Tvåhundrasjuttiofyra

2009



MM, bra rubrik väl? Försöker komma på något bättre men för tillfället är det helt tomt. Igår kväll åkte jag in till Malmö och kollade när MFF spelade mot AIK. Matchen slutade 0-0 vilket inte var så kul men äh, dem förlorade inte iallafall. Efter matchen åkte vi in om några kompisar och fikade en liten stund och sen hem till sängen.

Idag är det helt okej väder men det blåser ganska mycket så jag vet inte riktigt om det blir stranden eller trädgården, får se senare.

Glöm inte att bli medlemmar genom att klicka på länken, jag behöver bara två till nu =)


 

Pliiis!

tvåhundrasjuttiotre

2009



Nu på sommaren när det inte händer särskilt mycket är det svårt att komma på något bra att skriva på bloggen. Därför kommer jag inte uppdatera lika ofta och ännu mer sällan om det är fint väder.

Idag är det tyvärr inte fint väder så jag vet inte vad som står på schemat än. Är väldigt sugen på att åka in till stan en runda men jag får se.

Toodels!

Beachen

2009



Efter lunch blev vädret mycket bättre så jag drog ner en stund till stranden där det var sjukt skönt. Stannade där till femtiden då vi cyklade hem igen och tog en dusch.

På Öland hittade jag som sagt en väska som jag tyckte var superfin första gången jag såg den. Sen andra gången när jag provade den på tyckte jag att den var lite för lång, den gick nästan ändå ner till knäna på mig så det såg lite dingt ut. En "sneväska" tycker jag ska sitta i samma höjd som rumpan och inte nedanför.

Därför undrar jag om det är någon som vet en återförsäljare av friis & company som har många väskor av dem. Kommentera isåfall. Jag har redan varit inne på Nelly, Bubbleroom och Friis & Companys hemsida men jag hittade inte särskild. Skulle välsigt gärna vilja ha en ny väska som man slänger snett över axeln.

Nu ska jag fortsätta leta, toodels!



Pliiiiis!

2009



När jag loggade in på Gratismakeup nu såg jag att jag bara har 15 poäng kvar tills jag får ett presentkort på 150 kronor. Därför skulle jag behöva er hjälp. Om minst tre stycken blir medlemmar genom denna länken så får jag mitt presentkort och du som blir medlem får 50 startpoäng av mig. Och sitt inte och tänk att "ja men det är säkert redan tre stycken som har blivit medlemmar så då behöver inte jag". Jo det behöver du, du kommer ju så småningom få ett presentkort.

Snälla bli medlemmar. Ni som blir medlemmar får också (Om ni vill) en gratis design av mig som jag anpassar så att den ser ut som du vill.

Du kan också klicka på bilden. =)



Köpingsvik

2009



Har nu kommit hem efter en veckas tältning på underbara Öland. Visserligen är jag inget big fan av just tält men det var helt okej ändå. När dem flesta tänker på tält så är det väl liggunderlag och sovsäck som hör ihop bäst men varför nöja sig med det?  I vårt tält hade vi sköna luftmadrasser, värme, matrum, kyl och värme. Så egentligen var det mer som ett hus gjort av tyg.

Tänkte berätta lite kort om veckan, dock inte lika långt som det om Göteborg.

Vi kom till Öland i tisdags och i onsdags kom även några familjekompisar upp. Har inte gjort särskilt mycket denna veckan. Några dagar åkte vi in till Borgholm och kollade lite affärer. Hittade en superfin väska. På dagarna gjorde vi inte så mycket mer än att ta det lugnt och ligga vid tältet och läsa. Förutom en dag då vi åkte på en utflykt och kollade in lite väderkvarnar/möllor och annat trevligt. Två kvällar spelade vi minigolf, vilket för mig inte gick särskilt bra. Eller ja, första kvällen gik helt okej men andra, hah den gik åt skogen. Men vi skyller på banorna, dem var inte bra. På lördagen åkte dem hem igen så då var det bara vi kvar. Blev att spela många omgångar Skip-bo (kortspel) och ordjakten eller vad det nu heter.Visst ja, vi åkte också in till Kalmar två dagar. Den ena dagen kollade vi lite i affärer. Jag hittade två par byxor från Vero Moda och min efterlängtade New Moon. Eftersom att jag av någon konstig anledning alltid ska göra det svårt för mig så läser jag Twilight serien på Engelska. Och tro mig LÄS DEM PÅ ENGELSKA!! de är så sjukt mycket bättre. Andra gången vi åkte in till Kalmar tittade vi på Kalmar slott. Den guiden vi fick, hjälp. Jag tror seriöst att hon har varit ordningsvakt eller någon sånt innan, hennes röst var helt stel och hon P-R-A-TA-D-E V-Ä-L-D-I-G-T T-Y-D-L-I-G-T.
Egentligen skulle vi åkt hem i Måndags men vi hade det så bra så vi stannade en dag till. Igår på vägen hem körde vi in om Kosta där det fanns en superfin Outlet. När jag hörde att vi skulle dit tänkte jag åh jippi en outlet med bara glas. Men oj så fel jag hade. Där fanns kläder, böcker och smyckesoutletar.  Jag gjorde dagens eller nej kanske tillochmed årets fynd med ett par jeans jag hittade för 20 kronor. Ja ni såg rätt, TJUGO KRONOR för ett par Levisjeans. På vägen hem fastnade vi också bakom världens drygaste bilförare i Höör. Det var nästan så att hon inte kom uppför en backe.

