Nu historia

2013Ja, då var vi här. Sista dagen på 2013. Ett väldigt bra år om ni frågar mig, jag har gjort så många saker som jag absolut inte hade kunnat tänka mig att 2013 skulle innehålla men som jag nu är så glad att jag gjorde. Ja, jag är nöjd med mitt år och hoppas att 2014 kommer bli minst lika bra, om inte bättre!
 
Året började med ett stort steg mot mitt vuxna liv och friheten, jag flyttade nämligen hemifrån! Inte till någon märkvärdig lägenhet eller liknande, men dock till mitt alldeles egna lilla korridorrum och min söta lilla balkong precis vid en sjö(som visserligen antagligen är full av diverse konstiga saker som cyklar och skyltar och som invaderas av nollningssugna LTHare varje höst), men ändå en liten sjö, och en liten park. Jag har också hunnit byta korridorrum från 4e våningen upp på 7e med betydligt finare rum och bättre utsikt!
 
Första början på vuxenlivet!
 
Nästa sak som började var att jag hoppade av min tidigare utbildning på LTH (Lunds tekniska högskola) till Civilingenjör och började om på ny kula på Sjuksköterskeprogrammet, något jag aldrig ångrat att jag gjorde. Detta är verkligen min dröm och jag har aldrig älskat skolan så mycket som nu! Dock ej sagt att det finns kurser jag fortfarande tycker är en riktig pina! Och nu, ett år senare trivs jag fortfarande med mitt val och har hunnit gå 1/3 av min utbildning, alltså är det bara 2 år kvar, TIDEN GÅR SÅ SNABBT!!
Under våren hade jag också turen att få bli förman inom nationen. För er som inte är så insatta i studentlivet kan man förklara det som att man bossar över bland annat lunchservering, sittning, brunch eller som i mitt fall nattklubben/eftersläpp. Många sena kvällar/tidiga mornar blev det men jag fick också chansen att lära känna helt underbara människor som jag antagligen inte hade kännt innan. Detta chefande fastnade jag kvar i och till våren är det dags igen för mig att bossa bakom baren, ser riktigt mycket fram emot det!
 
En av alla tacksittningar...
 
För övrig så rullade allt på, skola, livet och allt annat. Min kära fader fick ett ryck och helt plötsligt stod vi på Malmö Arena och såg finalen i Eurovision Song Contest, HÄFTIG UPPLEVELSE!! Även jag fick ett litet ryck och vips så vart jag brunett, något jag trivdes väldigt bra i, blir kanske en tonig om ett tag igen, då på en riktig frisörsalong...
 
Blev riktigt sugen på en liten förändring nu också!

Detta får räcka för denna gången, datorns batteri tar snart slut och jag ska fortsätta på hemtentan!
 
XOXO
 
 
 
 
 
 
 


Så mycket vilja men ändå inte...

2013Jag är så sugen på att verkligen blogga regelbundet. Speciellt när jag läser alla fina bloggar med fina bilder och inspirerande inlägg men när jag själv sitter där och ska skriva något roligt och inspirerande kommer jag inte på något kul...
 
Men vad passar inte då bättre än att ta nya tag nu, lagom tills det gamla året tar slut och det nya äntligen börjar. Inte för att det varit något dåligt år utan mer för att det nu ligger ett helt nytt orört år framför oss!
 
Har också laddat upp med lite olika tips som jag ska dela med mig av, men innan dess måste jag föra över bilder från mobilen så det får bli en syssla lite längre fram, kanske som en bra start på nästa år. Just nu sitter jag och skriver på en hemtenta som ska in om ett tag. Även det får bli något jag ska bli bättre på nästa år, planera min tid och slippa stressa sönder mig själv, slippa sitta med tentor och liknande i sista minuten. Nej! denna tenta ska vara klar denna vecka så jag kan börja på de kommande 2 tentorna, bra start!
 
På återseende, och håll utkik efter min lilla årsresume! Tänkte också slänga upp ett inlägg med vad jag fått för roligt i julklapp, har nog aldrig fått så många saker som jag önskat mig tidigare, verkligen supernöjd!!
 
Bild från julafton, jag och älskade syster!
 
 
 
 
 


Repeat på spotify

2013Åh herregud, jag kan verkligen inte sluta lyssna på denna låt!
 


Snälla tomten

2013Senaste tillskottet på julens önskelista, ÅH GE MIG!
 
Urbanears, cora - ca 500 kr


Träning

2013Hej igen!
 
Har precis landat framför datorn efter en tur till skolan för föreläsning, lite plugg och ett träningspass. Idag har varit en väldigt fullsatt och effektiv dag och det känns som en bra start på veckan.
 
Nu tänkte jag sätta mig och kolla igenom lite inför nästa rapport som ska skrivas innan det är dags för den dagliga dosen Pardise Hotel. Det börjar bli en tradition att vi tittar på det tillsammans i korridoren, supertrevligt!
 
 
XOXO


Fri

2013En tung sten har äntlingen lättat från mina axlar, med 1 timme och 23 minuters marginal dessutom. Vad jag pratar om är att jag äntligen fått in 2 hemtentor!!
 
Även fast jag har en mängd saker kvar i skolan så var dessa 2 något jag oroat mig över ett tag så det känns fantastiskt att de äntligen är inne! Ska ta en liten paus och städa lägenheten nu innan jag tar tag i nästa rapport som ska in...
 
Innan jag går bjuder jag på lite bilder från helgen och morgonen!  Att vakna på morgonen och sätta på julkalendern, DET är nostagli och JUL!!
 
Första luckan öppnades igår
 
Tidig jobbmorgon i lördags, 06.00 på tåget