Happy new year!

2009



Nu börjar det snart dra ihop sig till ikväll och jag är galet TAGGAD, ikväll ska jag ha riktigt kul =)

Nu ska jag börja fixa håret och sen blir det sminkning innan bussen går.



Ha en riktigt bra nyår allesammans för det ska jag ha!

Gott nytt år! ♥

Partey!

2009



Har nu precis tagit en dusch, footscrub och haft allmänn lyx för kroppen och väntar nu på att håret ska torka så att jag kan börja fixa det också :)

Ikväll ska jag till en kompis på middag och nyårsfest vilket säkert kommer bli supermysigt.

Nu ska jag ta och måla naglarna, hejvejs!

Om jag inte hinner skriva mer så:

GOTT NYTT ÅR!

tänk er, detta kan bli mitt sista inlägg för år 2009, skumt...

Header

2009



Nu har jag äntligen fått tummen ur röven och gjort en ny header och jag själv diggar den stenhårt =)

Vad tycker ni?

Nu ska jag kolla tv, hejsvejs!

Photoshop

2009



Har nu suttit en stund och lekt i photoshop och det är faktiskt inte så svårt som det först verkade, fixade bland annat en bild på mig =)


Före



Efter

Enligt mig borde jag skaffa bruna linser snabbt som blixten ;) haha



Dröm outfits.

2009



Här har vi några av mina favoriter till vardags, tänkte göra festotfit ngn annan dag.

Outfit nr 1.

Linne: 99 kr
Jeans: 399 kr
Skor: 149 kr (barn)
Jacka: 399 kr
Örhängen: 29:50 kr
Totalt: 1075:50 kr

Outfit nr 2.

Solbrillor: 49:50 kr
Armband: 29:50 kr (barn)
T-shirt: 99 kr
Skor: 99 kr
Jeansjacka: 299 kr
Jeanstights: 199 kr
Totalt: 775 kr



Spring news

2009



Oh my gosh, råkade klicka in på h&m:s hemsida och det skulle jag aldrig gjort, Vår-nyheterna har kommit in och jag vill haaaaaaa!! Galet fina kläder och jag kommer va superfattig efter att dem kommit ut i butik. Det är som om dem letat sig in i min hjärna och sett vad jag gillar för kläder, helt underbart.

Ska kolla igenom allt sen lägger jag nog upp lite favoriter här =)

Toodelz!

Juldagen

2009



Hej!

Hoppas alla hade en bra jul och fick många fina presenter för det fick jag iallafall =)

Jag och min syster fick ett Wii tillsammans så dagen har bestått av bara Wii, kan ju säga att jag har galet ont armarna efter att ha stått som en galning och slått i luften.

Nu måste jag dra igen, mormor och morfar kommer snart hit och firar minijulafton.

Hejsvejs!



GOD JUL!

2009



Jag lär ju inte vara först ut med att säga det men ändå: GOD JUL PÅ ER =)

Vaknade i morse av en underbar dröm och gick sen upp och fixade mig lite. la en ansiktsmask och åt sedan frukost, nu har jag duschat och ska snart måla naglarna innan det bär av till farmor...ska också försöka hinna med att locka johannas hår =)

HOHOHOH!!



Anna Anka för h****e

2009



HAHAH JAG SKRATTAR SÅ JAG NÄSTAN KISSAR PÅ MIG

ANNA ANKA OM BRUNETTER

Nu ska jag fortsätta med mitt julgodis, tjohej!





Dan före dopparedan och hejdå snön

2009



Hellu!

23 december idag vilket innebär att det är julafton imorgon :D

Idag har jag redan hunnit med en tur till frisöser och fixat till frillan, fint ska de va när det snart är jul, hehe. Efter att jag hade klippt mig tog jag först en buss och sen skulle jag ta en annan men då visar det sig att jag har missat den andra med cirka en minut så antingen hade jag fått vänta i 30 min på nästa eller så kunde jag gå hem som det också tar 30 min. Jag gick hem och var hemma innan jag ens hade varit hemma med bussen.

Nu sitter jag med en mysig kanin i mitt knä och myser, snart blir det att fixa ett pepparkakshus och sen kommer Carro hit så ska vi fixa julklappar och kanske lite julgodis, vem vet?

Just det, det blir nog ingen vit jul i år heller...snön töar bort alldeles för fort.. =(



Hhohohoho merrry christmaas....snart

Whiite christmassss...

2009



Det mesta av städningen är nu avklarad och ska bara fixa till det sista innan julstämningen även har infunnit sig i mitt rum.

Carro försov sig (som vanligt) så jag fick helt plötsligt lite mer tid innan det bär av till stan, ska nog ta och äta något smått innan vi drar iväg..

Hejsvejs!



Julshopping

2009



Hej på er,

Nu börjar det verkligen dra ihop sig till jul och jag har fortfarande bara köpt 1½ julklapp så det ör lite lagom kris med det...

Därför blir det en tur in till stan med Carro i eftermiddag när båda av oss är fit for fight att ge oss ut i julklappskaoset ;).

Nu tänkte jag ta en svängom med städfrida och göra en liten julstädning och sen bara mysa framför datorn lite till.

Jobbade sista dagen igår och visst kan jag hålla med om att det är skönt att slippa stå och sortera men ja, jag saknar det faktiskt, folket att prata med, alla skratt och alla nya männiksor man lärde känna.

Nej, dags att borsta tänderna :)

Sålänge bjuder jag på en låt som spelar på queue om och om igen på min spotify...heheh



Under tiden...

2009



Under tiden jag håller på att fixa lite passar jag på att ställa en fråga:

Vilket gillar du mest, stora och få julklapppar eller små och många?

