Måndag utan ångest.

2015Ja som jag skrev förra veckan är ju uppsatsen så gott som klar och jag har ett antal lediga dagar att fylla ut med diverse saker. Även fast det låter huuur lyxigt som helst är det svårt att ha något att göra varje dag. Lägenheten/rummet är så gott som kliniskt rent, garderoben har ordning och reda och massa matlådor ligger i frysen och väntar.
 
Helgen har åtminstone flugit förbi och jag har hunnit med massa roligt. Fredagen bjöd på strålande solsken och även en sittning som tack för att man jobbat för nationen. Då 50% av vårt vanliga festgäng var i Uppsala och roade sig över helgen blev det lite lugnare tempo, dock inget mig emot!
Lördagen vaknade jag upp och åt en mysig lördagsfrukost och begav mig efter lunch mot ett köpcentra för lite shopping med Gabbssan. Jag var beredd på att hitta lite smått och gott som jag är i behov av, dock utan resultat. Det enda jag kom hem med var en ny växt till fönstret, vilket inte är helt fel det heller visserligen. På kvällen rullade jag ner till Gabbsans korridor för tjejmys framför Bridget Jones innan jag stupade i säng.
Precis som alla andra söndagar brukar de inte gå i särskilt hög hastighet och jag kan väl inte påstå att det var något annorlunda med gårdagen, plockade undan lite, satt en stund på balkongen innan molnen drev in, gjorde veckans inköp på ICA och läste ut en bok. En helt perfekt söndag med andra ord!
 
Idag väntar en tur till optikern, har skjutit på det i ett år nu så jag antar att det är hög tid att ta tag i. Har även börjat få huvudvärk igen så idag kanske orsaken kan komma fram. Lite i smyg hoppas jag på att synen förändrats så jag äntligen kan få hitta ett par glasögon jag trivs i som sitter där de ska. Misstänker att detta får bli dagens händelse innan jag kryper tillbaka in i rummet och fortsätter dagen med en bok.
 
Fredagens sittning med temat vilda västern.
 
Smög mig på Olivia med selfiepinnen
 
Innan molnen drev in igår


 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?