Skolavslutning

2009



Är äntligen hemma efter en dag full av ärenden. Började i morse med att mamma och pappa skulle fixa rullgardiner till några fönster, inte det roligaste men jag följde med ändå, var väldigt fokuserad på vår slutdestination, Nova Lund. När persiennerna var klara drog vi ut till nån sportaffär och sen en blomstersak och handlade lite saker till trädgården och farfars grav. Hittade också ett par nya idrottsskor så att jag kan ut och springa igen plus en hoodtröja. När vi var klara där hade klockan redan hunnit bli två så hoppet om att få hinna till Nova började fösvinna och det blev ju inte bättre när vi åkte ut och fikade hos farmor.
Av erfarenhet vet jag att det snackas väldigt mycket när vi träffade henne...
Vid halv fyra hade dem pratat klart så äntligen åkte vi till Nova. Men eftersom att affärerna stängde klockan 5 så hade vi bara en timme på oss. J
ag sprang runt som en idiot och letade efter en klänning till skolavslutningen.
Inne på Vila hittade jag äntligen vad jag letade efter, där hängde den som en aprikosfärgad dröm med vita blommor och två lager. Hihi visar ingen bild förrän jag har invigt den... OM jag kan vänta så länge. Jag ÄLSKAR verkligen denna klänningen.

Nu måste jag plugga till idrottsprovet, har inte börjat än...



Slutbetyg

2009



Började med matte klockan 9 idag. Kändes ganska onödigt med tanke på att vi bara skulle få våra betyg men jaja, sånt får man ta. När man inte hade betygssnack så fick vi kolla på en film, dock har jag helt glömt vad den heter men bra var den iallafall. Efter skolan drog jag till stan för att kolla kläder till sommaren och hitta något till skolavslutningen men fortfarande utan resultat. Hittade dick ett par shorts i ljus kitt som jag har letat efter superlänge, på något sätt tror jag att H&M var tvugna att gottgöra detta eftersom det var 50 procent rabatt på dem. MAN TACKAR!

Efter cirka 2 ½ timme i stan orkade jag inte mer och hade inga fler affärer att gå i så jag tog bussen hem. Nu sitter jag här och borde egentligen plugga till idrottsprovet men vafan det är fredag, det får vänta.

Visst ja, fick mina slutbetyg i Matte A och B, det blev VG för hela slanten =)



Entré

2009



Har nu kommit hem efter en hel eftermiddag på Entré. Hittade inte så mycket förutom ett läppglans och blondspray. Skulle gjort slingor hos frisören men mamma glömde boka tid och nu finns det inga tider över innan sommaren så jag får fixa det själv. Man ska tydligen bara spraya på slingorna och sen föna, låter enkelt, återkommer med resultatet.

Nu ska jag spela den efterlängtade the sims omgången som aldrig blev av innan idag, fastnade framför massa annnat...



Mat?

2009



Kollade precis på klockan och såg att den är 1, så jag får väl ta något att äta. Det blir alltid såhär när ingen annan kan laga lunch, jag tycker att det är för jobbigt och fastnar vid datorn tills min mage kurrar som attan.

Nej nu får jag väl ta och göra något.

Hajs! ♥



Lunchtime

2009



Kom precis hem från tandläkaren som gick sjukt snabbt. Det var tydligen ingen tvekan om att jag skulle ha tandställning. Skönt på ett sätt eftersom att jag vill ha fina och raka tänder men samtidigt, att gå runt med ett helt plåtslageri i munne i ett och ett halvt år är kanske inget man drömmer om direkt...Men det blir nog bra.

Känner väldigt mycket för att spela the sims nu så det blir det nog, har inget bättre för mig så...man får ju passa på när man har tid och inte har några läxor att göra.... eller ju, egentligen borde jag plugga lite till ett idrottsprov men det kan vänta, det är inget svårt.

Tjing! ♥

Tandis

2009



Sitter här och ska snart till tandläkaren för att diskutera tandställning. Självklart hade jag gärna sluppit det eftersom att mina tänder inte stör mig idag men om tio år kommer jag säkert ångra mig så då är det lika bra att ta chansen. Sen vad tandläkaren säger vet jag inte... Men om jag får tandställning så skulle jag nog kunna överleva det eftersom att det bara är tänderna på underkäken som sitter lite konstigt.

Är ledig idag så efter tandläkaren ska jag nog bara ta det lugnt och vänta på att min kära syster kommer hem. Jag tror det blir en runda i stan med henne idag, båda två behöver sommarkläder och jag har hittat ett par grymt snygga skor. Jag får se vilket humör hon är på när hon kommer hem, ibland känner hon för det på morgonen men sen näe hon kommer hem är hon skitsur och tycker att allt suger...

Hoppas också på att jag ska hinna fixa mina naglar idag, kanske fransk manikyr eller bara någon somrig färg. Får kanske passa på att göra fransk manikyr nu när mina naglar har hunnit bli så långa så att det är lönt att måla en vit kant.

Ha en trevlig dag! ♥



Får det vara en tåglass?

2009



Har kommit hem nu efter cirka två timmar på stranden. Kom dit lite för tidigt så vi satt och snackade lite. När de flesta hade kommit bestämde vi oss för att vara på stranden istället för bakom så det blev det.
Efter ett tag fick vi fart på grillarna och några började grilla, men det visade sig vara ganska olön eftersom att det inte blev varmt. Jag och Carro som också kom dit förresten väntade lite till grillmästarna tog över.
Kul att ha henne där förresten, det var längesen vi träffades efter skolan, känner att vi måste bli bättre på det.
Carro barro grillade två korvar sen blev det marshmallows.
Men vid åtta fick vi nog, det blev alldeles för kallt om fingrarna och tårna så vi bestämde oss för att åka hem igen.

