Nu sitter jag på bion med johanne och vä...

2010



Nu sitter jag på bion med johanne och väntar på att eclipse ska börja:) dagen i stan med Carro var supermysig och det blev en del fynd som jag visar senare! Nu börjar snart filmen pusshaj!



Idag smäller det!

2010



Nu har jag hunnit ta ett naijsigt bad och ska snart börja med dagens andra syssla, bädda sängen, blööh.

Efter lunch vänder det dock och förhoppningsvis blir det en awesome dag, först ska jag träffa Carro och göra det vi är allra bäst på, rea-shopping och sen ikväll är det ääääntligen dags för premiären av Eclipse, SOM JAG HAR LÄÄÄÄNGTAT!!!!



nu: sängen

Pics from yesterday!

2010



Det blev en mysig lunch med Johanna vid kanalen där vi tittade på båtar och krängde pannkakor, nybakade kokostoppar, havrekakor och syltkakor...tjuggisar på hög nivå!

Njut av bilderna :)



Nu ska jag äta frulle,

See ya later!

Ingen tid att slösa....

2010



Nu ska jag snart fixa pannkakor och Johanna ska baka en kaka och sen bär vi oss ut på cykeltur, vet inte var än men det löser väl sig!


Dagens svala outfit, randig klänning med bikini under från H&M och jeansshorts köpta förra året från vero moda.

Ciao!

28 juni

2010



Hejsan hoppsan,

Nu har jag kommit in efter ännu en dag i solen och en tur till körskolan i morse. Det var inte så tråkigt som jag trodde att sitta under parasoll utan istället ganska skönt, man dog inte halvt av värmeslag och slapp bränna sig....ganska bra faktiskt.

Nu ska jag plocka undan lite i trädgården och sedan ta en dusch, passade också på att ta ett bad i poolen idag, innan jag snart förhoppningsvis drar mig ner mot stranden och träffar lite kompisar.

Sommaren blir bara bättre och bättre

Och bara idag är jag så generös att jag bjuder på en solbränd rygg,


See ya!

Ännu en dag med solsken!

2010



Nu kör jag favorit i repris och drar mig ut i trädgården med en bok i högsta hugg, enda skillnaden blir väl att jag idag har min plats under parasollet och med solskyddsfaktor 20...Glömde nämligen att smörja mig igår och ni som inte trodde att det gick att bränna sig i Sverige : IN YOUR FACE, det går alldeles utmärkt....

Adios!

Bättrar på brännan... Återkommer

2010



foto0025 (MMS)

Bättrar på brännan... Återkommer



26 juni

2010



Nu så,

Efter en liten powernap och tur till Malmö är jag nu back on track!

Gårkvällen var supernajs och började hos mormor och morfar med familjen, farmor och min morbror där vi åt traditionell midsommarmat, sill och sånt vettni ;) Efter maten och jordgubbarna tog jag min cykel och begav mig till Carro på midsommarfest. Där träffade jag massa gamla klasskompisar vilket jag tror var det roligaste på hela kvällen...2 år sen senast så vi hade en del att ta igen.

Många lekar, skratt och dansmoves senare åkte jag hem med ett leende på läpparna, tänk om det hade kunnat vara såhär oftare?



Nu ska jag gå ner och vara lite social,

Njut av sommaren grabbar!



Sååå trött

2010



Midsommar igår var verkligen superlyckat och jag hade skitkul, just sånna tillfällen man inte vill ska ta slut.

Idag är jag dock grymt trött och ska nu dra mig mot solstolen, hörs kanske senare

Hoj!

Karate kid

2010



Sådär ja, nu är jag hemma från bion igen, Karate kid var det jag såg. Sjukt bra film som jag verkligen kan rekommendera, dock får alla ni andra vänta tills den 6e augusti med att se den ;) hihi förhandsvisning is the shit!

Nu skriker mamma och pappa på att jag ska hjälpa till

Toodels!


Tack för att jag fick följa med på bio världens bästa lillasyster <3



Biotajm!

