Kärlek

2009





Min underbara iPod <3

Happy birthday!

2009



Äntligen är det också min tur att fylla år.

Vaknade i morse av att hela familjen kom in i rummet och sjöng för mig och jag fick mina presenter. Det blev en iPod, ett linne, ett par örhängen och trean i twilight serien. Det är svårt att förklara hur glad jag blev för iPoden, hade verkligen inte förväntat mig att jag skulle få en, men det är ju också då det är som roligast att gå något, när man inte tror att man ska få det men får det.

Efter det tog jag bussen in och träffade Carro på centralen och sen blev det lektioner som vanligt. Tyckte att alla kollade lite konstigt på mig och gick och småskrattade men jag brydde mig inte så mycket...Vid lunch sitter de flesta tjejerna vid ett bord och jag och några andra vid ett annat och så kallar dem bort mig. Jag undrar såklart vad det handlar om men när dem börjar räkna ett två tre förstår jag att dem ska sjunga för mig. Jag tyckte först det var väldigt pinsamt eftersom att hela matsalen hörde men samtidigt blev jag så sjukt glad över att dem gjorde det för mig.

Lite senare berättade Carro att dem skulle försöka undvika att säga grattis på hela dagen och sen göra detta och att dem började planera detta i fredags.

Ikväll blir det fotboll men familjen.

Hejsvejs!



Full rulle = frulle?

2009



Puhh...har haft fullt upp hela helgen så jag har knappt hunnit uppdatera.

I fredags åkte vi på en marknad till Trelleborg med Oliver och jag förstår verkligen hur svårt det är nu att köra en barnvagn där det är väldigt många folk. Det var nära att många blev av med sina hälsenor när jag kom körande. Precis när vi skulle hen från marknaden så blir såklart Oliver kissnödig och eftersom att småbarn alltid brukar vara riktiga stjärnor på att tajma så var såklart mamma och pappa och betalade p-avgiften så där stog jag med en kissnödig fyraåring och en fjortonåring som skrattade. Jag trodde först att han skulle kunna vänta tills dem skulle komma tillbaka men det blev kris så jag fick snabbt se till att få av honom alla kläder och ställa han mitt bland buskarna på Trelleborgs motsvarighet till Centralen i Malmö...Just då var det kanske inte det roligaste men nu i efterhand skrattar jag bara åt hur dumt det borde sett ut...

Igår åkte jag först och dansade vilket var helt okej. Jag har inte dansat på cirka 10 veckor så man kände sig väldigt seg. Efter dansen åkte jag hem, bytte kläder och så och sen åkte vi upp till Idrottsplatsen med Oliver där han fick hoppa hoppborg. På eftermiddagen målade jag naglarna och även en av Olivers eftersom han också ville va fin och på kvällen åkte vi och firade min faster som har fyllt år.

Idag är jag verkligen helt slut i kroppen efter 1 ½ dag med Oliver men jag vaknar nog snart till liv...ska på handledarutbildning så att jag kan börja ta körkort sen. Har hört av alla som har gått den att den är dryyyyg så jag vet ju vad jag har framför mig...

Nu ska jag kolla igenom några läxor så att jag inte ska behöva göra allt i veckan.

Hejsvejs!



Jag och Oliver, posarn nummer 1.

Läggdags

2009



Har nu kommit hem från cirka två timmar på marknaden och det räckte mer än väl. Om man har en fyraåring med sig blir allt dubbelt så svårt. För det första har man en vagn som man måste se upp med så att man inte manglar allt i sin väg och för det andra är han inte så pigg på att sitta still...Med andra ord: JAG ÄR HELT TOM I SKALLEN!!

Nej, dags att brotta ner speedfreaket och läsa en saga.

Hejsvejs!

Barnvakt

2009



Efter en full dag i skolan där vi har snackat ordningsregler med ettorna och haft engelska och fysik blev det en snabbis i stan medans jag väntade på att pappa skulle komma och hämta mig.

Vid fyratiden kom min faster och farbror och lämnade av min kusin som vi ska passa tills imorgon. Jag måste bara säga, OJOJOJOJ så mycket energi som han har trodde jag verkligen inte att man kunde ha....Han är som en livs levande duracellkanin. Lite senare blir det kanske en festivaln i Trelleborg om det inte börjar regna.

Nu måste jag fortsätta vakta duracellkaninen.

Hejsvejs!

BTW. Det är bara TVÅ dagar tills jag fyller år!!

Brännboll

2009



Nu när skolan har börjat är det så mycket att göra med läxor plus att det tar en stund för mig att komma hem också så det lär nog bara bli ett inlägg om dagen, iallafall på torsdagarna då jag har idrott till kl fyra...