Nu ska jag njuta av att det inte är skola imorgon och värma mina frusna tår...Jag kan bjuda på en glass så länge, får det va´ en tå?



Neeeej

2009



Har nu kommit hem från skolan efter att ha suttit och lyssnat på redovisningar i nästa två timmar... dryygt. Efter det bar det iväg till mammas jobb för att handla lite till ikväll. Det är tänkt att jag ska till stranden och grilla och ha det trevligt men jag börjar undra hur det blir med det, det kommer nämligen lite regnskurar då och då, inte kul alls. Jag får hoppas på att det klarnar upp tills dess.
Skolan idag var ganska lugn, hade nationella hörförståelse idag i tyska, visserligen kan jag inte påstå att det gick bra men jag tror jag klarade det iallafall. Efter lunch var det dags för vår redovisning om Spice Girls, den gick också helt okej måste bara lära mig att inte vara så nervös varje gång jag ska redovisa, orden fastnar i munnen på mig.

Visst ja, uppdraget jag och Alexandra skriver tills på fredag har vi fått feedback på i svenska och samhälle och båda dem två var bra, alltså är det bara naturkunskapen som vi ska få klartecken ifrån om det är bra eller dåligt. Fick också reda på att jag fick VG i matte A nationella. Wiie!

Nu ska jag ta det lugnt och göra soldansen, var hälsad ♥

Check

2009



Äntligen klar för idag.
Det var segt att skriva det sista på uppdraget men nu är det klart och inskickat för feedback, hoppas bara nu att det inte blir totalsågat... Har också hunnit fixa det sista till eng-redovisningen.

Nej, jag har fått nog av datorer för idag, ska kolla Ugly Betty nu.

Tschyys! ♥



Halvvägs...nästan

2009



Sitter här och har bara gjort ungefär halva arbetet, vissserligen är det inte förräns till fredag men jag vill verkligen få det klart. Jag började skriva lite innan men sen tappade jag fokus och fastnade på bilddagboken istället, typiskt mig. Måstemåstemåstemåste bli klar inna Ugly Betty.

Nu SKA jag fortsätta!

Adirf

2009



Det blev en runda på mobilia efter att hon hade slutat. Försökte bland annat hitta en klänning till skolavslutningen. Detta visade sig dock vara svårare än vad jag trodde, hittade dck en klänning som kan vara en möjlig kandidat och ett randig linne. Var också på väg att köpa en sorts tunika på lindex men jag la undan den så att jag kan tänka på det, får se.

Nu hade jag tänkt att göra det sista på vårt uppdrag så att jag slipper hålla på med det sen. Eftersom att Alexandra har ett spanskaprov att tänka på så blir det att jag gör det sista, men det spelar ingen roll för mig, vi är ändå en grupp och vi har gjort allt annat tillsammans, det är bara en sida det handlar om.

Dags att börja! ♥

Datorkunskap

2009



Sitter i skolan nu och har datorkunskap. Ska bara göra MVG uppgifterna sen är jag klar med det. Det blir inte IKEA idag, mormor tyckte det var för soligt...Typiskt, jaja ska försöka få med mamma till stan istället idag så att jag kan inhandla lite sommarkläder...

Josefine här bredvid sitter med sitt excel prov så jag får väl va lite busig och ge lite proffshjälp... (noooot)

Nej nu får hon ta ooch skicka min uppgift så att jag kan börja...

Haaj! ♥

5 skoldagar kvar :)

2009



Ny dag, ännu närmare sommarlovet.
Har bara datorkunskap idag så efter skolan blir det kanske IKEA med mamma och mormor eller kanske stan, vet inte får se hur det blir...
Solen skiner ídag, eller iallafalla innan när jag tittade ut så jag inviger nu min nya sommargarderob. Hurra

Nu måste jag snabba mig bussen går om 25 min...



Losing you

2009



Slutade i skolan vid 4 efter en timmes idrott där vi idag gjorde lite av varje. Det var tänkt att vi skulle ha aerobic men det hade blivit något fel så istället blev det en nödlösning...

Efter skolan kollade jag en runda i stan efter en klänning till avslutningen dock utan resultat. Sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte till mobilia en kort runda och sen. Tyckte att jag skulle vara duktig i morse så jag cyklade (mest för att hinna i tid till skolan). Men jag tänkte inte på att jag kanske skulle åka med pappa, alltså fick jag hoppa ur bilen vid pizerian och cykla hem tillsammans med alla knott.

Tänkte att jag kanske skulle ta och fixa det sista på vårt uppdrag men nej, jag orkar inte så det får vänta.

Grymt bra låt:



Uppdrag

2009



Sitter i skolan nu med Alexandra som bytheway är BÄST!... Håller på med vårt sista uppdrag som ska lämnas i på fredag. Ska bli så jäävla(ursäkta) skönt att slippa allt vad uppdrag heter sen. Vi har hela dagen på oss att hinna så långt som möjligt med det idag så slipper vi jobba med det resten av veckan. Vi har ändå klarat av det svåraste nu, nämligen att börja, jag tycker det är sjukt svårt. Man har så mycket som man ska få med men vet inte vilket man ska börja med och hur man ska börja för att det ska bli en bra början.

Jaja, har också idrott i skolan idag, aerobic står på schemat. Det är verkligen inte det tråkigaste men klockan 3 på eftermiddagen känner man inte riktigt för att ha idrott, man vill hellre åka hem och ta det lugnt.

Nej, dax att fortsätta med skrivandet...♥

Dumburk

2009



Lyckades fixa till lite andra färger på olika texter iallafall men nu orkar jag inte mer. Tror jag ska göra mamma sällskap framför dumburken nu. Fast det beror på vad hon kollar på, det brukar nämligen vara något naturprogram...

