Kungligt!

2012Viiilken fart det nya året verkar passera i. Januari är redan förbi och vi är redan inne i februari. Det känns som att jag inte alls hinner med i veckorna, sakerna som skulle gjorts förblir ogjorda och så tickar det på.

i vilket fall som helst så har jag haft en grym helg bakom mig och invigde denna helgen på ett minst sagt lika bra sätt. Förra helgen inleddes med jobb på nation vilket var extremt roligt och som helt klart ska göras om igen!
På lördagen var det min tur att festa och även det var extremt kul. Gårdagen spenderades på tackfest för oss som ställt upp och jobbat på nationer och vilken fest. Med grymma människor och grym musik kan det inte bli annat än bra.

Åh, jag skulle kunna berätta så himla mycket mer om festerna och allt annat men det är så svårt att få personer som inte är med att förstå hur sjukt studentlivet verkligen är, jag älskar det och jag är säker på att vem som helst skulle göra det!

Eftersom att det är löööördag, bjuder jag på en grym tagga-låt. Själv spenderar jag dagen hemma framför tv:n, melodifestivalen går ju bara inte att missa!

 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?