Ojdå, det blev ganska långt ändå...

Nej nu måste jag gå och packa upp så att man kan få lite kläder att ha på sig, toodels!



Frida minus packning = sant

2009



Efter att ha behövt packa två gånger inom loppet av ungefär åtta dagar har fått mig att inse att det är bätre om jag stannar hemma nästa gång. Att plocka fram och välja kläder har jag inga problem med, det tycker jag bara är kul. Men ungefär samtidigt som man kommer dit då det ska packas ner tappar jag intresset helt.

Nu när det mesta är tvättat och ihopvikt och jag ska dela upp sakerna och sen packa ner dem sitter jag bara och hänger framför datorn.

Nej, max tjugo minuter till sen får det räcka, jag måste börja packa ner snart.

TOODELS!

Göteborg del II

2009



Var var jag? Visst ja..Fredag

Fredag: Eftersom att Johannas lag åkte ut på Torsdagen så blev det att spendera dagen på Liseberg. Men innan vi åkte till Liseberg blev det att kolla på HGIF fast F15 denna gången. Tyvärr forlorade dem mot Brommapojkarna och åkte ut i åttondelsfinalen. Eftersom att de fick spela på Heden så hade dem en dansare från Let's Dance som kommentator, Daniel Da Silva tror jag han heter. Jag såg också Morgan som också vatt med och dansat och Patrik Ekvall. DEE NI! Höhö kanske inte dem man drömmer om att träffa på men äh, de va kul ändå. Eftersom att jag inte är så glad för karuseller tyckte jag inte att det skulle bli så kul på Liseberg men tack vare att mamma lurae upp mig i Lisebergsbanan så hade jag superkul. Vågade mig också på Flumride och några andra. På kvällen hann vi inte göra något eftersom att vi var hemma så sent, så det blev bara att attackera sängen nästan direkt.

Lördag: Började med att packa ner lite kläder och sånt på morgonen. Lite senare åkte mamma, pappa och dem andra och handlade så jag blev kvar med tre stycken människor med överskottsenergi. Efter en stunds väntan på att det skulle bli bättre väder bestämde vi oss för att strunta i att det var skitväder så vi gick till kiosken och sedan ner till bryggan. På eftermiddagen blev det ännu tradigare väder men det blev ändå ett bad. Man får ju passa på, det är inte varje dag man badar i Kattegatt. På kvällen blev det inte så mycket gjort, tog det bara lugnt och tittade på 101 dalmatiner, själva filmen gillar jag väl inte riktigt, det är bara dem två sista minuterna av filmen som är bra.

Söndag: Körde ifrån Rörtången vid halv tio och kom fram till Ullared vid elva. Det blev lite bråttom eftersom att vi inte hade lika lång tid på oss som vi brukar så jag och Johanna gick för oss själva medan mamma och pappa samlade ihop kökssaker och lite sånt. Hittade inga särskilda kläder förutom ett svart linne. Köpte mest lite pennor och sånt till skolan och ansiktstvätt. Direkt när vi kom hem var det bara att örja plocka upp allt, ladda tvättmaskinen och börja packa om.

Idag är det packning som står på listan. Osmart som man är lovade jag mamma att stryka, hur det nu ska gå... Om jag hinner lägger jag nog in lite bilder på datorn också.

Toodels!

Frida hjärta Göteborg

2009



Ja, då var jag hemma igen. Fast bara för ett litet tag för snart åker jag vidare till Öland. Måste bara tvätta lite kläder och packa ner kläder som är lite mer anpassade till att tälta.

För er som inte orkar läsa om vad jag har gjort i Göteborg, VARNING!! för er andra, nu börjar jag.

Söndag: Vid tio-tiden åkte vi hemifrån med en sprängfärdig bil mot Göteborg. Vid lunch kom vi fram och jag och mamma hjälpte Johanna och pappa med att komma i ordning på skolan som de skulle bo på medan vi väntade på att bli hämtade av de som vi skulle bo tillsammans med. När dem hade kommit i ordning på skolan åkte vi och kollade in en strand och sen till stugan där vi bäddade och sånt i gäststugan. På kvällen gjorde vi inte så mycket, tog en runda ner till bryggan och kollade lite på tv.