Tschyys! ♥

Ny design.

2009



Har haft en hel dag då jag bara har tagit det lugnt och återhämtat mig efter jobbet. Fastnade framför the sims, kom fram till att det var väldigt längesen jag spelade detta. Men när min familj fick tvillingar valde jag att stänga ner, det hade gått åt skogen om jag hade fortsatt...

Efter the sims gjorde jag klart det sista på vår labbrapport och mailade den till Alexandra. Sen började jag kolla runt lite på internet och hittade en ny design till min blogg. Det var absolut inget fel på den gamla bara kände att jag vill ha en annan, har inte hittat någon som passar mig riktigt än. Så då hittade jag en fin på den här tjejens blogg. Fråga mig inte var på bloggen jag hittade den, men någonstans där fanns den. Försöker nu fixa till den så att den blir lite mer Frida men det är skitsvårt. Lyckas ändra de flesta texterna förutom en sak och det stör jag mig enormt mycket på. Skulle gärna vilja ha rosa text men det ser knasigt ut om texten är rosa och lite annat är blått. Så därför undrar jag om någon som är duktig på bloggar vill hjälpa mig?!

Om man inte vet hur man ändrar men vet hur man gör en egen bloggdesign så skulle jag bli superglad om någon kan göra en till mig =).

Nu ska jag fortsätta klura...♥



Färdigjobbat.

2009



Äntligen har jag jobbat klart. Har inte hunnit skriva något de senaste dagarna på grund av jobbet så här kommer en sammanfattning.

Fredag: Började jobba klockan 10. Vi fick gå runt och städa lite och byta papperskorgar med mera. Efter ett tag hamnade vi lite i grillen där vi fick packa bröd och sen i kiosken där vi fick ta betalt (och käka lite godis) Vi slutade egentligen vid 5 men eftersom att jag hade repetiotion på dansen så var jag tvungen att gå klockan halv fyra. Pappa kom och hämtade mig och jag passade på att ta det lugnt lite innan det var dags för full fart igen. Repetitionen gick ganska bra utom avslutningen då ingen visste när man skulle gå in men det löste sig. Våra andra danser gick också ganska bra. Efter genrepet var jag helt slut så det blev en lugn kväll vid tv:n som slutade med att jag däckade vid klockan 9.

Lördag: Jag började vid klockan 8 så jag fick gå upp vid kvart i 7 för att hinna platta håret inför dansuppvisningen som var efter jobbet. När jag kom upp till idrottsplatsen pratade jag med Alexandra och det visade sig att hon hade försovit sig så vi andra var tvugna att börja innan hon kom. Vi började med att städa på idrottsplatsen och sedan valde vi att även ta b-byggnaden medans de andra tog a-byggnaden. Men det skulle vi aldrig gjort. Jag tror helt klart att vi fick det värsta. Efter detta har jag börjat förstå hur äckliga folk verkligen är. Sånt vi fick städa upp efter är inget man skulle få för sig att göra hemma så då förstår jag inte varför man måste göra det när man sover på en skolan eller är på en fotbollsturnering. Efter att vi hade slutat och hämtat ut vår lön blev jag hämtad av resten av familjen och vi drog in till stan och Palladium där jag skulle ha dansuppvisning. Jag hade lite panik med att sminka mig och allt men jag hann som tur var tills det var vår tur att dansa. Den första dansen gick ganska bra förutom ett ställe där jag inte riktigt hann med. Medan man var där uppe på scenen gick det hur bra som helst och det var precis som att man inte tänkte, men mitt i låten var det precis som att man vaknade upp och man började undra om man verkligen hade gjort de första stegen rätt. Föhoppningsvis gjorde jag det och man känner verkligen att all den träning man har lagt ner är värt det för att få stå dessa minuterna på scenen och få göra det som man tycker är så kul. Den andra dansen gick också helt ok. Jag var lite rädd för att jag skulle trilla på grund av de höga skorna jag hade men det löste sig. Jag tror det var en gång när jag skulle flytta mig till sidan så fastnade den ena skons sula i underlaget så jag fick inte riktigt foten med mig men det är sånt som händer. När båda danserna var slut tyckte jag att det hade gått alldeles för fort och jag hade gärna gjort 100 danser till. Efter uppvisningen var jag så sjukt trött och bena strejkade efter att ha gått en hel dag och sedan dansat. När jag kom hem åt jag lite och sedan däckade jag i soffan precis som de andra två dagarna jag har jobbat.
 
Idag ska jag inte göra så mycket, bara få Alexandra att maila in den ena delen av labbrapporten och sen bara njuta av att jag inte behöver jobba idag.



Halör cup

2009



Har nu vatt hemma i cirka en timme efter en hel dag på idrottsplatsen.
Kom dit vid klockan 8 i morse då vi fick reda på att vi ska städa toaletterna, mhm skitkul. Såklart börjar det direkt med att det är stopp i en toalett men när vi kommer dit visar det sig att det bara är att spola så löser det sig.
Dagen fortsatte ungefär på samma sätt, vi fick larm om några översvämmade toaletter och ett tag hamnade vi vid grillen där vi fick hjälpa till lite och sen bland godiset och tillslut fick vi städa omklädningsrummen.
Trodde verkligen inte att det skulle vara så jobbigt men jag hade tydligen fel.
Så nu sitter jag här hemma och degar framför datorn, känner att jag är värd att göra det nu...

Nu ska jag fortsätta dega...



Dagens mål.

2009



Så sjuk bra detta känns, har bara två saker kvar att göra idag sen säger jag hej solstolen =)

Dagens mål:

- Skriva stödord till engelskan
- Göra labbrapporten
- Städa skrivbordet
- Städa skutts bur
- Fixa klänningen till dansuppvisningen

Resa till Kreta

2009



Läste precis inne på Stina-Lees blogg att du kan vinna en resa till Kreta om man hittar rätt matchning.

