Det blir som det blir

2013



Det var ett tag sedan nu!
 
Har haft fullt upp med att umgås med mina grannar (korridorskompisar) och även några klasskompisar. Allt blir så mycket lättare av att bo i Lund, man behöver inte planera lika mycket utan det är lättare att bara ta typ en spontan fika!
 
Tänkte ju fixa lite med bloggdesignen också men det får vänta, för tillfället har jag bara en nätverkssladd istället för router vilket innebär att jag måste sitta på golvet om jag ska använda datorn eftersom sladden inte räcker. Kanske inte den mest ergonomiska ställningen direkt...haha.
 
Idag ska jag jobba lite med ett projekt vi har i skolan och även ett möte här på nationen. Tänker dock inte vistas ute allt för mycket, idag är det sviiiiiinkallt!!!
 
Nej, första steget blir frukost!


Snö

2013



Eller okej, det kanske var lite överdrivet att kalla det snö...men då och då när jag tittar ut genom fönstret kan man ana små vita flingor som faller. Hoppas verkligen att det kommer ner så det lägger sig på marken, hade varit supermysigt!!
 
Igår blev det som sagt storhandling av mat och diverse viktiga saker så nu har jag nästan allt för att klara mig ett bra tag, det enda jag behöver handla är någon middag men det tar jag efterhand. Efter dagens ärenden började jag på Magic Mike och vad ska jag säga...har hört så mycket bra om den att jag blev besviken, snygga killar men inte mer tyvärr. Fastnade sedan i korridoren och tittade på Herkules med några andra, supermysig kväll!
 
Idag måste jag bege mig ut i kylan, ska ner till tågstationen och hämta min cykel som stått där ett tag (håll tummarna för att den är kvar). Sen får jag se vad jag hittar på resten av dagen...är sugen på att baka men har absolut inga saker till det så får se, hade behövt få lite ordning i garderoberna också, så mycket plats men inget logiskt sätt att ha sakerna på än...
 
Wellwell, dags att ta tag i dagen!
 
Mysbild från i morse
 
Oh, inser att tavlor också hade suttit på sin plats övanför hyllan...


Äntligen!

2013



Äntligen är det mesta med flytten klart, jag har fått min nya säng, mina kläder är i min nya (stoooora) garderob och det börjar så smått kännas som "hemma". Har också hunnit träffa några som jag bor i samma korridor som och det känns bra.Det bästa av allt är nog att jag har en alldeles egen BALKONG, HUR UNDER BART ÄR INTE DET?!?!Tror det gamla stället, där resten av familjen bor alltid kommer vara "hemmahemma", det är ju trots allt där jag bott de senaste 17-18 åren men detta blir nog bra!
 
1 vecka kvar tills skolan börjar så jag har gott om tid på mig att bo in rummet/lägeneten eller vad man nu ska kalla det...Får väl försöka ta vara på lugnet innan stormen, baka, träna, dra sig i sängen till lunchtid...njuuuta helt enkelt!
 
Ska försöka få en bild på rummet senare också, blev såååå fint med sängen!
 
Nu ska jag försöka skriva ihop det sista på köplistan sen står storhandling av mat på schemat,
 
ses sen!
 
 


Going higher!

2013



Besöksstatistiken stiger och jag är på väg uppåt igen. Känns verkligen som att jag fått tillbaka lusten att blogga denna gången. Kanske på grund av designen, vem vet!
 
Tentan är över för denna gången och jag är ledig igen precis som mn syster. Därför ska vi passa på att umgås och ta en runda in till stan, antingen IKEA eller Emporia, känner mig så generös idag att jag låter henne bestämma!
 
Innan vi beger oss ut på äventyr ska jag dock hoppa in i duschen,
 
uppdaterar nog senare!


Otydligheten själv

2013



Ber om en vuxenbiljett till Malmö och busschauffören ger mig detta...nog ser jag inte ut som 20 och jag pratar kanske inte jättetydligt, men Malmö och barn är ganska olika..haha

 
 



Idag!

2013



Här kommer en snabb dagens innan jag rusar mot bussen!



Fix och trix!

2013



Fick ett ryck och sitter nu och meckar lite med bloggdesignen, har varit några saker jag inte varit nöjd med innan så kände att det var dags att göra något åt det. Headern är fortfarande inte klar men det fxar jag snart!
 
Idag är det äntligen dags för min tenta, eller äntligen och äntligen....jag känner mig allt annat än säker på den men det ska bli så otroligt skönt att ha den avklarad. Efter tentan har jag nämligen ytterligare 1 veckas lov, och det är ju inte helt fel!
 
Ska ta och fixa mig lite nu innan tentan, tyvärr är det kvällstenta mellan 14-19.00, har jag tid slänger jag upp en dagens outfit senare, känner mig ovanligt färggad idag!
 
Bild: Weheartit


Jag ska....

2013



FLYTTA!
 
Ja äntligen har jag fått boende i Lund vilket är helt fantastiskt roligt. Tvekade länge på om jag skulle välja korridorrum eller studentlägenhet men när jag fick ett erbjudande om fina korridorrum nära skolan och med balkong var det självklart, RUMMET VAR MITT!
 