2010



Nu drar jag på bio

Ciao!

En doft av paradiset

2010



Åh, finns det något bättre än att vakna av att det är för ljust i rummet på grund av solens varma strålar som lyser in över mitt golv? Jag tror knappast det.

Innan pappa åkte öppnade han mitt fönster och jag kunde riktigt känna värmen uteifrån. Jag gick upp för att öppna det ännu mer och kände en doft, en doft som påminde mig om något men utan att jag kunde komma på vad den påminde mig om. Men efter att ha stått en stund i mitt snefönster ska jag tillägga, och antagligen sett ganska dum ut när jag stod där med näsan utanför fönstret kom jag på det, THAILAND!

Doften som fanns utanför mitt fönster var precis samma som när man gick ut på morgnarna och satte sig på sin balkong eller altan. En söt doft av blommor, värme och en aning av rök, obeskrivligt underbar.

Idag ska jag och Johanna ta en liten cykeltur, jag måste pumpa mina däck på min cykel, hitta en bra bok att läsa i solstolen och svalka mig med en glass.

Ser ut att bli en bra dag dethär!

Nu får ni lite bilder från igår på fotbollen och min underbart goda kladdkaka!



Och så lite färska morgonbilder från frukosten



Fotboll

2010



Tjenamors,

Vädret har varit alldeles för fint för att vara inomhus idag därav den dåliga uppdateringen. Menmen, i morse var jag iallfall på körskolan och fick prova på landsvägskörning där jag blev godkänd, ett moment avklarat iaf ;) haha typ bara sådär 15 kvar...

Sen nu på kvällen följde jag med och kolla Johanna spela match :)

Nu måste jag kila,

Hare bra!

Gårdagens fynd

2010



Som ni kanske läst i det förra inlägget vae jag alltså på Ullared igår och shoppade med resten av familjen. Älskar att bara gå runt där i fleeeera timmar och bäst av allt är när man går där en hel dag, dock hann vi inte det igår eftersom att mamma och pappa var tvugna att jobba på förmiddagen.

I bilen på väg dit satt vi och snackade om ullaredserien och speciellt Morgan, gissa vem som kommer rakt emot oss precis när vi stiger innaför dörrarna? Jo Morgan såklart.



Nu till mina fynd:


Block till skolan
Lösnaglar, Depend
Sminkborste
Minneskort till mobilen
Mascara, Maybelline
Hårspray
Tuggummi
Hårklämmor
Nagelpynt
Mobilfodral


Den perfekta jeansskjortan


"wonder woman"

Hej på er! Nu sitter jag i bilen på väg...

2010



Hej på er! Nu sitter jag i bilen på väg hem från ullared, blev lite småsaker som jag kanske visar en annan dag, fyndat har jag gjort iaf:) nu ska jag fortsätta räkna djur, måste vinna över johanna, 1...2...3 hoj



Beautiful monster

2010



Godmorgon,

Inleder dagen med ett litet musiktips medans jag städar rummet.



Lite senare idag blir det även en liten utflykt med familjen, var den blir berättar jag kanske när jag städat om jag hinner bli klar innan vi drar ;)

Nu ska jag fortsätta städa

Waka waka

2010



Hejsan svejsan,

Nu är jag tillbaka efter en grymt skön och kul stund på stranden men mina fina kompisar Josefine och Carro. Precis som alltid bjöds det på massor av skratt och även en del solsken såklart ;)

Efter att jag och Carro varit nere vid kanalen igår och fotat en massa blev jag riktigt sugen på att göra en ny bloggdesign så jag tänkte sätta mig och pilla lite med den nu.

Under tiden bjuder jag på en underbar låt!



Walking on sunshine

2010



Nu drar jag ut i solen,

Hoj!


Bild från igår

"störst av allt är kärleken"

2010



Nästan alla andra har gjort det och då kan väl lika bra jag också göra det, kommentera bröllopet som ägde rum mellan Kronprinsessan Victora och vår nyblivne Prins Daniel.