Med risk för att låta som en outsider, vilket jag egentligen inte bryr mig om men ändå...Jag älskar verkiligen skolan. Om man räknar bort föreläsningarna och läxorna...eller läxorna är helt okej, men föreläsningarna. Jag har helt underbara kompisar som får mig att skratta hela dagarna, ettorna är väldigt roliga eftersom att dem fortfarande är lite försiktiga och försöker att smyga runt utan att vi märker dem, vilket får en att unda om man själv var så när man kom till en helt ny skola. Men jag tror inte det, vi kom in, blev ihågkomna som dem klumpigaste ettorna ever( iallafall jag och Carro) och vi var allt annat än tysta...När jag tänker efter borde tvåorna ha tyckt att vi var en typisk pain in the ass...men dem kanske njöt av att se oss onormalt klumpiga och väldigt skrattiga...

Passar på att ta en ordentlig stund framför datorn eftersom att fysikläxan är klar. Hade vatt bra att göra lite matte också så att man hänger med redan från början, jag får se hur det blir.

Nu ska jag njuta av en ledig stund. =)



26.08.2009

2009



Såg att jag inte hade skrivit något på hela dagen så jag lägger in ett kort nu...

Har vatt i skolan nästan hela dagen och efter det blev det snabbt hem för att sen åka in till stan igen när pappa och Johanna skulle prova glasögon och sånt. Sen nu har jag suttit nästan hela kvällen med en fysikläxa vi har, supersvårt är det. Men jag SKA klara det.

Nu orkar jag inte mer, tv:n kallar på mig =)

Linas kvällsbok

2009



Har nu suttit fast några timmar framför datorn och ett dumt spel på facebook som inte borde få finnas...man kan inte slita sig från det. Så för er som är nyfikna på det,Farmville heter det och HÅLL ER BORTA! man blir beroenden av det och kan inte sluta.

Nej, nu måste jag stänga av, det är snart Linas kvällsbok på tv...

Hej svejs



25.08.2009

2009



Äntigen har jag klarat av ännu en skoldag vilket betyder en dag närmare lovet. Egentligen tycker jag inte att det är tråkigt i skolan utan det är mest läxorna som jag inte är så glad för. Hade haft 60 minuters lektioner istället för 40 som jag har nu så hade jag verkligen inte orkat mer, 40 minuter är alldeles lagom att sitta still i.

Eftersom att jag blev klar med alla läxor i skolan har jag inget speciellt att göra nu så jag tänkte fixa några designer som ni kommer kunna kopiera och lägga in på er blogg, plus en ny och fräsch till mig. Tror jag ska anpassa den lite till hösten...eller jag vet inte, jag får se vad det blir.

Är du sugen på att få en ny GRATIS design? Säg till då!

At school

2009



Sitter i skolan med världens näst största håltimme innan jag ska ha matte C. Har varit vaken sen klockan fyra i morse så snart går jag på överskottsenergi.

Innan jag ska gå måste jag också påminna er om att det bara är 6 dagar kvar tills jag blir 17, wohooo!!

Innan jag drar vidare...

2009



Skolan idag som vanligt. Hade bland annat fysik för första gågen och SHIT!. Jag vet inte riktigt vad jag hade för förväntningar på fysiken men inte trodde jag att det skulle vara en massa matte inräknat. Så när jag slog upp boken och skulle göra läxan fick jag en liten chock, men jag ska nog klara att ta mig igenom detta...

Filmen igår var inte superbra, skulle nog inte tipsa någon om att se den, men det väar helt klart bättre än att bara sitta hemma hela kvällen...

Nu ska jag fortsätta med fysiken och allt annat som ingår i natur på gymnasiet...

Hejsvejs!

Sommaren med Göran

2009



Även om jag är supertrött så klarar jag inte av att sitta hemma en hel dag utan att göra något så därför ska jag snart trampa iväg med min cykel till bion och se sommaren med Göran, har hört lite olika om den men hoppas den är bra. Lyckades få med min syster och hennes kompis så det kan nog bli bra...

Nu ska jag fortsätta greja lite med bloggen...vill ha lite mer av Frida i den, hmm. Jaja snart får ni se.


Toodels!



Cha cha bloggen...

2009



Igårkväll blev det först kräftskiva hos några kompisar och senare drog jag vidare och firade Carro som har fyllt år. Hade verkligen superkul, tror det var ett tag sedan jag skrattade så mycket på en kväll. Eller vänta, det var i fredags jag gjorde det, skitsamma jag hade kul iallafall.
Blev lite somriga frukter, kladdkaka och väldigt många gelegrodor som av någon konstig anledning lyckades hamna överallt förutom där dem skulle va...
Vid halv ett cyklade jag tillbaka till kräftskivan där mamma och pappa var och vid tretiden var jag äntligen hemma hos min egna säng igen.

Idag ska jag bara ta det lugnt och passa på att njuta av solen. Borde egentligen åka och träna lite ikväll men jag orkar inte idag, det får bli en annan dag istället...

Solen kallar...



Avslutning

2009



Ja då var Malmöfestivalen slut för detta året och jag tror inte jag har vatt där så mycket något år som i år. Detta beror dock inte på att den är extra bra, det var väldigt rörigt...

