map (I can't do this alone...) om ni fattar vilken jag menar!

MEN IDAG, JAG HITTADE DEN ÄNTLIGEN! gissa vem som ska sitta och replaya den?!?!?! MOI

För att ni ska slippa leta får ni den här:3 dagar kvar

2011Ursäkta mig nu men FAAAN VA TIDEN GÅR SNABBT!

Det känns som igår vi satt i skolan och var överlyckliga över att det "bara" var 100 dagar kvar till studenten...Nu 97 dagar senare har jag insett att det faktiskt var bara, tiden har flugit iväg.

Blev kass uppdatering både i söndags och igår men det berodde på att jag helt enkelt inte haft tid, det är massor som ska bli klart innan fredag och två lösningar måste finnas: fint väder lösningen och regnlösningen. I söndags hade också min kära syster sin bal så jag hade fullt upp med att göra henne fin inför den.

Nu till igår. 2orna hade fixat ihop massa lekar för oss 3or, utspark med andra ord. Vi fick chansen att skämma ut oss i hela Malmö genom att göra sjuka uppdrag. Jag gjorde allt från att lägga mig i bikini på ett torg, krypa över ett övergångsställe till att dansa till single ladies...Kul hade jag iaf!

Idag borde jag ta mig in till stan och fixa det sista till studenten men jag har verkligen inte ork till det, så jag får försöka lösa det med mamma!


Fina och redo för balen. Johanna till vänster och hennes kompis!Perfektion

2011Sådär ja, nu har jag fått tummen ur röven och fotat mina nya jeansshorts, vad tycks?5 dagar

2011Jag skulle kunna skriva om vilket underbart väder vi har med 21 grader utomhus redan...

Jag skulle kunna skriva om min gårkväll också....

MEN, jag tänker inte göra något utav det utan jag tänker bara säga: 5 DAGAR TILL STUDENTEN OCH JAG SKA UT OCH SOLA!

See ya later suuuckeeerz!

Steker

2011Idag har jag glidit runt i denna supernaijsiga och hyffsat svala outfit, skorna jag hade på mig lär ni få se en annan dag så ni får stå ut med denna crappiga bilden!


Linnet kommer från veromoda och jeansshortsen frå H&M
Söt chey!

2011foto0209g (MMS)

Söt chey!Friday friday, gotta get down on friday...

2011Varför blir alla dagar så tråkga när man väntar på något man verkligen ser fram emot?

Jag var i stan med min kära syster idag och visst var det trevligt, jag hade kunnat gå där mycket längre om jag inte haft skoskav, men det som hela tiden fanns i tankarna var: Om en vecka smäller det....om en vecka då jävlar!

Efter stan satte jag mig i solen för att bättra på brännan, kunde jag ligga still? Nej, det enda som kretsade i huvudet var: SNABBSPOLA TIDEN!!

Och nu sitter jag här, kan inte ens roa mig med en film eller något, jag vill att det ska bli nästa fredag!!!


Jag vet att man ska njuta av tiden innan och blablabla, men jag vill stå där och skrika: FYFAN VAD VI ÄR BRA! nnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!! Sen att en speciell person kommer ner gör ju inte det hela sämre!

Nej, nu ska jag plåga mig själv genom att prova lite studentfrisyrer och fundera på om jag ska gå emot strömmen och inte bygga på naglarna. Och på tal om det med naglar kom jag på världens I-landsproblem...om man bygger på naglarna till studenten, hur öppnar man ciderburkarna då?!?! En bra lösning önskas!

Okej, jag får inte ens ihop ett vettigt blogginlägg, jag ger upp, nu gömmer jag mig framför tv:n i en vecka!

Final countdown...

2011Solen är framme och så även vinden....men vad gör det? JAG ÄR JU KLAR MED SKOLAN! Idag fick jag mitt sista betyg i 3an! Om jag är nöjd? ATT JAG ÄR!

För er som inte kan glädjas åt andras lycka eller när alla andra skryter men för en gångs skull måste jag bara få dela med mig av följande betyg:

Kemi B: MVG
Psykologi A: MVG
Biologi B:MVG
Fysik B:MVG
Engelska C: MVG
Svenska C: MVG
Matte E: VG
Estetisk verksamhet: MVG
Samhällskunskap B: MVG
Projektarbete: MVG

Fattar ni det? ETT VG I HELA TREAN!! Det kallar jag lycka!

Allt som allt går jag ut med 11 VG och 17 MVG, vet ni det bästa med allt? INTE ETT ENDA G!!


SÅHÄR GLAD ÄR JAG FÖR TILLFÄLLET!!