Rycket

2014Jaha, så trots att ögonen nästan knappt går att öppna har jag bestämt mig för att det inte hjälper att sitta här hemma och uggla. Jag fick ett sug efter att sy så strax bär det av till tygaffären för att se vad jag kan få ihop, måste bara krypa ur pyjamasen och ssaker som hör till.
 
Jag kanske inte har berättat det men i påskas var jag på min antagigligen bästa resa NÅGONSIN, nämligen MADDERFAKKING NEW YORK!!! då jag inte riktigt tagit tag i bilderna tänkte jag att det är ett perfekt tillfälle nu när jag ändå inte har något bättre för mig. Så i eftermiddag eller imorgon kommer det mest troligt upp ett litet inlägg med bilder från världens bästa stad!
 
Tills dess, so long!


Sömngångare

2014Ja, ni ser rätt på klockan, 06.57 och jag har redan varit vaken i över en timme, väcktes av en dröm och det var alldeles för ljust för att somna om. Trött som ett as men går inte att somna om, kul!

I vilket fall som, då kan jag lika bra passa på att berätta vad jag hittat på senaste dagarna. Känns som att jag inte gör något men ändå går dagarna, konstigt!

Okej, sista dagarna i snabbrepris
Begav mig till shoppingmeckat Ullared. Inga större fynd men fruktansvärt trevligt ändå! Här i bilen på vägen hem med en utslagen syster.Tagit en powerwalk på stranden, 4,2 km blev det och avslutades även med lite ben-mage och arm övningar hemma i trädgården, fint så!

Ja, så kom domedagen för mina glasögon, de som jag lyser en slags hatkärlek för, älskar glasögon men inte just dessa. Nu fick jag igen, karma is a bitch... Tur att nya (tyvärr likadana) kommer i början av veckan.

Varit på 50-årsfest (charmig bil-bild jag vet). En familjevän fyllde 50 och det firades med trädgårdsfest och god mat!

Fick inte nog av Båstad och allt i dess omgivning så igår bar det uppåt landet igen, Nimis (Googla), skogspromenad, underbar natur, god macka med mera med bland annat denna goding som har turen att bo där uppe i allt detta, ni ska bara se huset hon bor i, DRÖMMEN!!

Ja, det är väl ungefär vad jag hittat på senaste veckan plus lite stekande i trädgården och ett bad i poolen, men det doppet var för snabbt för att hamna på bild, i och så snabbt som möjligt upp igen..

Idag planerar jag en liten tur in till tygaffären, har en dröm om en söt liten vetekudde som kan dämpa mina axel- och nacksmärtor jag har titt som tätt, även en vattensäker picknick filt finns det planer på, återstår att se vad det blir. Tills dess ska jag göra ytterligare ett desperat försök att somna om en stund, vi får väl se hur det går med det...Uppe med tuppen

2014...eller nästan åtminstone! Solen skiner så varför slösa på dagen med att ligga i sängen?!

Idag har jag lite ärenden i Lund att uträtta plus att jag ska försöka att hitta ett par shorts i lägenheten som jag inte hittar hemma hos mamma och pappa, konstigt när saker bara försvinner, och att det dessutom nästan alltid råkar vara ens favoritsaker... Nåväl, får hoppas att de ligger någonstans! Måste också in om sjukhuset och ta ett fint id-kort inför praktiken i höst. Och ingen har väl undgått att notera hur fantastiskt fina sådana id-kort brukar bli... Tur jag bara behöver ha det i 3 terminer!

Annars fortsätter jag att njuta av ledigheten och ska försöka få till en ny bloggdesign idag! 

Bild från min helt perfekta midsommar, god mat, vänner och fint väder

Sysslolös, arbetslös och rastlös.

2014Ja, vad passar då bättre än att kika in här efter ett låååångt uppehåll.
 
Precis som alla andra som går i skolan har jag hunnit skriva mina sista tentor för terminen och fått det där efterlängtade sommarlovet som man går och längtar efter så fort det förra tagit slut. Med tanke på hur mycket jag kämpat med att ta igen missade tentor samtidigt som 7 veckors praktik har löpt på och så en resa till New York mitt i känns detta sommarlovet extra välförtjänt.
 
Eftersom att det blev lite missförstånd med sommarjobb har det också blivit så att jag ska jobba ytterst lite, och vad passar då bättre än att ta upp bloggandet igen. Får bli mitt lilla sommarprojekt och sommarunderhållning medan resten av familjen är iväg och jobbar och även om ett tag åker iväg på semester utan mig...Sen att jag även  införskaffat min drömdator (Macbook air) gör även det att suget efter bloggen växt ytterligare.
 
SÅ, nu kör vi igen, en liten nystart i hopp om att suget ska komma tillbaka. En ny header är det kanske också dags att fixa och sen är jag fit for fight igen!