Igårkväll var det väl inte riktigt planerat att jag skulle åka in dit men det blev det ändå. Tog bussen in med Carro och träffade upp Cassandra innan vi mötte upp dem andra vid kanalen och traskade vidare till stora scenen där vi skulle se Familjen. Först stod vi väldigt långt fram men när dem kända låtarna började spelas blev det kaos så vi gick längre bak. Efter det skulle några ha mini dounuts och någon skulle äta så vi fixade det och sen gick vi tillbaka till stortorget inna vi skulle ta bussen, som vi förövrigt inte blev påsläppta på så det blev en timmes väntande... Inte lika kul.

Ikväll blir det först kräftskiva och sen förhoppningsvis fira Carro på kvällen om päronen har lugnat ner sig. HOPPAS HOPPAS.

Nej nu ska jag nog sätta mig i trädgården en stund.

Hejsvejs!

Basgrupp

2009



Snart har jag klarat av en halv vecka i skolan, det enda som är kvar är basgrupp. Även omvi började med läxor och allt direktså har det ändå varit en helt okej vecka. Gissar på att nästa blir värre...Ikväll blir det kanske Malmöfestivalen med några kompisar om jag orkar, annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

Nej nu ska jag fortsätta slappa en stund framför datorerna innan vi drar igång sista lektionen för dagen (om man nu kan kalla basgrupp för det).

Hejsvejs!

Sovmorgon

2009



Blir ett snabbt inlägg eftersom att jag snart måste cykla mot bussen. Fick sovmorgon till halv tolv idag så jag har kunnat ta det lugnt nu på morgonen.

När jag såg att nästan alla hade shorts på sig i går tänkte jag, åh ja, det ska jag ha imorgon. MEN, vad tror ni det är för våder idag? Just det, molningt och inte alls lika varmt...Väldigt irriterande...men jag tar shorts ändå. Är det augusti så är det..hehe.

Nej, dags att plocka ihop det sista innan jag ska cykla.

HEJSVEJS!

Matte C och dumburk

2009



Nu är det dags att ta tag i matteuppgifterna vi fick idag så ag slipper dem sen...efter det blir det nog en stund framför tv:n

Chacha!



Zzzzz...

2009



Det är sjukt så trött man blir efter en dag i skola nu efter sommarlovet. Eller det är nog mest huvudet som är helt slut men ändå, man orkar inte göra något...

Tänkte först att jag kanske skulle åka och träna idag men det blir nog inget, orkar verkligen inte.

Zzzzz...nej inte sova än. Måste hålla mig vaken....

Biologi

2009



Sitter nu i skolan och har världens håltimme innan det är dags för teori på idrotten idag. Känns som att jag aldrig uppdaterar längre men det är så mycket nu när skolan har börjar plus att det är Malmöfestivalen...

Passar också på att göra en Biologi uppgift vi fick till nästa vecka. (Gäller att utnyttja tiden). Haha, det kommer antagligen bara vara i ungefär två veckor innan jag tröttnar och degar framför bdb under håltimmarna.

Dags att fortsätta skriva om joner och atomer.

Hejsvejs!

Skolstart

2009



Så var skolan igång igen...
Började klockan 10 idag och tog bussen in med Carro, känns som evigheter sen vi gjorde det sist... Iallfall var det först upprop inför alla vilket är en aning pinsamt och sen fick vi gå till våra klasser. Slutade vid lunch idag så idag var det inte så hemskt...

Snart ska jag ta bussen in igen med Carro och möta upp lite kompisar för att kolla på nrj in the park lite senare.

Tjohej!

Totally inlove

2009



Åhhh, jag bara ÄÄÄLSKAR denna låten så sjuukt mycket!



Running around today...lallalaalaaaaaa

Hell yeah

2009



Äntligen har jag börjat få rätt på min blogg med design och allt, börjar bli ett riktigt datasnille... eller ja, nu överdriver jag...

Det är egentligen sjukt hur snabbt tiden går när man sitter vid datorn. Ungefär klockan fem slog jag mig ner här och nu har det redan hunnit gå TVÅ timmar!!

Hmm, kanske dags att stänga av, får se.

Kramar ♥

Funkar alltid

2009



Haha, hur är det nu? Hot fungerar alltid eller?. Iallafall i detta fallet.

Om ni klickar in på cocoo-bannern från min sida ganska ofta så finns det en chans att jag om ett tag kommer att kunna ha tävlingar, rabatt mm till er... Plus att det verkligen är en sida som är värd att kolla in.


17.28

2009



Det blev en runda till Malmöfestivalen med mamma, Johanna och mormor. Gick och kollade lite olika saker och även efter ett par solbrillor till mig eftersom att mina förra gick isönder... Tyvärr lyckades jag inte hitta några brilor och inte heller någon snygg skolväska.

Min kompis Emma ringde precis och det blir kanske att hitta på något ikväll, får se hur pass mycket klockan blir...

Sen en sak jag stör mig så sjukt mycket på. Igår mailade jag till cocoo.se och fick en banner som jag ska klistra in i min blogg så att jag senare kan ha tävlingar om NI, mina läsare klickar in tillräckligt ofta. Till problemet nu, när jag ska klistra in det i kodmallen blir det ingen ändring. Det är precis som att kodmallen har hakat upp sig... Skitjobbigt är det.