Måndag: Var tvungen att gå upp vid halv sju på grund av Johannas lags första match började klockan tio. Var lite tråkigt väder plus att det bara blev oavgjort, eller bara och bara men hallå! Vinna är ju det man strävar mot så. Efter matchen åkte vi till Avenyn och Heden där det såldes massa Gothiasaker och spelades fullt med fotboll. På kvällen blev det Gothia invigningen med systers lag och föräldrarna. Kommentar om invigninge? SHIT! Tänk er 50.000 personer som är fotbollsgalna och bara jublar. Helt underbart. Jag skulle lätt kunna se om invigningen flera gånger och GÄRNA nästa år. Efter invigningen sa vi hejdå till laget och åkte mot stugan i skärgården. Träffade också på en turk som försökte smöra in sig :P

Tisdag: Började dagen med att handla lite nödvändiga saker för att kunna överleva en dag fullproppad med fotboll. På eftermiddagen var det dags för ännu en match. Usch nu börjar jag märka att mitt minne suger, kommer inte ihåg riktigt vad jag gjorde sen resten av dagen. Eller jo! Nu vet jag. Efter att de hade spelat klart matchen åkte laget tillbaka till skolan där dem bodde och vi åkte till Heden där jag köpte en GothIa tröja, höhö. På kvällen tog vi med oss hela laget till en mysig strand där vi hade lite olika lekar och vissa badade.

Onsdag: Behöver jag nämna att det var match idag igen? Jag tror inte det. Efter matchen åkte vi och handlade lite småsaker och sen lämnade vi det i stugan innan vi begav oss till Marstrand. Det var helt underbart fint där, en hamn full med mysiga båtar och gamla trädhus med fina affärer och restauranger. Efter att ha gått runt där en stund åkte vi tillbaka till stugan och mös.

Torsdag: Idag var det dags för slutspel för laget och det blev A- slutspel där dem fick möta Enskede. Tyvärr förlorade dem vilket inte var rättvist enligt mig. På kvällen åkte hela laget med föräldrarna och hade det mysigt på några klippor vid vattnet.

Nu orkar jag inte skriva mer plus att jag måste börja plocka fram, toodels!


Glömde...

2009



Glömde såklart en sak.

Om någon ny läsare skulle ramla in  på min blogg så länge och känner sig lockad till att bevaka skriv en kommentar om att du bevakar mig så lägger jag till dig sen.

Toodelz!

Så lång

2009



Nu börjar det bli lite panik med packningen så jag kan inte skriva så mycket mer än:

Ha det trevligt för det tänker jag ha.

Så lång madderfakkers, snart drar jag!!

(Bloggen kommer få sommarlov nu ett tag)

Tvåhundrasextiofyra

2009



Oj, jag trodde verkligen inte att min blogg skulle vara så länge så att det hann bli över tvåhundra inlägg men jag lyckas alltid överraska mig själv. Dagen har mest bestått av packning och även några småärenden för att köpa saker som behövs.

Hinner inte skriva mer nu, ska hjälpa pappa med låtar på iPoden, toodels!

Besöksrekord

2009



Såg att jag hade ännu ett besöksrekord igår, vrerkligen jätteroligt eftersom att fler och fler verkar kika in på min blogg.

Idag blir det bara att plocka fram det sista, smink, hårsaker och sånt och förhoppningsvis packa ner allt också. Eller smink och shampoo och sånt kan jag ju inte ta idag, det måste jag ju använda klart först, jaja då får det ligga överst i väskan.

Kastar också in en dagens pryl idag. (klicka för större bild)




Superfint linne från Forever21

Ett steg närmare panik

2009



Nu när jag har lagt fram det mesta och det enda som ska göras är att lägga ner alla kläderna i en väska börjar resten av familjen komma på att man kanske borde tänka på vad man ska ha med sig. Så medans jag sitter och tar det lugnt här vid datorn, hehe.
Nu när man sitter här och hör resten av familjen när dem packar hör man också hur kul det låter, kan jag ha det? Nej usch det ser hemskt ut, hur många shorts har du med dig? Vilka skor ska jag ha. Svårt att föreställa sig att jag brukar låta så och ha lite smått panik vid det här laget.
Jag borde börja packa tidigt alla andra gånger ocksaå, detta är faktiskt väldigt underhållande. Och fixa fram några skor att ta med mig, men det är nog inte så svårt.

Nu ska jag fortsätta lyssna på familjen-som-börjar-få-en-aning-panik-när-dem-packar.

Toodels!

Fredagsmys

2009



Hoppas att blogghjälpen har varit till nytta, och skriv gärna om det är något mer nu undrar.

Nu ska jag ner och hålla resten av familjen sällskap och ha det mysigt.

Toodels!

Profil som syns

2009



Om man vill at texten i profilen ska synas så läs detta.



Här mellan ska du klistra in koden:  

<br />
<div id="entrybody">Här lägger du in din text</div>

Lätt som en plätt.

Vill du inte ha kvar "OM", leta upp <h4>OM</h4> koden och ta bort den.

Tveka inte på att fråga om det är något du har problem med.

Byta bakgrund

2009



För er som inte vet hur man bytar bakgrund på bloggen tänkte jag visa det nu. Det är inget svårt egentligen, bara man kommer igång.

1. Klicka in på Design --> Stilmallar

2. 

 

Direkt när du öppnar stilmallen ser du direkt att det står Background och en färgkod. Vill du byta färg är det bara att ändra färgkoden till en annan. Exempel på färgkoder finns HÄR. Du kan också fixa egna färger med hjälp av färgväljaren på Photoshop.

Om du istället har en bild som du vill ha som bakgrund : Ladda upp bilden som vanligt och kopiera länken.  länken klistar du sedan in ----> url ( klistra in länken här )

Tänk bara på att om du ska ha en bild som bakgrund och som upprepar sig över hela ändrar du background-repeat: repeat-x till ---> repeat-xy

Lätt va?

