Bättre lycka idag!

2015nä, jag kan inte direkt påstå att jag hade turen med mig igår. Lyckades under natten dra på mig en extreem nackspärr vilket gjorde att jag vaknade varje gång jag vände på mig, detta fortsatte under dagen och jag hade verkligen skiiiiiitont av minsta lilla rörelse. Som om det inte var nog där så oste regnet ner på vägen till skolan och med min tur knäcktes mitt paraply såklart på vägen dit. Det resulterade i en sönderblåst och kall Frida. Lyckades åtminstone vara med på uppropet inför vår uppsatskurs innan jag traskade hemåt och satte mig i min fåtölj uppstöttad av ett gäng kuddar. En bra bok och en tupplur senare vaknade jag på liiite bättre humör och lyckades trots allt få en del gjort, storhandling och stortvätt. Inte det mest optimala med nacken men jag kämpade på. Som grädden på moset på denna dag lyckades jag även missfärga mina favorittrosor, tack för den!
 
MEN, nog om oturen, idag är en ny dag och även sista föreläsningen för terminen innan uppsatsskrivandet drar igång på riktigt. Min uppsatspartner ska hem till familjen över påsk vilket innebär att även jag får 7 dagars ledighet, VÄLBEHÖVLIGT kan jag säga! Passande nog fick jag även hem ett stort paket från Adlibris med böcker jag beställt på rean så nu har jag att göra under ledigheten. Nackspärren är också på väg bort vilket känns skönt.
 
Innan jag fastnar med en av böckerna och Johanna kommer hit för lunch ska jag passa på att sortera lite av tvätten och ta en svängom med dammsugaren, the glamorous life of att bo själv!
 
Alltid väldigt fokuserad på snapchat ehm... Föreläsningarna menar jag!


 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?