Gå in HÄR för att tävla



Gratis biobiljett?Ja tack.

2009



Hittade en  jättebra sida för ett tag sedan där man kan samla ihop poäng till en gratis biobiljett och presentkort på sin favoritaffär. Om du blir medlem på gratisbio som förresten är 100% gratis så behöver du bara skriva om hmsidan på din blogg och klicka in på hemsidor så har du nästan direkt samlat ihop till ett presentkort eller biobiljett om du föredrar det.

För att få en biobiljett behöver du 400 poäng. Det låter kanske mycket men det går väldigt snabbt.

Klicka bara på texten nedanför så får du redan 75 poäng av mig! Bra va?

GRATISBIO



Dagens pryl

2009



Rose Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM

(Klicka på bilden så kommer det upp en större)

Helt underbar klänning från nelly.com

449 papp så är den din...

Sol och spindlar

2009



Har redan hunnit med en del idag, eller ja det ser kanske inte ut att vara så mycket men när det är fint väder ute så är det en del. Tänkte att jag ska ta och börja på labbrapporten nu och sen kanske skutts bur Fast det är inte så bråskande, han är ändå utomhus nu så.

Visst är det underbart väder? man vill bara hålla kvar solen för resten av ens liv, helt underbart.




Dagen

2009



Godmorgon, har precis duschat ätit frukost och plockat fram sommarkläderna, eller ja det som fanns. Eftersom jag är ledig idag tänkte jag att jag skulle göra plats åt sommarkläderna i garderoben och ta ut vinterkläderna men det ser inte ut som att det behövs, där var inte så mycket klädern som jag trodde. Istället ser det ut som att jag får ta en runda på stan någon dag med mamma, hon behövde tydligen också sommarkläder...

Dagens mål:

- Skriva stödord till engelskan
- Göra labbrapporten
- Städa skrivbordet
- Städa skutts bur
- Fixa klänningen till dansuppvisningen

Jag har visst fullt upp ser det ut som. Hade gärna åkt till stan istället för att göra allt detta men det finns ingen som är pigg på att åka in så att man är i stan när affärerna öppnar...



My valentine...

2009



Baby baby... lalalala

Nu har jag äntligen blivit klar med engelska powerpointen och har även lyckats skriva ner texten till en av deras låtar. Det enda som ska göras innan redovisningen är skriva ner stödord och öva öva öva.

Jag kanske tillochmed hinner titta på Ugly Betty och Desperate Housewives idag...



Fyy

2009



Läste precis detta på kvällspostens hemsida, det är fan sjukt.

Back to plugg...

2009



Det blev en ganska lång runda med Josefine. Först åkte vi och handlade glass och tjockade oss lite där. När vi hade ätit upp bestämde vi oss för att hälsa på vår gamla skola, Sandeplan. Eller ja, först skulle vi träffa några men dem blev andlrig klara så vi åkte och hälsade på våra gamla lärare istället.
Efter det åkte vi hem igen så nu har jag tänkt att göra klart vår engelska power point presentation, kanske inte det man längtar mest efter att göra men det är skönt när det är klart...

Bäst att börja nu så jag blir klar någon gång.



Ice ice baby

2009



Började redan klockan 8 idag på grund av nationella i matte A. När vi precis hade kommit in i klassrummet och skulle börja fick vi reda på att NÅGON har fuskat på det förra nationella så vi måste göra om den delen också. JAG BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ SÅNT HELT ÄRLIGT. Och vad är meningen med att fuska och förstöra för alla? Dett förra provet gick mycket bättre för mig och det kändes superbra, men nu med det nya gick allt skit och det var mycket svårare...
Efter nationella följde jag med Alexandra till Subway och sedan tog vi sjuan, jag till mobilia och Alexandra hem. När jag hade kommit till mobilia pratar jag med Josefajn och vi bestämmer oss för att smaska.
Så nu sitter jag och är överlycklig över att jag är ledig nu i fem dagar! och väntar på att hon ska bli klaar.

Tjingaling! ♥

Uppvisning.

2009



Det blev inte så mycket plugg idag. Efter att vi hade ätit tig jag ett långt bad och när jag tänkte börja plugga så kom mormor för att hjälpa mig med min klänning till uppvisingen. Ojoj säger jag bara, jag kommer glittra i kapp med stjärnorna.
Jag började göra några tal till matten men jag kom ganska snabbt fram till att jag inte orkar göra mer. Har haft fullt upp idag så nu förtjänar jag en stund framför dumburken, orkar inte mer.

Tur att det snart är sommar!

Visst ja, kolla in Ukrainas dansare i bakgrunden. Jag satt och kollade på reprisen när jag såg detta, är det bara jag somm tycker att det är hysteriskt roligt?




7 dagar kvar.

2009



Dagen började med att jag fastnade på motorvägen alldeles för länge för att jag skulle hinna i tid till skolan så jag blev ungefär 20 minuter sen. Helt galet, bussresan som brukar ta max 50 minuter tog nästan en och en halv timme...
Väl i skolan hade vi först basgrupp som jag hann vara med på lite och sen var det dags för det fruktade nationella i tyska.
Fast jag måste säga, läsförståelsen gick bättre än förväntat, tror jag. Uppsatsen däremot gick skit, jag tror inte att en enda mening blev korrekt tyska...
Efter lunch hade jag tyska igen och denna gången var det muntligt. Jag sa inte särskilt mycket men tydligen tillräckligt mycket för ett VG i det så det tackar vi för.
När jag var klar med det satte jag och Alexandra oss ner för att skriva lite på vår labbrapport som är till måndag. Vi hann inte så mycket men skitsamma, vi har börjat.
Efter det drog vi till friskis & svettis på ön där vi hade kondition och styrka på idrotten. Detta bevisade bara ännu mer att jag verkligen måste träna upp min kondition och mina muskler, kanske dags att köpa det träningskortet på formtoppen....
Som tur var så kunde pappa hämta mig efteråt så vi bestämde att jag skulle möta upp honom vid procivitas men såklart så stannar inte bussen där idag. Tack för det! När jag väl har mött upp pappa på centralen tar vi en runda och gör några ärenden och sen åker vi hem.
Nu sitter jag här och ska snart börja plugga inför matte a nationella...