En sista chans får det nu, annars mailar jag till blogg.se och ber dem hjälpa mig...

Tudels!

Drömoutfit

2009



Här kommer en perfekt höstoutfit, enligt mig då...


Smycken: Cocoo.se
Skor: DinSko
Jeans: H&M
Tunika: Only

18.08.2009

2009



Godmorgon, filmen igår var riktigt bra men så sorglig. Kan verkligen rekommendera den.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske en tur till Malmöfestivalen eller till biblioteket för att lämna tillbaka lite böcker....

Nu ska jag snart ta och bädda sängen och plocka undan lite kläder.

Hejsvejs!

www.cocoo.se -   Massor av trendiga halsband, armband, örhängen och ringar!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!

PS. I love you

2009



Pappa och Johanna är på fotboll så nu blir det myskväll med mamma, som ioförsig står vid strykjärnet men whatever...

Nu ska vi kolla på PS. I love you

Tjingaling!

Dagens pryl

2009



Var precis inne på en helt underbar webshop nämligen cocoo.se. Hade jag varit mångmiljonär så hade jag nog köpt nästan alla saker som finns där. Man skulle tro att skaparen av denna webshop har letat sig in i min hjärna och sett vad jag har för stil.

Det var inte lätt att bara välja ut EN sak till dagens pryl, så var beredda på att få se fler saker från cocoo.se snart igen.



Smarrig cupcake från cocoo.se , 195 papp.

Going up

2009



Har nu varit på körskolan än en gång och denna gången blev det syntest som gällde och jag ska erkänna det var inte det lättaste att se de små bokstäverna och siffrorna. Men jag klarade och nu är jag ett steg närmare att få köra =). Annars har jag bara suttit hemma och vid datorn.

Vad har ni gjort idag?

Visst, ja...För några dagar sedan gick antalet besökare uppåt och sedan ner igen. MEN, idag börjar det gå uppåt igen, keep it up säger jag bara!!

Nyklippt

2009



Hellu, har precis kommit hem efter en tur till frisören och nu sitter jag här med nyklippt och fräscht hår, precis lagom till när skolan börjar...Eftersom att det var ett bra tag sen sist var det välsigt slitet men inte längre, nu är det lent som en babyrumpa.

Vad händer idag då? Jo, jag ska försöka ta mig till körskolan och göra syntestet så att papperna kan skickas in, annars vet jag inte. Antagligen blir det att bara vara hemma och vila upp sig inför skolstarten.

Hej svejs!

Segdeg

2009



Hah, det var en stund sen jag skrev att jag skulle rulla till tv:n och jag har fortfarande inte kommit iväg...

Men snart ska jag, ska bara kolla in liiite fler hemsidor...

Sugen på fjortissafari?

2009



... isåfall om du bor i Malmötrakten, ta dig in till Malmöfestivalen denna veckan...

Var ett tag sedan jag uppdaterade men har inte haft tid helt enkelt... Igårkväll blev det först Malmöfestivalen med ett helt gäng jag inte har träffat på evigheter och självklart en massa bra artister bl.a Mika, Alcazar och Erik Hassle. Efter rix fm festival var det tänkt att jag skulle åkte hem för dagen men när det väl är festival så får man ju passa på att utnyttja det, right?. Istället för att säga hej för dagen åkte jag bara hem, bytte om och lite sånt innan jag tog bussen in igen.
Hamnade på stortorget där vi lyssnade lite på Veronica Maggio och sedan Timbuktu, sjukt kul var det. Vid ettiden var allt slut och snälla mamma kom och hämtade mig.

Idag vaknade jag vid nio, helt slut efter igår men pallrade mig upp ändå. Först blev det en liten runda till idrottsplatsen innan jag var tvungen att åka hem för att ta bussen in till stan där jag mötte två kompisar. Det var någon Nickelodeon dag idag på Stortorget och självklart fastnade vi där. Bl.a EMD och Alice var där. Efter att ha stått och stekt i solen gick vi på matjakt och lite senare mötte jag upp mamma och pappa för att få skjuts hem.

Är verkligen helt slut i kroppen, tur att jag inte börjar i skolan imorgon...

Nu orkar inte jag med, ska ta och rulla bort till tv:n.

Hej svejs!

Malmöfestivalen

2009



Hej i regnet!

Igår blev det en tur till Malmöfestivalen där jag först kollade runt lite och försökte komma på var man hittar allt. Det var mycket rörigare och svårare att hitta detta året plus att det är väldigt utspritt...

Efter att jag gått runt en stund med familjen satte vi oss på ett fik och bara kollade in folk som gick förbi. Det var först tänkt att Carro också skulle komma in lite senare men hon var inte klar förrän sent så det blev tyvärr inget. Istället mötte jag upp två kompisar och var med dem en stund istället.