Förstår du inte? skriv en kommentar så hjälper jag dig =)

Blogghjälp?

2009



Nu på sommarlovet när det regnar och är allmänt tråkigt väder tänkte jag att jag kunde starta en liten blogghjälp för er som behöver det?

Låter det som en bra ide lämna en kommentar och skriv också med vad du behöver hjälp med.



Sista

2009



Jag är bara tvungen att lägga in detta, åh rauwr. Känns lite overligt att han har varit med på min dansupvvisning.




Nowy God

2009



Hahaha...jag...kan...inte...sluta...skratta...hahahah

Watch out för grabbarna som e på g!



Negerbullar

2009



Har nu hunnit fylla en maskin tvätt, starta diskmskinen och städa undan plus springa ut till brevlådan 2 gånger, inte illa pinkat på en timme väl?

Solen börjar dyka upp mer och mer mellan varje regnskur och jag funderar på om jag ska ta och gå ut en runda mest för att slippa sitta inne hela dagen.

Nu ska jag nog ta och göra några negerbullar. Ja, jag vet att man inte får säga det men heter det negerbullar så heter det negerbullar. Om man inte får säga negerbullar varför får man då säga Finska pinnar? Finns det någon dä ute som läser min blogg och tar illa upp vid att jag kallar det negerbullar så säg till. Än så länge har jag inte träffat någon som har brytt sig om det.

Toodels!

Tvätta?

2009



Regn regn regn, efter ett tag blir man ganska trött på det. Har nu gjort en ny header till min lillasyster eftersom att jag inte har något bättre för mig medans jag pausar från att plocka fram kläder. Det är ju sååååå ansträngande.

Kolla in hennes blogg HÄR.

Nu ska jag ladda en ny maskin tvätt, tjingeling!

Vänta och vänta

2009



Det måste vara en av de värsta sakerna när man fyller år, ska göra något man längtat efter eller bara väntar på att något ska hända. En minut kan helt plötsligt kännas som en timme och en dag som en vecka.

Så är det för mig nu. Presentkortet jag beställde från Gratisbio beräknas vara framme idag ungefär och jag sitter hela tiden och väntar på att man ska höra locket till brevlådan slå igen. Det har bara gått en vecka sen jag beställde det men precis som jag skrev innan så känns det som mycket längre...

Nej nu måste jag ut och kolla brevlådan!


Update: Det var bara en lapp om klädinsamling på Måndag...

Morsning korsning

2009



It's raining men, halleluja! Eller nja nästan, det är egentligen rent ösketänkande... I verkligheten är det bara vanligt vatten som öser ner lite då och då. Visserligen behöver säkert alla växter det eftersom att det var ett bra tag sedan det regnade men att det ska ösa ner är väl lite att ta i?

Jaja, jag ska nog ändå inte göra något särskilt utomhus idag så det kanske kvittar för mig. Igår tog jag som sagt fram de flesta kläderna jag ska ha med mig så idag blir det att tvätta en massa. Att tvätta är egentligen inget jag brukar göra men eftersom att mamma jobbar sent idag så får det bli min uppgift, blä.

För tillfället låter det som en bra ide att göra mig klar och bädda sängen, bäst att göra det nu innan det blir en dålig ide, toodels!



Rund och svartvit sak, vad kan det va?

2009



Har nu kommit hem efter att ha kollat på min lillasysters match/träning. Dem mötte ett lag från samma klubb men ett år äldre och förlorade med 5-0. Men med tanke på att det äldre laget har vunnit turneringar i Tyskland och DM och allt så är det bra gjort.

Nu ska jag snart kolla lite på tv, vill bara berätta att jag hade besöksrekord idag, wohooo, Frida is still going strong.

Toodels!

Framsteg

2009



Det blev inget regn med molnen, bara några få droppar. För tillället lyssnar jag på tro det eller ej Johan Palm och Ola Svensson och oj vad det går undan med packningen. Ola har jag nog diggat ända sen idoltiden men Johan Palm, njaa. Jag tyckte inte om honom i början men han har en grymt cool stil och så är han sig själv, det är många pluspoäng i min lista.



Stora framgångar på packningsfronten

  

Gårdagens shoppning in real life (ignorera mina säxiga mjukisbyxor)



Victory

2009



Kollade igenom Expressens hemsida precis och hittade DETTA. Hahaha, som jag skrattade när jag såg det.

Packning

2009



Jag blir snart galen. Det är så svårt att veta vad man ska packa med. Kommer det bli varmt? kallt? regn? Visserligen är det bara 7 dagar tror jag men tack vare vädret är det ändå svårt. Jaja, jag har fortfarande några dagar på mig att komma fram till något bra men ska ändå försöka plocka fram det mesta idag.

Ojoj, det ser ut som att regnet kommer att ösa ner här snart, himlen blev nästan svart. J, nu kom dem första dropparna också...

Therese

2009



Ingen kan väl ha missat 15-åringen som blev mördad i Juni? Hennes kompisar har startat en blogg till minne av henne och jag var precis inne och läste lite på den.