Jag är väl ingen direkt bröllopsexpert men fy satan vad vacker det var. Jag tror inte det fanns många tittare som kunde hålla ögonen helt torra.
Klänningen, artisterna som sjöng, deras ord, leende på läpparna, gästerna, kombinationen blev bara så underbart magisk.

Och talet Daniel höll var ju bara som grädden på moset, perfekt.

Jag tror det var många som innan bröllopet tvivlade på deras kärlek till varandra, skulle det fungera med två personer från helt olika delar av samhället, en kronprinsessa som har uppfostrats till att en dag ta över Sverige och en helt vanlig kille som drivit sitt eget gym. Men efter att ha sett sättet dem såg på varandra, Daniels tal till Victoria och allt annat runtomkring tror jag inte längre att någon tvivlar på vad det var som gjorde att det blev just dem två, ren kärlek.

Nej, nu ska jag leta fram badkläder sen blir det nog en runda till stranden. Ska också försöka hinna ladda upp lite bilder från igårkväll.



Äntligen sommar!

2010



foto0012 (MMS)

Äntligen sommar!



Vilket bröllop! Man kan ...

2010



Vilket bröllop! Man kan inte bli annat än helt såld av att sitta och titta på bröllopet mellan viktoria daniel, nej läge att sikta in sig på en prins helt klart, haha skämt åsido! Nej nu ska jag fortsätta titta vidare <3



19 juni

2010



Halloj på er!

Gårkvällen var supernice och jag hamnade först hemma hos Carro en stund innan vi drog iväg till stranden och grillade marshmallows tills det blev för kallt och vi drog hem till Carros uterum där vi satt en bra bit in på natten och bara snackade och lyssnade på musik.

Hann även med att göra Negerbollar som jag sa igår men jag glömde dock smaka dem, tänkte ta med några till Carro men det glömde jag helt bort så istället fick resten av familjen njuta av dem, får se om det finns några kvar till mig nu också.

Nu ska jag dra mig mot IKEA en liten runda.



Gårdagens inköp

2010



Sådär ja, nu var kameran fit for fight igen och nu kommer bilderna jag lovade er:



BH och sjal : H&M
Block: Tiger
Adidaströja: Stadium



Nej, nu ska jag ta och fortsätta med mina negerbullar :D och ja, jag kallar det fortfarande negerbollar.

18 juni

2010



Godmorgon sunshines!

Notera att:

1. klockan är bara strax innan halv 10 och jag har redan hunnit käka frulle, borsta tänderna och städa under alla massiva klädhögar på mitt rum och damn it feels good att ha det gjort. Nu kan jag typ bara slappa resten av dagen!

2. Jag bloggar. Fråga mig inte hur det kan komma sig men jag börjar kanske tröttna på the sims 3 kanske?....höhö nej jag bara skojade.

3. Det är molnigt, alltså blir det ingen solstol i trädgården idag (vilket iofsig kan vara anledningen till att jag bloggar)

Jag hade också tänkt överraska er med lite bilder på mina inköp efter en supermysig dag i stan med min kära syster.... 7 ½ timme ren shopping blev det, och även ett x antal hundralappar fattigare men det var det värt. Nu till problemet med varför det inte blev några bilder: JOHANNA.
Precis när jag skull knäppa av en bild på kläderna släcks hela rutan och "NO BATTERY" lyser upp hela skärmen. Tack för den liksom. Menmen, inte värre än att jag nu lagt kameran på laddning så håll utkik, jag lovar att det kommer upp bilder.

Nu ska jag fortsätta kolla med min vanliga morgonkoll på datorn: Bloggar, Facebook och msn.

Tjohaaj!

Btw, såg precis, sommarlovsmorgon spelas in precis vid min skola....Det ni!

Dagens låt: Jag är sen jag vet, den är inte ny, men det vet jag, har faktiskt lyssnat på den ett tag. Dock sitter den som karlssons klister i skallen. Och vänta tills refrängen innan ni stänger av och HÖÖÖÖÖÖJ VOOOLYYMEEEN, annars suger den ganska hårt!