Hade tänkt åka in till Malmöfestivalen idag också eftersom att det är både Rix fm festival och Veronica Maggio men jag vet inte riktigt hur det blir med det, för tillfället regnar det plus att det är inte så varmt. Jaja, ska in till rix fm iallafall sen får jag se.

Tjing!

Kändis chrush

2009



Nu när pappa och Johanna tränar passar jag på att sitta vid datorn lite och njuuta av att ingen stör. Har också tittat på extramaterialet till Twilight och jag erkänner, jag börjar få en lite kändischrush på Robert när han spelar Edward. I vanliga fall tycker jag nog inte han är så nygg men i filmen är det något speciellt...rauwr.

Nej, tillbaka till Twilight-världen.

Malmöfestivalen today

2009



Godmorgon, solen skiner och än så länge är det helt okej väder, hoppas bara det håller i sig till ikväll då det antagligen blir en runda in till Malmöfestivalen som börjar idag. Har skickat iväg några sms också till lite kompisar, hoppas bara de flesta kan följa med.

Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske se twilight en gång till, höhö. För er som har missat den, akta er, om man läser böckerna och ser filmen blir man beroende, helt sjukt är det. Det är speciellt en del i filmen jag skulle kunna se hur många gånger som helst. Borde kanske ta och leta upp det på youtube...

Nej, dags att fixa sig så att man inte sitter här hela dagen.

Bye

Visst ja, såg att jag hade fått 7(!) kommentarer på mitt förra inlägg, keep it up that way alla läsare!! =)

Blonda

2009



OJ, jag vet verkligen inte vad jag ska säga mer än WHAT??

Kolla in bloggen HÄR så fattar ni vad jag menar. OBSOBS!! Glöm inte att kolla videoklippen.

Jojo?

2009



Har hunnit hämta det nya busskortet så att jag kan ta mig till skolan (och åka in gratis till stan). Blev lite förvånad när jag såg att dem var limegröna och så stog det jojo på dem... Jag hade förväntat mig ett vanligt kort där det står gymnasiekort ht och det vanliga med en massa skåp och en persom som ska föreställa en elev men istället får jag detta... överraskande...



Nytänkande?


14.15

2009



Varför är .det alltid så att när man hittar något men inte köper det direkt så är det borta nästa gång? Jag blir galen på sånt. Jag berättade för ett tag sedan om en väska som jag hittade på Öland men som jag tyckte var lite för lång och att jag sen hittade en liknande där man kunde välja själv hur lång man vill ha den. Det är nu denna väskan jag inte hittar någonstans...Typisk. Nej, nästa gång jag hittar något ska jag köpa det direk!

Nu ska jag snart åka och hämta busskortet, toodeloo!



12.14 / 13.08.2009

2009



Goder morgon.

Biblioteket vid oss har precis flyttat till nya lokaler och man kan också hyra fim hos dem nu. Så igårkväll när vi tog en snabb runda dit innan vi skulle handla lite när jag sprang förbi filmhyllan, vilken film hittar jag då om inte Twiligt? Gissa om jag blev glad. Så igårkväll började jag äntligen kolla på den. Men eftersom att mamma inte var hemma och pappa och Johanna satt på ovanvåninge vågade jag inte kolla mer ( den var faktiskt lite läskig) så jag bestämde mig för att stänga av. Men nu i morse kunde jag inte låta bli, jag var tvungen att se hela. Och gud så bra den var!.
Jag hade inte särskilt stora förväntningar eftersom att jag läste boken först och filmen brukar jag inte tycka lika mycket om men här var nästan filmen bättre än boken. Att se alla personerna och miljön, waow. Att dem flesta killarna ser bra ut är ju också helt OK...

Idag måste jag åka och hämta mitt busskort tills när skolan drar igång igen annars ska jag bara passa på och njuta av att vara ledig nu de sista dagarna...



Rauwr på Robert Pattinson =P

17.38

2009



Glöm det jag sa om att det var fint väder i morse, nu regnar det...

Idag blev det en tur in till stan efter att ha lämnat av mamma på jobbet. Hittade inget speciellt förutom ett par jeanstights som jag dumt nog inte köpte. Just det, hittade också de slitna jeansen jag tänkte köpa och ett par jeans på JC. De slitna jeansen orkade jag inte prova eftersom att jag hittade dem på Hansa och den Ginatricot bygger dem om och Jeansen på JC var jag bara dum som inte köpte eftersom att det var precis sånna jag letat efter...

Det var också tänkt att vi skulle in om körskolan för att boka tid till kursen som krävs men den hann stänga innan vi hann dit tyvärr.

Funderar på om jag ska åka och pumpa Bettan, hon har lite för lite luft i däcken för att man ska få upp riktigt bra fart, det ska bara bli lite bättre väder först...

Bye!

Inviger med dagens pryl

2009



Skulle precis skriva att det dåliga vädret håller i sig idag också tills jag precis kikade ut genom mitt sne-fönster och ser nästan helt blå himmel...