Förresten, jag har bara 7 dagar kvar till sommarlovet. (skoldagar)



Norge

2009



Ja då blev det Norge som vann årets eurovision song contest. Låten var det inget fel på men det fanns bättre, bland annat Azerbaijan med Arash.

Idag blir det att plugga lite tyska inför nationella, vi ska tydligen kunna mat-ord. Hmm...


Toodels! ♥



Mello

2009



Har precis kommit hem efter att ha haft fullt upp idag med att dansa och sedan stå i kiosken på idrottspaletsen vid oss.  Var klar där vid halv sex så sen blev det att cykla som en galning hem och duscha.
Ikväll kommer en kompis hit och vi ska kolla på eurovision song contest, tradition.

Nej nu ska jag göra mig klar, snart kommer gästerna!

Heja Sverige...♥

Fest

2009



Snabb update!
Kom hem från frisören för ca en timme sedan. Sen höll mormor på och måttade mig för klänningen vi ska fixa, efter det drog jag och duschade och nu sitter jag här och ska snart fixa mig. Eller ja, borde hålla på med det nu.
Vid 6 måste jag va klar iallafall.

Trevligt kväll! ♥

Fredag igen!

2009



Hej, sitter i skolan nu och vi har egentligen med matte. Men eftersom att vi bara ska repetera matte A så bestämde vi oss för att börja på vårt uppdrag. Visserligen ska det inte lämnas in förrän den 29 maj men det hade varit skönt att bli klar med det innan så slipper man ha panik med det sen...
Fick ockaå reda på att jag inte har någon tyska i eftermiddag vilket jag är liite glad över. Jag önskar kanske inte at han ska vara sjuk men att slippa tyskan lite då och då är inte helt fel. Så istället för tyskan så blir det nog att försöka hitta en present till Alexandra som har fest ikväll. Kanske blir det att ta en glass med Carro barro och födelsedagsbarnet Josefine idag.

Nej, nu ska vi nog fortsätta lite med uppdraget!

Simma lugnt! ♥



Johan Palm

2009



När jag inte har något bättre för mig är det väldigt lätt att jag fastnar på youtube vilket jag har lyckats med, skulle egentligen stänga ner datorn men ja...

Ett till tips, Johan Palm.


 



Swingfly

2009





Glömde lägga in denna, grymt bra låt. Jag vet att den inte är ny men de var så längesen jag hörde den.

Spice girls

2009



Blev klar med religionen för ett tag sedan, orkade inte fixa till den mer så jag mailade in den istället. När den var klar hade jag tänkt att fixa till tyskan men eftersom att min fantastiskt duktiga tysklärare (not) inte har svarat på mitt mail så går det inte och han får nöja sig med de typ 10 raderna jag har lyckats åstadkomma.
Istället för att göra tyskan besetämde jag mig för att börja på powerpointen till vår engelskaredovisning och jag måste säga att jag är riktigt grym på det. Skitfint om du frågar mig....

Nu ska jag snart sätta mig framför dumburken och kolla in Eurovision song contest och den andra semifinalen men först måste jag städa undan på mitt skrivbord, ligger lite allt möjligt här...



Entré

2009



Åkte in till skolan vid tio eftersom att jag och Alexandra inte var helt säkra på om vi började då eller elva. Självklart visade det sig att det var klockan elva så där satt vi och hade inget att göra tills vi kom på att vi kan göra klart vår engelska redovisning till nästa vecka tror jag det är. Så en timme senare var vi klara med den och det enda som återstår att göra med den är en fin powerpiont. Vi ska analysera spice girls så den kan bli mycket spännande. Vid elva trodde vi att vi skulle ha svenska men det visade sig att eftersom att vi har en massa laborationer idag så hade vår svenska krockat med Carros svenska.
Efter lunch var det min och Alexandras tur att laborera och vi skulle tillverka ström av citroner, vilket inte gick jättebra. Visst blev där ström men inte så mycket så att en lysdiod började lysa.
När vi hade labbat klart drog jag och Alexandra till entré för att spana in ett par skor på New Yorker. Väldigt fina skor enligt mig men lilltå gillade inte dem... Hann också springa in på cubus och Vero moda där jag hittade ett solglasögonfodral och en randig tröja, som om det skulle vara något ovanligt att jag köper något randigt...

Nu ska jag finputsa min religionsuppgift och min tyska intervju.



O R K A R I N T E

2009



Kom precis hem från en runda i stan, det kändes liksom lite mer lockande än att sitta hemma och göra tyska även om jag hade behövt det...
Hittade ett svart långt linne och ett rosa ribbat linne, visar senare. När vi var som allra tröttast så fick jag ett ryck och kände att jag bara var tvungen att gå in på systrarna greene och vad hittar jag då? Jo, ett skrivbordsunderlägg jag har letat efter jättelänge så idag blev det mitt. Tänk att det kan göra så mycket, hela rummet blev finare på något sätt och helt plötsligt fick jag panik och tycker att alla kläder som ligger överallt ser värre ut nu än innan. Borde kanske ta tag i det och plocka undan.