Ni måste verkligen kolla in bloggen, den är så fin. Klicka HÄR för att komma till den.

Nu ska jag snart börja plocka fram kläder.

Forever 21

2009



Sitter och kollar runt lite på Forever 21's hemsida och blir bara ännu mer sugen på att åka till New York. Det hade varit så sjukt kul att åka dit och inte bara för att handla, att få se New York "in real life" måste vara en grym upplevelse. Jag får väl ta och spara pengar så att jag kan åka efter studenten.

Någon som har varit i New York / USA?

9/7

2009



Hej på er!

Vädret är fortfarande lite halvtråkigt så det blir nog inte stranden idag som jag funderade på igår. Tänkte börja plocka fram kläder och sånt till Göteborg, det hade varit skönt om jag för en gångs skull inte hade varit ute i sista minuten.

Usch, det är så svårt att komma på något att skriva om på somrarna när man gör ungefär samma saker hela dagarna, träffar kompisar, stranden och går i stan.

Nu ska jag ta och bädda och plocka undan klädhögarna på mitt rum.

Toodels!

8/7

2009



Har nu kommit hem efter en stund i Malmö idag igen, kollade lite kläder inför Göteborg. Åkte först till Hansa där en pärlaffär hade 30 procents rabatt för att handla lite berlocker och sånt och sedan till mobilia. Hade först tänkt köpa en till bikini men jag kom fram till att det inte var lönt. Istället köpte jag en blus och en randig tröja.


 Den andra tröjan kanske jag visar en annan dag, om jag orkar...

Nu ska jag efterlysa pappa, tjingeling!

Toodels!

2009



Det blev att åka till stan idag och fixa lite kläder och sånt

Nu måste jag snart cykla, tjing!



Spruta

2009



Har pre<is kommit hem från läkarcentralen efter att ha tagit min andra Gardasilspruta. Jag kan bara säga, aj som in i h*****e, den gjorde skitont. Jag brukar inte att tycka att sprutor gör ont men denna kändes som att hela armen fick akut kramp och som att någon spände skinnet och musklerna med tvättklämmor. Men jag överlever, det går över.

Igår blev det som sagt att titta på Michael Jacksons minnesceremoni, alla tal och alla låtar det var så fint och sorgligt så man fick tårar i ögonen. Speciellt i slutet när hans dotter pratade och grät. Visst, hela ceremonin var så sorglig men det värsta var ändå dotterns tal, hon är ju bara ett barn som har blivit av med en förälder.

Under ceremonin kom jag att tänka på en sak. Varför gjorde man inte en hyllningsceremoni för honom när han levde? Det är väl klart att det är fint att man gör det något nu men om man hade gjort det när han levde så hade han ju också fått vara med om det.

Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat, skulle behöva åka in till stan för att fixa lite grejer inför Göteborg men jag får se, det hade varit skönt att bara ta det lugnt i trädgården också.

A tribute to MJ

2009



Fastnade framför tv:n där dem nu visar en sorts gala där dem hyllar Michael Jackson. Jag tror inte att man någonsin kommer att fatta hur stor han egentligen var och fortfarande är.

" Nothing can't be done if we work as one "

Nu ska jag fortsätta titta, man kan bara inte missa det.



Kärlek vid första ögonkastet

2009



Skorna var det ja, tänk er att man går in i en affär och helt plötsligt finns dem bara där framför dig. Typ så var det. Jag hittade först en massa andra skor som jag också provade men inga av dem satt lika bra som dessa. Jag brukar tycka att högklackade skor är väldigt obekväma men dessa skulle man nästan kunna kalla sköna. Tänkte först mig ett par nya höga skor i typ skinn men dessa är i mockatyg.

 
( Klicka för större bild )

Hemma från den "stora" staden

2009



Igår var det tänkt att jag och min syster skulle åka in till stan för att handla fotbollsskor och lite sånt till henne. Men i morse kom mamma och pappa fram till att det är mycket bättre om vi gör det imorgon istället så jag tog det lugnt och gick runt i pyjamas ett bra tag. Helt plötsligt ringer pappa och det visar sig att vi lika bra kan åka in idag. Så det blev en snabb dusch och allmänt stressigt eftersom att jag skulle hinna in om en affär och fixa ett par skor till mamma. Men jag hann som tur var. Gick en stund och kollade i lite affärer på jakt efter en bikini, dock utan resultat. Jag och Johanna hittade däremot ett par shorts vi köpte till henne förra veckan, skillnaden vara bara att nu var det 50%, en aning störigt eller? Efter en stund kom pappa och hämtade oss och vi åkte och letade skor. När vi hade varit inne i samma affär i ungefär en timme skulle jag gissa på fick jag nog så jag gick in på din sko som ligger mitt emot och jag blev kär. Eller ja, jag fastnade för ett par helt underbara skor.

Oj nu ska jag ut och springa annars hinner jag inte, toodels!