Igår kväl blev der cirkus Maximum för hela slanten. Ska jag vara ärlig så var det inget jag direkt längtade efter och trodde mest att det skulle bli två vääldigt långa timmar men än en gång hade jag fel. Det var faktiskt roligare och mer underhållande än vad jag trodde det skulle vara. Clownerna är fortfarande lika roliga och denna gången var det min gamla klasskompis som fick lite extra uppmärksamhet av Clownen.
Efter cirkusen tittade jag en stund på stolthet och fördom innan jag somnade i soffan, att gå på cirkus tar hårt på en...

Nu till det som jag skulle komma till i början, dagens pryl. Fast idag blir det snarare dagens prylar. Har en bärbar dator på mitt skrivbord vilket är bra när man ska göra läxorna för då kan man enkelt flytta datorn( om man inte behöver den till läxan). Vad är då problemet? Jo, jag har ingenstans att lägga ner den när jag behöver flytta den från skrivbordet. Därför tänkte jag fixa en datorväska, kan dock inte bestämma mig för vilken som är finast. Därför ska ni få chansen att säga vilekn av dagens prylar ni tycker.

Klicka för större bild



Vilken tycker du?



Nu kom jag på det!

2009



I morse läste jag något på text tv som jag tänkte att jag skulle skriva om men precis som de andra gångerna glömde jag bort det men nu kom jag på det! Prinsessan Madeleine har förlovat sig. Hon ligger nog lite bättre till än storasyster Viktoria när det gäller att få barn och allt det innan 40...



Vad tycker ni om min nya design förresten? Jag själv är ganska nöjd så den får väl stanna tills jag gör en ännu bättre...



Just nothing

2009



Precis som igår har jag inte gjort något speciellt, blev att bädda sängen i morse sen orkade jag inte fixa mer i rummet så jag gick ut och satte mig och läste istället. Lådorna får bli en annan dag, det är inte riktigt kaos än...

Lite bilder från garderobsstädningen...



Steg 1: Ös ut allt på sängen så att du sen kan hänga upp det fint och sortera det.



Steg 2: Vik ihop allt fint och lägg det skrynkliga i tvätten så att mamma stryker det sen.



Steg 3: Ta ett foto och låt alla andra beundra vad du har lyckats åstadkomma

11.08.2009

2009



Godmorgon eller ja, för mig är det snarare god middag.

Det tråkiga vädret håller fortfarande i sig och molnen verkar inte vilja flytta på sig...Så det blir väl att fortsätta med det jag påbörjade igår, storstädning av rummet. Garderoben blev klar och även dammningen av hyllor och sånt så nu återstår bara att få lite ordning i lådorna också, får nog ta och rensa ut lite block och annat skit.

Nej, bäst att ta tag i det innan jag tappar lusten, toodels!

Snabbis

2009



Idag har jag inte gjort något mer än att smugit runt i huset och irriterat resten av familjen för att jag bara har varit. Nu på kvällen blev det en tur ner till Kanalskiosen och bron där. Bev också en cykeltur nere i skogen. Vet inte hur långt jag cyklade men jag kan nog gissa på circus 2mil. = Fridas ben ligger in respirator.

Innan jag säger toodels måste jag bara passa på att tipsa om en bra blogg. Det är Blondinbellas pojkvän Nils som skriver denna och jag kan inte låta bli att skratta när jag läser den. HÄR hittar du den.

Visst ja, har också hunnit med att damma av mitt rum, städa garderoben och få upp ett handtag på den idag. Är helt slut nu så jag drar mig nog bort till TV:n

Toodeloo!

10.08.2009

2009



God morgon.

Idag är det lite halvdant väder så jag tror inte det blir stranden, kanske stan eller något annat. Kanske borde ta och städa rummet ordentligt, känner att det var ett tag sedan jag gjorde det, hmm... Har redan hunnit fixa till badrumsskåpet så nu hittar man det man ska ha och kan ta ut det utan att allt annat trillar över en, inte illa va?

Nej nu ger jag upp, vet inget jag kan skriva, toodels!



´Den här bjuder jag på. Att åka bil är INTE det roligaste...



Dagens pryl och bye bye

2009





När jag var på Entré med Johanna hittade jag ett par sjukt fina jeans inne på Gina tricot. Därför får dem idag bli dagens pryl. Tycker du att dem är lika fina som jag tycker så finns dem på Gina trico för 399 papp.

Nästa gång jag ser ett par snygga solbrillor måste jag köpa dem eftersom att detta hände mina igår...



Och en ny väska, min favorit åkte i soporna idag...




Österlen

2009



Matchen igår gick bra och Malmö vann med 2-0 WOHOO!!. På kvällen blev det grillning hos några kompisar, lyckades också få rödvin över hela mig men det gick bort i tvätten förutom lite på mitt linne, men äh shit hapens, därför finns mamma som kan trolla.

Idag har hela familjen varit på en utflykt till Österlen där vi åkte ånglok, yrade runt och gick i hamnen i Simrishamn. Det där första med ångloket var kanske inte min favorit men tja, det var inte så farligt heller. Vädret var iallafall helt underbart och mamma fick nog en bra sista semesterdag hoppas jag.