Julkort

2009



Hej!

Nu börjar uppdateringen gå neråt igen..inte bra alls.
Men har haft fullt upp hela veckan så jag tycker att jag är ursäktad ;)

I onsdags började jag mitt juljobb på posten med att sortera julkort. Visst låter det kanske inte som världens roligaste men jag har iallfall superkul där. Man lär känna massa nya folk samtidigt som man är ledig från skolan och tjänar pengar =)

I torsdags började snökaoset så jag blev lagon försenad till skolan och hade sedan ett matteprov som gick helt åt skogen. Efter provet åkte jag direkt till jobb och jobbade ända till 9...orkade inte uppdatera efter det.

I fredags var det galet mycket snö så pappa fick göra mig till jobb för att jag inte skulle komma försent. Jobbade fram till tre och sen kollade jag i stan en stund efter julklappar och klänning till nyår/ jul. Hittade en superfin som ni kanske får se någon dag.

I går blev det först en tur till stan för att fixa de sista julklapparna innan jag drog iväg till jobbet och julkorten.

Slutade sent igår och började tidigt idag så är galet trött men äh, det är lov så jag överlever =)

Nu har jag tagit det lugnt en stund efter att ha fått sluta väldigt tidigt på jobb och sitter och försöker slå in lite julkappar på ett fint sätt. Tror det kan bli mycket bra till slut.

Har typ en kvar att slå in....har iofsig inte köpt alla än men ja, för tillfället.

Sen ska jag nog försöka göra en liten bloggjulklapp till alla er för att ni är så snälla och läser mig blogg.



Hejsvejs!

Star

2009



Har nu gjort lite till matte och snart ska jag belöna mig själv med att sätta mig framför tv:n.

Tänkte göra lite smygreklam för ett program på tv4 klockan 9 som handlar om barn som är bra i något speciellt. Tillexempel en tjej som brukar spela i min systers lag ibland, Olivia heter hon.

 NI MÅSTE KOLLA!

Nej sista rycket med matten.

Tooodels!

15 december

2009



Hej,

Början redan märka en positiv förändring på mitt bloggande, inget enormt men bättre =)

Idag blev det först skola som vanligt med en massa matte och en kort engelsklektion. Efter skolan åkte jag hem för att plugga matte men vad tror ni händer på bussen? Jo jag tappar mitt andra busskort...ska tillägga att mitt riktiga tappade jag i fredags. Så jag fick en aning panik och kutade hem till cykeln och cyklade ner för att kolla om de va kvar på bussen men nej, någon annan hade kommit före mig.

Jag fick panik eftersom jag inte hade något busskort längre och var beredd på att ta mig till vellinge för att köpa ut ett nytt. Men precis innan jag ska ta bussen ringer mamma och säger att mitt riktiga busskort är hittat så jag fick gå hem igen...

Och nu sitter jag är och pausar från mattepluggandet. Har slutprov i matte C på torsdag och vill verkligen lyckas med detta.

Aja bäst att fortsätta.

Kram!

Om bloggdesign

2009



Tänkte jag skulle visa både hur man gör en egen bloggdesign och även lägga ut gratis designer men jag tror det får bli på jullovet när jag har lite mer tid, det är väldigt stresssigt nu och har mitt sista matteprov i matte c denna veckan så det får bli efter det.

Nu ska jag joina resten av familjen =)

tjohej!

Definition för bästavän?

2009



Hej på er,

long time noo se eller vad är det nu man brukar säga?

Det var riktigt längesen jag skrev här men det har varit galet mycket saker med skolan bland annat. Idag är det tredje advent och även 1 ½ vecka kvar till julafton.

Igår var jag hos Amanda på en supertrevlig lussevaka med massor och skratt. Träffade sen upp henne i stan för att åka skridskor men hon fegade ur så det blev jag och småbarnen som åkte... Efter det gick vi till espressohouse på lilla torg och värmde fötterna och fingrarna innan vi traskade runt lite i stan.

På vägen hem kom jag att tänka på en sak, vad är egentligen definitionen för en bästa vän? Är det något man kan söka upp på google eller wikipedia eller vad är det egentligen. Jag kom fram till att man har en egen definition för hur en bästavän ska vara.
Enligt mig ska man kunna ha kul med den men samtidigt kunna prata om allt mellan himmel och jord, även det som är mindre kul och självklart känna att man litar på den till 100 %. I början av gymnasiet var det precis så här jag kände med Carro, vi delade allt, humor, glädje sorg, you name it. Men sen hände något, jag vet inte vad och jag började ungås med Amanda och det kändes som att jag hade fått en bästa vän på nytt, precis som med Carro var det precis som vi hade känt varandra i hela livet även om det kanske bara va en vecka. Vi kan prata om allt och har alltid kul tillsammans och är läskigt lika varandra, några gånger har det hänt att vi bara behövt titta på varandra för att förstå och det är verkligen underbart.
Även om allt annat är skit vet jag att jag har Amanda där som jag alltid kan prata med och vara ärlig mot.

Men, sen kom den andra frågan, när man pratar om att man har en bästavän nänmer man bara en person, kan man bara ha en person som bästavän?
Jag tycker inte det, visst man har kanske alltid en man litar lite mer på eller umgås mer med men jag tycker inte det borde vara bara en bästavän för det, sålänge man har folk som man trivs med runtomkring sig som är ärliga och tycker om en så räcker det. Men som jag sa, jag och Amanda är som helan och halvan, utan Amanda känner jag mig halv och utan mig tror jag Amanda känner samma sak så för mig är det bara en bästavän som gäller och massa andra nära vänner runtomkring.


Livet skulle vara så mycket gråare utan dig.