Paniiik

2009



God morgon, ny idag idag vilket innebär nya utmaningar för vissa och nya problem för mig. Nu när vi snart ska på semester tänkte jag att jag skulle gå in på Adlibris och beställa andra boken i Twilight serien (New moon). Så jag klickade in på hemsidan och vad ser jag? Jo att den inte har kommit ut i pocketformat där än. Visst, det går ju också bra att läsa häftad och allt det, innehållet är ju samma men pocket är mycket smidigare speciellt om man ska ta med sig boken och ligga på stranden. Det är ju inte särskilt bekvämt att ha en tvåkilosbok över sig när man ska sola magen.
Hur löser man detta problemet då? Jo först panikar man lite, när man sen har lugnat ner sig kommer man fram till att det finns fler hemsidor som säljer böcker. Tillexempel cdon.com, men då visar det sig att leveranstiden är 5 - 15 vilket betyder att jag kanske inte får boken förräns jag är hemma igen. Men efter några minuters panik hittar jag in på bokus.se och där finns den. Visserligen kostar frakten 19 kronor jämfört med Adlibris men 69 kronor plus 19 kronor frakt för New moon är ingenting jämfört med vad den kostar i affärerna.
Ska bara få tag i pappa så att han kan beställa den till mig sen kan jag andas ut igen.

Nej nu ska jag snart ta och göra mig klar så att det inte blir som igår då jag satt i pyjamas klockan halv elva.

Pain in the ass

2009



Ja hej igen, nu är jag sådär skitjobbig för er som prenumererar på min blogg men precis som vanligt så glömde jag att skriva om hälften...

Skulle påminna om min tävling som pågår. Klicka in på tävlingar under kategorier så hittar du mer info där.

Nu ska jag inte störa mer, toodels!

Bakåt Malmö?

2009



Hemma igen från fotbollen som inte gick särskilt bra. Började med att Malmö gjorde ett mål som sedan dömdes som offside, sedan ett till vilket gav resultatet 1-0. Efter detta målet gick det dock bara utför och det slutade med att Kalmar gjorde två mål och därmed vann dem matchen.

Hade också några bakom mig som jag kände för att tejpa för munnen på. Jag vet inte hur många gånger den ena skrek mycket bra eftersom att jag tappade räkningen vid ungefär 50. Sen fick man också höra lite haoudi haoudi från honom, knasig typ.

Nu ska jag hålla kaninen sällskap där ute.

Framåt Malmö!

2009



Nu drar jag på fotbollsmatch. MFF mot Kalmar är det idag.

Toodels!

SMHI

2009



Nu har jag äntligen gjort mig klar och trädgården känns närmare än någonsin.

Jag stör mig dock på vädergubbarna på SMHI och att dem alltid ska få rätt när det gäller regn och sånt. I morse när jag vaknade och såg solen tänkte jag in your face vädergubbar men nu fick jag tillbaka det. Molnen har börjat komma precis som dem sa...

Nej nu ska jag ut i trädgården och sno lite sol innan den försvinner helt.

Toodels!



Youtube

2009



Fy, det var inte långt till tårarna när jag såg denna.



6/7

2009



Hoppsan, kollade på klockan och såg att den är nästan halv elva och här sitter jag i sovkläder och jag har inte ens borstat tänderna, fy på mig.

Nej nu måste jag snart göra det, solen väntar liksom inte på mig.



Makramé

2009



När jag var i Thailand hittade jag en massa fina armband som var flätade med makramé. Självklart kunde jag inte köpa hem alla som jag tyckte var fina, istället kom jag på att man kan göra egna. Igår letade jag upp en vägledning på Panduro hobbys hemsida och började. Det första armbandet fick jag för lite tråd till så lillasyster fick det. Det andra armbandet jag gjorde blev däremot lagom men eftersom att jag redan äger ett x antal sånna armband som jag inte har använt än så fick mamma det. Jag blev nöjd med dem förutom slutet.som blev lite klumpigt med massa knutar. Men nu när jag tittade igenom beskrivningen hittade jag en annan lösning på hur man kan fästa så jag tänkte jag skulle ta och prova det idag.

Är du också sugen på att göra makramearmband klicka in HÄR



exempel på makramé (klicka för större bild).



Monday

2009



Godmorgon, ja då var det måndag igen. Det känns verkligen inte som att det redan har gått en vecka sedan sist. Visserligen är väl det själva grejen med sommarlov att det just går så snabbt. Även om jag inte har gjort något mer än solat och slappat så har tiden bara sprungit förbi mig. Fast det är ju fortfarande mer än hälften kvar så än så länge är det ingen panik.

Idag är solen tillbaka igen (än så länge), vilket innebär SOLA!. Och nej, jag gör det inte för att bli brunare än alla andra för det vet jag att jag aldrig kommer lyckas med, jag gör det för att det är skönt och ser lite fräschare ut nu på sommaren när man har shorts och linnen. Plus att man får en massa D-vitaminer och det är väl aldrig fel?

Nu ska jag snart gå och borsta tänderna och lite sånt, toodels!

Wimbledon

2009



Jag borde nog gå ut och springa oftare, varannan dag skulle sitta fint. Man känner sig så duktig efteråt. Idag blev det ungefär 2 km, tro mig, jag själv blev väldigt chockad över att jag orkade så långt. Jag hade gissat att jag skulle springa max 1,5 km men så fel jag hade. Konditionen förbättras snabbare än vad jag trodde.