Körkortsteori...

2010



Ah vad sur jag blir på det...att köra går skitbra men teorin...usch vad jag ogillar den.

Ska fortsätta kämpa lite till sen väntar sängen.

<3

Sunkissed

2010



Vilken underbar dag!

Dagen började med att jag och Johanna tog en liten cykeltur tillsammans med mamma för lunchning och även liten snabb koll i affärer.

Efter det bar det av hemåt igen och jag hann även göra ett litet besök hos allas favorit, tandläkaren. Hon putsade och grejade och sen var jag fit for fight igen, dock lite skakigare på benen när jag gick ut därifrån. Bara ljudet av tandläkarmaskinerna får mig att rysa...

Väl hemma vräkte jag ut en stor handduk på gräsmattan tillsammans med en bok och ett par solglasögon och har har jag legat fram tills för ungefär en timme sedan då det blev lite för kallt.

Och nu sitter jag här, fullt med fräknar på näsan och en frisyr som ser ut som jag vet inte vad...resultatet av en dag ute i solen och ett antal cykelturer. Det var tänkt att jag skulle dra på grillkväll eller strandfest men på en timme har jag forfarande inte kommit någonstans så det blir nog bara en lugn kväll i sommarvärmen.

Puss!



Back on track

2010



Hej på er,

Jag njuter för fullt av sommarlovet vilket kanske märks på bloggen, uppdateringen är typ sämst men gissar jag rätt är det inte så många som sitter inne och läser bloggar när solen lyser ändå ;)

Men nu är jag tillbaka för ett litet snabbt inlägg. Satt och kollade igenom lite hemsidor och hittade ett par helt underbara skor, dock kändes 1495 kr alldeles för mycket för dem och jag hittade istället ett par liknande inne på bianco för ungefär 400. Kan ni gissa vilka som är från acne och vilka som är från bianco? Rätt svar får en länkning!!



Äntligen är det sommarlov! Och även om ...

2010



Äntligen är det sommarlov! Och även om det inte känns som det så är det helt underbart, ingen mer skola på 10 veckor!!! Ikväll är det dags för den sista studenten så snart kan ni räkna med lite bättre uppdatering:) har inte varit hemma en enda kväll sen i måndags eller tisdags. Hörs kanske senare! (Om jag lyckas komma underfund med min nya mobil;) hoj!



Nu sitter jag på bussen på väg hem och ...

2010



Nu sitter jag på bussen på väg hem och jag har nu gått min sista dag i tvåan, helt underbart! Igår var jag och lilla Josefine på en 18årsfest och jag hade skitkul, synd bara att tiden ska gå så snabbt när man har kul och för att det var skola idag. Ikväll ska jag och Amanda på student hos en kompis till mig och förhoppningsvis blir det lika trevligt som igår! Puss på er!



Tadaaaa!

2010



Redan hemma från skolan och då har jag ändå hunnit med en shoppingtur och fungerat som sällskap på Donken.

Ska fixa lite nu men kommer kanske upp ett lite längre inlägg senare,

Ciao :)

Cha cha!

2010



Nu är jag hemma från stan igen efter ett trevligt möte på espressohouse och även en liten shoppingtur i stan med fina Amanda.

Trots det dåliga vädret med regn och blåst hade jag riktigt mysigt och njöt ordentligt av min lediga dag. Kan knappt vänta längre till sommarlovet, ska bli såååå skönt.

Nu ska jag spela the sims (fråga mig inte var den iden kom ifrån),

Adios!

Galen grej på gång!

2010



Ahhh, det är helt sick,

Jag och Johanne har världens roligaste och coolaste grej på g om allt går som vi planerat. Vi har två veckor på oss att få allt klart och blir det som vi tänkt drar vi till MADDERFAKKING STOCKHOLM om 2 veckor. Det enda som saknas är billiga tåg/flygbiljetter. Menmen, förhoppningsvis löser det sig så småningom.