Kvällens planer:

♥ Plocka undan kläder

♥ Börja på tyska intervju

♥ Skriva engelskan

♥ Ta det lugnt

Känner redan att den sista punkten kommer att strykas...



Håll ut.

2009



Idag började vi klockan 8 igen tack vare nationella i matte a som det var idag. Trodde inte att jag skulle komma ihåg något eftersom det var i höstas vi gjorde matte a men så dåligt gick det nog inte(tror jag). Efterår när vi pratade lite om det kom jag då fram till att jag får fel på iallafall 2 frågor men garanterat mer sen när det är rättat.
Efter nationella kollade vi lite på vår EDS och äntligen hade vår statistiska undersökning kommit in. Så ja klickade in på matte b och vad står där? MVG!! Jag trodde jag har råkat gå in på någon annas men nej, det var min. Såg också att jag och Alexandra hade fått MVG på vårt arbete om kärnkraft. Detta botade mig helt från min ångest.

Efter att vi hade ätit lunch drog jag hem, orkade inte stanna kvar idag och nu blir det antingen stan med syster eller plugga, hmm vilket lockar mest?

Just det, nu är det bara 3 veckor kvar till sommarlovet! ♥

Stoff och stil

2009



Har precis kommit hem efter en tur till stoff och stil med mamma och mormor. Skulle ha ett paljetttyg och brett resårband plus ett spänne till. Hittade paljetttyget även om det inte riktigt var som jag hade tänkt mig och även resårbandet. Spänne däremot hittade jag inget så det blir att lösa det på ett annat sätt...

När vi skulle hem så velade vi om vi skulle köra på motorvägen och riskera att fastna i kö eller ta "gamla vägen". Vi bestämde oss för motorvägen men precis när vi svänger ut mot den ser vi att bilarna står helt stilla. Som tur är så hinner mamma svänga så vi hamnar på avfarten mot vårt kära grannland Danmark. Till slut hittar vi en avfart så vi svänger och möts av ännu ett dilemma höger eller rakt fram, detta leder till att vi snurrar två varv i en rondell. Det slutar att vi snurrar runt på Malmö arenas parkering för att tillslut hitta ut.
Och mamma ska jag ut och köra med? Jag börjar undra efter detta... =)

Nej nu ska jag ner och ha tjejkväll med mamma.

/ Kokarn ♥

Välstekt.

2009



Kom precis in nu igen efter att ha suttit i solen ja vad blir det, två timmar skulle jag tro. Lilla jag som satte mig i en skön stol för att plugga och läsa tänkte självklart inte på att solen lyser, jag glömde nämligen att smörja in mig. Så nu sitter jag här lite FÖR stekt och väldigt röd...
Med detta lärde jag mig en sak, sola inte med BH på, tro mig det är inte vacker med en vit BH som man inte kan ta av... Tycker det verkar konstigt att man blir bränd så snabbt men det kan bero på att jag var i Thailand för inte så länge sen...

Hmm jaja nu har jag nog fått tillräckligt med sol för idag, och kanske ett par dagar framåt så jag får väl ta och göra lite läxor.

Sola lugnt! ♥

Backyard

2009



Har kommit hem från skolan nu efter nationella i matte b. Tycker verkligen att vi förtjänade att sluta nu eftersom vi började redan klockan åtta i morse...
Provet var mycetk lättare än vad jag trodde det skulle vara och det kändes väldigt bra, men man vill inte säga för mycket det kan ha gått skit också.
Direkt när jag kom hem blev det att byta om till svalare kläder och sen direkt ut för att njuta av solen i trädgården. Passade också på att släppa upp pitbullen (skutt). Hade honom i knät när jag åt ett digestive kex och han är galen i det så självklart skulle han också ha några tuggor. Har en film på honom när han äter, man kan nästan tror att han gör vadsomhelst för att få smaka.

Lite senare idag så blir det antagligen att jag och min mutter och kanske mormor drar till stoff o stol, måste handla lite tyger till dansuppvisningen om två veckor, ska bara vänta på att mamma kommer hem från frisören.

Nu ska jag ut i solen och njuta av att matte b är över och plugga lite till matte a imorgon...

Ha de bra i solen! ♥

Matte B

2009



Har precis gjort klart uppgifterna på övningsproven vi fick till nationella i matte B. Räknade tills jag inte förstod mer och då rättade jag. Då visar det sig att jag ligger på VG-kriterierna. Fick genast ett hopp om att det kanske inte är helt omöjligt att klara av ett vg på nationella, men samtidigt jag vill inte hoppas på för mycket. Man kan mycket väl ha en riktig skitdag när allt bara går fel.... det återstår att se. Men humöret steg iallafall en bit mot toppen och jag tror jag orkar med att räkna lite till.

Sitter samtidigt och diggar till Flipsyde.


Måndag

2009



Var på Malmö FF matchen igår mot Djurgården som Malmö vann med 2-1. När vi skulle gå hemåt så var ett ganska stort område avspärrat av polisbilar för att det inte skulle bli bråk mellan Malmös och Djurgårdens supportrar. Vi fick då ta ett annat håll utanför bussarna där en massa Djurgården fans sitter och en av bussarna har en spräckt ruta och hela bussen hoppar på grund av dessa supportrar som inte kan hantera en förlust i fotboll.
När jag nu satt och läste på kvällspostens hemsida så står de att supportrarna bråkade på planet hem och att piloten först vägrade att lyfta. Jag kan inte förstå att man inte kan hantera att ens lag förlorar en fotbollsmatch, det är fotboll och inget spel som handlar om liv och död. Är det verkligen lönt att bli så arg så att man krossar en ruta på en buss och hotar massa folk på ett flygplan?