Har nu också vatt ute en runda när Johanna sprang, jag cyklade och mamma gick skitsnabbt. (Det var tur att jag hade cykel annars hade jag inte hunnit med)

Nu ska jag snart kolla film på trean, Wimbledon heter den. Jag har redan sett de för många gånger, men ja, jag vet inte, det är något speciellt med den. Egentligen är den kanske inte särskilt bra men jag kan ända inte låta bli att titta på den.



Jogga?

2009



Sitter här och funderar på om jag ska ut och springa en runda, borde egentligen göra det eftersom att jag inte har sprungit på länge plus att det inte lär bli något när jag ska till Göteborg och Öland.

Johanna och hennes kompis ska tydligen också ut och springa så jag hakar väl på dem en runda även om jag vet att jag kommer hamna sist plus att jag inte kommer orka lika mycket men det spelar ingen roll för mig. Den finns ju en anledning till varför jag springer, för att förbättra konditionen.



Long time no see

2009



Ja, det var ju ett tag sen jag skrev något här ( om man räknar bort det korta från igår)

I fredags blev det somsagt överraskningsfest för en gammal klasskompis på stranden. Precis som jag trodde innan fick jag panik men jag hann bli klar till slut. Vi cyklade ner till stranden och skrattade, grillade och hade det trevligt. Sen drog vi hem till mig för att värma oss lite. Det blev tyvärr inte så länge eftersom att jag skulle upp och fiska dagen efter.

Igår var jag tvungen att gå upp vid kvart över sex för att följa med ut och fiska. Det var helt underbart, vattnet låg nästan spegelblankt, solen var lagom varm och det enda man hörde var motorn från båten och fåglarna som hoppades på tag i lite fisk. Efter fisketuren åkte jag hem, fixade mig och sen bar det iväg till stranden. Det var väldigt varmt och smockat med folk men det är så det ska vara på sommaren. Jag tror att jag badade ungefär fem-sex gånger, det gick inte att sola annars. Efter stranden kom några kompisar och hälsade på och fikade lite. På kvällen hade jag tänkt åka in till Trelleborg men jag orkade inte så det blev en myskväll i uterummet istället. Det hände också en sak som hade med festen att göra men det är inget jag kan göra något åt så... Hade de som planerat festen istället planerat lite mer och kollat med alla så att vissa saker hade varit ok så hade det inte behövt bli såhär.

Idag har jag väl inte så mycket planerat, tänkte lägga in lite bilder på datorn och kanske redigera lite i PS. Även om jag inte kan komma på något jag har bestämt innan så känns det ändå som att jag ska göra något idag, jag vet bara inte vad...

     

4:th of July

2009



Grattis till Amerika på nationaldagen, eller vad man nu brukar säga.

Igår var supermysigt och jag hade jättetrevligt (bilder kommer när det är lite mindre fint väder). Har legat på stranden hela dagen idag vilket också var mysigt.

Nej nu ska jag ta vara på de sista solstrålarna för idag.

Schaower

2009



Har precis kommit in från solen nu en sistan gång när jag kollade på klockan och fick kanske lite smått panik. Jag har cirka en timme på mig att duscha, fixa mig, plocka ihop saker och äta. I Fridas värld är en timme väldigt lite när man ska göra så många saker med tanke på att jag brukar duscha i en halvtimme.

Nu måste jag verkligen duscha.



Kloning

2009



Paus från solen nu igen plus problem.

Det har varit välidgt lugnt under väldigt många fredagar nu men idag blir det mycket. En gammal klasskompis ska flytta till Australien som utbytesstuden i ett år och därför ska vi ha en överraskningsfest för henne på stranden. Låter mysigt va? Men samtidigt är där en sak i Trelleborg som jag också väldigt gärna skulle vara på. Vet inte alls hur detta ska lösa sig. Men tänk så bra det hade varit om man kunde klona sig för en kväll. Halva Frida åker till Trelleborg och halv Frida åker till stranden, tänk så mycket man hade hunnit med och så mycket man hade kunnat vara med på, plus att livet hade varit sååå mycket lättare. Alla hade garanterat tjänat på det, man hade inte behövt göra sina kompisar besvikna för att man är tvungen att vara någon annan stans och ens föräldrar kunde varit glada för att man kan göra allt dem ber om dubbelt så snabbt.

Verkligheten anropar Frida, dags att gå ut i solen igen. Men först måste jag fixa en ny bloglovinsymbol, den andra har försvunnit.



3/7

2009



Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag beger mig ut i trädgården och solen igen. Tänkte först att jag skulle åka till stranden idag men det lät som en alldeles för jobbig uppgift så det blev trädgården som vanligt. Skillnaden från de andra dagarna är dock att idag kom jag ihåg solkrämen så att jag förhoppningsvis slipper se ut som en vandrande stoppskylt.

Nej, nu drar jag ut i i värmen igen, eller nej, det får vänta lite, jag måste svalka mig lite till innan jag ör beredd.



AAAHHHH

2009



Nu blir jag snart gaaaleen!! Någonting konstigt hade hänt med min design så jag var tvungen att återställa rubbet. Så nu är det bara att börja om då. Det kan hända att bloggen kommer se lite konstig ut i några dagar.



