12 timmars skoldag

2011Jag.är.så.extremt.slut.

Over.and.out...

2011Everything will be okay in the end, if it's not okay, it's not the end.Dagen med stort D

2011Idag gäller det, det har gått och blivit dags att skriva min första tenta. Om jag är nervös? Eh JAPP! Det känns som att all snurrar i mitt huvud och att jag för tillfället inte kommer ihåg något av allt jag lärt mig i matten, vilket jag förhoppningsvis kommer komma på när jag väl sitter där. Jag vill ju så gärna klara det!

Ska försöka göra lite annat istället för att stressa upp mig över tentan så hoppas jag det löser sig sen, jag kan ju inte göra mer än mitt bästa. Och eftersom jag pluggat konstant nu i sisådär 1 till 2 veckor kan jag ju knappast göra mer.

ÅÅÅÅH JAG VILL INTEEE!!

Mitt rum

2011Nuuuu är äntligen mitt rum klart( minus en hylla ovanför skrivbordet men den lär aldrig komma upp). Hursomhelst, jag passade på att ta lite bilder när det för en gångs skulle var nystädat!

Inte den bästa kvaliteten på bilderna men jag tror ni överlever, enjooy!Jag tror verkligen jag fått mitt drömrum. Och tänk hur stor skillnad nya kuddar, en filt på sängen och ny skrivbordsstol kan göra!

Sötast på denna jord

2011Huuur söta är inte dessa?!?!Nu räcker det

2011Jag lovar hit och dit men blir aldrig klart till det. Nu jävlar ska jag ta tag i bloggandet rent ut sagt!

Jag har mycket saker i skolan men det lär inte bli mindre så jag kör ändå, en paus då och då kan behövas!

Sitter just nu och försöker komma ikapp med matten innan jag ska skriva rent en uppgift i fysik. Efter det lovar jag er att jag ska ta en bild på mitt projekt jag skulle visat förra helgen! It's a promise!

Tills dess: Håll ut!