Har nationella imorgon så det blir att plugga till det nu.



Nova lund

2009



Dagen började men dans som vanligt vilket jag tyckte gick bra idag. Det hjälpte faktiskt att dansa i onsdags eftersom jag lärde mig alla stegen mycket bättre nu. Känner fortfarande att jag har en bit kvar som jag är lite osäker på men det fixar jag.
Efter dansen drog hela familjen ut på upptäcktsfärd till flyinge? för att köpa en ny trädgårdsväxt. Efter det åkte vi till Nova lund för att handla lite sommarkläder. Hittade 3 linnen, haha det gäller att bunkra upp inför sommaren.

Nu sitter jag här och lyssnar på Johannas vackra (not) stämma när hon sjunger karaoke, skulle kanske aldrig fixat det spelet till henne. Nej jag ska faktiskt ta och joina henne, det kan liksom inte bli värre än vad hon sjunger...



Friday I'm in love.

2009



Jag har nu kommit hem från skolan och läkaren där jag fick en trevlig liten spruta. Själva sprutan kändes inte men efterår spände det i armen och det kändes som att jag hade kramp.
Skolan gick helt okej, hade bara matte hela förmiddagen när vi fick ävan inför nationella proven som vi har tisdag, onsdag och sen en annan dag. För tillfället kändes det bra och jag tycker att jag kan det mesta men man vet aldrig.
Läste precis på aftonbladet att Jonas Brother ska komma till Sverige i höst. Tycker dem är grymt bra och inte nog med det snygga också! Skulle gärna vilja se dem när de kommer till Malmö.

Lyssna HÄR

Nu ska jag ta och fortsätta på mitt slutarbete i religion A.



Ispinnar

2009



Har varit och kollat på Johannas fotbollsmatch precis mot Lund. 9-1 blev det till oss. Minuset var att det är så grymt kallt ute, sitter här och kan knappt röra mina fingar, känns som att jag har ispinnar på händerna.
Har precis mailat in arbetet till imorgon och det till måndag.

Nej nu ska jag värma mig med lite kolapaj och tv.



TORSDAG 7 MAJ

2009



Har kommit hem från skolan nu efter att ha haft nationella i engelska. Vi hade sista delen idag med läs och hörförståelse. Trodde inte att det skulle vara mycket svårare än i nian men det var det. Det gick kanske inte så jättebra men jag hoppas det blir ett VG+ iallafall, vill så gärna ha MVG.
Efter skolan väntade jag på Josefajn så åkte vi till mobilia och till sist hem.
Nu ska jag ta det lugnt en stund sen blir det kanske stan med nejbor Josefajn.



Skulder...

2009



Hade en väldigt kort dag i skolan idag, en obligatorisk och en frivillig lektion så jag slutade vid lunch. När jag var klar i skolan tog jag bussen hem och passade på att smita in på biblioteket för att lämna tillbaka min böcker plus ett tv-spel.  Men eftersom att jag hade glömt att stoppa in skivan i fodralet så jag får lämna den en annan dag. Tänkte också att jag skulle låna fortsättningen på twilight men den var redan utlånad så det får också bli att ta det en annan dag. Eftersom att jag kom på att de skulle lämnas tillbaka en dag för sent så fick jag också betala 5 kronor. Kanske inte det man helst lägger pengar på men det brukar inte hända så ofta så det får gå för denna gången...

Köpte en ny mascara igår, min gamla tycker jag inte är bra längre så såg jag en annons på h&m om den så jag bestämde mig för att prova den. Än så länge verkar den bra men får se om några dagar.

Nej nu ska jag ta och finputsa kärnkraftsarbetet efter feedbacken så att det blir klart någongång.



Emma - Lee

2009



Jag vet inte vad som har hänt med mig men helt plötsligt är jag överambitiös. Vårt kärnkraftverk-arbete som ska vara klart på fredag är klart NU! eller ja, jag har skickat in det för feedback men ändå... Sen har vi också en idrottsuppgift till måndag. Gissa vem som är klar? JAAAAAAAAAAAG. Känns otroligt skönt.
Nu ska vi snart äta sen blir det dumburken som är min kompis för kvällen. Jag har ju lixom inga läxor...

Nej nu ska jag digga vidare på Emma - Lee. Vill du också göra det? Klicka HÄR



DR.

2009



Har kommitt hem från skolan och allt nu. Dagen började som sagt med ett besök hos läkaren och allt gick bra. Efter det bar det av till skolan och matten som väntade. Hann vara med på en halv matte-hjälp och enligt mig är det bättre än inget. Sen blev det en tidigare datorkunskap och klarade av VG-uppgifterna så nu är det bara MVG kvar vilket känns otroligt skönt. Efter det hade vi lunch och tillsist en till matte-hjälp. Känner att det var riktigt bra att jag gick på den, börjar förstå matte b lite bättre nu.

När den var slut väntade jag på att Josefajn skulle sluta sen tog vi bussen hem och nu sitter jag här och ska förhoppningsvis skriva klart PM:et om kärnkraftverk i Sverige.



I'm singing in the rain...

2009



Ny dag, nya utmaningar. Har precis gått upp ur sängen så att jag ska hinna till doktorn innan jag fortsätter mot skolan. Hade tänkt gå två extramatte lektioner idag men på grund av doktorn så blir det bara en, inte så bra men vad ska man göra?

Nu ska jag äta frukost.

j


Sommaren slut?

2009



Sitter här och har precis gjort klart dagens läxor. Har skrivit ungefär en sida av två till vår skoluppgift, samtidigt som Alexandra nästan är klar med labben. Kan det bli bättre? Knappast.

Nej nu ska jag slöa en stund framför dumburken innan sängen kallar.