Just nu håller jag på och flyttar in lite smått och under tiden väntar jag på sängen som jag beställde runt nyår, fick besked på att den ska komma nu i veckan så hoppas hoppas! Hade varit så kul att ha flyttat allt till helgen så jag kan börja med småsakerna, plocka upp allt och pyssla lite för att det ska bli mysigt. Tills jag är helt klar bjuder jag på en bild på rummet från hur det såg ut igår. Fortfarande en del som fattas men det tar sig. Är glad över texten på väggen som satt där redan innan jag flyttade in!
 
Ber om ursäkt för kvaliten på bilden, tagen med panorama samt mobilkamera, långt ifrån det bästa...


Jodå!

2013



Fick som sagt för mig att jag skulle baka, denna gången föll lotten på blåbärsmuffins, well...jag är stum så istället får ni en bild på hur de ska se ut jämfört med hur mina blev...what to say?



Well...

2013



Sista pluggdagen innan tentan och jag råkade hamna på gymmet, BRA DÄR FRIDA!!
 
Skrev visserligen samma tenta innan jul så jag hoppas jag kommer ihåg det mesta. Tänkte kolla igenom det ikväll lite snabbt, det är ju inte bra att plugga för mycket heller!
 
Så istället blev det en tur till gymmet och även en tur in om ICA för att handla ägg, är inne i en bakperiod, morotskaka i förrgår och idag har jag ett sug efter cupcakes med blåbär, MUMS!
 
Men först ska jag bädda rent sängen och plocka undan lite snabbt,
 
Förresten! Kika in här sen så får ni reda på vad det är för hemligt jag sysslat med ett tag om ni har tur,
 
Hörs sen!


Pluggtime

2013



Efter att ha avverkat alla ursäkter till att inte plugga är det idag dags att ta tag i det. Tenta på torsdag sen är jag ledig ännu en vecka innan skolan drar igång för terminen...

Tänkte bara kika in här och hälsa er god morgon, dags att rusa till bussen!



Måndag

2013



Så var det måndag igen ja, för mig känns det dock som vilken annan dag som helst eftersom jag fortfarande är ledig men som jag förstått det är det många som återgår till skolan och jobbet idag.
 
Har lite planer på att bocka av lite tråkiga punkter på listan idag, bland annat tvätta och plugga lite. inte den roligaste måndagen kanske men oj så skönt det är när det är över!
 
Fastnade framför en film innan så det är väl lika bra att jag drar igång med dagens måsten,
 
Hörs sen!


På topp!

2013



För att kunna blogga oftare kom jag på den briljanta idén att ladda ner blogg.se appen och slipper därför sätta på datorn! Klyftig tjej om ni frågar mig!

För övrigt har jag varit extremt effektiv, fixat allt inför den lilla händelsen (stora kanske är bättre beskrivet), storstädat och slutligen tränat.
I veckan får jag förhoppningsvis sista saken som behövs för att kunna ta sista steget, ÅH VAD JAG LÄNGTAR!

Imorgon tänkte jag dra igång med lite smått tentaplugg, ska försöka mig på morotskaka också, resten av familjen börjar jobb och skola så det blir till att jag får sysselsätta mig själv från imorgon. Men det ska nog inte vara något problem ;)

Nu ska jag återgå till systrar i jeans filmen och mysa ner mig ordentligt!

Älskar mina nya träningskläder!



Nya kärlekar

2013



Jag har gått och blivit beroende av 2 saker:
 
1, Song pop, få inte för er att börja, det är förenat med livsfara. DET GÅR INTE ATT SLUTA. Kan även tillägga att jag är extremt dålig på det men ändå inte kan sluta spela...
 
2, I will wait med Munford & Sons. Den är heeeeelt underbart mysig. Väldigt olikt mig i stilen men hade lätt kunnat låta denna gå på repeat i en evighet!
 
Annars då? Jo det rullar på. Idag står jobb på schemat, är väl inte direkt sugen på att jobba men får sikta in mig på fredag, då har jag äntligen jobbat klart och det är även äntligen dags för det jag längtar efter så mycket!! 
 
 


2013.01.01

2013



Kan först och främst börja med att önska ett gott nytt år!
 
Hade fullt upp igår och glömde helt bort att klicka in här då! Hur som helst. Nyårsfirandet började med en nyårskonsert på operan vilket faktiskt var en positiv överraskning. Hade förväntat mig 1,5 timmes opera men så fel jag hade. Det var allt från opera till Björn Ranelid...så ja, ni kanske förstår vilken blandning där var!
 
Sedan fortsatte det med det traditionella firandet, 3-rätters med hummer, oxfile och slutligen en efterrät bestående av choklad- och vaniljmousse, har ni tur dyker både bild och recept upp senare! Var en ovanligt lugn kväll för min del så idag vaknade jag pigg och glad!
 
Förresten, har ni tänkt på en grej, januari låter så mycket bättre än december, så mycket närmre våren. 2 månader och sen börjar det äntligen dra sig mot vår för oss här nere i Skåneland, UNDERBART.
 
Nej, slutbabblat för denna gången, får väl se om jag kan hitta något att dryga ut denna dagen med, allt går så långsamt när man verkligen har något att se fram emot, men SNART så!