Nu är jag helt slut så jag går väl ner och sätter mig framför tv:n snart.

Lite bilder, fler kommer kanske om ett tag.



Ändstationen innan vi åkte tillbaka.


Vagnarna.


Fika i bladens skugga.

Toodels!

Godmorgon Sverige

2009



Idag blir det ingen strand för min del, det är fortfarande fint väder men jag hinner inte. Ska på fotboll i eftermiddag så det blir lite tight med tiden. MFF ska möta Trellehulla.
 
Hade tänkt att jag skulle hinna med en tur till biblioteket innan vi ska åka man jag får se hur det blir med det. Är dock väldig sugen på att hitta en ny bok att läsa...

Nej om jag skulle ta och rasta cykeln.

Toodels!

Dagens pryl

2009



Solen skiner, det är varmt ute. Kanske en aning blåsigt men jag klarade mig ändå. Så idag blev det en tur till stranden igen. Det var helt okej men kanske en aning blåsigt...

Eftersom att jag snart fyller år tänkte jag lägga upp en dagens pryl som idag är något jag väldigt gärna skulle vilja få.



Ipod Nano version 4. ÄLSKA <3

Nej nu ska jag ta och se om jag kan leta fram lite eftersol kräm till mina skinkor som jag har lyckats bränna.

Toodeloo!

Fråga till er

2009



Vad tycker ni jag ska ha mer med på bloggen?

- Bilder?

- Dagens pryl?

- Något annat?



Fett nice asså...

2009



Eftersom att vädret var ungefär likadant som igår så blev det en dag till på stranden. Vattnet var dock inte lika varmt men äh det var skönt ändå. =) Åkte hem från stranden vid fyratiden eftersom att Johanna har fotbollsträning. Så nu sitter jag här och har precis duschat och funderar på om jag ska ut i solen en liten stund till eller om jag ska fortsätta kolla på Life as we know it. Jag skulle aldrig ha börjat titta på det, nu kan jag inte sluta.

Jaja, det blir nog youtube nästa.

Toodels!



Man it feels good

2009



Wiiee äntligen! Idag när jag loggade in på Gratismakeup.se såg jag att jag hade 399 poäng. För att man ska kunna få ett presentkort är man tvungen att ha minst 400 poäng. Detta i-landsproblemet löste jag dock med att göra en sökning på eniro och vips så var problemet löst och presentkortet beställt. Nu ska jag bara vänta på att jag får det.

Hann inte uppdatera i morse eftersom att vi drog till stranden så fort vi var klara. Det har varit så sjukt varmt idag så man nästan var tvungen att ligga i vattnet hela tiden... Kom ehn för en stund sen och duschade och satt lite i uterummet. Men det gick inte att sitta där särskilt länge, jag höll på att få panik på grund av värmen.

Nej, nu ska jag ta och sätta igång fläkten här på ovanvåningen på full sprutt.

Toodels!

Life as we know it.

2009



Satt och kollade igenom en hemsida där man kan kolla på lite oliak tv program när jag kom och tänka på ett program som gick på kanal 5 för väldigt längesen. Så jag satt och klurade på vad det nu var det hette tills jag kom iden att gå in på kanal 5:s hemsida och kolla där och då kom det fram. Life as we know it var det ju!!. Så nu bara måste jag kolla in det, om jag lyckas hitta en hemsida som visar det...

Stan var väldigt trevligt och vi fick vad vi letade efter. Johanna fick ett par jeans, precis som planerat och jag hittade en tröja inne på Vila ( inte så planerat). Lyckades också komma ihåg att köpa displayskydd till digitalkamerorna.

Hittade också ett par jeans inne på Gina tricot, exakt sånna jag drömt om så dem ska jag nog ta och köpa nästan gång jag drar in till stan.

Nej nu ska jag ta och fortsätta leta, toodels!

Staan

2009



Äntligen har jag hittat en lucka till att åka in till Malmö och shoppa, ska bli så sjukt kul.

Nej nu måste jag göra mig klar så att jag inte missar bussen, har siktat in mig på att vara där vid tio-elva tiden.

Ha en bra dag!, toodels!

Kuckelikuuu

2009



Ojoj vad är det som händer? Frida är uppe med tuppen. HAHA.

Ja det är inte särskilt ofta det händer att jag vaknar klockan sju av mig själv. Men eftersom att mamma och pappa höll på där nere så vaknade jag och kunde inte somna om.

Nej, nu ska jag snart dra mig till tv:n och kolla in gamla avsnitt av Top Model.

Toodels!

Kissies.se

2009



Ja, nu är det väl min tur att tycka till om denna blondin. Jag vet att hon har väldigt många fler läsare än vad jag har, men seriöst, Varför läser man hennes blogg?