Plus i kanten.

2009



Har precis kommit hem efter en kort dag i skolan. Hade bara tre lektioner idag plus basgrupp. Efter lunch väntade jag på Josefajn och sen tog vi bussen hem. När vi kom ner till centrum så var cirka 20 min tills nästa buss skulle komma så vi gick in och handlade en glass på konsum.
När vi sen kom ut med varsin glass i handen (och verkligen inte den minsta) såg vi att bussen var där så vi krängde i oss glassen. Visserligen skulle den inte gå förrän 10 min senare men ändå.
Busschauffören såg att vi stressade i oss glassen och började skratta åt oss. När vi sen går på bussen finns där karameller att ta och då säger busschauffören "ta en karamell, det är godare med glass". Så vi tar vars en och går in i bussen.
Hela bussresan sitter han sen och tittar bak på oss och när vi väl hoppar av vinkar Josefajn till honom och när han sen kör förbi oss tutar han och jag flyger en halv meter upp i luften. Alltid kul med glada busschaufförer, plus på det!

Nu ska jag ta tag i PM:et som ska vara inne på fredag om kärnkraft i Sverige.



Trädgården

2009



Hej igen, har precis kommit in från trädgården. Har rensat ogräs i cirka 2 ½ timme. Kanske inte det roligaste man kan göra en söndag men om man tjänar 100 kronor på det så överlever man. Fick dock lite bråttom när jag såg molnen torna upp sig och solen började försvinna men jag hann, och det blev riktigt fint.
Nu har jag tänkt att jag ska ta och läsa igenom vår religionsuppgift som är till vecka 20. Låter kanske lite tidigt att börja med den redan nu men jag vill inte börja lika sent som historieuppgiften det blev alldeles för stressigt plus att jag vill hinna klart så att jag kan öva till nationella i matte a + matte b.
 
Hejsvejs ♥

3 maj

2009



God morgon /god middag.
Tittade som sagt på Australia igår men jag somnade efter typ en halvtimme. Inte för att filmen var tråkig, var riktigt trött efter att ha dansat och vatt ute nästan hela dan. Det jag såg verkade dock väldigt bra. Jag såg också lite av slutet och även det var bra även om jag inte riktigt fattade vad det var som hände...
 Idag har jag spelat othello med Johanna och nu ska jag nog ta och plugga lite, hade varit skönt att ligga ett steg före så att man slipper stressa.



Helsingborg.

2009



Hej, har haft fullt upp idag. Började med att jag dansade klockan 11 till 12 och sen snabbt hem igen för att hämta upp resten av familjen. Sen bar det iväg till Helsingborg för att lillasyster hade fotbollsmatch. Jag hade först inte tänkt följa med på grund av att det inte är det roligaste att kolla när dem spelar men eftersom det var så fint väder så hkade jag på ändå. När vi kom upp till Helsingborg märkte vi att det blåste supermycket och det var skitkallt så jag skulle stannat hemma ändå...vann gjorde dem inte heller.
Jaja efter matchen körde vi förbi bjärred och åt glass sen ner och hyra film. Ikväll blir det att mysa med familjen och se Australia eller träffa Carro, beror på när man får mat i detta hushållet. HAHA.

Kände nu på kvällen att det börjar bli riktigt kallt, snälla värmen, försvinn inte, jag kommer sakna dig...

Nu är det nog snart mat, klockan pep iallafall.



Humorgalan

2009



Har precis målat Johanna och Emmas naglar och funderar på om jag ska ta och måla mina egna i neonrosa och sen kolla på humorgalan. Är det bara jag som tycker det är kul att titta på galor? Jag vet inte vad det är egentligen som gör det men det är något speciellt...

Nej nu ska de bli sommarfina naglar.



Bio.

2009



Som sagt så drog jag med mig min lillasyster och hennes kompis till stan för att kolla 17 again, med Zac Efron så klaart. Såg många folk på bussen idag från stranden igår, jag va nog en av de som mådde bäst...
Filmen var riktigt bra enligt mig, både rolig och sorglig. Jag säger bara, när Zac Efron gråter, då är det nära till att Frida gråter. Det måste vara förbjudet att vara så snygg.

Det blir nog en ganska lugn kväll med familjen och dumburken.



Snabbis

2009



Det var ju tänkt att jag skulle ägna dagen år läxor men det blir det inte. Istället drar jag med min lillasyster och hennes kompis på bio. Det lockar lite mer... Det blev 17 again som vi ska se, hoppas nu den är bra.

Nu måste jag poppa popcorn!



1:a maj

2009



Kvällen igår började blev väldigt lyckad, hade riktigt kul och hoppas alla andra också hade det. Började med att göra mamma och pappa glada genom att äta med dem. Efter det mötte jag upp Carro och Emelie vid busshållplatsen. Vi åkte först till Carro och bytte om till varmare kläder sen drog vi ner till stranden. I början var det svinkallt men man vande sig. Träffade många jag inte har träffat på länge och skrattade riktigt mycket, bland annat de (nämner ingen ålder) som gick runt med en cider och låtsades att de var så fulla.
Precis när vi skulle gå hem kom polisen på grund av att någon hade tänt eld i en buske...smart. Precis när vi skulle gå träffade vi några killar från Bunkeflo och vi började snacka och hade riktigt roligt. Vi gick runt lite och funderade på om vi skulle sätta oss ner någonstans och tillslut blev det att vi gick tillbaka till brasan, där pratade vi lite och några fler från Malmö kom.
Vid ettiden tror jag det var hade jag ingen känsel kvar i fötterna så jag drog hem.

Tack för en trevlig kväll <3

Nu ska jag ta och göra min idrott och hälsa uppgift, är väldigt speedad idag konstigt nog.