Idag är jag ledig eftersom att vi ar en så kallad buffertdag där dem som missat något får chansen att göra omprov. Duktig som jag är så slipper jag detta eftersom att jag har läst klart alla kurser och är klar med alla prov, studvarning kanske, men so what, jag får nu min belöning för det nu! Senare idag ska jag ha ett trevligt och förhoppningsvis trevligt möte på Espressohouse och även inhandla lite småsaker som behövs inför sommaren, typ linne, shorts och sånt trevligt.

Nu ska jag fortsätta digga till sweet caroline och titta på vakna med the voice!



Och vädret? ta dig i gumpen, fram med solen istället för regnet!

Städdag

2010



Eftersom att vädret inte alls är lika fint idag som igår, lite moln och halvvarmt passar jag och Johanna på att ha städdag och för att göra det lite roligare städa varandras rum.

Jag tror dock att jag tog nitlotten, mitt rum var klart på kanske 20 minuter och jag är fortfarande inte klar med Johannas rum än...inget smart drag alls.

Men snart är jag förhoppningsvis klar och då ska jag nog försöka baka något gott, riktig mysdag det här!

Hörs kanske senare, vem vet?

Hoj!

Back on track

2010



Sådär ja, efter lite saft och en bulle är jag nu fit for fight igen och tänkte visa lite bilder på vad som fått följa med mig hem igår och idag!


Dagens svala outfit.


Bilden ger inte riktigt färgen rättvisa men det får duga,  fin var den iallafall


Grym skjorta från Ginatricot

Nu ska jag ta en snabb dusch och sedan bär det av på släktkalas hos två av kusinerna,

Posshaj!





Dead meaat

2010



I förmiddags blev det en tur till stan och för en stund sen la jag mig i solen för att få lite färg...dock blev det mycket mer än lite, råkade visst somna...

Återkommer när jag vaknat till liv igen...

Sitter i bilen på väg hem från bion, vi så...

2010



Sitter i bilen på väg hem från bion, vi såg prince of persia, och jag måste säga att den var bättre än jag trodde att den skulle vara Godnatt <3



Alors on danse

2010



Resten av filmsällskapet var tydligen inte riktigt klara än så jag passar på att tipsa om en underbar låt som jag antagligen lär koppla ihop med studenter...speciellt dagens student, vilka minnen.



Student

2010



Har vatt en stressig dag med servering på 3ornas student (som jag faktiskt kommer sakna) och sedan en tur i stan med pappa och Johanna en liten runda.

Hinner inte berätta så mycket mer om det nu, men ska försöka komma ihåg att berätta mer om dagen en annan gång,

Nu drar jag på bio!

(lite fel väder för det men äeh, det ska nog gå bra ändå)

Ett livslångt arbete...

2010



Efter en helt underbar eftermiddag i trädgården med stekande sol hade jag nu tänkt börja med att städa min garderob. Borde ha gjort det för längsen men jag har bara skjutit upp det hela tiden...har inte orkat och haft tid till det riktigt.

Men idag gäller det för nu ska sommarkläderna in!


Vadå kaos?



Hello sommarlov!

2010



Äntligen klar med alla skolarbeten vad jag vet och solen skiner, underbart.

Nu drar jag tar en liten promenad med Josefajn, lär väl bli en glass också,

Hörs kanske senare, pusshaaj!

Lalala...

2010



lallala...dålig update...lalala hinner inte just nuu...lalaa

Underbara juni?!?!?

2010



Woot, första juni och inte ens en termometer som visar över 15 grader...Detta känns inte särskilt lovande för resten av sommaren. Sol är det inte heller...

Idag har jag en superkort dag i skolan med endast en lektion och efter det bär det av till stan en runda med mamma innan jag ska till körskolan, håll tummarna för mig att det ska gå bra!

Annars har jag inte så mycket mer att säga än att det lär bli lite dålig uppdatering nu dem sista dagarna i skolan när jag har fullt upp med 2 till uppgifter innan jag firar sommarlov.

Nu ska jag snart dra mig mot skolan (och min enda lektion).

Pusshaj!