För någon månad sen hittade jag hennes blogg för första gången och tyckte att hon verkade vara en lite överdriven blondin men ändå med fötterna på jorden. Men sen började jag följa bloggen och jag fattar inte hur man kan vara så totalt korkad. Hon skryter nästan alltid om hur mycket pengar hon tjänar på bloggen, hon tjatar alltid om att hon är sååå mycket bättre än alla andra just för att det är så många som följer hennes blogg.

För någon dag sedan när jag kollade in på hennes blogg igen såg jag att hon hade förstorat läpparna för andra gången och idag lade hon ut en bild på sig med sina "skitsnygga" läppar. Enligt mig ser det ut som att hon har fått ett getingstick och svullnat upp. Inte nog med att " alla vill vara som mig" så trampar hon på sina läsare. Någon hade skickat ett mail där personen frågade varför hon köper kläder på tillexempel Ginatricot om hon nu har så mycKet pengar. Vet ni vad hon svarade?
" Kan inte svaret vara väldigt enkelt? Jag gillar deras kläder? Visst dom kanske inte har bästa kvalitet men modet ändras hela tiden och jag vet inte hur det är med er men jag behåller inte kläder år efter år.. Lite trash-varning på det kanske? Så hellre nya kläder ofta än att vara som mina läsare som aldrig byter kläder..?"

På en annan fråga om hennes läppar svarade hon sähär:
"Varför skulle jag göra det, mina läsare tycker ju att naturligt är bäst.. Det förklarar kanske varför mina 50 000 läsare går runt med trådsmala överläppar.. Nej hörri, bara för ni vill se förjävliga ut men naturliga är det upp till er!"

Är det verkligen så man får många läsare? Genom att anklaga dem för att aldrig byta kläder och ha för smala läppar? Jag fattar inte hur hon kan vara så otroligt korkad så att man anklagar sina läsare för att aldrig byta kläder och ha för smala läppar?

Jag blir bara mer och mer emot henne för varje inlägg jag läser.

Vad tycker du om Kissies.se? Har du aldrig läst hennes blogg, kolla in den HÄR då. Jag lovar att den är värd att klicka in på. Man blir chockad över att så många dumma saker kan finnas i EN blogg.

I'm in lööve

2009



Nu, ska jag ta mig tid att sitta ner och skriva om min hektiska (naat) helg.

I lördags kom som sagt några kompisar ner och vi gjorde ett nytt försök med marknaden i Trelleborg. Denna gången var det mer öppet och mer folk men inte var det roligare för det... Efteråt åkte vi hem till oss och hade det trevligt.

Igår sken solen på morgonen så vi bestämde oss för att ta en runda till stranden. Men när vi väl kom dit så var det molnigt och full storm så det blev bara en snabb fika där och sen hem igen. På kvällen åkte vi in till Dockan som ligger vid västra hamnen för att kolla på någon allsångskväll. Det var kanske inte mitt förstahandsval men Dockan är så sjukt vaker att bara sitta och titta så jag nöjde mig med det. Jag kom också fram till att när jag ska flytta hemifrån är det till Dockan jag ska, jag blev kär. Det är ändå lite konstigt, jag har gått i skolan vid Ubåtshallarna som ligger precis bredvid i ett år och ändå har jag aldrig varit på Dockan. Men det ska det bli ändring på!

Idag har det inte alls varit lika fint väder så vi bestämde oss för att ta en runda in till stan för att göra några ärenden. Åkte också ut en runda till farmor så att hon skulle få lite sällskap. Efter farmor blev det en snabb tur till Burlöv Center där jag och Johanna sprang runt i lite affärer. Åh så glad jag blev när jag såg att det fortfarande var rea på Gina tillexempel.

Nej nu känns det som att jag har kommit ikapp med bloggen igen och kan andas ut. Ska nog sätta mig en stund vid tv:n, eller spela en sorts kortspel mamma lärde mig. Sjukt svårt att slita sig.

En sak till bara. Om det finns någon som inte redan är medlem på Gratismakeup, snälla bli medlem genom att klicka på länken, jag saknar 5 poäng till ett presentkort på 150 kronor. 5 poäng= 1 värvning.



Toodels!

PS. Den som gör detta får en bloggdesign DS.

skäms på dig Frida

2009



.. för den dåliga uppdateringen. Egentligen hade jag tänkt skriva ett långt inlägg nu om vad jag har hittat på idag men äh skitsamma, jag pallar inte det.

Skriver nästa gång jag känner för det. Nu vet ni att jag lever iallafall.

Toodels!

Playan

2009



Sorry för den dåliga uppdateringen men det har varit för fint väder för att sitta inne vid datorn.

Igårkväll åkte vi en runda till en marknad utanför Trelleborg men eftersom att det mesta redan var stängt åkte vi snabbt hem igen.

I morse när jag vaknade var det skinande sol så det blev att snabbt dra på sig bikinin och bege sig till stranden, Vattnet var inte särskilt varmt men jag badade ändå. När man ändå är på stranden då måste man ju passa på att bada.

Nu väntar jag på att några familjekompisar ska komma hit och sen ska vi göra ett till försök på marknaden i hopp om att det är mer öppet idag.

Nu måste jag fixa mig, toodels!