Danmark

2009



Man börjar nästan bli lite bortskämd med att vakna upp varje morgon och se solen lysa, iallafall vi i dem Södraste delarna av Sverige.

Hann inte / orkade inte skriva något igår, solen tröttar ut en helt sjukt mycket.

Vid lunchtid någon gång åkte jag in till Malmö och sedan vidare till Helsingborg där båten över till Helsingör väntade på mig... Det var sjukt varmt men också väldigt mysigt, påminner lite om kvarteren runt Lilla torg i Malmö. Vid halvsextiden var vi helt sut i både ben och huvud så vi tog båten tillbaka till Helsingborg. Vi kom hem igen vid halv åtta, jag var väldigt sugen på att ta ett dopp i poolen men jag orkade inte så det får väl bli ett extradopp en annan dag.

Jag tror att det var den varmaste natten på väldigt länge, jag somnade först men vaknade upp nästan direkt och kände riktigt hur svetten nästan rann av mig. Det störiga med att vakna så eller att inte kunna somna direkt på kvällarna är att jag alltid kommer på så bra ämnen som jag ska ta upp här i bloggen, men när jag väl sitter vid datorn så är dem som bortblåsta och jag kommer inte ihåg något av det jag hade tänkt ut. Fast det kanske är det som är meningen med en blogg, att inte planera vad man ska skriva innan utan bara skriva om det man tänker på för stunden.

Nej nu är det väl dags att göra mig klar.



2/7

2009



Godmorgon!

Solen steker och jag svettas, precis som sommarlovet ska vara. Fast att jag svettas har jag väl bara mig själv att skylla på, om man sitter i långbyxor så är det inte så konstigt.

Igår blev det som sagt stranden med kusinerna, på kvällen tänkte jag först ringa någon kompis men jag var helt slut så jag däckade i soffan.

Nej det här går inte, jag måste byta kläder...

PS.

2009



Innan jag går ner och dejtar tv:n har jag en liten fråga.

Är det någon som vet en bra mineralfoundation? (dock ej ID bare minerals) Eller finns det någon anna bra foundation som inte gör finnar värre eller kanske tilloch med gör så att de försvinner?

DS.


Vandrande stoppskylt + dagens pryl

2009



Har nu kommit hem från en dag på stranden och i solen. Efter att persiennkillen hade vatt här tog jag och syster en liten cykelrunda mest för att ha gjort något idag.

När vi precis hade kommit hem och börjat återgå till normal korppstemperatur så pratar jag med min moster och hon frågar om vi vill hänga med till stranden med våra kusinen. Så det var bara att packa väskan och cykla till dem och sen till stranden. Vattnet var helt okej och jag tror jag badade två gånger och lekte "krokodilen" med den minsta av kusinerna. Vid femtiden var vi nöjda så vi cyklade hem till dem en stund och sen hem. Idag kom jag faktiskt ihåg att smörja in mig med solkräm men inte fan hjälpte det. Armarna ser ut som två röda lysrör.

Har nu precis tagit ett dopp i poolen som idag var 28 grader varm. Ska snart kolla lite på TV och beklaga mig över min träningsvärk som inte lär bli bättre av att ha cyklat cirka 2 mil idag.

Eftersom att det är så fint väder idag bjuder jag på en dagens pryl. H&M har nu börjat få in sina höstkläder och när jag kollade runt lite på deras hemsida hittade jag denna underbara klänningen.

299 kronor kostar den.



Kokvarmt

2009



Åh så varmt det är ute idag. Släppte ut kaninen lite tidigare idag och satte mig själv i solen, men det gick bara att sitta där i ungefär fem minuter sen kändes det som att man kokade så jag gick in. Några minuter senare fick även kaninen följa med in.

Nej ett bad i poolen och sen ett nyt försök med att sitta i solen!

Träningsvärk och kvällsdopp

2009



Blev som sagt att åka till Formtoppen och träna igår med Carro. Det var väldigt mycket benträning men inget vi behövd oroa oss över, trodde vi... Jag fattar inte hur vissa orkade köra hela passet utan att pausa, galet. Efter att vi hade tränat klart bestämde vi oss för att åka ner till stranden och träffa kompisar och bada. Så vi cyklade hem till mig och hämtade badkläder sen till Carro och tillslut till stranden.
Det var alldeles underbart att sitta på stranden, känna en svag vind och lagom varmt. Det blev också ett snabbt dopp i havet för att svalka oss efter träningspasset.

Nu sitter jag och väntar på att nån persiennkille ska komma hit och fixa lite persienner i våra fönster på ovanvåningen. Var tvungen att åka hem lite tidigare än vad jag hade velat igår för att hinna upp tills han skulle komma. Hade det behövts? Nej, mamma sa att han skulle kommma mellan åtta och tio så jag fick en aning panik när jag vaknade halv åtta. Rummet såg ut som ett bombnedslag och det var allmänns kaos. Klockan är nu kvart över nio så egentligen hade jag inte behövt snabba mig. Men samtidigt, om jag inte hade gjort det så kan jag nästan lova att han hade stått utanför dörren klockan åtta. Har också en grym träninsvärk i benen och det ska jag väl tacka Formtoppen för... och jordgubbarna!